|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 23:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 23:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
24.1.2009 23:08:09   
glugluglu
Almera, pa pozdravite se, da jagode ne bodo več zgnile!user posted image

metuljcek, meni so pa Nivea ampule ravno zato fajn, ker so majčkene, že tako včasih komaj v 7 dneh porabim ta odprto. Včasih (pri Marku in Nini) ko so prodajali v Lekarni samo ta večje mi je šlo tolk na jetra, da sem porabila samo par kapljic, pisalo pa je, da je treba porabiti v 7 dneh po odprtju.
Sprejev pa za Tiana še ne uporabljam, se mi zdi to še malo premočno, že Marku in Nini je zoprno, ko jima to našpricam, kaj šele bi bilo za Tiana.

AAA dobrodošla, no kočno si se javila,

Jaz se tudi s Tianom ne upam v kakšen kozmetični ali podobno, sem si pa zadnjič medtem ko sva bila na sprehodu, šla na hitrco v salon obrvi zrihtat in je uspelo, da je spal zraven tačas. Če je pa zbujen pa ni šans, da bi jaz kaj zase poskrbela.

Neposredna povezava do sporočila: 553
24.1.2009 23:09:46   
glugluglu
jaz sem lubica še nekaj časa samo v sanjahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
24.1.2009 23:10:35   
glugluglu
in evo, sama tu gor na RR, no grem pa mamico še bolj špilat in mleko pripravit, pa spat.

Neposredna povezava do sporočila: 555
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 7:39:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 556
25.1.2009 8:13:29   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

sem danes pregledovala malo forume v zvezi z GH in ugotovila, da naša poje GH kot nekateri 9. mesečniki tu gor na forumih...bože mili, saj bo s takim tempom Staša in Lana dohitela...user posted image   Ne sedaj pa resno, koliko pojedo vaši za en samostojen obrok, brez dodatka AM ali dojenja?? In koliko časa potem zdržijo? Ker sedaj se pa res bojim, da ji dajem preveč...samo kaj mi je storiti, ko pa skoz hoče še in odpira usta, da se ji vidi do plenice???user posted image

to sem glih pediatrinjo vprašala, ker se tudi meni zdi, da Teo preveč poje (za kosilo 250 g), pa je rekla, da ni prav nič preveč. Otrok pri enem letu poje toliko, kolikor en odrasel človek, se pravi, da pri 6 m, naj bi pojedel polovično porcijo.
Teo za malico poje reimo majhno hruško, majhno japko in majhno banano s Plasmon piškotom in to je 2x na dan. Plus tega pa zjutraj popije med 150 ml in 210 ml mleka, zvečer pa 210 ml keksolinota, rižolinota ipd.
Se pravi, ima 5 obrokov, od tega 3 gh, ob 7 mleko, okoli 10. sadna malica, ob 12.30 kosilo, ob 16 malica in ob 18:15 večerja - keksolino.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 557
25.1.2009 8:15:59   
Tinky
Dobro jutro,

Teo je končno spet prespal noč user posted image user posted image
Midva sva včeraj gledala film in se spet nažirala, zgleda da se vam bom mogla pridružit pri dieti, ker kile hodijo samo še gor in gor. V 2 m sem se zredila za 2,5 kg, skrajni čas, da neham žret!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 558
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 9:51:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
25.1.2009 10:02:36   
rovar_ka
Jutro čvjakeuser posted image !

Nam je računalnik crknil oziroma disk, tako da s nisem mogla nič oglasit in nič bratuser posted image Mi je blo zjutraj prav čudno, ko sem si lepo skuhala kavico, tako kot vedno, računalnik pa je ugasnjen sameval v kotuuser posted image No, moj ati rovar je nekaj stvari zrihtal, medtem tudi rešil Tiine slikice, ki sem jih imela samo na računalniku.. Uf, sem si oddahnila, zdaj so varno na cd-juuser posted image

No, da vam poročam moje stanje o mehurju - začele so me bolet ledvice in vse nekaj spredaj..jajčniki mogočeuser posted image Včeraj sem hodla po stanovanju kot da bi me nekdo z bejzbolko nalomil, sploh nisem mogla stat ravno.
Okoli pasu sem imela zavit en debel šal, za njim pa zataknjen tisti mali termaforček z vročo vodo, da sem si grela ledvičke. Če vrjamete al ne, počutla sem se kot osel, ki nosi tovor na hrbtuuser posted image Nič kaj super občutekuser posted image Bolelo me je ful, če se do jutri ne poboljša pa grem k zdravniku. Malo me edino skrbi zaradi antibiotikov in dojenjauser posted image No, bomo vidli, kako bo.

Danes bi mogli it na kosilo v eno restavracijo saj imata tast in tašča obletnico poroke, pa sploh ne vem če bi šla, ker ne morem šala vzet s sabo za okrog pasuuser posted image Mislite da bi me čudno gledali? Aja, pa taki fajn pink jeuser posted image user posted image user posted image

No, se vidimo in beremo kasneje, vsem pa želim eno lepo nedeljouser posted image

Tudi to sem zasledila - AAA - dobrodošla med najboljšimi puncami na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 560
25.1.2009 10:44:37   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mi smo tudi prespali nočuser posted image user posted image user posted image ..je spala od 9.30 dp 8huser posted image user posted image

Tinky..mislm da kljub 2,5kg nimaš kej skrbet

ma veš, pri meni je problem, ker mi gre vse v rit in sem pol kot ena hruška....hruška debeluška user posted image user posted image

pa bravo Kali za prespano noč user posted image user posted image

moj miškolin spi že uro pa pol, si moram nekam zapisat !!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 561
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 10:56:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 10:56:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 10:59:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 564
25.1.2009 11:03:51   
3jeMi
jutro!

AAA... dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

rovarka... user posted image in user posted image ... na kosilo pa le pojdi... glede na današnje modno smernice, te nima noben čudno za gledat user posted image

metuljcek... kako ste spali? al' še vedno spite?

GH... jah, naš je pa kar dojel kaj pomeni obrok GH, je kot ta velik, počakam še 4. zob, pa mu dam klobaso user posted image ... se že dva dni "pregovarjava" glede mleka, več kot 250 ml na dan ne gre pa ne gre, ah, bo že bolje... važno, da je zdrav in živahen user posted image

pa poljubček za Laro in Nino! user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.1.2009 11:06:18   
lejla969
Vse najboljše Lara in Nina.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.1.2009 11:06:39   
lex
Lara in Nina vse najboljše user posted image

mi smo prespali OK, ima pa še vedno vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sva se tud kar odločila in ji začela dajat AB in glej začelo se ji je luščit in je začela kašljat, prej je pa P skoz pravila da ni kaj, da se ji samo sluz gor in dol voziuser posted image . Sem se pa odločila, da pokličem jutri v SG in prestavim mojo operacijo zoba. Ne morem je take vlačit za sabo, doma je pa tud ne morem pustit, ker se zdaj spet samo dojima. Komaj sva prišli na 1 obrok sadja, zdaj pa spet jovo na novouser posted image . Kak jo naj pustim, če poje recimo pol malega frutka pa zizo čez. Mislila sem jo zraven peljat, pa bi z babi šle na sprehod ko bi bila pa lakota pa prideta da se nahranimo. Ker pri tej zobozdravnici se ful čaka in je vedno ful gužva. sem slišala, da so punce po 4h čakale

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 567
25.1.2009 11:07:19   
glugluglu
rovar_kauser posted image ,
mene so tudi ledvice začele bolet, hodim naokoli vsa zavita, sem pa jutri naročena pri zdravnici in bomo videli kaj bouser posted image

Tinky, a nisi ti itak šla v minus s kilami? No valjda nimaš nič za skrbet.

Blacky, denar te bo na računu pričakal v ponedeljek, sem že plačala, pa med vikendom ne pride do drugih bankuser posted image

Lara in Nina:
user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 11:11:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 11:20:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 11:22:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 571
25.1.2009 11:36:27   
dzanika
AAA dobrodošla. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - pa a ji ti ponudiš vedno flašo, ali jo sama hoče, ker če jo sama ponudiš potem povezuje, da je to še vedno obrok. Ker jaz če bi Bora priklopila, bi se on z veseljem še podojil, ampak mu pač ne ponudim.

Ma ja, jaz ji jo kar dam. Sem ze razmisljala o tem, da je ne bi, pa se mi zdi, da bi bila lacna. A si ti kar naenkrat dala le obrok GH, pa nic mleka cez, in je blo to to? Pa ostale?

ja jaz sem mu dala kar naenkrat obrok GH in mu nisem ponudila mleka čez. Pa če je bil čez pol ure lačen sem mu pa takrat dala. Sam da mu dam vedet da je to tut hrana in ne samo mleko... Zdej pa ma že tri samostojne obroke brez mleka s tem da je en obrok mlečna kašica...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.1.2009 12:15:15   
dzanika
Lara in Nina vse najboljše!

HD - hvala bogu smo tut mi trenutno zdravi. In že trkam na les!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.1.2009 12:35:58   
neboglasnica
Ojla!!

No, Staš je zvečer pojedel veliko mlečne kašice in se podojil .. okoli 20.00. No, čez 45 minut še kar ni spal, sem ga še enkrat podojila in se je normalno prebudil okoli polnoči. Ga pustim nekaj časa tarnat, preveč pa ne upam, da dekleti ne prebudi. Naš očitno še ne šteka, da je GH obrok.

Almera: tudi jaz ga nahranim in če ga ne priklopim, tuli kot zverina dokler ne dobi, potem pa nasmeh na obraz.

Todi: imamo Toyoto, pa potrebuje precej več servisiranja kot Renault.

Kašice: HIPP ali pa kar Frutek. Sem pa videla, da ima M Lumpi znamko, dela pa Fructal.

Metuljčica: te pokličem.

AAA: dobrodošla.

Šment, prebrala sem samo eno stran, pa se je že zbudil. Šibamo na kosilo k svaku, pa pa...

Lara in Nina: user posted image za pol tortice user posted image user posted image , pa mamicam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 25.1.2009 12:36:59 >

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 12:38:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?