|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
10.2.2009 21:57:53   
dzanika
tudi jaz grem vodoravno. Mirno nočko vam želim!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.2.2009 22:05:38   
ksenci
sm pozabla poročat, da je prvi dan diete uspel-no zdržala sem brez sladkarijuser posted image jutri pa je nov denuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.2.2009 22:19:22   
Blacky30
Bravo, ksenci!!!user posted image user posted image user posted image

Majuska, jutri ti odpišem na zs, ok?user posted image

Jaz pa grem mojo serijo pogledat.

Nočko.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.2.2009 23:10:29   
neboglasnica
OOOOOOjjjjlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nič nisem brala za nazaj, samo na kratko poročam o današnjem večeru. Saro sem odpeljala kao h okulistu in ji tam na cesti povem, sploh ni verjela. Kar nerodno ji je postalo. Gneča, da dol padeš. Parkirali sva nekje v pipini luli user posted image user posted image , hodili do Tivolija kar 15 minut, vse zaparkirano. Koncert se je začel s 15-minutno zamudo, jaz koza pa sem posnela začetek (odštevanje kot za novo leto, od minute do ničle in prihod Jana) in ga kasneje pomotoma zbrisala. user posted image user posted image Skratka, hči je norela, plesala, pela...tako kot vsi ljudje tam. Nor filing, vreden denarja. Bil je tudi Janković... Ne morem več pisat, sem kar pod vtisom publike. Na koncu sva vprašali, če lahko snameva plakat, redarji so dovolili, potem so pa ljudje množično posnemali Sarino gesto.

Nekaj slikc....in en filmček. Upam, da bo uspelo!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.2.2009 23:28:06   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

lili3 Aljaž je bil nekaj časa na alernovi-isto je melko za alergike, ker pa so bili testi(krvni in kožni) na mleko negativni-jajca pa pozitivno, sem se odločla, da grem na aptamil-svetovali so mi to vsi zdravniki(moja pediatra, na infekcijski kliniki in v pediatrični bolnišnici) ampak napisat mi pa noben od teh ni upal, da lahk menjam mlek.user posted image no me je blo mal strah ampak je blo prvih 14 dni vse ok, tak da upam da bo. je pa imel zdaj rahlo virozo in vneto učko, pa ima vrjetn zarad tega zdaj tud mal problema s prebavo.
sem pa zelo pazljiva pri uvajanju nove gh, ker me je strah, da bi imel še kakšno alergijo. pri nas je blo zelo čudn- alergija se je kazala samo z bruhanjem in zelenkastim sluzastim blatom.
glede bioresonance pa...user posted image sm mal v dilemi, kr vem za nekaj primerov, ki je tud čist mim pokazala, pa so ta živila užival in ni blo nobenga problema. bom še počakala 14 dni, da mine ta prehlad, pol pa bom vidla, če bo boljše. kr zdaj slabo spi- se zbudi in strašen kričeč jok, tak da mislim, da ga črviči. me je pa strah, da bi pol velik stvari pokazal in bi bla še bol zmešanauser posted image

a vi ste se odločl za zdravljenje al ste šli samo da vidite na kaj je alergičen? v kateri bolnci ste delal teste za alergjo?

Mi smo šli predvsem zaradi refluksa, pa tudi zato, da bi videla, če je na kaj hudo alergičen, da bi potem pri tej hrani bolj pazila. Zdaj bomo verjetno probali kakšno terapijo in če se bo pokazalo izboljšanje, bomo verjetno še šli, drugače pa ne. Teste smo delali v CE bolnici.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.2.2009 23:30:46   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nič nisem brala za nazaj, samo na kratko poročam o današnjem večeru. Saro sem odpeljala kao h okulistu in ji tam na cesti povem, sploh ni verjela. Kar nerodno ji je postalo. Gneča, da dol padeš. Parkirali sva nekje v pipini luli user posted image user posted image , hodili do Tivolija kar 15 minut, vse zaparkirano. Koncert se je začel s 15-minutno zamudo, jaz koza pa sem posnela začetek (odštevanje kot za novo leto, od minute do ničle in prihod Jana) in ga kasneje pomotoma zbrisala. user posted image user posted image Skratka, hči je norela, plesala, pela...tako kot vsi ljudje tam. Nor filing, vreden denarja. Bil je tudi Janković... Ne morem več pisat, sem kar pod vtisom publike. Na koncu sva vprašali, če lahko snameva plakat, redarji so dovolili, potem so pa ljudje množično posnemali Sarino gesto.

user posted image user posted image user posted image  super presenečenje za Saro, pa fajn da sta uživale. Kako je Staš preživel brez zize?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.2.2009 23:40:04   
neboglasnica
user posted image

S&S pred koncertom

user posted image

Sara z Janom user posted image

url=http://www.shrani.si/?17/vN/1Ibj0rWa/img1926.jpg][img]http://www.shrani.si/t/17/vN/1Ibj0

odštevanje.....

url=http://www.shrani.si/?28/13i/2Svmg3cs/img1931.jpg][img]http://www.shrani.si/t/28/13i/2Svmg3

slikovni dokaz...

35 minut se je nalagal filmček, zdaj pa piše, da je prevelik... Ja pa nič! Grem vodoravno, jutri je velikooo dela.

Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.2.2009 23:47:28   
neboglasnica
Evo, še preletela za nazaj.... V glavnem ste že odgovorile, pokomentirale...

_rebeca_: ni slikic, ker nismo fotkale, smo imele preveč dela s klepetanjem. Pa drugič!!

Zdaj grem pa res v mižule, ne vem zakaj ni hotelo še zadnjih dveh slik objavit. Pa jutri popoldne, kos e vrnemo od zobozdranika, pa razne papirje, šoping...razvoz otrok...

Nočka,

user posted image

P.S.: upam, da mi bo uspelo enkrat bit zadnja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.2.2009 23:52:20   
lili3

P.S.: upam, da mi bo uspelo enkrat bit zadnja user posted image

Nič ne bo user posted image . Tale smeško se mi ful dopade.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4459
11.2.2009 1:02:52   
Majuska
nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
11.2.2009 1:29:45   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Netki -Karamela je pisala za blazine za TRip TRap - mislim, da je bilo govora o trgovini Šparovček v Medvodah

Vauuu, spomin ti pa dela! To sem pisala že kak mesec nazaj! user posted image
Netki, 13 eur pride.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
11.2.2009 1:31:59   
karamela6
Neboglasnica, res, a ni blo fajn na Plestenjaku ... Men sicer on ni ne vem kako všeč, mi je blo pa fino na koncertu. V živo je čist nekaj drugo musko poslušat.

No, zdaj sem prišla šele domov. Lačna sem kot volk, pa nočem ropotat po kuhinji, ker je spalnica čisto zraven. user posted image Jaz pa sanjam o pašteti! user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 7:55:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 8:00:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4464
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 8:10:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4465
11.2.2009 8:27:36   
Inigo
rdeča rit

- nič pampersk (kupi plenice brez lonsjona - Milerke al pa iz Baby love DM)
- umivat samo z vodo in mehko krpico (toto ali vata), da ne drgneš
- nič pampers in podobnih robčkov za rit
- veliko luftat kožo
- sudocrem ali pa bepanthen (nam je bepanthen bolj pomagal)
- pogosto previjat v času izpuščaja

flower - moreš ahtat, da pikice ne postanejo razjede, pol je zdravljenje dolgotrajno. nam so se pikice in razjede razvile v parih urah... še zdaj ima zelo občutljivo rit. tk da mi ne smemo uporabljat teh osvežilnih robcev, nič pampersk, niti navadne hladilne kreme. ampak penaten oziroma kakršnakoli krema brez dišav in arom in obvezno s pantenolom. ta preprečuje vnetja.

mogoče še kaj Almera doda, Borček ima tut tako rito ko naš.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.2.2009 8:31:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4466
11.2.2009 8:30:01   
ilatic

[link=http://www.funnychill.com/files/cool-pictures/prairie-dog-kiss.jpg][/link]

Če obstaja dan, ko maraš imeti na obrazu nasmeh,
je to takrat, ko imaš rojstni dan!
Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene!
Želim ti prav to, da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnejo.
Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tam, kamor si resnično želiš!
Vse najboljše draga URŠA!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4467
11.2.2009 8:38:44   
metuljcek321
Good morning, ladies!

Kako ste kaj? Midve z Anjo danes pricakujeva obiske - pride moja sestricna naokoli & se ze zelo veseliva. Mala kar vriska od navdusenja.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
11.2.2009 8:42:36   
ilatic
Dobro jutro bejbike!

Spet se malo javljam. Sploh nimam časa živet kaj šele brat ali klepetat.
Kadim NE, tko da sm full vesela, čeprav bi tko enga prižgala ob kavici!!!user posted image

Včeraj sem šla po svoj zaslužek k Neboglasnici.user posted image . Full me je lepo sprejela, Staš se me je ustrašiluser posted image , možek njen me pa je prijetno presenetil. ZELO je fejst, komunikativen in res prijazen!!!user posted image user posted image user posted image Tudi moja prijateljica je rekla (bilo ji je full nerodno), da sta se tko fino se pogovarjala da je kr pozabla, da vas ne pozna!

Skratka hvala za prijaznost obema!user posted image

no in da vam povem, da ima Neboglasnica MENI osebno full dobro stanovanje oz. hiško!!! Otročki imajo vsak svojo sobico, in to full lepe! Joj res imate lepo. Joj pr nam mamo še tok dela v tej hiši. In ko jamra da ima nepospravljeno, verjetmite da sploh ni tako hudo!!!!! Jaz sm mislila, (k mi je rekla da še nč ni pospravla)da bo hudo, ampak je bilo čisto lepo pospravljeno, samo vse domače, tko da se vidi da nekdo not živi in ne stagnira. Jaz itak ne maram stanovanj, ki so zglancana v nulo ker potem zgleda kot da je stanovanje na prodaj in ne da kdo živi not. Ima full lepo, RES!! Tko da ne jo resno jemat ko pravi, da ima razmetano....bla, bla, bla. Jaz bom slikala kaj je razmetano, pol pa jamrite!!!

Sory Neboglasnica, če sem preveč povedala(ne bom povedala, da sm vidla miš tam v kotuuser posted image ), ampak res te morm pohvalit. Te ne bi, če ne bi bilo res.
Upam, da mi boš lahko vrnila obisk -  celotna family!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 8:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
11.2.2009 8:45:39   
ilatic

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma to si naredila kot da bi mene vprašala. Bravo!!!!!! Jaz mislim, da ni večjega užitka v življenju kot takole svoje otroke osrečit!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
11.2.2009 8:51:42   
metuljcek321
mojcej, WB! Se kaj se javljaj!

glugluglu, ocitno v zivo nocejo kaj prevec odgovarjat, da se ne bi prevec ljudi zagreblo za karte al kako? Kdo bi vedel?

netki, ni panike - all's well that ends well! Aha, vidim, da si redna obiskovalka Trbovelj. See you in April then!

flower, Sudocrem. Pa user posted image ! Inigo in se nekaj ostalih deklet je zelo lepo opisalo, na kaj vse moras paziti pri vneti ritki. Ksenci, Daktarin je za glivicna vnetja.

rebeca, how was it last night?

dzanika, fajn, da ste se nauzili Laskega ... bazena, ne piva - da ne bo pomoteuser posted image

levinja, kaj si si privoscila v Meku?

Almera, kaj - a glih vceraj si srecala Zivo in Mojco al kaj? Ma, ne morem verjet, da si ju ravno vceraj srecala! Odlicno! Ste kaj pokramljale? Bor ti je pa pripravil avijoncek s skrivno posiljko ... le previdno!

karamela, what's up, baby? Kako je sel tisti izpit? Aja, pa za Todi danes stiskamo pesti! Dajmo, punca!

populis, ja, delovnik na faksu je ponavadi kar dolg - pise razne clanke, dela na razlicnih projektih, raziskuje to in ono, pripravlja reci za predavanja, vaje, izpite, pise prispevke za konference, itd. itn. Potem pa se kaksen pikado udarijo na koncu & se zavleceuser posted image

neboglasnica, ful mi je d best tvoja ideja, kako si presenetila Saro. Jaz bom tud kaj takega moji mali uspicila, ko pac zraste ... meni se zdi to fenomenalno. In itak sem zaljubljena v glasbo ... me pa prav zanima, kaj se bo takrat poslusalo.

Je bil Jan v redu? Kako dolgo je trajal koncert? Nabor pesmi? Aja, prima slikici!

lex, happy b'day. Zate ena poslastica:
user posted image

ilatic, fino, da se drzis anti-smoking rezima! Bravo, le v tem stilu naprej! In lepo je brati, kako ste uzivali pri nasi dragi neboglasnici. Itak, da ima punca tipi-topi .... to si predstavljamo .... samo tisa mis je tam, a neuser posted image  user posted image  Si me ful nasmejala ... a je mogoce Ratatouille? Ali tale novi Desperaux?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
11.2.2009 8:53:49   
glugluglu
lex, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
11.2.2009 8:54:51   
metuljcek321
Vprasanje:

avtosedez Maxi Cosi Priori vs. Maxi Cosy Toby - kaj je ze razlika? Nekaj v naramnicah/pasckih, kajne?

Razmisljam o Roemerju ali Maxi Cosiju .... Kaj boste/ste kupile ostale? Od vse ponudbe se mi bo zmesalouser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
11.2.2009 8:57:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro bejbike!

Spet se malo javljam. Sploh nimam časa živet kaj šele brat ali klepetat.
Kadim NE, tko da sm full vesela, čeprav bi tko enga prižgala ob kavici!!!user posted image

Včeraj sem šla po svoj zaslužek k Neboglasnici.user posted image . Full me je lepo sprejela, Staš se me je ustrašiluser posted image , možek njen me pa je prijetno presenetil. ZELO je fejst, komunikativen in res prijazen!!!user posted image user posted image user posted image Tudi moja prijateljica je rekla (bilo ji je full nerodno), da sta se tko fino se pogovarjala da je kr pozabla, da vas ne pozna!

Skratka hvala za prijaznost obema!user posted image

no in da vam povem, da ima Neboglasnica MENI osebno full dobro stanovanje oz. hiško!!! Otročki imajo vsak svojo sobico, in to full lepe! Joj res imate lepo. Joj pr nam mamo še tok dela v tej hiši. In ko jamra da ima nepospravljeno, verjetmite da sploh ni tako hudo!!!!! Jaz sm mislila, (k mi je rekla da še nč ni pospravla)da bo hudo, ampak je bilo čisto lepo pospravljeno, samo vse domače, tko da se vidi da nekdo not živi in ne stagnira. Jaz itak ne maram stanovanj, ki so zglancana v nulo ker potem zgleda kot da je stanovanje na prodaj in ne da kdo živi not. Ima full lepo, RES!! Tko da ne jo resno jemat ko pravi, da ima razmetano....bla, bla, bla. Jaz bom slikala kaj je razmetano, pol pa jamrite!!!

Sory Neboglasnica, če sem preveč povedala(ne bom povedala, da sm vidla miš tam v kotuuser posted image ), ampak res te morm pohvalit. Te ne bi, če ne bi bilo res.
Upam, da mi boš lahko vrnila obisk -  celotna family!!!

ups, zdaj je pa meni nerodnouser posted image , ker nič nisem javno pohvalilauser posted image

ja ilatic, se strinjam s tabouser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?