metuljcek321
|
mojcej, WB! Se kaj se javljaj! glugluglu, ocitno v zivo nocejo kaj prevec odgovarjat, da se ne bi prevec ljudi zagreblo za karte al kako? Kdo bi vedel? netki, ni panike - all's well that ends well! Aha, vidim, da si redna obiskovalka Trbovelj. See you in April then! flower, Sudocrem. Pa ! Inigo in se nekaj ostalih deklet je zelo lepo opisalo, na kaj vse moras paziti pri vneti ritki. Ksenci, Daktarin je za glivicna vnetja. rebeca, how was it last night? dzanika, fajn, da ste se nauzili Laskega ... bazena, ne piva - da ne bo pomote levinja, kaj si si privoscila v Meku? Almera, kaj - a glih vceraj si srecala Zivo in Mojco al kaj? Ma, ne morem verjet, da si ju ravno vceraj srecala! Odlicno! Ste kaj pokramljale? Bor ti je pa pripravil avijoncek s skrivno posiljko ... le previdno! karamela, what's up, baby? Kako je sel tisti izpit? Aja, pa za Todi danes stiskamo pesti! Dajmo, punca! populis, ja, delovnik na faksu je ponavadi kar dolg - pise razne clanke, dela na razlicnih projektih, raziskuje to in ono, pripravlja reci za predavanja, vaje, izpite, pise prispevke za konference, itd. itn. Potem pa se kaksen pikado udarijo na koncu & se zavlece neboglasnica, ful mi je d best tvoja ideja, kako si presenetila Saro. Jaz bom tud kaj takega moji mali uspicila, ko pac zraste ... meni se zdi to fenomenalno. In itak sem zaljubljena v glasbo ... me pa prav zanima, kaj se bo takrat poslusalo. Je bil Jan v redu? Kako dolgo je trajal koncert? Nabor pesmi? Aja, prima slikici! lex, happy b'day. Zate ena poslastica: ilatic, fino, da se drzis anti-smoking rezima! Bravo, le v tem stilu naprej! In lepo je brati, kako ste uzivali pri nasi dragi neboglasnici. Itak, da ima punca tipi-topi .... to si predstavljamo .... samo tisa mis je tam, a ne Si me ful nasmejala ... a je mogoce Ratatouille? Ali tale novi Desperaux?