|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 19:54:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
10.2.2009 19:56:25   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

netki, kak kaj tašča? že dolgo je nisi omenila, predvidevam, da sta postali frendici??? user posted image user posted image

tega ne boš dočakalauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:02:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4428
10.2.2009 20:09:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Saj vem, da ste se o tem že 100X pogovarjale, ampak mi doslej takih problemov nismo imeli. Lan ima rdečo ritko, izpuščaje ima živo rdeče, kar precej jih je. Mož je celo paniko zagnal, ko je videl.. da moram do P. user posted image Kaj pomaga proti rdeči ritki?

Sudocrem

Neposredna povezava do sporočila: 4429
10.2.2009 20:11:39   
Blacky30
Flower - Bebival kremica za ritko ali Sudokrem, ki si ga dobila v P, taka mala siva dozica. Jaz sem dobla tudi Mustela vzorec za plenični izpuščaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4430
10.2.2009 20:15:32   
Blacky30
Zimska, čestitke za prvi zobek!!!! In ful lepo pesmico si napisala!!! To moraš shranit v dnevnik Lanu.

Mojcej, ooooo, si prišla malo?user posted image user posted image user posted image  Le kaj te je prignalo sem???user posted image user posted image

Netki, ni bila pigama?

Neposredna povezava do sporočila: 4431
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:20:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
10.2.2009 20:24:48   
dzanika
evo da se vam malo javim.
Mi smo bli danes v Laškem in smo uživali ter se nakopali na polno. Jan je ful užival.  Sem pa ful v zaostanku z branjem tako da vas bom samo preletela...

zimska super da si se nam javila. Pa daj, večkrat kaj napiši kako sta kaj z Lanom. user posted image

bastian osem zobkov. Uau!! Priden tvoj mali frajerček! In super za vrtec! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki

sam danes je bil pa res krasen dan....tud midva sva bla zunaj 3 ure  me tolk noge bolijo 

aja, pa srečala sva dzaniko in jana

midva sva pa srečala netki pa Tilna. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

matr flower..teb pa tale dieta res dobr gre! sam jst se ločevalne nebi mogla držat..sploh sadni dan

jaz sem tut že enkrat uspešno šla skozi ločevalno dieto. Sedaj pa nebi več zdržala sadnega dneva. Ni šans. user posted image

netki jaz pa mislim da so na slikci Tilen, Zarja in Matic. Mam prav??  Rebeca ne ne, ni Jan. Me smo se samo na cesti srečale z vozičkom. user posted image    o uganla sem. In to predno sem prišla do tvojega posta da ne bo pomote. user posted image
rebeca jaz bi se raje opravičila Žigatu da si ga imela za punco. user posted image

metuljcek ja netki je doma iz hribov, nad zagorjem. Sam ima pa mamo v Trbovljah če se ne motim in Žigata v vrtcu tko da je večkrat tukaj...  In seveda, 4.4. se vidimo! user posted image

mirjam zelo žalostna zgodba o sodelavcu. user posted image   In boga sinčka. user posted image

mojcej me veseli da ste vsi ok. Javi se nam večkrat! user posted image

flower za rdečo ritko je najbolje sudocrem krema ki jo kupiš v lekarni. Pa tudi draga ni... Drugače pa nekateri tudi s kamilicami spirajo...

evo, sem vas preletela na hitro. Upam da nisem kaj pomembnega izpustila. Če pa sem me pa prosim opomnite. user posted image

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:24:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
10.2.2009 20:25:22   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Netki, ni bila pigama?

nimam pojma...jst sem pa misla da je bla lex user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
10.2.2009 20:30:14   
netki
metuljček.......jaaaaaa, zdele sem se spomnila ko se vidla dzaniko.....ja jaz sem uradno iz trbovelj kjer so moji starši.....drugač pa živim 15 km ven v hribuser posted image nad zagorjem....kar je povedala dzanika drži, skor vsak dan sem tam in upam da se res vidmo ko prideš user posted image user posted image

pa dejmo zdej dorečt za trojane, no.....maj je še dalečččččč user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:34:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4437
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:35:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4438
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:40:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:42:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 20:45:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4441
10.2.2009 21:11:14   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Saj vem, da ste se o tem že 100X pogovarjale, ampak mi doslej takih problemov nismo imeli. Lan ima rdečo ritko, izpuščaje ima živo rdeče, kar precej jih je. Mož je celo paniko zagnal, ko je videl.. da moram do P. user posted image Kaj pomaga proti rdeči ritki?

Naši vedno pomaga v dveh dneh Bepanten plus, po tretjen mazanju ima že lepo ritko, v dveh dneh pa čisto OK. Sploh če je koža že tako vneta kot bi imela opeklino.

Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 21:14:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
10.2.2009 21:17:38   
ksenci
jz bom pop......user posted image user posted image user posted image končno je zaspal ob 20.00 pa se je do zdaj 3x zbudu. tako kriči ko se zbudi, pa počakam in ne neha dokler ga ne vzamem v roke. zaspi samo tako, da se vležem zraven njega in ga božam po glavici. kak ga položim v postlco 5 min pa jovo na novouser posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj nardim, kr bom spet za en drek spala, kr bo itak cela noč taka. sploh ne vem kaj mu jeuser posted image tist zob noče ven, če je sploh to krivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 21:26:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
10.2.2009 21:30:27   
ksenci
jz sm dobla za vneto ritko daktarin, sam je mnda na receptuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 21:34:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
10.2.2009 21:47:39   
ksenci
jz sm jo dobla v bolnci, ko je mel rdečo ritko, ker soora mi nismo mel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
10.2.2009 21:54:01   
ksenci
flower- da ni to s pikicami kaka alergija.user posted image tud spite slab. poklič jutr p, pa povej kako je staje. je mene tud strah kaj user posted image je zdaj to pr nas, da še ni kak alergija. problem je, da se aljažu ne pokaže nič na koži, ampak sam na prebavi- tak je blo pri alergiji za jajca. se ful spoti, kr na enkrat- ga po moje šravfa. sam se mi bo že zmešal od vsega- pa pojma nimam ka bi lahk blo, če pa grem k p. al pa v bolnco, pa bo spet ista pesem, pa nič ne bojo ugotovluser posted image
tud jz vam želim mirno nočkouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
10.2.2009 21:56:15   
dzanika
flower ja daktarin bi znal pomagati ker se spomnem da sem ga jaz dobila ko sem na bazenu staknila glivice tam spodaj. user posted image   Tko da po mojem mu tut to nebi škodovalo... Ne vem pa če se dobi kakšen poseben daktarin za dojenčke. Sam po mojem je isti...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?