Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 17:52:43
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Srečanje julijk: petek, 08.05.2009, kmecki turizem pri Dramljah (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. 1. Neboglasnica & Staš 2. HD & Kali 3. Almera & Bor 4. Populis & Lara 5. Ksenci & Aljaž 6. Nanka & Natka 7. Auroraa & Matic & Zarja(?) 8. Maja24 & Ela 9. Majuska & Aleksander & morda tudi očka 10. Glugluglu & Tian & NM2 11. Lavita & sončka dva & morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki & Tilen & Žiga (?) 15. Rebeca & Iraya & Tariq & očka 16. Mirjam80 & Ana 17. Rovar_ka & Tia & mogoče ati 18. Flower & Lan 19. Ilatic & family (5 kom) 20. 3jeMi & Lovro & 1? (čeprav ni nujno) 21. Pigama & Maja 22. Metuljcek & Anja 23. Nosečka maja & Lara Samo, da vas spomnim.... Mi bi se tudi udeležili srečanja. Se lahko še prijavimo?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 17:55:05
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, uživajta!!! joj mirjam80 to je pa res žalostno!! metuljcek, kako veš, da je prodaja kart za dodatno predstavo od 16.02. naprej? Ziher, da ni že v petek? Pa tam je tel. št. od občine, kaj zdaj oni prodajajo, no bomo zvedeli ko pokličemo, ali si ti že kaj klicala?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 17:57:21
|
|
|
|
glugluglu
|
evo anikabd, ker neboglasnica že leti proti Tivoliju, te dam na seznam: Srečanje julijk: petek, 08.05.2009, kmecki turizem pri Dramljah (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. 1. Neboglasnica & Staš 2. HD & Kali 3. Almera & Bor 4. Populis & Lara 5. Ksenci & Aljaž 6. Nanka & Natka 7. Auroraa & Matic & Zarja(?) 8. Maja24 & Ela 9. Majuska & Aleksander & morda tudi očka 10. Glugluglu & Tian & NM2 11. Lavita & sončka dva & morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki & Tilen & Žiga (?) 15. Rebeca & Iraya & Tariq & očka 16. Mirjam80 & Ana 17. Rovar_ka & Tia & mogoče ati 18. Flower & Lan 19. Ilatic & family (5 kom) 20. 3jeMi & Lovro & 1? (čeprav ni nujno) 21. Pigama & Maja 22. Metuljcek & Anja 23. Nosečka maja & Lara 24. anikabd & family Samo, da vas spomnim....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 17:58:41
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu evo anikabd, ker neboglasnica že leti proti Tivoliju, te dam na seznam: Srečanje julijk: petek, 08.05.2009, kmecki turizem pri Dramljah (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. 1. Neboglasnica & Staš 2. HD & Kali 3. Almera & Bor 4. Populis & Lara 5. Ksenci & Aljaž 6. Nanka & Natka 7. Auroraa & Matic & Zarja(?) 8. Maja24 & Ela 9. Majuska & Aleksander & morda tudi očka 10. Glugluglu & Tian & NM2 11. Lavita & sončka dva & morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family 14. Netki & Tilen & Žiga (?) 15. Rebeca & Iraya & Tariq & očka 16. Mirjam80 & Ana 17. Rovar_ka & Tia & mogoče ati 18. Flower & Lan 19. Ilatic & family (5 kom) 20. 3jeMi & Lovro & 1? (čeprav ni nujno) 21. Pigama & Maja 22. Metuljcek & Anja 23. Nosečka maja & Lara 24. anikabd & family Samo, da vas spomnim.... Hvala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:11:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Blacky, pa ti si legenda - tko lepo skrbis za tele sezname. Tale dietni mi je tko cortlih, k imas zraven tiste ikonice/smajlije V redu napredujejo dekleta, kajne? Keep up the good work, punce! Maja se pa vidimo v kratkih hlacah in s sexy postavicami, a prav? Nekaj sem brskala in tule imam malce vzpodbude za vas - tudi slavne so (s)hujsale - tule je nekaj uspesnih dietaric: KLIKNI jaz že ne bom med temi lepimi postavicami
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:11:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki majuska....hvala!!!! ni za kaj a zdaj še katera rabi Mercatorjeve nalepke?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:21:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, kako veš, da je prodaja kart za dodatno predstavo od 16.02. naprej? Ziher, da ni že v petek? Pa tam je tel. št. od občine, kaj zdaj oni prodajajo, no bomo zvedeli ko pokličemo, ali si ti že kaj klicala? Klicala na DZS - 01 759 06 08 - prodajalka mi je povedala, da v petek, 13. 2., prodajajo karte za abonmajsko predstavo ob 20.00, od ponedeljka, 16. 2., naprej pa za dodatno predstavo, ki bo - kot ze omenjeno - ob 17.00. Klicala in preverila, don't worry!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:22:14
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki majuska....hvala!!!! ni za kaj a zdaj še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:24:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz že ne bom med temi lepimi postavicami Slowly but steadily, pa bo. Sam je pa res, da pri slavnih nikoli ne ves, koliko je do postave na slikah pomagal kirurski noz - ali pa kaksen steznik - tko kot je naredila Jessica Alba po rojstvu hcerkice Honor (kaksno ime?! - to pomeni "cast"!) ... anyway, zgodba s steznikom & fotkica: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:25:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, daddy's home ... bye, bye, gotta run
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:26:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki majuska....hvala!!!! ni za kaj a zdaj še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne veseli se tko hitro no ... jih moram še mal nabrat, da bo sploh smiselno pošiljati. koliko jih pa še rabiš?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:28:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz že ne bom med temi lepimi postavicami Slowly but steadily, pa bo. Sam je pa res, da pri slavnih nikoli ne ves, koliko je do postave na slikah pomagal kirurski noz - ali pa kaksen steznik - tko kot je naredila Jessica Alba po rojstvu hcerkice Honor (kaksno ime?! - to pomeni "cast"!) ... anyway, zgodba s steznikom & fotkica: KLIKNI slavne mamice so še bolj opremenjene z videzom. imena pa saj veš, Američani ... Honor, Hope, Faith, Shade - še kaj bi se našlo
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 18:39:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:42:17
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki majuska....hvala!!!! ni za kaj a zdaj še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne veseli se tko hitro no ... jih moram še mal nabrat, da bo sploh smiselno pošiljati. koliko jih pa še rabiš? Kolk boš imela viška, tolk jih bom vesela.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:42:46
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz že ne bom med temi lepimi postavicami Slowly but steadily, pa bo. Sam je pa res, da pri slavnih nikoli ne ves, koliko je do postave na slikah pomagal kirurski noz - ali pa kaksen steznik - tko kot je naredila Jessica Alba po rojstvu hcerkice Honor (kaksno ime?! - to pomeni "cast"!) ... anyway, zgodba s steznikom & fotkica: KLIKNI slavne mamice so še bolj opremenjene z videzom. imena pa saj veš, Američani ... Honor, Hope, Faith, Shade - še kaj bi se našlo Apple
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:47:40
|
|
|
|
ksenci
|
lili3 Aljaž je bil nekaj časa na alernovi-isto je melko za alergike, ker pa so bili testi(krvni in kožni) na mleko negativni-jajca pa pozitivno, sem se odločla, da grem na aptamil-svetovali so mi to vsi zdravniki(moja pediatra, na infekcijski kliniki in v pediatrični bolnišnici) ampak napisat mi pa noben od teh ni upal, da lahk menjam mlek. no me je blo mal strah ampak je blo prvih 14 dni vse ok, tak da upam da bo. je pa imel zdaj rahlo virozo in vneto učko, pa ima vrjetn zarad tega zdaj tud mal problema s prebavo. sem pa zelo pazljiva pri uvajanju nove gh, ker me je strah, da bi imel še kakšno alergijo. pri nas je blo zelo čudn- alergija se je kazala samo z bruhanjem in zelenkastim sluzastim blatom. glede bioresonance pa... sm mal v dilemi, kr vem za nekaj primerov, ki je tud čist mim pokazala, pa so ta živila užival in ni blo nobenga problema. bom še počakala 14 dni, da mine ta prehlad, pol pa bom vidla, če bo boljše. kr zdaj slabo spi- se zbudi in strašen kričeč jok, tak da mislim, da ga črviči. me je pa strah, da bi pol velik stvari pokazal in bi bla še bol zmešana a vi ste se odločl za zdravljenje al ste šli samo da vidite na kaj je alergičen? v kateri bolnci ste delal teste za alergjo?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:48:52
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska PR NAS JE PROU POSEBEN DAN, PRVI ZOBEK JE POKUKAL NA PLAN! LAN JE TEČKAL KAR TRI DNI, JUPI - ŠP.IČKA ŽE SE BLEŠČI! BRAVO, BRAVO - ZA NAŠEGA JUNAKA, ATI GA ŽE NESTRPNO Z ZREZKOM ČAKA. čestitke za prvi zobek in tako lepo pesnitev
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 18:50:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:51:02
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, kako veš, da je prodaja kart za dodatno predstavo od 16.02. naprej? Ziher, da ni že v petek? Pa tam je tel. št. od občine, kaj zdaj oni prodajajo, no bomo zvedeli ko pokličemo, ali si ti že kaj klicala? Klicala na DZS - 01 759 06 08 - prodajalka mi je povedala, da v petek, 13. 2., prodajajo karte za abonmajsko predstavo ob 20.00, od ponedeljka, 16. 2., naprej pa za dodatno predstavo, ki bo - kot ze omenjeno - ob 17.00. Klicala in preverila, don't worry! dobro, da si klicala, sicer to je tel. št od Občine , včeraj sem bila v DZS-ju okoli 18.35, pa tega ni vedela, ali ni hotela povedat?, že ko sem jo vse živo spraševala v zvezi s tem sem se počutila ko ena butara.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 18:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:55:33
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz že ne bom med temi lepimi postavicami Slowly but steadily, pa bo. Sam je pa res, da pri slavnih nikoli ne ves, koliko je do postave na slikah pomagal kirurski noz - ali pa kaksen steznik - tko kot je naredila Jessica Alba po rojstvu hcerkice Honor (kaksno ime?! - to pomeni "cast"!) ... anyway, zgodba s steznikom & fotkica: KLIKNI slavne mamice so še bolj opremenjene z videzom. imena pa saj veš, Američani ... Honor, Hope, Faith, Shade - še kaj bi se našlo ja slavnim je videz del zaslužka
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 18:57:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 netki, ne razburjaj se. Jaz sem slikice pohvalila, o tem, kdo je gor, pa sem raje molcala, ker mi ni bilo cist jasno TOLE???? sej se ne razburjam, samo odgovorila sem tistim ki so ugibale....tko mal v hecu sem napisala.....vem da ste mal pozable ker nisem takoj objavila slik, če bi jih takrat ko je blo govora o tem, bi vse vedle
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 19:02:02
|
|
|
|
netki
|
a lahko pomagate eni soforumovki, ki nas je malo brala k mamo tko fajne nasvete in sicer tole: ....... da se da dobiti blazine za tripp trapp ful poceni nekje, neoriginal. Nisem pa čisto sigurna ali si res ti to napisala... Namreč rabila bi blazine za stokkejev tripp trapp pa se mi zdi čisto preveč dajat 30 evrov v BC za njih. se spomnite katera je pisala o tem???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 10.2.2009 19:05:19
|
|
|
|
ksenci
|
sm nardila jabolčno čežano, pa jo nalila v frutkove posodice, tak da mislim, da mi počaka do tri dni v hladilniku moj otrok je tak cartl resno! zadne cajte bi sam plezu po men pa se igral z mano. sploh se noče več sam-5min pol pa začne mama, mama, mama. me zanima, kaj si on predstavla ko me pokliče kr mislim, da še ne ve, da mama pomenim jz morm spet kakšno knjigo pregrat, kaj priporočate je pa sitn ko driska , kr je vstal dans ob 6.00, pa je do zdaj spal celo urco in pol. tak, da me je strah kaka bo noč grem malega tečkota spravt spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 19:37:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?