sandrine
|
Dobro jutro! Najprej ko je že glih debata o dietah... Držim pesti za vse, ki ste pridne in za vse, ki se na novo odločate Blacky js pa nisem javljala kg, ker se sploh ne pazim več Se učim in kr neki papam, pa papam,... najbolj pa paše zvečer-jao. No, posledično sm nazaj na 57kg Sej sicer na 170cm mi ni neki too much, tud v stare hlače se zbajsam, sam kaj ko pa nimam časa nič pomigat, sam sedim na tej riti, še na sprehode ne hodim . In pol pogledam trebuh, rit...in me mine. Sm že dala mojmu ultimat, da ko se neham učit, bo moral 3X na teden pazit Tjana, da grem na kako aerobiko. Aja, glede učenja pa tud... ...v petek imam izpit, pa se mi zdi, da bom več škode nardila, če grem (cajt, onesneževanje okolja,... ), sploh se ne morem spravit zraven, kr neki bluziiiiiiiiimmmm. Tak da sm že pošteno jezna nase KATASTROFA v glavnem. No, včeraj smo imeli posvetovalnico. Dobili smo pikico in imamo zdaj mir do enega leta. Mere našega korenjaka pa so: 72,5cm in 9100kg. Me pa še nekaj zanima, sem pozabla vprašat, sami pa tud niso nič komentirali Tjan ima obseg glavice 47 cm, a se vam zdi to preveč? Kok majo kaj vaši ? Čeprav no je mel že ob rojstvu kar veliko-38cm. Drugače sm se kr na veliko pogovarjala z dr., pa me zanimajo še vaši komentarji na naslednje: - Naj ne bi več prekuhavala vode za pitje (pili naj bi samo vodo,če je le mogoče) - Bazeni za otroka do 1 leta niso priporočjivi -kdaj ste ve začele z belim mesom? Kako pripravite? samo kuhate?(itak mi je sestra rekla, da sem pohitela z GH. Da bi mi kao ona sedaj mogla svetovat- pri 6,5mescih - uporabljate pomaranče(sok), paradižnik, grozdje? - kak pripravite juhice- zelenjavne, kurjo? Vse samo v vodi kuhate? Čebula?ostale začimbe? - aja, js mu do sedaj nisem upala nič solit (no, pa pridno papa), je pa dr. rekla, da je malo soli priporočljivo. Jo dodajate vse? Me zanima kako so vam kaj svetovali, ker pri meni že sestra in dr. različno govorita Sem pa srečala tudi Lumpo in Lukca, sta že tudi prava korenjaka. In da vam pohvalim Lukca- spi po 12h v kosu ponoči Sem ful vesela za njo, da se lahko končno naspi. Sem ji povedala tudi za srečanje in je rekla, da bo tudi probala priti. Aja, no pa mi2 tudi prideva na srečanje. Verjetno kar brez atija, sem bolj komot sama , njemu se vedno mudi. Še VSE NAJBOLJŠE za današnje slavljence In pozdravček za vse ostale pa pa
|