Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:30:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica LAhko noč, sedaj grem pa še en topel sendivič meni pa mojemu narest, pol pa spat, moj bo še kar delal,ker mu pač gre, jaz grem pa smrčat...lahko noč...najbrž ne bom ustala pred 9......tako da ne preveč pisat......do takrat..... NOČKO!! Pa ne jej se preveč, ker ziher neboš mogla spat. Jaz tud grem spat počasi..se mi nekam že oči zapirajo in se mi že..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:31:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No moj je končno doma iz službe jaz obesla cunje sedaj pa grem počivat...želim vam lepo in sladko nočko...papa lahko jutro tud teb papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:32:01
|
|
|
|
spps
|
taša,pa si si prišla na prvo mesto ,da boš lažje zaspala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:33:04
|
|
|
|
yania
|
Pa kaj babure vi ste še pokonci... A tvoj SPPS ima tudi nightoff....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:33:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taša,pa si si prišla na prvo mesto ,da boš lažje zaspala ja res sem. Zdaj ko sma skoraj sami mi pa skoraj mora uspet.. Iščem še nega dedca da nam ga dam za LN gor te pa jaz tud grem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:34:16
|
|
|
|
yania
|
Tek pa naj jim bo...a ne... ej mene pa tko boli zadaj v hrbtu ko stopim.. ej se premikam ko delfin na suhem, ko je treba vstat....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:34:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Pa kaj babure vi ste še pokonci... A tvoj SPPS ima tudi nightoff.... dober večer yaniša. A ne gre spat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:35:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša,pa si si prišla na prvo mesto ,da boš lažje zaspala ja res sem. Zdaj ko sma skoraj sami mi pa skoraj mora uspet.. Iščem še nega dedca da nam ga dam za LN gor te pa jaz tud grem.. za koga pa?da bodo punce že na vse zgodaj čist...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:35:42
|
|
|
|
yania
|
Ej Taska, se kar ne morem premakniti iz dnevne.,.,,Ltopa imam na stegnih...ej pa mi kr po nogah že trga, tolk je težek...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:35:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tek pa naj jim bo...a ne... ej mene pa tko boli zadaj v hrbtu ko stopim.. ej se premikam ko delfin na suhem, ko je treba vstat.... pol pa je najboljše če samo počivaš.. !! Mene pa boli trtica in vse gor do ramen in to fajn . Verjetno od tega ker sem preveč na riti..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:36:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Pa kaj babure vi ste še pokonci... A tvoj SPPS ima tudi nightoff.... aha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:36:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej Taska, se kar ne morem premakniti iz dnevne.,.,,Ltopa imam na stegnih...ej pa mi kr po nogah že trga, tolk je težek... boga.. da boš čimprej boljša!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:36:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania Tek pa naj jim bo...a ne... ej mene pa tko boli zadaj v hrbtu ko stopim.. ej se premikam ko delfin na suhem, ko je treba vstat.... pol pa je najboljše če samo počivaš.. !! Mene pa boli trtica in vse gor do ramen in to fajn . Verjetno od tega ker sem preveč na riti.. ma nehite jamrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:37:05
|
|
|
|
yania
|
Ej mam idejo...dejmo jim ene par strani naklofat...tko brezveznih, pa bojo imele jutri, ups, danes ful za brat...sej veste, tiste vestne,,,pol jim bo pa žal da so cajt zabile za naše ponočnjaške.....haha...kolk sm neki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:37:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps za koga pa?da bodo punce že na vse zgodaj čist... aha,aha..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:37:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej mam idejo...dejmo jim ene par strani naklofat...tko brezveznih, pa bojo imele jutri, ups, danes ful za brat...sej veste, tiste vestne,,,pol jim bo pa žal da so cajt zabile za naše ponočnjaške.....haha...kolk sm neki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:38:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej mam idejo...dejmo jim ene par strani naklofat...tko brezveznih, pa bojo imele jutri, ups, danes ful za brat...sej veste, tiste vestne,,,pol jim bo pa žal da so cajt zabile za naše ponočnjaške.....haha...kolk sm neki prej bi prišla,jaz bom zdajle spakala pred tv,če še jekje kaj pametnga
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:38:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps za koga pa?da bodo punce že na vse zgodaj čist... aha,aha.. a si že najdla kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:39:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania Tek pa naj jim bo...a ne... ej mene pa tko boli zadaj v hrbtu ko stopim.. ej se premikam ko delfin na suhem, ko je treba vstat.... pol pa je najboljše če samo počivaš.. !! Mene pa boli trtica in vse gor do ramen in to fajn . Verjetno od tega ker sem preveč na riti.. ma nehite jamrat RAZUMEM MAMA SPPS OZ. YES SIR I UNDERSTAND..NO PROBLEM..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:40:16
|
|
|
|
yania
|
ej pa sej ne jamram, sam se mi pa res zdi, da bom samo še napol šla....ko me na obeh straneh tako matra zadaj,,,tak uščipne, da res ni to hec...še dobro da imam v torek pregled...ji morm to nujno povedat..po mojem bo spet kaka fizioterapija padla....jao, ko bi mela koga ki bi me zmasiral.....sej če sem pri miru je uredu...ma čudno je tole...res... Tasa, kako ti cuker kaže.,,,kolk se mi smiliš...damo vem, da je težko skos se pazit, kaj v usta daš...bogica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:40:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps za koga pa?da bodo punce že na vse zgodaj čist... aha,aha.. a si že najdla kaj? AHA,AHA..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:41:57
|
|
|
|
yania
|
hm..ni slabo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:42:30
|
|
|
|
yania
|
A vam dogaja, a....hormoni nabijajo, mislim, prebijajo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:42:31
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:43:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A vam dogaja, a....hormoni nabijajo, mislim, prebijajo...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?