Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:00:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida ,ne rabi dietnega te bo menda prej fentala,če ji neseš štrudl brez okusa pol pa bom vzela enega dietnega enega z dosti cukra, pa ji bom rekla naj cuker dol poliže pa si ga boma razdelile.. joj pa men se meša..kake ven mečem. kaj mi te je? To je zato ker so me zakadili vsi trije tak da joj. ..danes pa sem šla ziher 20krat na wc da se mi je mogla na mehur spravit,to pa tud ni res?!? spps kaj pa te ti še po koncu? Si sama doma?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:00:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009 Sva nabavila voziček mutsy-ja 4 rider . Cunjice sem pa dobila od kolegice, ki ima samo fante , pa od sestre ki ima samo punce tako kar koli bova imela bodo ok. Joj likanje, moram se tud sama lotit, pa mi moj ves čas pravi pusti pri miru bom že jaz. Tako, da se učim nazaj držat ter se ne lotevam ne vem kakšnih akcij, tudi počasi se da narediti vse. točno tako,počasi se daleč pride saj če si prehitro pripravviš vse,potem se zadnji mesec preveč vleče
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:02:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida ,ne rabi dietnega te bo menda prej fentala,če ji neseš štrudl brez okusa pol pa bom vzela enega dietnega enega z dosti cukra, pa ji bom rekla naj cuker dol poliže pa si ga boma razdelile.. joj pa men se meša..kake ven mečem. kaj mi te je? To je zato ker so me zakadili vsi trije tak da joj. ..danes pa sem šla ziher 20krat na wc da se mi je mogla na mehur spravit,to pa tud ni res?!? spps kaj pa te ti še po koncu? Si sama doma? taša,tebe sem čakala a ni videt ,da sem sama doma moj si je vzel fantovski večer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:04:24
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:04:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009 Sva nabavila voziček mutsy-ja 4 rider . Cunjice sem pa dobila od kolegice, ki ima samo fante , pa od sestre ki ima samo punce tako kar koli bova imela bodo ok. Joj likanje, moram se tud sama lotit, pa mi moj ves čas pravi pusti pri miru bom že jaz. Tako, da se učim nazaj držat ter se ne lotevam ne vem kakšnih akcij, tudi počasi se da narediti vse. pol pa se kr pusti razvajat. Da bi še men moj reko,da naj pustim da bo on peglal. Kak bi mi blo fajn.. za voziček in cunjice.. spps .. pa one kaj ne javijo podatkov jih zbriši dol!! Pa če že od 4.dela prosiš za podatke in to tako mavrično, da oči bolijo . Pa ti si hujše kot oni ko prosijo po ulicah. Samo oni še nekaj zaslužijo, ti pa si prostovoljni berač..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:06:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taša,tebe sem čakala a ni videt ,da sem sama doma moj si je vzel fantovski večer očitno se šašave čutimo.. fantovski večer ima? Zanimivo.. pol bo danes še veselo pri fantih..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:06:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps .. pa one kaj ne javijo podatkov jih zbriši dol!! Pa če že od 4.dela prosiš za podatke in to tako mavrično, da oči bolijo . Pa ti si hujše kot oni ko prosijo po ulicah. Samo oni še nekaj zaslužijo, ti pa si prostovoljni berač.. če sem pa potrpežljiva konc meseca bo čistka danes sem pa že v 35.tednu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:07:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša,tebe sem čakala a ni videt ,da sem sama doma moj si je vzel fantovski večer očitno se šašave čutimo.. fantovski večer ima? Zanimivo.. pol bo danes še veselo pri fantih.. bo ja...sej te pa te mora it,da kdo ne misli,da ga mam doma na ketni privezanga za radiator
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:11:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če sem pa potrpežljiva konc meseca bo čistka danes sem pa že v 35.tednu res si potrpežljiva ja.. jaz bi že brisala dol. Saj vem da se nesramno sliši, če kira zdaj od njih bere ampak jeb** ga! ČESTITAM za 35 teden. Zdaj pa boma te nazdravle z radgonsko ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:12:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če sem pa potrpežljiva konc meseca bo čistka danes sem pa že v 35.tednu res si potrpežljiva ja.. jaz bi že brisala dol. Saj vem da se nesramno sliši, če kira zdaj od njih bere ampak jeb** ga! ČESTITAM za 35 teden. Zdaj pa boma te nazdravle z radgonsko ne? a teb se pa pije? pa en kozarček ne bo nobene ubil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:12:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bo ja...sej te pa te mora it,da kdo ne misli,da ga mam doma na ketni privezanga za radiator te si tak še prijazna,če bi ga mela za radiator. Bi mu zdaj blo vsaj toplo..razen če si tolk da bi vgasnila gretje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:13:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps bo ja...sej te pa te mora it,da kdo ne misli,da ga mam doma na ketni privezanga za radiator te si tak še prijazna,če bi ga mela za radiator. Bi mu zdaj blo vsaj toplo..razen če si tolk da bi vgasnila gretje jaz zapiram radiatorje-ker mi je soz vroče,moj jih pa odpira
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:14:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a teb se pa pije? pa en kozarček ne bo nobene ubil no, lepo da si se udala v usodo.. za kozarčke ti poskrbi jaz sem za pijačo.. Kaj pa te ti ne spadaš pod štajerko, da ne veš da se pri nam iz flaše pije.. Ma sta kolega in moj sekala špricare jaz pa sem bla na vodi..sem misla da če pijem vodo in se bašem s smokiji,da bo pol ko si bom sladkor zmerla nižja vrednost.. (optimistka)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:14:38
|
|
|
|
spps
|
jadrnica,a ti tud spat ne moreš mamica00,kaj dogaja*
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:15:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz zapiram radiatorje-ker mi je skoz vroče,moj jih pa odpira pol je enako pri nama, samo menjava partnerjev.. Jaz ko medved oblečena, moj pa v kr. rokavih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:16:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz zapiram radiatorje-ker mi je skoz vroče,moj jih pa odpira pol je enako pri nama, samo menjava partnerjev.. Jaz ko medved oblečena, moj pa v kr. rokavih a si vedno tako zmrzljiva?al samo zdaj? al je pa tvoj tako vročekrven?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:22:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz zapiram radiatorje-ker mi je skoz vroče,moj jih pa odpira pol je enako pri nama, samo menjava partnerjev.. Jaz ko medved oblečena, moj pa v kr. rokavih a si vedno tako zmrzljiva?al samo zdaj? al je pa tvoj tako vročekrven? od stalno zmrzljiva! Sem upala da bo kaj boljše v nosečnosti pa se mi zdi da je še slabše. Sem mojemu delo zrihtala za jutri,da bo mir.. preden smo obisk dobila sem kolega klicala naj neko vrtavko prnese, da bo moj lahko neke zvrto v steno.. on pa mi je res prneso, moj pa ga samo debelo gledo, zakaj on nosi to zraven.. Pa naj še kdo reče, da nisem naši pikici pa se kauca.. danes pa me je pošteno prestrašla. Sem misla da boma mogle it malo pogledat v P., zdaj pa mi tako delo da me bo raztrgalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:24:56
|
|
|
|
jadrnica
|
Jao spps, takoj si me vidla sem mislila, da bom edina tle gor, sem popoldne spala, pa sedaj mi neki oči skup ne lezejo, naš otok pa brca kot na fešti.......pa itak da je še fulll za narest.......pa mož neki tele še piše za službo....skartka se privajava na nov bioritem....kamlu grem na dopust in na porodniško...jupi... počas bom pa res mogla po voziček in lupinico.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:26:18
|
|
|
|
jadrnica
|
Pr nas je isto smo iz istega kluba očitno IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz zapiram radiatorje-ker mi je skoz vroče,moj jih pa odpira pol je enako pri nama, samo menjava partnerjev.. Jaz ko medved oblečena, moj pa v kr. rokavih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:26:48
|
|
|
|
|
No moj je končno doma iz službe jaz obesla cunje sedaj pa grem počivat...želim vam lepo in sladko nočko...papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:28:03
|
|
|
|
jadrnica
|
LAhko noč, sedaj grem pa še en topel sendivič meni pa mojemu narest, pol pa spat, moj bo še kar delal,ker mu pač gre, jaz grem pa smrčat...lahko noč...najbrž ne bom ustala pred 9......tako da ne preveč pisat......do takrat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:28:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz zapiram radiatorje-ker mi je skoz vroče,moj jih pa odpira pol je enako pri nama, samo menjava partnerjev.. Jaz ko medved oblečena, moj pa v kr. rokavih a si vedno tako zmrzljiva?al samo zdaj? al je pa tvoj tako vročekrven? od stalno zmrzljiva! Sem upala da bo kaj boljše v nosečnosti pa se mi zdi da je še slabše. Sem mojemu delo zrihtala za jutri,da bo mir.. preden smo obisk dobila sem kolega klicala naj neko vrtavko prnese, da bo moj lahko neke zvrto v steno.. on pa mi je res prneso, moj pa ga samo debelo gledo, zakaj on nosi to zraven.. Pa naj še kdo reče, da nisem naši pikici pa se kauca.. danes pa me je pošteno prestrašla. Sem misla da boma mogle it malo pogledat v P., zdaj pa mi tako delo da me bo raztrgalo... se vidi,da ma tvojo naturo,da že zdaj zaj....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:28:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No moj je končno doma iz službe jaz obesla cunje sedaj pa grem počivat...želim vam lepo in sladko nočko...papa nočko cita. Lepo spi in se lepo pocartaj malo, da nadoknadiš to kaj si bila v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:29:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Jao spps, takoj si me vidla sem mislila, da bom edina tle gor, sem popoldne spala, pa sedaj mi neki oči skup ne lezejo, naš otok pa brca kot na fešti.......pa itak da je še fulll za narest.......pa mož neki tele še piše za službo....skartka se privajava na nov bioritem....kamlu grem na dopust in na porodniško...jupi... počas bom pa res mogla po voziček in lupinico..... jaz pa ne morem spat,nečez dan.ne ponoč zdajle bom še šla mal pred tv,mogoč si bom pa pred tv utrudla oči
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 25.1.2009 0:29:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se vidi,da ma tvojo naturo,da že zdaj zaj.... se ti zdi? Pol bo prišo marca en mini na svet ja.. saj tud taki moramo živet..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?