Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:20:40
|
|
|
|
yania
|
Ja kaj ko sem mogla še iz sušilca perilo zložit, pa en štrik obesit, pa malo spat dat, pa kuhinjo pospraviti, pol pa tuš in evo...ura je tolk...ni kej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:21:58
|
|
|
|
yania
|
SPPS...kolk smo zahtevni! haha...sej prav.. Nekaj sem brala nazaj, bolj površno..kaj Persida je doma že? Mislim, spi doma, pa gre vsak dan v P?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:25:59
|
|
|
|
marec2009
|
Trenutno mi je ratalo dokončno kupiti voziček - je hujš kot da bi kupoval avto, cunjice sem dobila full velik, moram jih pa še vse pripraviti Izbrala sva lupinico, misliva kupiti posteljico 60*120, košek pa mislim da ne bom imela, bom kar košaro na vozičku uporabljala za dnevno sobo oz. kuhinjo ter kakšen ležalnik raje kupila. Zdaj imam samo problem s previjalno, k sreči imam že dva predalnika v spalnici na višini cca 90cm tako, da bomo gor samo previjalno dali - ta trdo, pa eno polico bo treba namontirati, pa bosta predalnika za novega člana. Bova pa dala še eno mini previjalno v kopanico, žal nimam pralnega stroja noter, temveč za vrati le 45*85cm, pa sva z mojim v bauhausu nabavila aluminjaste palice, pa bo naredil kot en voziček na katerega bova imela previjalno ter predale, pol jo bom pa lahko premikala po kopalnici (da jo bom lahko postavila kot bo najbolje zaradi vode,...) Bila sem na vajah za previjanje in kopanje, pa ugotoviš, da rabiš veliko prostora, tako da upam, da bo tako šlo, če ne bova pa imela pa previjalno v dnevni. Kako ste si pa ve kaj zrihtale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:29:24
|
|
|
|
Ipyka
|
Sorry, spps bom drugič bolj barvno usklajna . Nisem vedela da moram nove podatke obarvati. . Vsakič nekaj pozabim nadlednji pregledm imam 23.2. Moram pa priznati, da si me potolažila, glede injekcije za RH-. Mi lahko priporočiš kakšen link glede telovadbe za obrat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:31:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS...kolk smo zahtevni! haha...sej prav.. Nekaj sem brala nazaj, bolj površno..kaj Persida je doma že? Mislim, spi doma, pa gre vsak dan v P? zahtevna žđe,sam ko noben ne šljivi kaj napišem je zgleda še premalo očitno ne,Persida je še tam-ji je njen prinesel računalnik.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:34:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ipyka Sorry, spps bom drugič bolj barvno usklajna . Nisem vedela da moram nove podatke obarvati. . Vsakič nekaj pozabim nadlednji pregledm imam 23.2. Moram pa priznati, da si me potolažila, glede injekcije za RH-. Mi lahko priporočiš kakšen link glede telovadbe za obrat . jp,tk je to,ker kje težko iskat in vpisovat podatke-dobr,če sem na tekočem že gre,če me pa ni zraven se pa hitro spregledajo podatki mislim,da so nekje na koncu na koncu 4.dela .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:37:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009 Trenutno mi je ratalo dokončno kupiti voziček - je hujš kot da bi kupoval avto, cunjice sem dobila full velik, moram jih pa še vse pripraviti Izbrala sva lupinico, misliva kupiti posteljico 60*120, košek pa mislim da ne bom imela, bom kar košaro na vozičku uporabljala za dnevno sobo oz. kuhinjo ter kakšen ležalnik raje kupila. Zdaj imam samo problem s previjalno, k sreči imam že dva predalnika v spalnici na višini cca 90cm tako, da bomo gor samo previjalno dali - ta trdo, pa eno polico bo treba namontirati, pa bosta predalnika za novega člana. Bova pa dala še eno mini previjalno v kopanico, žal nimam pralnega stroja noter, temveč za vrati le 45*85cm, pa sva z mojim v bauhausu nabavila aluminjaste palice, pa bo naredil kot en voziček na katerega bova imela previjalno ter predale, pol jo bom pa lahko premikala po kopalnici (da jo bom lahko postavila kot bo najbolje zaradi vode,...) Bila sem na vajah za previjanje in kopanje, pa ugotoviš, da rabiš veliko prostora, tako da upam, da bo tako šlo, če ne bova pa imela pa previjalno v dnevni. Kako ste si pa ve kaj zrihtale? kakšen voziček ste nabavli?,previjalno sem nabavla v pikapolonici-imam dovolj prostora v kopalnici pa bo kr tam košek-se men tud zdi nepraktičen-bom tud če bom potrebovala uporabila kar košaro do vozička,kasneje pa kupla ležalnik jaz sem voziček kupla od kolegice,posteljo sem dobila od sestrične.moram dokupit še vzmetnico,večinoma cotk sem tud dobila od sestrične-sem ji full hvaležna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:38:56
|
|
|
|
|
Pravkar sem brala Persidine poste kaj naj rečem le čestitam ji lahko da je takole močna in da ima toliko moči...vsaka stvar v živlenju nas naredi močnejše ampak kaj takega pa mislim da nas za celo živlenje utrdi...za vse tri zate PERSIDA za tvoja dva mala cukrčka in seveda za vašega očija lahko rečem le to držite se čim prej domov in seveda da boste pridno papcali in cartali in zapustili vrata bolnice pošiljam vam ogromno ...nimam več besed so izdale vse...
< Sporočilo je popravil cita -- 24.1.2009 23:39:12 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:39:32
|
|
|
|
tasa_m
|
dober večer.. pri nama so ravnokar obiski odšli. Jaz sem se basala z smokiji, čeprav nebi smela..zdaj pa mam spet sladkor tak povišan, da joj sem vedla da bi se mogla s štrudlom basat..bi mela več od tega.. spps,pupa,persida.. ve že veste zakaj.. ampak sem komaj zdaj videla na gsmju. Bom si očitno mogla nabavit onega za bolj starejše ko še jim sveti zraven,ko je kaj novega na telefonu,ker jaz ne čujem nič ko mi kaj špila.. zdaj pa grem brat mal za nazaj..da vidim kaj naša mamica pravi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:42:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer.. pri nama so ravnokar obiski odšli. Jaz sem se basala z smokiji, čeprav nebi smela..zdaj pa mam spet sladkor tak povišan, da joj sem vedla da bi se mogla s štrudlom basat..bi mela več od tega.. spps,pupa,persida.. ve že veste zakaj.. ampak sem komaj zdaj videla na gsmju. Bom si očitno mogla nabavit onega za bolj starejše ko še jim sveti zraven,ko je kaj novega na telefonu,ker jaz ne čujem nič ko mi kaj špila.. zdaj pa grem brat mal za nazaj..da vidim kaj naša mamica pravi.. tebe bi menda mogu po riti usekat ,ne sam,da bi svetil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:42:52
|
|
|
|
spps
|
cita,a še ne spiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:45:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,a še ne spiš? ne ne zdele grem še pod tuš...moj križ se je umiril...bi lahka šla mal likat imam voljo...kaj praviš???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:47:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,a še ne spiš? ne ne zdele grem še pod tuš...moj križ se je umiril...bi lahka šla mal likat imam voljo...kaj praviš??? ne bi ti glih danes priporočala likanja-jaz sem si mal prej zadnjo rundo zložla sam likalnik je pa drugo-saj men ni blo fajn,ko me je cela hrbtenica bolela od likanja-pusti si kaj za jutri,ko boš odpočita
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:52:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,a še ne spiš? ne ne zdele grem še pod tuš...moj križ se je umiril...bi lahka šla mal likat imam voljo...kaj praviš??? ne bi ti glih danes priporočala likanja-jaz sem si mal prej zadnjo rundo zložla sam likalnik je pa drugo-saj men ni blo fajn,ko me je cela hrbtenica bolela od likanja-pusti si kaj za jutri,ko boš odpočita bom ubogala samo ta stroj še obesim pa dam naše tavelike cunje prat da bomo mel kej za oblečt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:54:25
|
|
|
|
tasa_m
|
sem na hitro prebrala persidine poste in se odločila da ji v tor. ko imam G. odnesem kos štrudla, če bi že ubijala zanj.. upam, da mi nebo prvo štrudla odnesla pol pa me ubila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:54:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,a še ne spiš? ne ne zdele grem še pod tuš...moj križ se je umiril...bi lahka šla mal likat imam voljo...kaj praviš??? ne bi ti glih danes priporočala likanja-jaz sem si mal prej zadnjo rundo zložla sam likalnik je pa drugo-saj men ni blo fajn,ko me je cela hrbtenica bolela od likanja-pusti si kaj za jutri,ko boš odpočita bom ubogala samo ta stroj še obesim pa dam naše tavelike cunje prat da bomo mel kej za oblečt jaz sem tud perilo danes porihtala,tako,da imam do naslednjega vikenda mir
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:54:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem na hitro prebrala persidine poste in se odločila da ji v tor. ko imam G. odnesem kos štrudla, če bi že ubijala zanj.. upam, da mi nebo prvo štrudla odnesla pol pa me ubila bomo vidli,če te ne bo nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:55:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer.. pri nama so ravnokar obiski odšli. Jaz sem se basala z smokiji, čeprav nebi smela..zdaj pa mam spet sladkor tak povišan, da joj sem vedla da bi se mogla s štrudlom basat..bi mela več od tega.. spps,pupa,persida.. ve že veste zakaj.. ampak sem komaj zdaj videla na gsmju. Bom si očitno mogla nabavit onega za bolj starejše ko še jim sveti zraven,ko je kaj novega na telefonu,ker jaz ne čujem nič ko mi kaj špila.. zdaj pa grem brat mal za nazaj..da vidim kaj naša mamica pravi.. tebe bi menda mogu po riti usekat ,ne sam,da bi svetil ja skoraj tak. Pa to ne malo usekat..konkretno usekat,da bi ser čutla. Saj če bi vedla da si pokonci bi ti odpisala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:56:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem na hitro prebrala persidine poste in se odločila da ji v tor. ko imam G. odnesem kos štrudla, če bi že ubijala zanj.. upam, da mi nebo prvo štrudla odnesla pol pa me ubila bomo vidli,če te ne bo nazaj ja če v torek več nič ne pišem pol je to to. Al me je ubila ker sem ji štrudl prnesla al pa zato ker ni bil pravega okusa.. Lahko pa ji dijetnega kakega nesem, da si ga delima
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:56:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer.. pri nama so ravnokar obiski odšli. Jaz sem se basala z smokiji, čeprav nebi smela..zdaj pa mam spet sladkor tak povišan, da joj sem vedla da bi se mogla s štrudlom basat..bi mela več od tega.. spps,pupa,persida.. ve že veste zakaj.. ampak sem komaj zdaj videla na gsmju. Bom si očitno mogla nabavit onega za bolj starejše ko še jim sveti zraven,ko je kaj novega na telefonu,ker jaz ne čujem nič ko mi kaj špila.. zdaj pa grem brat mal za nazaj..da vidim kaj naša mamica pravi.. tebe bi menda mogu po riti usekat ,ne sam,da bi svetil ja skoraj tak. Pa to ne malo usekat..konkretno usekat,da bi ser čutla. Saj če bi vedla da si pokonci bi ti odpisala.. ma ne se zdaj zgovarjat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:57:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem na hitro prebrala persidine poste in se odločila da ji v tor. ko imam G. odnesem kos štrudla, če bi že ubijala zanj.. upam, da mi nebo prvo štrudla odnesla pol pa me ubila bomo vidli,če te ne bo nazaj ja če v torek več nič ne pišem pol je to to. Al me je ubila ker sem ji štrudl prnesla al pa zato ker ni bil pravega okusa.. Lahko pa ji dijetnega kakega nesem, da si ga delima Persida ,ne rabi dietnega te bo menda prej fentala,če ji neseš štrudl brez okusa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:57:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma ne se zdaj zgovarjat kira je zdaj to? TI ali JAZ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:58:55
|
|
|
|
spps
|
Podatke sporočite: - Tijaša
- babyg
- mojčika
- peugot
- Zasanjana
- mikroB
če želite ostati na seznamu se pa potrudite in napišite podatke BARVNO ,pa ne potem,ko vas že izbrišem... PUNCE,SPET MORAT ZATEŽIT ZARAD SEZNAMA-TISTE ,KI NE JAVLJATE PODATKOV,JIH DAJTE,DA JIH POPRAVIM NA SEZNAMU,ČE PA NE BOSTE,PA VAS BRIŠEM IN NE BOM VAS VEČ PISALA NA SEZNAM,ČE VAM JE PRETEŽKO-GRE SE PA PREDVSEM ZA TISTE,KI ČEKIRATE NAŠO MARČEVSKO TEMO,PODATKOV PA NE MORETE NAPISAT.ŽELIM PODATKE OD TISTIH,KI STE IMELE PREGLEDE V ZAČETKU JANUARJA-ZDAJ SE PA JANUAR POČAS ZAKLJUČUJE. HVALA ZA RAZUMEVANJE!
< Sporočilo je popravil spps -- 24.1.2009 23:59:34 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 23:59:08
|
|
|
|
marec2009
|
Sva nabavila voziček mutsy-ja 4 rider . Cunjice sem pa dobila od kolegice, ki ima samo fante , pa od sestre ki ima samo punce tako kar koli bova imela bodo ok. Joj likanje, moram se tud sama lotit, pa mi moj ves čas pravi pusti pri miru bom že jaz. Tako, da se učim nazaj držat ter se ne lotevam ne vem kakšnih akcij, tudi počasi se da narediti vse.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?