Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:29:31
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj sem zdele pogledala ticker pa imam do konca še samo 1 mesec pa 5 dni kriza kako gre hitro če bomo čakali do konca...danes sem 35t...Lauro pa rodila z 36.tedni...le kaj to pove pove draga, da morš počakat še 36 dni preden lahk greš v P lepo po vsti kot so hiše v trsti ja točno tako, pa nč drugač
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:34:33
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa grem v sušilnico štrik napelat,da bom lahko posteljnino posušila in pol plenice,ko bom prala. Končno...!!! kje si pa zdej sušila, ferbec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:40:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj,ste se pa vse šle,ko sem si jaz do pavze prišla oz. do frajtime jaz sem tu, kot vedno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:40:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ojla... js sm tut tuki mal... sej mi je tk bedno, ko ne morm redno spremlat, sm že razmišlala če bi sploh še kej pisala, dokler mi compa ne zrihtajo doma... ampak pol pridm gor pa kr morm neki napisat...čeprou nimam nč pametnga za povedat ... ahh sej bo kokr sm brala sm vidla da se spet o porodu mente... js sm se prpravla psihično ... za mene bo mogoč mal težji, ker mam ful nizki prag bolečine, ampak sm rekla da bom vse potrpela, sam da bo vse uredu z ... je pa res da ene ful znajo prestrašit s porodom... sm tk jezna na bratovo punco ko mi je začela razlagat o porodu, ko ji sploh nč rekla nism, pa mi je razlagala kok jo je bolel kko so jo prerezal.. eh sploh ne bom pisala, kr neki, sm ji pol sama rekla da nočm slišat, da vsaka drugač doživlja porod... ehh, nekam sitna sm dans... se opravičaulem ti kr piši kar se pa poroda tiče,ne se pustit prestrašit-kljub temu,da imaš nizek prag bolečine,ne se pustit... velik je pa tud kak imaš v glavi...če si že prej prestrašena in si misliš,da bo fuuul hudo,pol že lahk pričkauješ,da ne bo fajn
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:43:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ojla... js sm tut tuki mal... sej mi je tk bedno, ko ne morm redno spremlat, sm že razmišlala če bi sploh še kej pisala, dokler mi compa ne zrihtajo doma... ampak pol pridm gor pa kr morm neki napisat...čeprou nimam nč pametnga za povedat ... ahh sej bo kokr sm brala sm vidla da se spet o porodu mente... js sm se prpravla psihično ... za mene bo mogoč mal težji, ker mam ful nizki prag bolečine, ampak sm rekla da bom vse potrpela, sam da bo vse uredu z ... je pa res da ene ful znajo prestrašit s porodom... sm tk jezna na bratovo punco ko mi je začela razlagat o porodu, ko ji sploh nč rekla nism, pa mi je razlagala kok jo je bolel kko so jo prerezal.. eh sploh ne bom pisala, kr neki, sm ji pol sama rekla da nočm slišat, da vsaka drugač doživlja porod... ehh, nekam sitna sm dans... se opravičaulem nobody ti kar lepo kaj napiši ko prideš, pa ne poslušaj groznih zgodbic, ker več al manj vse pravjo ko med popadkom prerežejo samo malo zapeče in to je to... tako da glavo po konci, vse so rodile in tud me bomo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:48:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ojla... js sm tut tuki mal... sej mi je tk bedno, ko ne morm redno spremlat, sm že razmišlala če bi sploh še kej pisala, dokler mi compa ne zrihtajo doma... ampak pol pridm gor pa kr morm neki napisat...čeprou nimam nč pametnga za povedat ... ahh sej bo kokr sm brala sm vidla da se spet o porodu mente... js sm se prpravla psihično ... za mene bo mogoč mal težji, ker mam ful nizki prag bolečine, ampak sm rekla da bom vse potrpela, sam da bo vse uredu z ... je pa res da ene ful znajo prestrašit s porodom... sm tk jezna na bratovo punco ko mi je začela razlagat o porodu, ko ji sploh nč rekla nism, pa mi je razlagala kok jo je bolel kko so jo prerezal.. eh sploh ne bom pisala, kr neki, sm ji pol sama rekla da nočm slišat, da vsaka drugač doživlja porod... ehh, nekam sitna sm dans... se opravičaulem nobody ti kar lepo kaj napiši ko prideš, pa ne poslušaj groznih zgodbic, ker več al manj vse pravjo ko med popadkom prerežejo samo malo zapeče in to je to... tako da glavo po konci, vse so rodile in tud me bomo Jaz sploh nisem čutila kdaj so prerezal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:55:07
|
|
|
|
|
No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:56:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
novička: jaz bom letos kr dvakrat teta , tudi bratova punca je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:58:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy novička: jaz bom letos kr dvakrat teta , tudi bratova punca je jeiiii kok enih otročkov bo v družini
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 15:59:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj,ste se pa vse šle,ko sem si jaz do pavze prišla oz. do frajtime jaz sem tu, kot vedno in ne ni tk smešno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:01:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? Cita ne pretiravaj! Bi morala počivat, ti pa samo pišeš kaj vse si že danes naredila. Pusti še kaj za drug teden!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:02:26
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy novička: jaz bom letos kr dvakrat teta , tudi bratova punca je To bo pa veselo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:03:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? nič več ti si pa pridna jaz sem to prejšnji teden dala čez-sem tud najdla kompletek,ki ga je imela mala oblečenega iz P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:04:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy novička: jaz bom letos kr dvakrat teta , tudi bratova punca je jeiiii kok enih otročkov bo v družini čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:15:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy novička: jaz bom letos kr dvakrat teta , tudi bratova punca je teta čestitke sedaj pa bo nekaj malih dojenčkov v družini
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:16:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? Cita ne pretiravaj! Bi morala počivat, ti pa samo pišeš kaj vse si že danes naredila. Pusti še kaj za drug teden! sej bom pustila ampak vsaj nekaj malega pa moram ko sem tko dolgo čakala...sej počivam zraven...hvala za skrb...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:18:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? nič več ti si pa pridna jaz sem to prejšnji teden dala čez-sem tud najdla kompletek,ki ga je imela mala oblečenega iz P sej bi lahko prišla še k meni sej bi dobila pit jest počitek ni blema ampak narejeno pa bi le imela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:20:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? nič več ti si pa pridna jaz sem to prejšnji teden dala čez-sem tud najdla kompletek,ki ga je imela mala oblečenega iz P sej bi lahko prišla še k meni sej bi dobila pit jest počitek ni blema ampak narejeno pa bi le imela malo sutra,sem glih komaj se pripravla,da sem se rešla tega si nisem preveč dobra z likalnikom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:29:52
|
|
|
|
bambam
|
Hej, hou!! Mi smo prišli s hribov in moram rečt, da mi je pasalo mal se sprehodit po svežem zraku. Mala je z atijem smučala in mrknila po poti domov, tak da sem zdajle mal fraj . Kosilo nam je skuhala oma.....v glavnem uživamo . Jutri spet ne kuhamo nič, ker gremo s kolegi ven na kosilo....... ma res ne morem jamrat no.... . Sem vidla da ste se menle o porodu. Moram priznat, da sem po prvem, ko sem bla prej cel dan v bolnici s popadki na 2-5min, pol pa še v porodni 8 ur, mislila, da ne bom nikol več mela otrok . No, pa je baje lahko porod še tako hudo boleč, še vseeno ni toliko, da se ne odločamo še za enega otročka.(upam, da razumete ) Jaz sem se, ko sem vidla , začela ubadat, s katero varianto bi šla rodit..al EA, al ultivo, al .........ampak vam povem, da sem zdajle 100% da grem naravno. Je vsak porod drugačen in sem prepričana da bo tudi ta ena lepa izkušnja, kot je bil prvi, pa čeprav je bil hud ko . Tako da punce.......pokažimo da mamo jajca !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:33:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Hej, hou!! Mi smo prišli s hribov in moram rečt, da mi je pasalo mal se sprehodit po svežem zraku. Mala je z atijem smučala in mrknila po poti domov, tak da sem zdajle mal fraj . Kosilo nam je skuhala oma.....v glavnem uživamo . Jutri spet ne kuhamo nič, ker gremo s kolegi ven na kosilo....... ma res ne morem jamrat no.... . Sem vidla da ste se menle o porodu. Moram priznat, da sem po prvem, ko sem bla prej cel dan v bolnici s popadki na 2-5min, pol pa še v porodni 8 ur, mislila, da ne bom nikol več mela otrok . No, pa je baje lahko porod še tako hudo boleč, še vseeno ni toliko, da se ne odločamo še za enega otročka.(upam, da razumete ) Jaz sem se, ko sem vidla , začela ubadat, s katero varianto bi šla rodit..al EA, al ultivo, al .........ampak vam povem, da sem zdajle 100% da grem naravno. Je vsak porod drugačen in sem prepričana da bo tudi ta ena lepa izkušnja, kot je bil prvi, pa čeprav je bil hud ko . Tako da punce.......pokažimo da mamo jajca !! eni pa uživaajooooooooooo......
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:36:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Hej, hou!! Mi smo prišli s hribov in moram rečt, da mi je pasalo mal se sprehodit po svežem zraku. Mala je z atijem smučala in mrknila po poti domov, tak da sem zdajle mal fraj . Kosilo nam je skuhala oma.....v glavnem uživamo . Jutri spet ne kuhamo nič, ker gremo s kolegi ven na kosilo....... ma res ne morem jamrat no.... . Sem vidla da ste se menle o porodu. Moram priznat, da sem po prvem, ko sem bla prej cel dan v bolnici s popadki na 2-5min, pol pa še v porodni 8 ur, mislila, da ne bom nikol več mela otrok . No, pa je baje lahko porod še tako hudo boleč, še vseeno ni toliko, da se ne odločamo še za enega otročka.(upam, da razumete ) Jaz sem se, ko sem vidla , začela ubadat, s katero varianto bi šla rodit..al EA, al ultivo, al .........ampak vam povem, da sem zdajle 100% da grem naravno. Je vsak porod drugačen in sem prepričana da bo tudi ta ena lepa izkušnja, kot je bil prvi, pa čeprav je bil hud ko . Tako da punce.......pokažimo da mamo jajca !! tako se govori
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:38:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? nič več ti si pa pridna jaz sem to prejšnji teden dala čez-sem tud najdla kompletek,ki ga je imela mala oblečenega iz P sej bi lahko prišla še k meni sej bi dobila pit jest počitek ni blema ampak narejeno pa bi le imela malo sutra,sem glih komaj se pripravla,da sem se rešla tega si nisem preveč dobra z likalnikom ja nč pol bom mogla pa kr sama ni bila dovolj mikavna ponudba
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:40:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Hej, hou!! Mi smo prišli s hribov in moram rečt, da mi je pasalo mal se sprehodit po svežem zraku. Mala je z atijem smučala in mrknila po poti domov, tak da sem zdajle mal fraj . Kosilo nam je skuhala oma.....v glavnem uživamo . Jutri spet ne kuhamo nič, ker gremo s kolegi ven na kosilo....... ma res ne morem jamrat no.... . Sem vidla da ste se menle o porodu. Moram priznat, da sem po prvem, ko sem bla prej cel dan v bolnici s popadki na 2-5min, pol pa še v porodni 8 ur, mislila, da ne bom nikol več mela otrok . No, pa je baje lahko porod še tako hudo boleč, še vseeno ni toliko, da se ne odločamo še za enega otročka.(upam, da razumete ) Jaz sem se, ko sem vidla , začela ubadat, s katero varianto bi šla rodit..al EA, al ultivo, al .........ampak vam povem, da sem zdajle 100% da grem naravno. Je vsak porod drugačen in sem prepričana da bo tudi ta ena lepa izkušnja, kot je bil prvi, pa čeprav je bil hud ko . Tako da punce.......pokažimo da mamo jajca !! lepo da ste uživali pa kuhat ni treba ni lepšega...glede poroda pa je res noben porod ni isti... vsako mamico čaka drugačna zgodba in iz vsake je veliko najlepše pa je ko dobiš svoj mali cukrček v roke je vse poplačano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:42:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita No se na hitro javim...oprala že en stroj malih cotk ga že obesla sedaj perem drugega in potem še to obesim...ja ko se posuši pa bo treba likat in likat imam naših cunj kr nekah sedaj pa še teh malih ampak sej bo je lepo opravilo...ko sem obešala te male cunje sem se tko spomnala na cotke ko sem jih obešala za Lauro in pomislila kako je že sedaj velika naša tavelika(Laura)... In kaj ve počnete?? nič več ti si pa pridna jaz sem to prejšnji teden dala čez-sem tud najdla kompletek,ki ga je imela mala oblečenega iz P sej bi lahko prišla še k meni sej bi dobila pit jest počitek ni blema ampak narejeno pa bi le imela malo sutra,sem glih komaj se pripravla,da sem se rešla tega si nisem preveč dobra z likalnikom ja nč pol bom mogla pa kr sama ni bila dovolj mikavna ponudba ni ti druge
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 16:55:51
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz sem tud tu sem se najdela, pa pojslo postlala, zdaj pa mam malo časa za RR
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?