Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:28:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kakšna konstruktivna debata? ma kje hodišmaš pa vedno srečo,da prideš,ko že večina gre
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:28:59
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kakšna konstruktivna debata? ma prow nič pametnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:29:25
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kakšna konstruktivna debata? ne...samo termometre in plenice smo imele čez...ampak nč konkretnega. ti že vse veš, ker že imaš svojo malčico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:31:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kakšna konstruktivna debata? ma kje hodišmaš pa vedno srečo,da prideš,ko že večina gre Kaj čem, sem pač samotarka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:32:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kakšna konstruktivna debata? ne...samo termometre in plenice smo imele čez...ampak nč konkretnega. ti že vse veš, ker že imaš svojo malčico... Da še jaz pristavim piskerček termometer uporabljamo navadni za pod pazduho, ker se je izkazal za najbolj sigurnega. plenice pa bomo imeli verjetno najprej pampers 2-5, potem trojko pa kar hoferjeve. So najboljše, vsaj kar se Tije tiče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:32:51
|
|
|
|
jjasna85
|
Najaa kako je kaj s premiki tvoje pikice?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:34:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Najaa kako je kaj s premiki tvoje pikice? Ravno se ji kolca. Ma nič, sem se ustrašila in zapsihirala za brezveze. Očitno je spremenila ritem spanja in budnosti te dni. Saj 10 gibov naštejem, pa vseeno sem hotla, da me zbuta... No, me je začela pred pol ure kar dobro mlatit. A ste ve tud opazle, kako so drugačni gibi? Nič več butanja in udarjanja, ampak bolj valovanje in počasi premiki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:38:21
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Najaa kako je kaj s premiki tvoje pikice? Ravno se ji kolca. Ma nič, sem se ustrašila in zapsihirala za brezveze. Očitno je spremenila ritem spanja in budnosti te dni. Saj 10 gibov naštejem, pa vseeno sem hotla, da me zbuta... No, me je začela pred pol ure kar dobro mlatit. A ste ve tud opazle, kako so drugačni gibi? Nič več butanja in udarjanja, ampak bolj valovanje in počasi premiki? No, hvalabogu... sm se že prow malo ustrašla prej ja ja... js tudi nimam več brc, ampak ma trebuh prow plimovanje čeprav kakšen tiro dobim še vedno tu pa tam, ampak več al manj mamo valovanja....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:38:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Najaa kako je kaj s premiki tvoje pikice? Ravno se ji kolca. Ma nič, sem se ustrašila in zapsihirala za brezveze. Očitno je spremenila ritem spanja in budnosti te dni. Saj 10 gibov naštejem, pa vseeno sem hotla, da me zbuta... No, me je začela pred pol ure kar dobro mlatit. A ste ve tud opazle, kako so drugačni gibi? Nič več butanja in udarjanja, ampak bolj valovanje in počasi premiki? pri men je tako,okol 32.tedna naj bi se količina plodovnice povečala za to pa so premiki drugačni,pa tud bebi je vedno večji pa nima tolk prostora za gibanje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:39:57
|
|
|
|
Najaa
|
Sej vse to vem, 100x sem preštudirala vse... pa vseeno me skrbi včasih. Hvala vam, punce, zlate ste! Zdaj grem pa kavč likat. Jutri naj taprva (verjetno spps ) skuha kavico.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.1.2009 21:43:29 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:46:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj grem pa kavč likat. Jutri naj taprva (verjetno spps ) skuha kavico. verjetno ne,ker grema pol z mojim,ko pride grozljjivko gledat,pa še kak film tako,da jutri ne bom zgodnja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:48:53
|
|
|
|
jjasna85
|
No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:49:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:52:50
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat? ja itak pa palec bom dala v usta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:55:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat? ja itak pa palec bom dala v usta izkoristi situacijo dok jo maš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:55:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma Kaj pa naj jaz rečem? Da se grem h tašči pocartat, ko drugega ni?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:57:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat? ja itak pa palec bom dala v usta izkoristi situacijo dok jo maš čaki čaki... lahko me sploh ne bojo sprejeli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:58:31
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma Kaj pa naj jaz rečem? Da se grem h tašči pocartat, ko drugega ni? kaj pa veš...mogoče bi blo fajn z njo na kavču s prstom v ustih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:58:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat? ja itak pa palec bom dala v usta izkoristi situacijo dok jo maš čaki čaki... lahko me sploh ne bojo sprejeli Če je kakšna druga akcija napovedana, ziher ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:59:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma Kaj pa naj jaz rečem? Da se grem h tašči pocartat, ko drugega ni? kaj pa veš...mogoče bi blo fajn z njo na kavču s prstom v ustih Ok ok, dosti je... Tega si tudi predstavljat nočem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 22:00:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma Kaj pa naj jaz rečem? Da se grem h tašči pocartat, ko drugega ni? kaj pa veš...mogoče bi blo fajn z njo na kavču s prstom v ustih Ok ok, dosti je... Tega si tudi predstavljat nočem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 22:02:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma a greš v sredino spat? ja itak pa palec bom dala v usta izkoristi situacijo dok jo maš čaki čaki... lahko me sploh ne bojo sprejeli Če je kakšna druga akcija napovedana, ziher ne. to pa vem takoj... če je zavesa na vratih, nimamo ustopa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 22:03:06
|
|
|
|
drevozivljenja
|
punce kako naj si zbijem vročino?imam tablete andol ampak ne pomagajo..vročina narašča.imam jo 38.2.a lahko škoduje na ..pa vse me tako boli da joj.in bruham.svetujte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 22:03:58
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 No, sej js vas bom tudi pozdravla počasi, ker je ratalo eno zatišje tu gor, moje oči pa so tudi še komaj komaj odprte... se grem malo k staršem pocartat, ker nobenga drugega ni doma Kaj pa naj jaz rečem? Da se grem h tašči pocartat, ko drugega ni? kaj pa veš...mogoče bi blo fajn z njo na kavču s prstom v ustih Ok ok, dosti je... Tega si tudi predstavljat nočem... se mi zdi al ti je ratalo malo slabo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 22:04:02
|
|
|
|
Pupa7
|
čvekeeee, kaj ste načvekale
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?