Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:04:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli sej mi je rekla v lekarni, da so živo srebro v termometer začeli opuščati. pomoje pa je res najboljše, da meriš pod pazduho, ampak kak boš ti prepričal dojenčka, še sploh če je migec, da mora biti tisti čas pri miru? sej to smo tudi mi prašali... pa je rekla, da mu daš pač termometer pod pazduho in ga potem stisneš k sebi... v naročju ga maš kao...v teoriji je lahko ja, ma praksa pa ne vem... sej v rito tudi najbrž ne pusti kar tako malo se je treba potrudit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:04:49
|
|
|
|
Dali*
|
Moj je pa na rekreaciji...Potem ko pride, pa si privoščiva en kakav in spat...ker jutri je na sporedu zgodnje vstajanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:05:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj pa tvoj? Si še kr taxist? moj pa dinarčke služi drug teden bom taksist,ko bom vstajala ob 5.30 speeeeeeeeeet-me kr mine,čeprav spat ne morem priden. Sej veš: "Rana ura, zlata ura!"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:05:27
|
|
|
|
spps
|
moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:06:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli sej mi je rekla v lekarni, da so živo srebro v termometer začeli opuščati. pomoje pa je res najboljše, da meriš pod pazduho, ampak kak boš ti prepričal dojenčka, še sploh če je migec, da mora biti tisti čas pri miru? sej to smo tudi mi prašali... pa je rekla, da mu daš pač termometer pod pazduho in ga potem stisneš k sebi... v naročju ga maš kao...v teoriji je lahko ja, ma praksa pa ne vem... sej v rito tudi najbrž ne pusti kar tako malo se je treba potrudit bomo najlažje same v praksi spoznale, kako je najboljš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:07:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Moj je pa na rekreaciji...Potem ko pride, pa si privoščiva en kakav in spat...ker jutri je na sporedu zgodnje vstajanje. Dali, kaj si pozabla, da je jutri sob.?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:07:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa? Moški večeri so pa zgleda kar popularni... moj je danes tudi na hitro zviznu moj je reku, sej hitr pridem! a tvoj še laže po vrh vsega??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:07:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj pa tvoj? Si še kr taxist? moj pa dinarčke služi drug teden bom taksist,ko bom vstajala ob 5.30 speeeeeeeeeet-me kr mine,čeprav spat ne morem priden. Sej veš: "Rana ura, zlata ura!" full mi koristi-daj mi cifro te pokličem,ko se vstanem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:08:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka Js pravim, če je vojna je vojna za vse. To je bolj grob pomen, a je pomembno bistvo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:08:34
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:09:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:09:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa? Moški večeri so pa zgleda kar popularni... moj je danes tudi na hitro zviznu moj je reku, sej hitr pridem! a tvoj še laže po vrh vsega??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:12:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:13:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat se vidi,da je konc tedna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:13:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat pol bomo pa me hodile.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:17:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj pa tvoj? Si še kr taxist? moj pa dinarčke služi drug teden bom taksist,ko bom vstajala ob 5.30 speeeeeeeeeet-me kr mine,čeprav spat ne morem priden. Sej veš: "Rana ura, zlata ura!" full mi koristi-daj mi cifro te pokličem,ko se vstanem js že tisti čas mesim kruh. Ko pa ti prideš domov, je že pečen! lahk pridem pol na žemljice.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:17:55
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Moj je pa na rekreaciji...Potem ko pride, pa si privoščiva en kakav in spat...ker jutri je na sporedu zgodnje vstajanje. Dali, kaj si pozabla, da je jutri sob.? nisem pozabila...ampak moj še študira in ima predavanja ob petkih popoldan in sobotah dopoldan, no do 14.00 in to v MB...tko da se še more peljat. Jst pa itak ne spim dobro in se zbudim z njim, da skupaj zajtrkujeva...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:19:33
|
|
|
|
novo
|
Jst pa itak ne spim dobro in se zbudim z njim, da skupaj zajtrkujeva... IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Moj je pa na rekreaciji...Potem ko pride, pa si privoščiva en kakav in spat...ker jutri je na sporedu zgodnje vstajanje. Dali, kaj si pozabla, da je jutri sob.? nisem pozabila...ampak moj še študira in ima predavanja ob petkih popoldan in sobotah dopoldan, no do 14.00 in to v MB...tko da se še more peljat. Jst pa itak ne spim dobro in se zbudim z njim, da skupaj zajtrkujeva... ja, pridna. Pa še cel dan maš, da ga izkoristiš!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:19:59
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat se vidi,da je konc tedna eeee jaaaa... pa tudi ura ni prow zgodnja ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:20:44
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat pol bomo pa me hodile. ja itak... js mojega kar pripravljam na to... komaj čakam, da grem po doooolgem času spet malo plesat... wiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:21:36
|
|
|
|
novo
|
ja itak... js mojega kar pripravljam na to... komaj čakam, da grem po doooolgem času spet malo plesat... wiiiii IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps moški čutjo,da se jim čas brez obveznosti izteka sej je prav kaj... naj se kar navadijo... js bi tudi hodla okoli ko upaljena, če bi lahko... naj se kar navadi da bo tudi njemu dosadno kdo pa pravi,da bo dosadno?daleč od tega.... NAROBE SM SE IZRAZLA... PARDON! misnla sm v tem smislu, da ne bo več mogoče prav vsak dan povsod it... da bo tudi on vidu kaj pomeni odrekanje... v tem smislu sm misnla, ma ne znam pisat pol bomo pa me hodile. ja itak... js mojega kar pripravljam na to... komaj čakam, da grem po doooolgem času spet malo plesat... wiiiii
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:23:45
|
|
|
|
Dali*
|
nč pupe...grem še mal ustvarjat...potem pa moj kmalu pride in se še mal pocartamo... nočko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:24:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* nč pupe...grem še mal ustvarjat...potem pa moj kmalu pride in se še mal pocartamo... nočko... lepo sanjaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:25:20
|
|
|
|
novo
|
Nič, sej grem js tud pod tuš, pa se stisnit s kovtrom . lepo spite vse!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:26:06
|
|
|
|
Najaa
|
Je kakšna konstruktivna debata?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?