Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:46:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Kje ste vse??? Gledate TV...ziher... kaj je kaj pametnega? ne gledam, tko da ne vem...poslušam Lovelly Baby in sm na netu... kaj na CD-ju al prek neta?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:49:03
|
|
|
|
Dali*
|
na CD-ju...malemu full paše...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:50:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, sm te hotla mal pod pretvezo zvlečt na rač., da kaj z nami počvekaš! hehe,se trudim kaj delaš? Sigurno nič pametnega! a sem že kdaj delala kaj pametnega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:50:18
|
|
|
|
novo
|
nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:51:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, sm te hotla mal pod pretvezo zvlečt na rač., da kaj z nami počvekaš! hehe,se trudim kaj delaš? Sigurno nič pametnega! a sem že kdaj delala kaj pametnega? sigurno si, pa še ve veš! Js sm pa že hotla it.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:51:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:52:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* na CD-ju...malemu full paše... js sm pa ugotovila, da moji paše, ko so otroci okol in se pogovarjajo. Je tak, kot da bi sodelovala pri pogovoru.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:52:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, sm te hotla mal pod pretvezo zvlečt na rač., da kaj z nami počvekaš! hehe,se trudim kaj delaš? Sigurno nič pametnega! a sem že kdaj delala kaj pametnega? sigurno si, pa še ve veš! Js sm pa že hotla it. a se ti kam mudi mogoč?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:53:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:54:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:54:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, sm te hotla mal pod pretvezo zvlečt na rač., da kaj z nami počvekaš! hehe,se trudim kaj delaš? Sigurno nič pametnega! a sem že kdaj delala kaj pametnega? sigurno si, pa še ve veš! Js sm pa že hotla it. a se ti kam mudi mogoč? ne, mojega tak ni.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:55:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. berem izjave, ja...zanimivo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:56:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:57:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli Dol padeš. a pol svečke za zbijanje vročine tud odpadejo? ni za rečt dvakrat, da ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:57:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:57:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. berem izjave, ja...zanimivo... ja, realnost je eno, kak naj bi blo drugo, tretjo pa kak je v tujini.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:58:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:59:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 20:59:59
|
|
|
|
novo
|
kaj pa tvoj? Si še kr taxist?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:00:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli Dol padeš. a pol svečke za zbijanje vročine tud odpadejo? ni za rečt dvakrat, da ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:01:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa? 1 mes., 4 tedne pa 2 dni + moji dnevi v p.= kratek čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:01:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja babure,povejte mi,kateri termometer se splača za dojenčke nabavit-digitalni? eeemmm... sm vidla, da jih je dosti pisalo, da so kar navadni najboljši... samo nam je v MŠ rekla, da navadni NIKAKOR NE, ker je srebro notri in če se slučajno kar zgodi (you never know) je pol lahko sranje... pa še to, da je najboljše merit mu kar pod pazduho - mu daš termometerček pod pazduho in ga lepo stisneš k sebi tačas dokler meriš... in je tako on kao najbolj pomirjen... v rit se pa baje sploh nebi smelo več dajat ker (PAZI TO!!!) so se začele razno razne polemike in obtožbe, da zaradi tega fantje geji ratajo (ker so kao od majhnega navajeni dobivat neki v rito.. in, da pol kao to pogrešajo )... pa ne se name spravljat za to izjavo, ker to so nam na MŠ rekli Dol padeš. a pol svečke za zbijanje vročine tud odpadejo? ni za rečt dvakrat, da ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:02:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa? Moški večeri so pa zgleda kar popularni... moj je danes tudi na hitro zviznu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:02:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj pa tvoj? Si še kr taxist? moj pa dinarčke služi drug teden bom taksist,ko bom vstajala ob 5.30 speeeeeeeeeet-me kr mine,čeprav spat ne morem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 21:03:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, greš še js mal pred tv. Dali, lepo branje izjav. Men je blo kr zanimivo. poboljšaj se,drug teden boš verjetn lahk dala za kafe dopoldan za poboljšanje je že prepozno pri mojih letih. Za kafe pa boš lahk spila 2, če ti bo. en bo dost no, sej to se sam tak reče. Sm vesela kje te maš tvojga?na šihtu?al na kaki rekreaciji? nič od tega. Še izkorišča fraj dneve oz. večere. Kak sm vredu! On temu pravi moški večeri. kolk še ima bonusa? Moški večeri so pa zgleda kar popularni... moj je danes tudi na hitro zviznu moj je reku, sej hitr pridem!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?