Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:32:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Porodni načrt kaj je to .Pri nas je šlo vse mimo načrta . Sem ponosna na to ,da sem rodila tud brez plana . Ženskice čimmanj študirat kako in kaj sprostite se ,pa si rečite kak bo,bo.Evo tak sem jaz šla rodit in rodila brez težav.Zato čimmanj kompliciranja.Želim vam ,da bi bil vaš porod čimkrajši in brez težav.Pa seveda ,da bi na svet privekali sami zdravi sončki.Pa srečno ko bo vaš dan D.
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:33:23
|
|
|
|
felix7
|
no, sem prebrala oz. bolj preletela, kaj ste naklofale danes torej, raport s pregleda: sem imela pa res vse danes - ginekološki pregled, pa vaginalni in navadni UZ - vse v kompletu. Sem dobila canesten za izcedek, maternični vrat je dolg 4 cm, otroček pa je že na glavici. Ima 1940 g in je velik okoli 45 cm. Bolj me skrbi glavica, ki ima že 30 cm Ne vem sicer, koliko zrase v zadnjih 7 tednih, ampak se mi zdi, da zna biti tale naš otročiček kar velik ob porodu. Sicer pa imam +10 kg, naslednji pregled 11.2. in ker sem bila danes pri mami, sem se spomnila na šiviljski meter in izmerila še obseg, ki je točno 100 cm.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:34:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala oz. bolj preletela, kaj ste naklofale danes torej, raport s pregleda: sem imela pa res vse danes - ginekološki pregled, pa vaginalni in navadni UZ - vse v kompletu. Sem dobila canesten za izcedek, maternični vrat je dolg 4 cm, otroček pa je že na glavici. Ima 1940 g in je velik okoli 45 cm. Bolj me skrbi glavica, ki ima že 30 cm Ne vem sicer, koliko zrase v zadnjih 7 tednih, ampak se mi zdi, da zna biti tale naš otročiček kar velik ob porodu. Sicer pa imam +10 kg, naslednji pregled 11.2. in ker sem bila danes pri mami, sem se spomnila na šiviljski meter in izmerila še obseg, ki je točno 100 cm. čestitke za pregled, pa join the club
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:35:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Porodni načrt kaj je to .Pri nas je šlo vse mimo načrta . Sem ponosna na to ,da sem rodila tud brez plana . Ženskice čimmanj študirat kako in kaj sprostite se ,pa si rečite kak bo,bo.Evo tak sem jaz šla rodit in rodila brez težav.Zato čimmanj kompliciranja.Želim vam ,da bi bil vaš porod čimkrajši in brez težav.Pa seveda ,da bi na svet privekali sami zdravi sončki.Pa srečno ko bo vaš dan D. se strinjam z tem!!! Ma kaki porodni načrt, kje pa še imam zato čas..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:35:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Porodni načrt kaj je to .Pri nas je šlo vse mimo načrta . Sem ponosna na to ,da sem rodila tud brez plana . Ženskice čimmanj študirat kako in kaj sprostite se ,pa si rečite kak bo,bo.Evo tak sem jaz šla rodit in rodila brez težav.Zato čimmanj kompliciranja.Želim vam ,da bi bil vaš porod čimkrajši in brez težav.Pa seveda ,da bi na svet privekali sami zdravi sončki.Pa srečno ko bo vaš dan D. amen... ma, če bi bila jaz babica, pa bi mi ena prinesla tak porodni načrt, bi jo v rit sunla štekam, če mamica npr. ne želi, da se jo brije, pač to pove, ne pa da pride s seznamom na treh straneh...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:36:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
=jasna= - pozdravček tebi.Se strinjam z mnenjem ,da je glavno ,če je zraven tebe super babica pol so vse težave nične.Jaz sem imela srečo ,da sem imela zlato babico zraven sebe o zdravnici ,ki je spremljala moj porod ,pa ne bi izgubljala besed.Naj začnem samo njen prvi stavek ,ko sem ležala na p.mizi: a ste si vi želeli dvojčka?......itd.,nadaljevanje je pa za kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:38:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj dogaja?sem kaj zamudila? jaz sem prišla mal k sebi od dopoldanskega Bogica. Malo počvekaj, ti bo kuj bolje. spps- kaj ti pa g. reče glede ničkaj mam bebo,ki mi pritiska na želodec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:38:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca men tud danes neki neneromalno otrdeva trebuh..pa mali je precej bolj pr mir.. a si delala kaj takega?si se preveč namatrala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:38:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 porodni načrt, pa kaj pa vem bolj ko jim tam pamet soliš bolj jim greš na živce - bolj te z levo roko jemljejo ... določene stvari že, da pa jim rutinske stvari pišeš se mi zdi pa nefer tud do osebja tam... Pa tud jaz si ne predstavljam, da bi vsi, ki se pri porodu motajo okoli tebe, brali to. Sploh pa pol ko gre zares, da bi kdo bral in s tem izgubljal čas. Ne vem no, sej te vse sproti vprašajo. Se pa lepo sliši ja, sam v praksi je mal drugače. se povsem strinjam...sej zato sem to prilepila, da se mal zadebatiramo okrog tega Ta...gre pa v PO rodit in bodo mogli to tam brat. Men par stvari sploh ni jasnih. Se pa vidi, da je prebrala Modrost rojevanja in Moj porodni načrt...ki je pa mal too much... Sej ste brale kaj porečejo na Wegnerja, ne... da sem jaz med porodničarji,jaz tako žensko ven iz porodne peljem in naj se znajde po svoje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:38:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Porodni načrt kaj je to .Pri nas je šlo vse mimo načrta . Sem ponosna na to ,da sem rodila tud brez plana . Ženskice čimmanj študirat kako in kaj sprostite se ,pa si rečite kak bo,bo.Evo tak sem jaz šla rodit in rodila brez težav.Zato čimmanj kompliciranja.Želim vam ,da bi bil vaš porod čimkrajši in brez težav.Pa seveda ,da bi na svet privekali sami zdravi sončki.Pa srečno ko bo vaš dan D.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:38:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dober večer če dovolite, grem najpre zadnjih 15 strani prebrat oooooooo,kje pa si ti cel dan?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:42:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix7 - čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:45:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix7 - čestitke za pregled hvala, hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:56:27
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca men tud danes neki neneromalno otrdeva trebuh..pa mali je precej bolj pr mir.. a si delala kaj takega?si se preveč namatrala? nc kej posebnega, verjetn s kavca pa na kavc..itn...mal prevec pogost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:56:45
|
|
|
|
spps
|
Persida,se je taša lepo obnašala pri tebi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:57:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca men tud danes neki neneromalno otrdeva trebuh..pa mali je precej bolj pr mir.. a si delala kaj takega?si se preveč namatrala? nc kej posebnega, verjetn s kavca pa na kavc..itn...mal prevec pogost relacija wc-hladilnik -kavč-ni rečeno,da v tem vrstnem redu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 20:58:48
|
|
|
|
lejca
|
ja tocn tak
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:03:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja tocn tak sej sem vedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:12:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala oz. bolj preletela, kaj ste naklofale danes torej, raport s pregleda: sem imela pa res vse danes - ginekološki pregled, pa vaginalni in navadni UZ - vse v kompletu. Sem dobila canesten za izcedek, maternični vrat je dolg 4 cm, otroček pa je že na glavici. Ima 1940 g in je velik okoli 45 cm. Bolj me skrbi glavica, ki ima že 30 cm Ne vem sicer, koliko zrase v zadnjih 7 tednih, ampak se mi zdi, da zna biti tale naš otročiček kar velik ob porodu. Sicer pa imam +10 kg, naslednji pregled 11.2. in ker sem bila danes pri mami, sem se spomnila na šiviljski meter in izmerila še obseg, ki je točno 100 cm.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:13:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida,se je taša lepo obnašala pri tebi? a dvomiš v to?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:20:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida,se je taša lepo obnašala pri tebi? a dvomiš v to? ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:33:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala oz. bolj preletela, kaj ste naklofale danes torej, raport s pregleda: sem imela pa res vse danes - ginekološki pregled, pa vaginalni in navadni UZ - vse v kompletu. Sem dobila canesten za izcedek, maternični vrat je dolg 4 cm, otroček pa je že na glavici. Ima 1940 g in je velik okoli 45 cm. Bolj me skrbi glavica, ki ima že 30 cm Ne vem sicer, koliko zrase v zadnjih 7 tednih, ampak se mi zdi, da zna biti tale naš otročiček kar velik ob porodu. Sicer pa imam +10 kg, naslednji pregled 11.2. in ker sem bila danes pri mami, sem se spomnila na šiviljski meter in izmerila še obseg, ki je točno 100 cm. Super! Mali bo pa korenjak!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:43:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida,se je taša lepo obnašala pri tebi? a dvomiš v to? ja sem bila zelo pridna, če sem bila 2-krat pri njej..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:43:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Super! Mali bo pa korenjak! točno, pravi košarkaš al pa košarkašica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 21:44:21
|
|
|
|
spps
|
a že vse spite?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?