Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Manca, jaz sem bla tud v Kalliste, že 3. sedaj in je res super zdaj smo pa pomoje zaključili z obiskmi pri njej (no, nikoli ne reci nikoli ) Samo so res neverjetni tam..sem včeraj klicala čist tko če je kakšen prost termin za NS in mi reče da lahko ob 17ih, pa začnem jamrat da takrat pa še nimam možnosti varstva za hčerko, potem mi pa reče, potem pa kar ob 7:45 pridite...sem bila ob 7:30 tam in celo takoj na vrsti Če boš imela kaj časa pa sporoči in se lahko dobiva na kakšni kavici...seveda s seboj pripelji tudi hčerkico, se bosta z našo kaj pomenili . p.s.: ne vem zakaj, ampak mislila sem, da si stara že čez 30 let, si me zadnjič prav presenetila ko si navedla svojo starost o, hvala vsaj mislim, da je to kompliment jutri se postaram z veseljem grem kdaj na kavico koliko je pa tvoja pupa stara? Iz kje si? Jaz sem iz okolice Kranja. Ja, jaz imam tudi pozitivne izkušnje s Kaliste, ker sem mogla it urgentno na samopl. UZ za potrditev nosečnosti in mi je rekla, da lahko pridem čez 1 uro pa vprašam, če je še kakšna druga ura in mi da zvečer super so, dobiš vse takoj Tudi jaz sem iz okolice Kranja, ali bolje rečeno cca. 5 km stran od Omv bencinske. Moja bo 16.4. stara 17m. VSE NAJBOLJŠE TOREJ hvala no, potem se bomo pa kdaj srečali na kakšni kavici moja je pa stara dobrih 13 mesecev uf, to bo veselo jaz mam danes tolikoooooooo dela, da sploh ne vem kaj naj najprej no, torto sem že naredila, je že v hladilniku njamsiiiiiiiiiiiiii za kosilo bo samo zelenjavna juhca, danes mesa ni, zvečer me čaka prata za narest, pa še vrat morm skuhat, pa pirhi ah, bo že... saj mi je možek oblubu da bo pomagal Vsem lepe praznike in uživajte v podaljšanem vikendu