lenika83
|
Lep pozdrav vsem so Taki lepi dnevi so se začeli ta teden, da kar nimam časa prit do računalnika. Po službi sem večino časa zunaj, zvečer pa sem tako utrujena, da samo dol padem Sem kar malo fauš vsem, ki ste že bile na ns. Pa nič slabega ne mislim, samo ful se že veselim, da vidim "mladička" . Imam pa NS šele naslednji petek. V torek imam pa drugi pregled pri svojem G. Tiste ko ste že bile, kaj pa sploh delajo na drugem pregledu? Se mi niti sanja ne, kaj naj pričakujem Ta teden so me začele v pasu tiščati hlače, tako da sem šla danes kupit ene bolj udobne. Sem dobila ene športne v New Yorkerju s precej široko elastiko v pasu, pa mislim, da bodo kar precej časa ok. Pa še precej poceni so bile, samo 25€. Me pa še nekaj zanima, predvsem tiste, ko niste prvič noseče. Koliko hlač ste rabile med nosečnostjo, če ste hodile v službo? Glede na to, da so strašno drage, predvidevam, da ne ravno zelo veliko Pa še eno vprašanje: Pozna katera kako fajn knjigo o nosečnosti in dojenčku? Pa da je seveda novejša, ker nekaj starejših knjig, si bom sposodila. Mislim, da sem zdaj vprašala vse kar me trenutno zanima Aha, da še malo "obdelam" teme iz preteklih dni. Kar se tiče morja ali toplic sem definitvno za morje, ker se mi toplice gravžajo. Tam ene dvakrat na leto sicer mogoče grem v toplice se kopat, pa še to s težavo, bolj zaradi usluge Letos greva verjetno za prvomajske praznike nekaj dni, pa potem v začetku julija, ker računam, da še ne bo grozne vročine. Že na splošno ne maram previsoke vročine in se strašno slabo počutim na močnem soncu, letos pa se mi zdi, da bo še huje. Kar se pa tiče imen, pa še nimava nobene ideje. Pa za punčko bi se še že kaj našlo, smao za fantka mi pa nič ni všeč. Pa še strašno me motijo imena, ki jih je ogoromno. Bova kar počakala, da izveva spol in se bova potem ukvarjala s tem. Uf, mislim, da sem pa zdaj res dovolj napisala. Lep večer!
|