|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
8.4.2009 19:28:01   
lenika83
Lep pozdrav vsem souser posted image
Taki lepi dnevi so se začeli ta teden, da kar nimam časa prit do računalnika. Po službi sem večino časa zunaj, zvečer pa sem tako utrujena, da samo dol pademuser posted image  Sem kar malo fauš vsem, ki ste že bile na ns. Pa nič slabega ne mislim, samo ful se že veselim, da vidim "mladička"user posted image . Imam pa NS šele naslednji petek. V torek imam pa drugi pregled pri svojem G. Tiste ko ste že bile, kaj pa sploh delajo na drugem pregledu? Se mi niti sanja ne, kaj naj pričakujemuser posted image  
Ta teden so me začele v pasu tiščati hlače, tako da sem šla danes kupit ene bolj udobne. Sem dobila ene športne v New Yorkerju s precej široko elastiko v pasu, pa mislim, da bodo kar precej časa ok. Pa še precej poceni so bile, samo 25€. Me pa še nekaj zanima, predvsem tiste, ko niste prvič noseče. Koliko hlač ste rabile med nosečnostjo, če ste hodile v službo? Glede na to, da so strašno drage, predvidevam, da ne ravno zelo velikouser posted image  Pa še eno vprašanje: Pozna katera kako fajn knjigo o nosečnosti in dojenčku? Pa da je seveda novejša, ker nekaj starejših knjig, si bom sposodila.

Mislim, da sem zdaj vprašala vse kar me trenutno zanimauser posted image

Aha, da še malo "obdelam" teme iz preteklih dni. Kar se tiče morja ali toplic sem definitvno za morje, ker se mi toplice gravžajo. Tam ene dvakrat na leto sicer mogoče grem v toplice se kopat, pa še to s težavo, bolj zaradi usluge user posted image  Letos greva verjetno za prvomajske praznike nekaj dni, pa potem v začetku julija, ker računam, da še ne bo grozne vročine. Že na splošno ne maram previsoke vročine in se strašno slabo počutim na močnem soncu, letos pa se mi zdi, da bo še huje.

Kar se pa tiče imen, pa še nimava nobene ideje. Pa za punčko bi se še že kaj našlo, smao za fantka mi pa nič ni všeč. Pa še strašno me motijo imena, ki jih je ogoromno. Bova kar počakala, da izveva spol in se bova potem ukvarjala s tem.

Uf, mislim, da sem pa zdaj res dovolj napisala.

Lep večer!

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
8.4.2009 20:48:31   
frrrr
čer

nuhalna je za mano. so me klicali, če lahko kar danes pridem, namesto jutri, in sem kr danes opravila. vse ok. rezultati za malenkost celo boljši kot pred tremi leti. zadovoljna. user posted image

nosečniška oblačila... odvisno kje in kaj delaš... konkretno glede hlač - js sm v prvi nosečnosti imela 3 lahke hlače (ala lanene hlače, v pasu vrvica, nič nosečniškega, samo velika cifra user posted image ) + 2 tričetrt hlače (oboje nosečniške, samo enim se ni videlo user posted image ), pa mi je komi zneslo. delam v pisarni, ni kodeksa oblačenja in sem lahko bila bolj tk tk oblečena. je bilo vroče poletje in hlače niso bile uporabne 2 dni. torej vsak večer v pranje... minimalno na 3 dni prat, da je šlo skoz. ker sem proti koncu nosečnosti nameravala na poroko, sem si kupila nee prave nosečniške hlače bolj fensi šmensi, pa sem jih kr za v porodnišnico porabila, ker me dete 3 tedne prehitelo - torej sem jih samo 1x uporabila user posted image
si pa že v prvo nisem delala nekih hudih stroškov z nosečniškimi oblačili. sem mogoče bolj tak človek, da ne dam kaj preveč na obleko... pa še ni se mi zdelo smiselno za mesec ali dva metat full keša stran.

knjige o nosečnosti... js v nobeni nisem videla kaj novega... se mi zdi, da je ogled filmčka in the womb čist ok. pa v šoli starševstva ti dost povedo. avtorji raznih knjig se pa malo ponavljajo... nič ne predlagam... mogoče kr izposojo knjige v knjižnici

imena - za punčko še iz prve nosečnosti, za fantka še iščemo... je še čas user posted image

dans sm se pa razpisala user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
8.4.2009 20:50:34   
Crystall
Danes sem imela nuhalno pri dr. Strahovi. Izvidi so odlični. Vzela sva 3d/4d in se je res krasno videlo. Vzela sva tudi cd, na katerega nama je zapekla precej filmčkov in slik. user posted image user posted image user posted image

Že prej sem si rekla, da če bo vse ok, si privoščim nekaj novega - jupiiii in kupila sem si nosečniške hlače in krilo.

Držim pesti tudi za vse vas user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
8.4.2009 23:36:32   
frrrr
nuhalna... men tut danes povedala, da ni odvisno le od starosti mamice, temveč tudi od tednov oz. dnevov nosečnosti... starejše kot je dete, večja je nuhalna svetlina.
če bi samo starost upoštevali, je pri meni verjetnost za trisomijo 21. kromosoma 1:1085, za 18. kromosom 1:12809, za 13. kromosom pa 1:30152.
ko je vpisala še izmerjene podatke, pa so se razlike kar povečale na 1:21705, 1:72571 in 1:603040 (tu sen isem zmotila, 6mestna cifra je, je pa tudi sicer zelooo majhna verjetnost za trisomijo 13. kromosoma).

zdej pa spat... nočko!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.4.2009 7:33:28   
Februarka08
Jutro.

Jaz nisem mogla več spat, 1 uro že sedim tukaj in mal tuhtamuser posted image princesa še vedno drnjoha, jaz vas pa pozdravim in vsem zaželim en lep danuser posted image in seveda user posted image user posted image user posted image vsem za dobre rezultate! Itak, oktobrčki razturajouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.4.2009 8:16:25   
manca
Dobro jutro,

včeraj sem imela NS in je vse superuser posted image . Sem zelo vesela, tako da za vikend vsem poveva, v službi pa potem v torek. Sem šla pa na NS sama, očka je pa pazil tamalo. Šla sem pa v Kalliste v Domžale in moram prav pohvalit dr. Res je bila super...prijazna, vse ti razložiuser posted image

Glede hlač v nosečnosti...jaz med poletjem raje prakticiram krila in se v njih veliko bolje počutim, sploh ker imam pisarno brez okna in je tukaj vroče.

zdaj grem pa nazaj delat.

lp, manca

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.4.2009 8:31:15   
katrin***
Jutro punce,

js imam danes že 4. redni pregled pa sem v 13t2d. Očitno je pri nas taka praksa, da na začetku hodiš na 14 dni do 3 tedne na preglede, kar je tudi prav. Da če je že kaj narobe te takoj obvestijo in ti povejo za naprej. Naslednji pregled imam 7.5 tko da bo potem pa na 1 mesecuser posted image . Hvala bogu, k sm se počutila že kr stalna stranka v gin.user posted image user posted image user posted image

Drugače bom tut js verjetno prakticirala bolj oblekce, čeprav te zadeve nosim samo na plaži in nikjer drugje, bom verjetno letos spremenila mnenjeuser posted image . Ker mi je že sedaj vroče. In tudi js sm v pisarni (beri kopirnica) brez oken in je katastroga tuki notuser posted image

lep dan na sončkuuser posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.4.2009 10:08:58   
Aniiita
Super punce,
čestitke za dobre rezultate user posted image

jaz mam pa dns Nuhalno in se že veselim spet videt najino pikico.

Crystal, koliko časa si pa bila notri pri Strahovi? Če te prav razumem, si namesto navadne nuhalne vzela 3D, ali to pride še zraven kao?

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.4.2009 10:59:15   
TinaV*
uuuu kako ste pridne

da se vam hitro se jaz po dolgem casu javim,upam da se niste pozabile name user posted image

vidim da ima februarka enako ime ko nasa pupa user posted image user posted image user posted image samo da je malo starejsa...no mi smo pa danes ze 6.mesecev stari user posted image user posted image cas leti ne mores verjet

nisem vse nazaj prebirala ker je prevec user posted image user posted image

lep pozdravcev vsem
Tina

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.4.2009 12:56:40   
SONČEK LARA
Ojla

kako ste? jaz danes malo slabše, nekaj me matra okoli ledvenega dela, pa spat bi šla

frrrr zanima me samo nekaj, koliko je bila izmerjan NS, da je tako razmerje, ma nisem še zasledila nobene ki bi imelo tako veliko številko. Kdo ti je delal pregled? Nočem nič slabega, samo res ne razumem, v čem so take razlike med nami. V katerem tednu si bila na pregledu? Drugače pa čestitke za res odličen rezultat.

In že kaj velikonočno obarvano, boste kaj pekle, barvale pirhke? jaz ne bom nič, ekr je pri nas tradijcija da se hodi k njegovim staršem in pri nas doma in je povsod vsega polno...zaenkrat tako prakticiramo.

Ali katera slučajno že čuti otročka?

no pa prijeten dan na sončku...dokler še traja

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.4.2009 13:22:24   
spelka12
Drugače sem pri vas na seznamu med tistimi, ki jih ni več med vami, ampak se lahko končno prestavim nazaj na seznam.
Tak da tista, ki ureja seznam bi prosila, če me vpiše. Spelka21: PDP 23.10.; 27 let; 2 nosečnost, 0 otrok; Kranj

Danes sem imela nuhalno in je vse ok. Tveganje je 1:5883, tak da amnio. odpadeuser posted image .
Lep dan vsem.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.4.2009 13:49:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Drugače sem pri vas na seznamu med tistimi, ki jih ni več med vami, ampak se lahko končno prestavim nazaj na seznam.
Tak da tista, ki ureja seznam bi prosila, če me vpiše. Spelka21: PDP 23.10.; 27 let; 2 nosečnost, 0 otrok; Kranj

Danes sem imela nuhalno in je vse ok. Tveganje je 1:5883, tak da amnio. odpadeuser posted image .
Lep dan vsem.

juhu, samo da si prišla nazajuser posted image sem te že nekje zasledila, pa sem rekla, se boš že sama javilauser posted image super, samo da je vse okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.4.2009 13:50:22   
majakla
Čestitke vsem za NS oz. odlične rezultate. user posted image

Spelka12 kako to, da te ni bilo in zdaj si nazaj?
Ne razumi me narobe, a ne vem kako to misliš.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.4.2009 13:53:05   
Februarka08
TinaV user posted image za še eno Larisouser posted image meni je tako cort, pa še naši pupi se mi zdi da paše to ime ker je luštna za pojestuser posted image no sej, kdo pa niuser posted image user posted image

Manca, jaz sem bla tud v Kalliste, že 3. sedaj in je res superuser posted image zdaj smo pa pomoje zaključili z obiskmi pri njejuser posted image (no, nikoli ne reci nikoliuser posted image )

Lep dan vsem, naj vas sonček ne utrudi preveč, jaz morm dalje kuhatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.4.2009 14:47:23   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Manca, jaz sem bla tud v Kalliste, že 3. sedaj in je res superuser posted image zdaj smo pa pomoje zaključili z obiskmi pri njejuser posted image (no, nikoli ne reci nikoliuser posted image )

Samo so res neverjetni tam..sem včeraj klicala čist tko če je kakšen prost termin za NS in mi reče da lahko ob 17ih, pa začnem jamrat da takrat pa še nimam možnosti varstva za hčerko, potem mi pa reče, potem pa kar ob 7:45 pridite...sem bila ob 7:30 tam in celo takoj na vrstiuser posted image

Če boš imela kaj časa pa sporoči in se lahko dobiva na kakšni kavici...seveda s seboj pripelji tudi hčerkico, se bosta z našo kaj pomeniliuser posted image .

p.s.: ne vem zakaj, ampak mislila sem, da si stara že čez 30 let, si me zadnjič prav presenetila ko si navedla svojo starostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.4.2009 15:03:10   
deya*
caw se ze zelooooo doug nism nc oglasila sam nimam casa it na racunalnikuser posted image

cestitam user posted image  usem za dobre rezultate pa se najvecja moznost za splav je mimo user posted image user posted image user posted image  zdj pa lahko zacnete uzivat...user posted image

jst mam pa jutri NS pa ze komi cakam se mi cs tko vlece da ne vem c bom sploh kdaj docakala ze ta petekuser posted image

aja neki me zanima a ste  sle sam na nuhalno al je sla kera se ne dodatno krvno preiskavo? sm slisala da NS je 60eur ce grem pa se na dodatno krvno preiskavo je pa se 35eur...zdj pa ne vem a se to splaca it al ne...user posted image user posted image user posted image

amm... otrocicka se ne cutm in ga pomoje se neki casa ne bomo usaj tko praujo baje da enkrat od 16 pa do 20 tedna da ga zacutjo...sam busi se je pa ze kr povecuuser posted image   uni k se ne vejo me ze mal postran gledajo c sm user posted image ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
9.4.2009 15:28:43   
frrrr
SONČEK LARA, delala sem pri Mili Lomšek, Ordinacija ginekologije in porodništva Bežigrajski dvor kot tudi v prvo. predlagal mi jo je moj osebni ginekolog, ker ima tetka licenco. Stara sem 28 let, delala sem jo pa v 12. tednu. ne jemljem nč kot slabo, če me kaj vprašaš.

špelka12 - odlično! user posted image   user posted image  user posted image  bravo, zdaj pa uživaj nosečnost dokler ne poviješ zdravo dete!

no, pa lep sončkast dan vsem...

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
9.4.2009 15:36:00   
frrrr
špelka12 - tvojo novičko sem pa mogla sončku33 sporočit in v sekundi je priletel sms nazaj jupiii user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
9.4.2009 18:14:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Samo so res neverjetni tam..sem včeraj klicala čist tko če je kakšen prost termin za NS in mi reče da lahko ob 17ih, pa začnem jamrat da takrat pa še nimam možnosti varstva za hčerko, potem mi pa reče, potem pa kar ob 7:45 pridite...sem bila ob 7:30 tam in celo takoj na vrstiuser posted image

Če boš imela kaj časa pa sporoči in se lahko dobiva na kakšni kavici...seveda s seboj pripelji tudi hčerkico, se bosta z našo kaj pomeniliuser posted image .

p.s.: ne vem zakaj, ampak mislila sem, da si stara že čez 30 let, si me zadnjič prav presenetila ko si navedla svojo starostuser posted image

o, hvalauser posted image vsaj mislim, da je to komplimentuser posted image jutri se postaramuser posted image z veseljem grem kdaj na kavicouser posted image koliko je pa tvoja pupa stara? Iz kje si? Jaz sem iz okolice Kranja.

Ja, jaz imam tudi pozitivne izkušnje s Kaliste, ker sem mogla it urgentno na samopl. UZ za potrditev nosečnosti in mi je rekla, da lahko pridem čez 1 urouser posted image pa vprašam, če je še kakšna druga ura in mi da zvečeruser posted image super so, dobiš vse takojuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
9.4.2009 19:53:19   
Aniiita
Sonosečkeuser posted image ,

da še jaz povem, da sem iz nuhalne in ful vesela, ker je vse res v najlepšem redu! user posted image Razmerje imam 1:15858 (25 let), slikce sva dobila tudi na CD-ju še, pa filmčke (malo kratki so, no..jih je pa več). Pa tako lepo je bilo spet videt, kako se najino bitjece premika..seveda še nič ne čutim..

Pa rokice smo lepo videli, celo prstke, želodček, mehur, srček.. ma kako lepo user posted image

Vsem želim en lep večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
9.4.2009 19:57:34   
pinky girll
POZDRAVLJENE user posted image !

Prijam iz NS. Bila sem pri dr. Strahovi, jo moram pohvalit, super ginekoliginja. Rezultati so superuser posted image user posted image user posted image user posted image .
tvaganje je za trisomy 21 1:4898, za trisomy 18 1:11441, za trisomy 13 pa 1:81619. Vzela mi je še kri za test dvojnega kromosoma. Drugače pa sem stara 27 let. Veliki smo 5,4cm. Bebica je bila zelo aktivna, prav poskakovala je kot bi bila na trampolinu. Verjetno bomo imeli punčko. Je rekla, da diši na punčko. Jupiuser posted image user posted image !!

Čestitke vsem za dobre rezultate.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
9.4.2009 21:36:35   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čestitke vsem za NS oz. odlične rezultate. user posted image

Spelka12 kako to, da te ni bilo in zdaj si nazaj?
Ne razumi me narobe, a ne vem kako to misliš.

Ja poslali so me na ss, ker niso našli bebija 3 tedne, pol je bil pa tolk premajhen da tud niso bli 100% da bo, no sedaj je pa vse ok. To je blo na kratko. No pa še krvavela sem vmes, tko da je bila res cela štala.
frrrr hvala user posted image user posted image
februarka midve bova pa skup vozičkale po kranju.user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.4.2009 22:09:06   
Anonimen
spelka12 čestitke, da se je rešilouser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.4.2009 23:05:24   
Crystall
Aniiita ... sem videla, da si že bila pri Strahovi user posted image  Kaka se ti je zdela? Men je bila super. Takoj, ko sem prišla noter, sem ji rekla, da si želim 3d/4d. Potem je najprej naredila nuhalno in, ker smo še majhni probala narediti 3d/4d. In res se je najin sonček zelo lepo videl user posted image . Za spol mi ni mogla nič še povedati. Slike in filmčke od nuhalne in 3d-ja mi je zapekla na cd. Plačala pa sem 92 eur. Tveganje imam majhno, tako da skačem od veselja.

Deya ... mislim, da ti naredijo krvno preiskavo samo če je tveganje večje, ker je ta preiskava mislim, da še natančnejša oz. je dodatna preiskava, ki ti da določene informacije. Meni ga niso naredili, ker imam majhno tveganje. Glede cene je pa tako, da ponekod se dodatno plača (npr. ZD Novo mesto), ponekod je pa že v ceni vključen (dr. Strah v Domžalah).

Ženske, fajn spite. Jaz komaj čakam jutrišnji dan, ker bomo z mojimi otroki v šoli imeli gusarski dan user posted image  JUPIII

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
9.4.2009 23:06:15   
Crystall
Spelka12 ... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?