|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
2.2.2009 12:43:18   
minna
Anonimna 4 - začuda smo pa tega otročiča res načrtovali, ker je bila želja prevelika. Ne bi se pa rada preveč razkrivala, ker se mi zdi, da moja bližnja okolica tega res ne bo sprejela z velikim navdušenjem. Saj zmeraj pravim, da se na komentarje ne oziram, pa se delam močno, samo v srcu pa boli.  Imam pa tri punce...

Majakla - glede tiščanja v trebuhu, to je bilo pri meni zelo pogosto v prvi nosečnosti, mislim, da ni panike

Se vidi, da sem doma pa imam čas viset na računalniku.user posted image user posted image user posted image

Čao!

Anonimna 5

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.2.2009 12:50:51   
minna
No toliko o moji cover up - pa je šla, seveda ko pa ne obvladam teh zadev.

Anonima 5 - minna

Čao

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.2.2009 12:52:36   
minna
Pa dobrodošle nove

pravoda in Mona Liza

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 153
2.2.2009 13:12:46   
majakla
Dobrodošli Pravoda, Mona Liza nove souser posted image  - user posted image user posted image user posted image .

Če prav razumem si ti Anonimna 5 zdaj Minna?

Naj si drugi mislijo kar hočejo, glavno, da smo same srečne!

Pri meni pa se vidi, da nimam glih gužve v službi, ne. user posted image

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 154
2.2.2009 13:16:33   
mici_
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image

Jaz se zaenkrat počutim ok, občasno me malo špika, slabosti pa (še) ni....pa tudi če bodo bom že prenesla samo da bo s pikico vse v redu. Aja doma pa že tudi imamo eno punčko.

Vsem ostalim ki imate že slabosti pa želim da se čimprej končajo user posted image

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 155
2.2.2009 14:18:15   
metka_zone
Tako, danes sem se naročila in imam pregled 3.3.09. Slabosti ni več, verjetno sem si jo zamišljala, ko sem zvedela za user posted image . A je katera našla kakšno stran o ugotovitvi spola, meni namreč tista kitajska ne drži ne zame ne za sina. Me firbec matra.Kako drugače?

(odgovor članu mici_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
2.2.2009 16:10:54   
Anonimen
Evo zdaj pa lahko umiru pišem, ker sem doma. Sem klicala danes k svoji ginekologinji in me je sestra hotela naročiti za konec februarja, potem sem ji pa omenila krče pa mi je rekla naj kar danes ob 19 priletim. Zdaj imam pa pritiska 150 user posted image

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
2.2.2009 16:42:30   
metka_zone
upam, da bo vse uredu s tvojo pikico in boš kmaku boljše volje. Krči po mojem če so rahli in če nimaš krvavitve niso tko huda stvar. Jaz sem jih imela v prvi nosečnosti in sedaj tudi malo, pa ni bilo nič narobe. Veliko sreče vama želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
2.2.2009 16:46:32   
Anonimen
Tudi jaz tako upam. Zdaj pa še ta sneg...tako sneži jaz pa imam 30 km do ginekologinje. Zelo me je strah, ker vem, da se ne bo še nič utripa slišalo in to...Vedno mi je bila misel na to najhujša. 

Neposredna povezava do sporočila: 159
2.2.2009 17:26:08   
metka_zone
Verjetno ne greš peš, zato bo najbolje, da se sprostiš, ker nervoza ni kaj prida stvar. Vse glej iz pozitivne strani, saj se gre za vajino dobro, še posebaj otrokovo in menim, da mu res ne koristiš, če si napeta. Skuhaj si kamilični čaj ali kaj podobnega in se umiri. Pa veliko sreče še enkrat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
2.2.2009 17:26:54   
Anonimen
Punce mislim, da z dragim ne bova šla. Tukaj tako sneži da je groza, pa še od ponoči imamo 20 cm snega user posted image Zdaj pa gledava skozi okno pa ne veva kaj narediti ?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
2.2.2009 17:37:02   
majakla
V vsakem primeru se (poskusi) ne sekirati, lahko, da pač imaš takšne znake nosečnosti.

Ti držim pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.2.2009 18:20:27   
mici_
pravoda jaz tudi upam da bo vse v redu z vajino pikico...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.2.2009 19:55:56   
Anonimen

Pravoda krči oz. špikanje so normalni, pomeni da se maternica razteza, na momente lahko zelo boli, verjemi. 

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 4.2.2009 12:58:28 >

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
2.2.2009 20:13:09   
metka_zone
Ja, lahko da je to. Zato brez skrbi, potem pa le čimprej h ginekologu, ko boš lahko.Pomembno je ,da s partnerjem mislita pozitivno.

A ve katera za stran o spolu otroka, ta kitajska namreč zame ne drži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.2.2009 20:45:45   
Anonimen
Živjo evo sva nazaj. Vidi se še nič ne, rekla je da vidi malo tekočine. Sem rekla kaj lahko to pomeni, je rekla da včasih lahko nakazuje na izvenmaterično vendar ne nujno. Pa da naj ne mislim na to...in naj pridem normalno na pregled pri 8.tednih.

Neposredna povezava do sporočila: 166
2.2.2009 20:51:09   
Anonimen
Tako da sedaj imam naslednji pregled 24.2. Imam drugače zelo dolge cikluse 34-38 dni, zadnjo M sem imela 28.12. Zdaj upam, da se pač še ne vidi, ker je prišlo do pozne ovulacije in res močno upam, da ni kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
2.2.2009 21:54:42   
majakla
No, evo.
In tako misli še naprej - pozitivno.
Vem, da je težko, tudi mene je zelo strah, ampak si pravim, da "tokrat pa bo vse kot mora bit in bomo nekje v oktobru 2009 že zibali" - upam.

Tako, da VELIKO sreče nam vsem = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.2.2009 22:08:02   
Anonimen
Upam, da bo res tako. Vendar sem šele sedaj ko sem malo čekirala po internetu res prestrašena in ''napsihirana''. Ne vem ali bi mi mogla pogledati še jajčnike, da se ni kje kaj zataknilo, če je opazil neko tekočino. Res me je strah IMNuser posted image user posted image
Po eni strani pa vem, da je za pregled bil prehitro, ampak pač sestra me je zaradi tega ker sem omenila krče napisala za danes. Pričakovala sem sicer, da se bo vsaj kaj videlo, maternica pa je bila prazna omenila je samo, da so stene odebeljene, potem pa je opazila to tekočino....Naročila pa me je šele čez 3 tedne, razen, da bi me še bolj zbadalo in bolelo naj pokličem in me bo naročila. Jesti moram pa magnezij in tifol. Zdaj mi gre pa samo ta slika po glavi, da mi bojo odstranili jajčnike, da se je nekje zataknilo, še danes pred tem pa sem bila povna optimizma.
Oprostite nekje sem se morala spovedatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
3.2.2009 8:22:53   
tane
pravoda, nasvet od mene, tudi pri meni situacija ni rožnata jaz vem da imam še vedno pregrado in da lahko pride do SS ampak sem se odločila razmišljat pozitivno, ker v tej situaciji pa me res ne moremo nič, vse je odvisno od usode, tistega zgoraj, boga v kar že verjameš...tako, da poskusi čim manj brskat po internetu in dokler se počutiš ok misli pozitivno...vem, da je težko tudi mene popadejo temne misli ampak stres res ni dober za tvojo pikico ji bolj škodiš s tem ker si v stresu...krči podobni menstrualnim pa so lahko tudi znak, da se nekaj dogaja v tebi, pij magnesol tablete te so proti krčem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
3.2.2009 8:28:18   
Anonimen
Hvala Tane za dobre misli. Imaš prav moramo misliti pozitivno a ne, ker tako naredimo največ. Trenutno ravno pijem magnezij, katerega mi je priporočala tudi ginekologinja. V sebi nekako čutim, da ne bo nič narobe, da je bilo vse prehitro...moram se nabiti s pozitivnostjo. Tudi tiTane...upam, da se bo pri obeh srečno končalo in bova oktobra doživljale neprespane noči. 

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
3.2.2009 8:51:26   
*raci*
pravoda ne paničari tako, sprosti se in umiri, s tem brskanjem in iskanjem podatkov ne boš nič dosegala, samo še bolj nervozna boš.
Moja nosečnost je rizična saj se je prva končala v 26. tednu, hvala bogu srečno. Dolgo časa sem zbirala pogum za še enga user posted image . Kar pa me je v prvi nosečnosti izučilo je, da moraš biti pozitiven vse skozi, neglede na to kar te lahko čaka. Zdaj sem prepričana, da brez tega najina punca ne bi bila danes to kar je.
Tako, da misli najboljšeuser posted image , čas bo pa prinesel svoje. 

Drugač je  men še vedno slabooo in komej čakam, da mine. Upam, da sploh bo. No, v četrtek imam pregled, in bom vsaj vidla kok deleč sem. Se mi tud sanja ne, saj sem imela neredne M oz. sem jih uravnavala z hormonskimi tabletami.

Btw pr nas tako pada, da je kar noro. Komej čakam popldne, da gremo mal na sneg snežaka delat.user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 172
3.2.2009 8:57:07   
Anonimen
Vem punce prevel sem zagnala paniko, seveda je čisto možno, da se v 5.tednu še nič ne vidi, pa še ovulacijo sem imela pozno tako, da nič več iskanja po netu, veselo naprej. Počutim se dobro samo misliti je treba tudi tako pa bo vse OK.
Upam, da se bo pri tebi nosečnost lepo končala in, da bobo slabosti čimprej mimi. Pri nas pa je nehalo snežiti ampak ceste so obupne tako, da tudi v službo ne morem it. In se mi prav škoda zdi, da nisem včeraj prinesla si delo domov, tako mi bo šel pa 1 dan dopusta. No ja bom pa malo poležavala, ker sem rahlo prehlajena user posted image

(odgovor članu *raci*)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
3.2.2009 9:14:24   
Anonimen
Anonimna 4, evo pa imam datum za pregled 24.2., čez tri tedne. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
3.2.2009 9:48:09   
majakla
Dobro jutro. user posted image

Ste že imele zajtrk? (Midva sva mojim že povedala in me zdaj to, in še kaj, sprašujejo.)

Javljam tistim, ki delate oz. znate s seznamom, da imam prvi pregled 18.2. in ne 11.2.!
Ja, spet sem nekaj zamuštrala. user posted image    Tako, da zdaj komaj čakam 18.! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?