maayaa
|
Na pregledu je bilo super!!! Vidla sem mojo majhno pikico, ki ni več tako majhna, velika je že 6mm (sej bi prilepla slikco pa mi trenutno skener ne dela). Noseča sem natanko 6 tednov in 2 dni. Jeeee. Za naslednji pregled moram poklicati jutri zjutraj, sestra mi je rekla da bova govorili ene 8-10min, da mi ne priporoča klicati iz mobitela. Pojma nimam zakaj tako dolgo, kaj mi bo povedala sporočim jutri. Drugače pa pregled traja približno tri minute, z ultrazvokom pogleda v maternico,pogleda jajčnike, malo pretipa in to je to. Na ekranu vidiš svojo majhno pikico kako ji bije srček, približno že vidiš glavico (no vsaj kje naj bi bila), trup. Sama sem se šele takrat dejansko res zavedala kaj nosim pod srčkom, novo življenje, čudež, res uvau, nepopisni občutki. V oči ti stopijo solzice in zaplavaš v en drug svet, pozabiš na vse okrog sebe, razen dragija seveda. Vprašala me je če jem folno kislino (sicer jo jem šele od potrditve nosečnosti, pa je rekla da to ni panike) in to je bilo vse, čeprav sem imela zanjo nešteto vprašanj se v tistem trenutko nisem spomnla nobenga, čista blokada, takrat ni nič več važno. Moj dragi je bil z mano noter, vprašala sem ginekologinjo in je rekla, da je to popolnoma moja odločitev ali ga hočem zraven ali ne. Itak da bo zraven, tut če mi bo ona mal šarla noter, pa kaj. Ko sva prišla ven iz stavbe sva se kar smejala, objemala, ne glede na druge, res nepozabno Kmalu boste tudi ve to doživele, polno sreče, energije,zadovoljstva,... Drugač pa Mona Liza mislim, da razni izcedki niso nobena panika, ker je mene vprašala. če sem mogoče imela še kakšen izcedek rjavkaste barve, po temu ko je rekla, da je z otročkom vse v redu. Držim pesti. ... no to je bilo res na dolgo in široko, če katero še kaj zanima kar papa
|