|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.2.2009 10:03:41   
minna
Dobro jutro!

Včeraj sem klicala gin za pregled in ga imam 12.2.

pravoda lepo so ti že souser posted image  povedale, itak ni nič odvisno od tebe, saj ne moreš vedeti, kaj bo, tako da tudi ukrepati ne moreš. Jaz sem ista pa takoj na net prečekirat, da potem konec koncev vem že več kot kakšen zdravnik, samo se ne splača, samo sekiraš se potem in razmišljaš skoz. Upaj na najbolje, to je pa tudi vse. Je pa zelo težko, vem

Ali vas je zamedlo? Koliko imate kaj snega? Pri nas so ceste grozne.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.2.2009 10:11:40   
majakla
Pri nas v Mb je ful snega, ampak ceste pa so že pošlihtane. user posted image

Prosim vas, da po pregledu javite kako in kaj se na 1. pregledu sploh dogaja. user posted image

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.2.2009 10:14:23   
TinaV*
jutroo vsem

majakla nic kaj extra se ne dogaja na prvem pregledu...imas UZ odznotraj,slikico dobis,potem pa ce je + ti pove kdaj naslednji pregled,mogocne slabosti,bruhanje...pa materinsko dobis(jaz je nisem ker je moj G bil na bolniski)
prinas je tudi sneg...HB ga ni veliko pa ceste so tudi lepo ociscene

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.2.2009 14:10:26   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED            NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 4.2                                               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 6.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                                                                       
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

3-4.10.                               2.3                                                
user posted image maj2009   

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                                                                          
user posted image Anonimna 4

06.10.                                                                                      
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              18.2                                                 
user posted image tane

09.10.                              12.2                                                  
user posted image minna

SKUPAJ Oktoberk   2009  =19 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.2.2009 15:19:53   
Mona Liza
Hvala, ker ste me dale na seznam user posted image  Najlepša hvala, se je lepo vidt tm user posted image  Imamo že lep seznam, kr 19 ns je že user posted image

Se kera kej drugače počuti? Jaz sem čisto ok, k da ni nč. Sploh ne bi vedla, da sm user posted image , če ne bi CB pokazal + Zdej sm nardila že 4 teste in vsi kažejo, da bomo oktobra zibali user posted image Ampak jaz še kar ne morem verjeti

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.2.2009 18:25:36   
maayaa
No evo, da se vam še jest malo javim, da ne boste pozabile name.    user posted image

Komi čakam jutr k mam prvi pregled, juuupiiiii.
Mal sem sicer vznemirjena, ker ne vem točno kako bo, upam  user posted image   samo, da bo vse v redu!!! Upam, da se bo že kej videl, ena moja majhna pikica. Sicer sem pa čist ok, prsa so mi že zdej zrasla za eno al pa dve cifri, ne vem kaj še bo, haha. Hrana mi pa sploh ne diši, sploh ne vem kaj bi jedla, slabo mi pa tudi ni kaj pretirano.

To je moja prva nosečnost in moj dragi se je zdej  čisto raznežil in je ful bl pozoren , prijazen, prevzet (no sej je bil že prej, sam razlika je očitna) Kako je pa pri vas ???

Drage nosečke lepo se mejte, vam sporočim jutri kako je bilo, papa

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.2.2009 19:55:25   
majakla
Maayaa komaj čakam, da nam zaupaš kako je bilo na pregledu in seveda da bo vse super.

Do jutri, pa - pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.2.2009 21:03:42   
Anonimen
Maaya veliko sreče jutri pa javi kako je bilo in koliko je pikica že velikauser posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
3.2.2009 21:32:04   
maayaa
Prve boste k boste vse zvedle

. . . . ammm tut zato ker zaenkrat to delim samo z vami, poleg mojga dragija seveda

Lepo spančkite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.2.2009 8:23:02   
ninčy
Dobro jutro vsem skupaj.
Kako ste kaj danes? Jaz sem čisto tako kot ponavadi. Tako kot ste že nekatere napisale, če ne bi delala testa, sploh ne bi pomislila, da sem noseča.
Sicer pa včeraj nisem več mogla držati jezika za zobmi in sem povedala sestri in očetu ... in potem tisto veselje user posted image .
maayaa, drži se danes, potem pa hitro poročaj.

PA-PAuser posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.2.2009 9:38:31   
Mona Liza
Dobro jutro še z moje strani user posted image  Kako se držite? Jaz kar ok. Če ne bi delala testa, sploh ne bi vedla, da sm user posted image  Zdej nej bi bla v 6. tednu.

Me pa nekaj skrbi. Namreč včeraj sem opazila malo svetlo rjavkastega do svetlo rdečega izcedka na wc papirju in ko sem si šla malo globlje v nožnico, je bilo to še malo bolj očitno. Potem je bil mir. Danes zjutraj pa isto user posted image  In potem spet nič. Me kar malo skrbi, čeprav sem nekje brala, da naj bi bilo to še od vgnezditvene krvavitve, ko se ja zarodek vgnezdil in da se pri tem ponavadi poškoduje malo tkiva. Kaj vi menite? Sem naredila od nedelje do včeraj že 5 testov, vsi pozitivni (FS duo in CB). S tem da, ko sem včeraj naredila test s FS Plus palčko (s tem testom prvič), se mi je druga črtica (T) tako počasi barvala in ko se je končno lepo prikazala, je bila šibkejša od prejšnjih testov. Po moji logiki bi morala pa biti močnejša. Saj kot pravijo, več kot je hormona, bolj izrazita je črtica. Ma sej je pomoje vse kul. Ampak bom pa danes, ko pridm dam, še enkrat opravila FS duo listič.

Držite se in mislite na svoje user posted image user posted image  

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.2.2009 10:03:02   
mici_
maayaa o ti imaš pa že prvi pregled danes-super pa sporoči kako je bilo...

Mona Liza upam da bo vse v redu, vem pa da te zelo skrbi tole...pošiljam ti veliko pozitivne energije.

Neposredna povezava do sporočila: 187
4.2.2009 10:08:04   
tane
Mona Liza baje je pri tem testu First Sign palčka vedno ta čtrica bolj rahla, jaz sem ga delala prvič v službi v času kosila in res zelo rahla črtica, potem pa zvečer CB in ful močen +. tako, da ti kar verjemi, da si nosečka.

maayaa, kako je bbilo na pregledu? v katerm tednu si točno zdaj?

pri meni tud nobenih znakov le povečane prsi se bojim, da bi po tem posumili v službi da nekaj dogaja, ker vsem poveva šele po NS.

(odgovor članu mici_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.2.2009 10:35:40   
majakla
Mona Liza, nočem te strašit, ampak ti priporočam, da pokličeš svojo G, pa ji povej kako in kaj in ti bo ona točno povedala za kaj gre ali morda še pregledala. Zakaj bi tvagala.

Glej, jaz sem imela SS in mi je nosečnost kazalo še kar nekaj dni po krvavitvi.

Če imaš le mali izcedek, je verjetno res od vgnezditve, ampak vseeno raje vprašaj G.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.2.2009 10:43:00   
minna
Dobro jutro!

Sem že v delovnem elanu, ogromno zadev za reševanje, jaz pa hitro malo skočim na forum, da vidim, kako ste.

V službi bom verjetno morala povedati po prvem pregledu zaradi organizacije dela, mi je pa tako čudno, ko vem, da sem noseča, kar mislim, da drugi tudi vedo in da me gledajo v trebuh pa kakšni sodelavki ali pa domačim bi tako rada že rekla, me res kar jezik srbi. Upam, da zdržim tja do NS, bomo videli.

Lepo se imejte!

Čao

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.2.2009 15:41:08   
Mona Liza
Nisem zdržala do petka in sem šla kar danes na krvni test beta-hCg. Tudi ta mi je potrdil nosečnost user posted image  in sicer je vrednost 244,2. Ali kaj veste, koliko je to, glede na to, da naj bi bila noseča 6 tednov?! Da si vsaj znam predstavljati. Sicer bom pa gin. v petek še enkrat prosila, da me da na krvni test, da vidim, kako mi bo hormon naraščal. Upam, da lepo. Joj, še kr ne morm verjet. Ma nimam ČISTO NOBENIH znakov

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.2.2009 16:34:46   
Anonimen
Živjo punce kako ste kaj danes ? Jaz moram povedati, da me od kar pijem magnezij ( 2 dni ) ne boli nič več. Občasno začutim rahlo špikanje v jajčniku in pa topo bolečino v spodnjem delu trebuha ampak res nič tako kot v nedeljo in ponedeljk. Tudi ginekologinja je omenila, da če bo po magneziju bolše potem je to super. Tako, da zaradi tega sem malo boljše volje, seveda pa še mislim na svojo prazno maternico ( 5t). Možno je tudi- sem malo razmišljala, glede nato da sem imela ZM 28.12.08 in imam povprečne cikle na 34-38 dni, ovulacijo pa sem imela nekje 17.19.1.09 tako se mi zdi...možno je potem res, da se še ni nič videlo, rzen odebeljena sluz v maternici. Tako, da upanje ostane..RAzmišljala sem tudi o privat UZ ampak ne vem, če je to smiselno ? Kaj menite ve ?
MonaLiza glede hormona v krvi pa ne vem, jaz ga nisem nič merila mi je 5 testov zadostovalouser posted image user posted image Ali vas je šlo veliko meriti ta hormon ?

Neposredna povezava do sporočila: 192
4.2.2009 16:40:20   
maj2009
pravoda!po moje si imela res pozno ovulacijo.
naj te potolažim, da sem bila danes tudi jaz na uz, ker sem imela bolečine ponoči, in sm user posted image 5t5d pa se je pri meni vidla samo gv, in je to čist ok! ker vem, da je še preveč majhno, da bi se žeuser posted image vidla.

ne obupaj, jaz menim, da je vse ok!user posted image
aja pa tista, ki seznam dopolnjuje bi prosila, da mi popravi pdp na 2.10.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.2.2009 16:42:13   
maj2009
aja, jaz nimam šla na krvne preiskave, mi je blo dost, da sm en cb in fs polulala!user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.2.2009 16:49:31   
Anonimen
Ja saj pravim mislim sedaj pozitivno tako, da...res, da se ni nič videlo, da je bil amaternica prazna, je pa bila vsaj maternica odebeljena pa še magnezij mi pomaga, tako da glede na to upam na najbolše. Tekočina v maternici je pa lahko tudi od ovulacije, tako, da grem pogumno naprej proti 24.2. ko imam pregled .user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
4.2.2009 16:56:15   
maj2009
tako je treba razmišljat! pozitivno!user posted image
jst mam pa komaj 2.3 pregled, ampak me nič ne skrbi, ker že vem, da je nosečnost potrjena in je v maternici. bo pa dolga do takrat, priznamuser posted image user posted image .
pa še ceu mesec bom na bolniški, tkoda se bo kr vlekl, ampak bom ppa bl za računalnikom in naforumu spodbujala drugeuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.2.2009 16:58:44   
maj2009
maayaa! kako je blo na pregledu?
vse ok?user posted image

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.2.2009 17:45:41   
majakla
Seos!

Tudi meni je bil dovolj + na CB testu in seveda, da nisem dobila M.

Zdaj pa upam, da bo tako vse do 18. 2. - pregled.

Izgleda, da maayee še ni nazaj, me pa vse taaakooo radovedne, ne?

Lp user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.2.2009 18:37:13   
maayaa
     user posted image      Na pregledu je bilo super!!!    user posted image

Vidla sem mojo majhno pikico, ki ni več tako majhna, velika je že 6mm (sej bi prilepla slikco pa mi trenutno skener ne dela). Noseča sem natanko 6 tednov in 2 dni. Jeeee. Za naslednji pregled moram poklicati jutri zjutraj, sestra mi je rekla da bova govorili ene 8-10min, da mi ne priporoča klicati iz mobitela. Pojma nimam zakaj tako dolgo, kaj mi bo povedala sporočim jutri.

Drugače pa pregled traja približno tri minute, z ultrazvokom pogleda v maternico,pogleda jajčnike, malo pretipa in to je to. Na ekranu vidiš svojo majhno pikico kako ji bije srček, približno že vidiš glavico (no vsaj kje naj bi bila), trup. Sama sem se šele takrat dejansko res zavedala kaj nosim pod srčkom, novo življenje, čudež, res uvau, nepopisni občutki. V oči ti stopijo solzice in zaplavaš v en drug svet, pozabiš na vse okrog sebe, razen dragija seveda. Vprašala me je če jem folno kislino (sicer jo jem šele od potrditve nosečnosti, pa je rekla da to ni panike) in to je bilo vse, čeprav sem imela zanjo nešteto vprašanj se v tistem trenutko nisem spomnla nobenga, čista blokada, takrat ni nič več važno. 

Moj dragi je bil z mano noter, vprašala sem ginekologinjo in je rekla, da je to popolnoma moja odločitev ali ga hočem zraven ali ne. Itak da bo zraven, tut če mi bo ona mal šarla noter, pa kaj.
Ko sva prišla ven iz stavbe sva se kar smejala, objemala, ne glede na druge, res nepozabno

Kmalu boste tudi ve to doživele, polno sreče, energije,zadovoljstva,...

Drugač pa Mona Liza mislim, da razni izcedki niso nobena panika, ker je mene vprašala. če sem mogoče imela še kakšen izcedek rjavkaste barve, po temu ko je rekla, da je z otročkom vse v redu. Držim pesti.

... no to je bilo res na dolgo in široko, če katero še kaj zanima kar

papa user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.2.2009 19:11:10   
majakla
Iiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image , super user posted image . Čestitam!

No, sem že vsa "solzasta".

Komaj čakam 1. pregled!

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?