|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
29.1.2009 21:45:58   
Anonimen
No pa se javljam še jaz, danes naredila test, pa sta bili user posted image . Kar ne verjamem, tako da počakam do naslednjega tedna preden se naročim. PDP bi bil po izračunih 5.10.09.

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
29.1.2009 23:50:51   
skačica
Tudi jaz sem v ponedeljek zagledala plusek, sem zelo vesela. Je pa to moja druga nosečnost, doma imamo punčko, ki bo marca stara dve leti.
Pdp naj bi bil 4.10. Upam, da bo z nosečnostjo vse ok.

< Sporočilo je popravil skačica -- 29.1.2009 23:53:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
30.1.2009 0:24:05   
frrrr
čestitke vsem!

sem oktobrka 2006 in upam, da bom tut oktobrka 2009 user posted image ampak to bomo vedeli čez hm, kakšnih 14 dni user posted image

želim vam lepo nosečnost!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
30.1.2009 7:36:05   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED            NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 4.2                                               
user posted image  maayaa   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                                                                       
user posted image malaMravljica  

02.10.                                11.2                                              
user posted image majakla

3-4.10.                               2.3                                                
user posted image maj2009   

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                                                                          
user posted image Anonimna

06.10.                                                                                      
user posted image strumf   

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

08.10.                              18.2                                                 
user posted image tane

SKUPAJ Oktoberk   2009  =13  

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 104
30.1.2009 8:47:37   
*raci*
Fino kolk se nas je že nabral user posted image user posted image user posted image . Men je tako slabo, da zjutrej sploh ne morem funkcionirat, ko se treba pripravt za službo in tamalo naštimat se vlečem kot pljunek user posted image  Proti večeru je mal bolj in se kar oddahnem "o sej je že minil", ej zjutrej pa jovo na novo.
Kako ste pa kej ve? Men zdej ful sedejo stisnjene pomaranče, včerej sem sigurn  liter soka spila user posted image  Mi je šel moj takoj električni ožemalnik kupit, da se ne bom preveč matrala user posted image
A ste ve že povedale domačim za veselo novico?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 105
30.1.2009 9:28:18   
majakla
Dober dan vsem.
Jaz oz. midva še jim nisva povedala, čakava na 1. pregled in slikico s pikico.
Imate kakšne zanimive načine kako povedati?, glede na to, da naju že vsi sprašujejo, kdaj bo?
Moram povedat, da mi ni nič slabo, pojedla pa bi vse kar vidim - še sploh zvečer, imam pa še vedno ful čudni občutek v sp. delu trebuha.

Lp ;o)

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 106
30.1.2009 11:53:01   
malaMravljica
ja, kako lepo, da nas je ze toliko. 2.10 je pa res ze prava guzva user posted image  

Midva sva povedala samo eni moji kolegici, ki je vedela da delam test in moji sestri, da sem se izognila eni tezavi. Naprej pa se ne mislim povedat, toliko casa kot se bo dalo.

Vidim, da je enim ze slabo, meni se nic.

Lep petek vam zelim vsem sonoseckam!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 107
30.1.2009 14:14:37   
sandrarum
Pozdravljene!

Tudi jaz se javljam med oktoberkami, test sem delala v sredo in je pokazaluser posted image , sicer pa je to moja druga
nosečnost, Rok imam po mojih izračunih 6.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
30.1.2009 14:33:23   
sandrarum

< Sporočilo je popravil sandrarum -- 30.1.2009 14:36:52 >

(odgovor članu sandrarum)
Neposredna povezava do sporočila: 109
30.1.2009 15:08:18   
Anonimen
Hoj!

Jaz sem tista, ki sem včeraj delala test pa je bil bolj tako tako, a seveda nisem mogla zdržati do torka kot sem rekla in rezultat  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa čisto fuč, tako sem si to želela, zdaj sem pa totalno usekana, sploh ne morem zbrati misli. Je pa fajn, da to lahko napišišem sem, ker me ne poznate.

Zaenkrat ne bova povedala nikomur, zato se še ne bom izdala. Po prvem pregledu pa sigurno.

Predvideni rok 9.10.2009.

Lepo klepetajte dalje.

Čao!

(odgovor članu sandrarum)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
30.1.2009 18:24:25   
majakla
O! Kak ste?
Kaj sem spet zamuštrala, vidim, da imate vse v levem sp. kotu: E-mail, Z.S., Kontakt, ... jaz pa nič - kaj moram naredit? user posted image

Včeraj sem imela čuden občutek v levem delu trebuha, danes pa isto, samo v desnem delu?

Lep večer, grem na eno (brezkofeinsko) user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
30.1.2009 19:08:08   
nincika
dan,
končno smo ga dočakali peeeeettttteeekkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image
Majakla, tudi meni pod mojimi posti to ne piše, ko pogledam tvoje, pa imam vse to izpisano. mislim, da tako mora bit, ker sebi ne morem poslat z.s. ali pa emaila. Naj me kdo popravi, če se motim.

Pozdravljene vse nove souser posted image , upam, da bomo veselo klepetale, da čimprej mine do oktobra.

Tudi midva še nisva povedala, pa me zdaj to močno muči ali počakat do prvega pregleda, ali povedat jutri, ko ima moj lubi roj. dan in bo najožja družina vsa na kupu.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 112
30.1.2009 20:20:01   
majakla
Ha, ha, ha user posted image ... pa saj je prav, da se tudi same sebi nasmejimo, ne?
Pa res, jaz mojih ne vidim, tvoje (in od vseh ostalih) pa.
Hvala za res logično razlago. Hec je v tem, da sem jaz razlog za to
cca. pol ure iskala in tipkala po forumu in ... user posted image

Morda pa bo res prava priložnost rojstni dan z vso družino.
No, pa saj bosta videla, kakšen občutek bosta imela.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 113
30.1.2009 23:38:47   
tropical

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED            NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 4.2                                               
user posted image  maayaa   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                                                                       
user posted image malaMravljica  

02.10.                                11.2                                              
user posted image majakla

3-4.10.                               2.3                                                
user posted image maj2009   

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                                                                          
user posted image Anonimna

06.10.                                                                                      
user posted image strumf   

06.10.                                                                                      
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

08.10.                              18.2                                                 
user posted image tane

09.10.                                                                                      
user posted image Anonimen

SKUPAJ Oktoberk   2009  =15 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil tropical -- 30.1.2009 23:39:04 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 114
30.1.2009 23:48:34   
tropical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 115
31.1.2009 8:54:46   
maj2009
dobro jutro punce!!

jst mam pa eno lepo novico!user posted image user posted image
mojmuuser posted image je dons začeu srčk bit!user posted image user posted image
kako ste?
a še vse spite?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 116
31.1.2009 9:15:36   
malaMravljica
Maj09, dobro jutro, se tukaj. Sva danes dezurni zgleda. Se tukaj, kako ves za srcek?

Pa hvala vsem bivsim oktoberkam in vsem tistim, ki nas tako lepo spodbujate. Tudi seznam je tako lep.

Lep vikend vam zelim!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 117
31.1.2009 9:22:13   
maj2009
malamravljica!
no dejva se zment na kateri strani bova klepetale!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
31.1.2009 9:49:45   
metka_zone
Pozdravljene!

Naredila sem test včeraj in je bil pozitiven user posted image ! Sicer pa imam že težave, ki jih v prejšnji nosečnosti nisem imela user posted image  in sedaj samo skačem na wc. Upam, da te slabosti ne bodo trajale celo nosečnost, še hrana se mi user posted image  in neprestano me špika,....Pa komaj 5 teden teče user posted image ...Zanima me, če katera ve kje se lahko poceni kupijo novi Peg-Peregovi vozički. Midva sva lanskega prodala 3 tedne nazaj in sedaj nama je kar žal.

Lepo se imejte!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 119
31.1.2009 11:15:47   
strumf
čav punce. me boste mogle črtat s seznama oktoberk user posted image . moja M user posted image je res zamujala, ampak zaradi drugega razloga. tako da tisti plusek, ki sva se ga tako veselila je bil samo kratkotrajen. greva v nove boje. želim vam čim manj slabosti, pa da uživate v nosečnosti. čav bav

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 120
31.1.2009 12:26:39   
majakla
Dober dan user posted image .
Strumf, kot sama praviš (par dni pavze) potem pa "v nove boje".
Držim pesti.

Maj2009 in malaMravljica vidve sta pa res zgodni.
Ja, kako veš za srček???

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 121
31.1.2009 12:40:07   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

...Zanima me, če katera ve kje se lahko poceni kupijo novi Peg-Peregovi vozički. Midva sva lanskega prodala 3 tedne nazaj in sedaj nama je kar žal.

-DOBRODOŠLA- user posted image

Aja, metka_zone, glede vozička,
mora bit Peg-Perego?
Ker vem (PREVERJENO), da imajo v Mamiti (Maribor, so tudi na internetu) lepe, zanimive in ugodne vozičke Pierre Cardin. So tudi kvalitetni, pa še v trgovini so zelo prijazni. Imajo pa ful zanimivih oblačil za user posted image .
To pa vem, ker sem bila pri njih pred cca. 14 dnevi, ko je kolegica šla po voziček. Sem že tudi sama vrgla oči na enega!

(Ne vem, če si zdaj že ne zaslužim kaj za reklamo, ne.)

Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 122
31.1.2009 13:42:48   
maj2009
ja punce!

poglejte na moj ticker pa boste vidle da mojmuuser posted image že srčk dela, pa kri se pretaka pa,.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 123
31.1.2009 15:02:46   
mici_
pozdravljene,

še ena nosečka tukaj user posted image  ... seveda če me sprejmete, PDP imam 07.10., prvi pregled pa 17.02.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 124
31.1.2009 15:42:08   
majakla
Aha, to za ticker sploh nisem vedela, se vidi, da sem prvič na forumu (nasploh) ali pa sem user posted image . Ker smo skoraj na istem, bom pač k vam, katere to imate, pokukala, ha ha ha.

Mici_ dobrodošla user posted image .

(odgovor članu mici_)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?