|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
19.3.2009 21:06:47   
metka_zone
Kok je zdaj z nuhalno, a izveš spol, ali ne?????Ne zdržim več od firbca!!!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.3.2009 7:54:14   
emaa
Lahko, če se vidi, ni pa nujno. 

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.3.2009 9:21:37   
katrin***
ola punce,

včerej sm po dolgem času spet vidla našo pikico user posted image  pa ni hotla ene nogice pokazat. Je G da sedi in da se mu/ji ne da stegnituser posted image . Od prejšnjič smo zrasli iz 15mm na kar 34mm in smo v 10t 3/7. Aja, pa slikico sm dobila pa sm jo mojmu pokazala k je komej čakal, na koncu je pa reku, kje pa je kejuser posted image user posted image user posted image  ja se to se pa nč ne vidi. Sm mislna da bom umrla od smeha. Sm mu vse razložila kako pa kaj je kje pa je pol reku aha a to je rokica. Svetovn fris je naredu. Bom prilimala slikico ko pridem do skenerja.
Veste kaj mi je G. reku, da ne rabim preveč jest, da se ne bom preveč zredila. Da ne drži uno pravilo da ješ za dva - kar je tut res. Da user posted image  res ne rabimo tolk vnosa hrane, ker se niti ne gibljemo več toliko kot prej. Uglavnem zdj prakticiram tko, da jem takrat ko mi začne krulit in ne takrat ko bi mogla po urah redno jest. In ne boste verjele, da se dost bolš počutm, k nism tolk napihnjena, ne tišči me v želodcu in povsod drugod. Pa zelo mi paše zelena solata.

Aja, a ma mogoče še kera tko, k men je včer reku, da se morm pazit udarcev v trebuh (ja itak halouser posted image ) ker imam posteljico na zunanji strani trebuha. Ktera ve kaj to pomeni? Kšno večjo nevarnost za kej? A to pomeni, da bo otroček rastel bolj v meni kot navzven?

Pa da ne pozabim, NS imam 3.4 in komaj čakamuser posted image user posted image user posted image  Bo šou ati z namauser posted image user posted image user posted image . Kako se pa dela NS - po UZ ali vaginalno spet?

lep dan user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.3.2009 9:47:07   
emaa
NS je UZ čez trebuh

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.3.2009 9:48:11   
SONČEK LARA
Pozdravljene

vidim da vas je kar nekaj s rpegledov, čestitke, sem vesela za vas

katrin...kaj naj naredim ker mi skozi kruli, in ne morem verjet kako sem v tej nosčenosti kar naprej lačna, za znoret. me je strah koliko bo tehtnica pokazala naslednji teden na pregledu

Aja pa na NS se dela navaden UZ in ne vaginalnega.

Kar se pa tiče določitev spola na NS, meni v prvo niso povedali, se ni vidlo oz. tudi nisem pričakovala da bom zvedela.

Lep vikend vam želim, čimveč sončka

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.3.2009 10:42:02   
metka_zone
Živjo!

Malce sem napeta danes, ker imam izpita iz pediatrije in kirurgije in upam, da mi bo šlo, saj me je moja zaspanost v tej user posted image  totalno izdala, kar se učenja tiče user posted image ...Upam vsaj na pozitivni oceni...user posted image , saj kaj več bi bil že greh...
Še dobro, da je tašča tamalga pazila, da sem si lahko še malo prebralauser posted image ...
Držite pesti...user posted image
Lep pozdrav!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.3.2009 11:08:42   
toba
Hoj,
da vas še tukaj malo pozdravim.
Sem kar bolj pri novembrkah, ker se mi zdi da ne bom ulovila oktobra.
Danes sem klicala za NS in sem naročena 16.4.
Pri prvem user posted image  so mi pri NS že povedali spol...ampak je treba to bolj z rezervo vzeti.
Lepo bodite!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.3.2009 14:25:38   
katrin***
Živjo vsem,

js sm si pa zdele nardila eno malo kozmetično po obrazu in se počutim fantastično svežo. Sm bla (sm še no) polna mozoljčkov k jih še v puberteti nism mela tolk, zdej jih je pa cel kup. Pa sm se mal posvetila sama sebi in mal maske pa je super.

SONČEK LARA ja te čisto razumem kaj misliš.  Ker js ko sm zvedla da sm user posted image  sem res jedla za dva. Pol smo bli pa v Čatežkih toplicah in sm jedla manj pa nism bla nč lačna, kokr sm mislna da morm skos neki mlet. Tko da sm po tistem začela jest tko, da v bistvu jem enako količino kot pred user posted image  včasih mogoče še manj - in se počutim res boljše. Npr. včer sm za zajtrk 3 žlice mueslijev z jogurtom, malica jabolko pa banana, kosilo rižota, večerja pa zelena solata. Včasih izpustim malico, kokr kdaj. Aja, pa navadla sm se da ne poskušam jest po 19h zvečer k sm ugotovila, da pol slabše spim. No, to meni paše. Če si pa ti lačna pa valda da ne boš stradala halo. Pri meni je bil samo problem, da nism poslušala mojga želodčka k je govoru da je poln pa sm še kr jedla, pol sm pa komi živela. Drgač pa ja valda, jej kar ti paše, bodo naši user posted image  zdravi in lepi. Pa kile bodo šle že pol same doluser posted image

lep snežen pozdravčekuser posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.3.2009 15:07:40   
Anonimen
Živjo punce..se vam javim malo na hitro. Tale teden je zame prav porazen tole glivično vnetje me je čisto izdelalo in še zdaj me rahlo peče, ter vidim tud da se mi po vstavljenem lca jogurtu v nožnico pojavi še več izcedka ( kod da bi se mi čistilo ). Najslabše je bilo v sredo sem se prav zjokala, sem še 1x klicala v četrtek ginekologinjo je rekla, da bo malo dle trajalo pa da ne vpliva na plod ( vsaj to ). No tako to je moja zgodba, če ima katera še kakšen nasvet naj mi pove ??? prosim... !!

3 dni sem uporabljala Canesten vaginete pa se mi sploh niso topile ( sem čisto suha bila, pa še premalo sem jih not dajala ). No upam, da se bo kaj pomagalo, ker tole da me peče mi gre že pošteno na živce in me totalno spravi v depresijo. No upamo, da bo prenehalo....ker me je prav strah iti na WC ker me potem včasih začne ( pa še to po službi ponavadi, ko cel dan sedim ), potem čez dan pa počivam in imam od dragega boksarice gor in je super kar pozabim na vse skupaj.

No ja punce vseeno pozitivna moram biti a ne...pa pazite se čim bolj da tudi vas ne dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.3.2009 15:39:22   
Anonimen
No tudi jaz sem iz pregleda vse je OK veliki smo 2,5 cm, srček veselo bije mi je pa kar na jok šlo od veselja ko sem njegov srček poslušalauser posted image .

Drugače pa imam najslednji pregled 7.4. ko imam tudi NS, tako da bo treba popravit na seznamu.

En lep pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.3.2009 18:43:14   
Februarka08
Pravoda, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.3.2009 19:06:18   
najčka
čao punce, se mi ful mudi, ampak sam tok da vas mal pozdravim pa mam časa. mal sem preletela dogajanje pa sem ugotovila da je nekdo ki je popravljal seznam mene mal narobe napisu al pa iz tastarga seznama prepisu. Nč hudga ko bo katera popravljala pa naj še moje podatke spremeni, 2user posted image in pregled 24.3.09. hvala LP

Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.3.2009 20:27:34   
Anonimen
Upam, da bo kmalu bolje, hvala za želje...

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.3.2009 12:39:48   
Suzikaa
pravoda, a krema canesten ti ne pomaga? jaz se mažem s to kremo zjutraj in zvečer, včasih tudi čez dan, če je res nevzdržno, in se mi v parih dneh stanje popravi.
za jogurt pa sem glih danes čitala, da je dobro, da ga čim več poješ, glede mazanja pa pri glivičnih obolenjih nožnice ni nič pisalo.
No, upam da se boš čimprej pozdravla.

Jaz pa v torek na NS! komaj čakam!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.3.2009 13:13:20   
Anonimen
Vnetje imam bolj znotraj ne zunaj ako, da sem imela anesten vaginete...danes me notri ne peče več, se je ša rahlo pojavil zunaj tako, da sem se namazala s canestenom. Ampak ugotavljam, da mi jogurt še vseeno najbolje pomaga. Sem se namazala in skelenje je hitro izginilo. Počasi bo...je pa to zelo pogosti pojav v nosečnostiuser posted image Upam, da se mu vse izognete..

In a vas je že kaj prepihalo ? Jaz sploh ven nisem šla sem si kr počitek vzela....

(odgovor članu Suzikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.3.2009 13:25:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Počasi bo...je pa to zelo pogosti pojav v nosečnostiuser posted image Upam, da se mu vse izognete..

Jaz imam vnetje že odkar vem, da sem noseča, nekje 5 tednov konstantno in nič ne pomaga user posted image Mažem z vsem mogočim, vse sem že preizkusila, pa nikakor noče minit. G mi je rekel, da naj pazim na prehrano (čim več sadja in zelenjave, čim manj sladkega in veliko tekočine) in naj se umivam le z vodo. Ampak tudi to ne pomaga, da bi vnetje izginilo. Kakšen dan je že boljše, potem pa vse od začetka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.3.2009 20:35:45   
stuhica
no drage moje sem ena izmed tistih ki bo imela konec meseca rok pa bi se rada pofočkala pri vas, saj sem prpričana da bom tud kak dan prej rodila kot mi je zaenkrat določil moj ginek.

PDP je predviden za 30.10 2009
nosečnost 4/ 2 IVM   rodila 1x  sončka alvina

sem sladkorna nosečka imam gestacijski diabetes, se blazno slabo počutm mam novo prjatelco čez dan ki se imenuje WC školjka tako da ja se pridružujem vaši skupinici v upanju da ne bom več krvavela ker sem že enkrat in da nam uspe tega lumpka ali lumpko št 2 obdržat. Toliko za dans pa upam da se še kaj tipkamo!

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.3.2009 21:57:16   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

no drage moje sem ena izmed tistih ki bo imela konec meseca rok pa bi se rada pofočkala pri vas, saj sem prpričana da bom tud kak dan prej rodila kot mi je zaenkrat določil moj ginek.

PDP je predviden za 30.10 2009
nosečnost 4/ 2 IVM   rodila 1x  sončka alvina

sem sladkorna nosečka imam gestacijski diabetes, se blazno slabo počutm mam novo prjatelco čez dan ki se imenuje WC školjka tako da ja se pridružujem vaši skupinici v upanju da ne bom več krvavela ker sem že enkrat in da nam uspe tega lumpka ali lumpko št 2 obdržat. Toliko za dans pa upam da se še kaj tipkamo!

lp

dobrodošlauser posted image in upam da ostaneš z nami do koncauser posted image

Imam eno vprašanje: ali katera slučajno dela v računovodstvu oz. obračunanju plačuser posted image bi jo nekaj rada vprašala... hvalauser posted image

Vsem lep preostanek vikenda z čim manj nevšečnostmiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.3.2009 22:23:20   
Aniiita
Živjo punce,

vas le pozdravim. Posebnih težav nimam, prej se utrudim in sitna sem včasih user posted image

Kar se tiče vnetij- meni je G vedno poleg tega, kar je že Anonimna povedala, rekel še, da naj jem čimveč jogurtov (probiotiki). Pa prva stran, ki mora pomoje stran so kakšni umetni (plastični) mini dnevni vložki,če jih uporabljate in sintetične spodnje hlačke.

Se že veselim nuhalne, čeprav je do nje še skor tri tedne.. user posted image

Držite se punce in pozitivno naprej!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.3.2009 9:30:42   
barvar
Sem vas prišla spet malo pogledat. Sem vesela, da ste vse OK. Jaz se po abraziji počasi postavljam na noge in začenjam razmišljat čez koliko mesecev bomo lahko spet v akcijo šli. Držim pesti za vas, da bo čim manj slabosti, slabega počutja in drugih neprijetnosti. Uživajte teh čudovitih 9 mesecev.
Danes pa pojdite nekam na sonček.user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.3.2009 11:21:39   
karmen b
Živjo nosečke,

Jaz tudi odštevam dneve do 1.4. ko grem na nuhalno. Moj trebušček pridno raste in bo po moje ves bolj spredaj. Sem najprej mislila, da sem se strašansko zredila v zadnjem mesecu, potem pa sem stopila na vago in mi kaže celo 3 kg manj, kot pred zanositvijo, tako da očitno bom bolj podobna kitu oktobra user posted image .

Lep sončen dan želim vsem, jaz se grem pa zdaj malo potepat.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.3.2009 15:05:21   
mateja8
Ojla nosečke,

malo vas pozdravim in vam zaželim lep preostanek nedelje. Jaz se še kar borim s slabostmi in občasno tudi z bruhanjem. Sem pa vesela, da me je glava nehala bolet, ker je bilo en mesec nevzdržno. Moj trebušček se še nič ne vidi, pa še shujšala sem za skor 5 kg. Komaj pa čakam, da se pokaže.

Mejte se in uživajte!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.3.2009 19:28:25   
Anonimen
Živjo punce..no moje vnetje se je malo umirilo tako, da sem šla danes z veseljem ven na sonček, ker me ni nič peklo, špikalo,.... Danes sva šla z dragim u kitajsko pa mi sploh ni dišalo malo zelenjave sem pojedla to je a tudi to. Mislim pa da se mi je malo buši izbočil. user posted image
Komaj v čakam ker imam v četrkek NS...se veselim no pa tudi malo razmišljam kako pa kaj...upam, da bo vredu.

Lep večer in lep delovni teden vsem puncam !!

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.3.2009 21:36:47   
ninasiki
čau punce evo mene spet mal biu je zelo lep dan sam me pa neki zanima a je slučajno katiro kdaj pod trebuhom špikal (ceu dam po mal) me je mal strah k je blo to danes prvič in mi je blo neobičajnouser posted image user posted image  

vidm pa da je debata o kg no jst sm 3kg dobila  upam da ne bom k bombica oktobra razem mojga bušija od hrane mi je pa zasmrdeu mleko oz. kakau ker čistega mleka ne pijem user posted image user posted image user posted image  no zdej pa še to kar sem zjutri pri zajterku beljakovin zaužila še tega ne morm večuser posted image user posted image  

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.3.2009 7:43:55   
karmen b
Dobro jutro...

Ninasiki po moje ni hujšega, ker tudi mene vsake toliko malo pošpika, predvsem, če zelo dolgo stojim, ker mam pač tak poklic, pol se pa mal vsedem, pa mine. Je pa to pravijo od tega, ker se širi medenično dno in se dela nek hrustanc tam spodaj al neki podobnega, da naše pikce zdrži, ko rastejo v trebuščku. Tako da ne skrbi preveč, le pazi, da ne pretiravaš. Raje se uleži za kake pol urice in daj noge malo višje, pa bo.

No mene pa danes glavobol matra prvič odkar sem nosečka in upam, da kmalu mine.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?