SONČEK LARA
|
Pozdravljene pa je spet teden in s tem služba... KATRIN...tole glede prehrane imaš še kako prav. Ta vikend sem se mal nazaj držala pa je tud tko šlo čist normalno. Ker bi jedla čist skoz, in namesto dveh kosov, si vzamem enega...in sem ravno tako sita. Veliko se poslužujem sadja, tako da kar gre. Zredila se ne vem kok nisem, mislim da če je dobra kilca, pa se s tem niti ne obremenjujem, ker po prvem porodu so mne šle kile, kljub samo dvo mesečnem dojenju dol do -5kilc kot pred nosečnostjo, tko da me sploh ne skrbi. Samo ni pa fajn tole prenajedanje, pa slabša prebava...tko da bom upoštevala tvoj nasvet. Imam pa vprašanje, včeraj sem na hitrco vstala in sem se sam sesedla nazaj na kavč, tok me je neki v spodnjem delu trebuha zabolelo, da sem se ful ustrašla in pol še enkrat. sam kot piše je za 13. teden to čist normalno, ker se maternica razteza, sam strah me je še vedno, ker v prvi mene ni čisto nič bolelo. Pa tole s križem, ko sem v službi, me boli od preveč sedenja, sem na riti osem ur na dan. Ko pa sem doma me pa boli, ker skoz neki delam in se tud za pet minut ne vsedem. Pa tamalo je treba itak dvigovat in je težka 11kil tko da...ne vem no. A vas tud kej boli? Ma a ni čudno da me že zdej. Pa še ena mini težavica, vidim da se o vnetjih pogovarjate. Mene nič ne peče ali kaj podobnega samo izcedka imam za izvoz in je tako neprijetno da je joj. Morm v petek ko imam pregled spet G omenit tole. Ker traja že od vsega zaćetka. No jutri pa imam težko pričakovani pregled NS, me je pošteno strah, saj v prvi N nisme imela dobrih rezultatov, ampak zdej me ne žre tok to, ampak to če je vse ok. Sam da vidim mojega škratka kako miga in kako mu srček bije, da pa bo potem še vse ok po besedah G in rezultatih pa bom še posebej vesela. Kr neki sem komplicirat začela, pa ni to v moji navadi. Se mi zdi da vedno, čim se bliža dan pregleda da sem živčna k sam hudič, kaj pa če...in si grem pošteno že na živce. No vsem želim en lep dan... pozdravček
|