|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
23.3.2009 8:45:09   
Nea_teja_
Jutro punce po dolgem času se vam javim danes imam pregled in me je kr malo strah upam da je vs ok sporočim ko pridem iz njega.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.3.2009 8:56:32   
maj2009
nea_tea! dobr jutro tudi tebi!
tud jst mam dons že svoj 3.pregled in ns in se tud že zelo veselim! imam pa ga komaj ob 17.30 tko da bo še douga. komaj čakava, da bova vidla najinga user posted image kako se premika, zdej more bit že velik okrog 6cm!

lep dan želim vsem user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.3.2009 9:18:19   
Nea_teja_
Kaj a kr že tretji moj je šele prvi sem čakala cel mesec čeprov je vedla da sm po ss.Zato me je malo strah.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.3.2009 9:26:52   
maj2009
ja jst sm mela mal preganjavice!
1.pregled je biu v 6.tednu, ker sm mela ful krče in sm se ustrašla, se je vidla samo gv
2.pregled je biu tisti ta pravi v 10t smo bli že 2,5cm velki,
3.pregled je biu v 11t ker sm mela spet ful krče in sm se ustrašla, smo bli velki 3,8cm.

ja uradno bo to dons 3.tji pregled, dva imam že zapisana v mat. knjižici.

jst sm pa ravno dons vn iz ta hudga, če bi se zgodba z ss ponovila (13.t) bi imela učeri abrazijo, tko da sm kr vesela, da je to moreče obdobje za mano.user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.3.2009 9:37:42   
minna
Punce moje, na žalost se od vas poslavljam, zadnje čase se nisem kaj dosti javljala, saj sem imela krvavitve in bila v bolniški, v četrtek sem izvedela, da je moj otroček odmrl in sledila je abrazija, še isti dan zvečer sem bila že doma. Fizično sem boljše kot psihično, v sebi čutim ogromno praznino, ki me hoče kar izničiti. Hudo je

Čuvajte se

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.3.2009 9:47:34   
emaa
Minna žal mi je.
Maj2009 pol imaš danes nuhalno tako kot jaz verjetno.
Nea_teja saj bo.

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.3.2009 9:48:12   
SONČEK LARA
Pozdravljene

pa je spet teden in s tem služba...

KATRIN...tole glede prehrane imaš še kako prav. Ta vikend sem se mal nazaj držala pa je tud tko šlo čist normalno. Ker bi jedla čist skoz, in namesto dveh kosov, si vzamem enega...in sem ravno tako sita. Veliko se poslužujem sadja, tako da kar gre. Zredila se ne vem kok nisem, mislim da če je dobra kilca, pa se s tem niti ne obremenjujem, ker po prvem porodu so mne šle kile, kljub samo dvo mesečnem dojenju dol do -5kilc kot pred nosečnostjo, tko da me sploh ne skrbi. Samo ni pa fajn tole prenajedanje, pa slabša prebava...tko da bom upoštevala tvoj nasvet.

Imam pa vprašanje, včeraj sem na hitrco vstala in sem se sam sesedla nazaj na kavč, tok me je neki v spodnjem delu trebuha zabolelo, da sem se ful ustrašla in pol še enkrat. sam kot piše je za 13. teden to čist normalno, ker se maternica razteza, sam strah me je še vedno, ker v prvi mene ni čisto nič bolelo.

Pa tole s križem, ko sem v službi, me boli od preveč sedenja, sem na riti osem ur na dan. Ko pa sem doma me pa boli, ker skoz neki delam in se tud za pet minut ne vsedem. Pa tamalo je treba itak dvigovat in je težka 11kil tko da...ne vem no. A vas tud kej boli? Ma a ni čudno da me že zdej.

Pa še ena mini težavica, vidim da se o vnetjih pogovarjate. Mene nič ne peče ali kaj podobnega samo izcedka imam za izvoz in je tako neprijetno da je joj. Morm v petek ko imam pregled spet G omenit tole. Ker traja že od vsega zaćetka.

No jutri pa imam težko pričakovani pregled NS, me je pošteno strah, saj v prvi N nisme imela dobrih rezultatov, ampak zdej me ne žre tok to, ampak to če je vse ok. Sam da vidim mojega škratka kako miga in kako mu srček bije, da pa bo potem še vse ok po besedah G in rezultatih pa bom še posebej vesela.

Kr neki sem komplicirat začela, pa ni to v  moji navadi. Se mi zdi da vedno, čim se bliža dan pregleda da sem živčna k sam hudič, kaj pa če...in si grem pošteno že na živce.

No vsem želim en lep dan...

pozdravček 

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.3.2009 9:49:21   
SONČEK LARA
Minna zelo mi je hudo za tvojo izkušnjo. Bolečina verjamem je velika, zato jo izjoči

lep pozdrav

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.3.2009 10:05:50   
metka_zone
Po eni dooooolgi neprespani noči želim vsem dobro jutro. naš mali ima vročino in saj veste kako to v praksi izgleda. Upam, da bo kmalu boljši, ker se mi res smili user posted image ....

Drugače pa imam še dva dni do NS in ker jaz zavedna Slovenka nisem vedela, da so Domžale pri Ljubljani, sem se po glavi tolkla, ker nisem šla raje k dr.Pušenjaku...user posted image malo me skrbi, pa sedaj iščem šivanko v senu.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.3.2009 10:08:51   
emaa
metka saj v Domžalah se nimaš kaj zgubit, saj je sam 10 minut iz Ljubljane.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.3.2009 10:39:41   
Anonimen
Živjo punce....no danes pa je spet en lep sončen dan user posted image  Kako ste kaj ? Vidim, da je ta teden res veliko pregledov upam, da jih vse uspešno opravimouser posted image .
Jaz sem danes vprašala v službi kako je s pogodbo in so rekli, da mi bodo še za 3m podalšali tako da vsaj nekaj dobrega pa če tudi je vsaj za 3m. Nadomestilo iz zavoda mi tako ali tako ne bi pripadalo v primeru, da mi jo ne bi podalšali , ker imam trenutno šele 6m delovne dobe. Tako da če mi jo potem julija več ne bodo bom imela še 3m do poroda, nadomestila pa mi ne bodo pripadala..Sm se danes malo pozanimala po zavodih kako pa kaj.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.3.2009 11:16:24   
stuhica
no pozdravljene nosečke,

jaz morme rečt da se danes spet počutim kot ožeta cunja bruham vedno zjutraj, popoldne po kosilu včasih še zvečer tako da sem čist crknjena. H sreč nism v službi, mi je dal bolnišklo ker sem 10 dni nazaj krvavela no ja samo upam da bo 1. aprila ko grem na svoj 3 pregled vse uredu in upam da me bo potem kmalu tud naročil na NS.

Meni kar paše da sta se mojadva lumpka odpravla čez vkend namorje (brez mene) ampak no ja sem se vsaj mal spočila ker tamal ima tud že dobrih 15 kg in ga je kriza dvigovat, si ga sploh ne upam tako da se temu res izogibam . Mi je pa moj. G. reku da bomo tega otročka obdržal le če bo bog tako hotel, tako da upam da mi ga res uspe obdržat.

To je namreč moja 4 nosečnost dvakrat sem imela izven maternilno nosečnost z odstranitvijo jajcevoda, tretjič nam je spet useplo z klomifenom, no zdaj pa ni bilo nič načlrtovanega brez tabletk tako da sem še tolko bolj vesela res čisto spontanega naraščaja.

V glavnem upam da se nas čimveč obdrži tukaj gor, žal mi je in sočustvujem z vsemi tistimi kis o kakorkoli morale svojo nosečnost prekiniti in vem da je zelo hudo, saj je bilo meni tudi. Ampak ne smete obupat punce, sej bo, saj po dežju vedno posije sonček.

Nč zdej grem pa mal počiivat ker me kr neki prtiska tam dol, če predolg sedim!

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.3.2009 12:16:48   
katrin***
Pozdravljene,

kljub temu, da je zunaj res lepo sončno in prijetno čez šipo gledat je mrzlo ko hudič. Jaz se trenutno ukvarjam z učenjem za jutrišnji izpit in upam, da mi ga bo uspelo narediti. Držite pestiuser posted image . Vsakič ko me mine učenje se opominjam na to, da ej user posted image  si in potem ne boš imela toliko časa ter da to delam tudi za user posted image  - no, deluje definitivnouser posted image . Moj pravi, da še nikol nism mela tolk dobre spodbude za učenje.

SONČEK LARA... bolje pozno kot nikoli ugotoviti kaj je o.k in kaj neuser posted image . Sm pa tut js ugotovila, da me v križu nekako tišči, ker tudi jaz občasno, ker delam preko študentskega servisa, delam po 8h in uglavnem sedim. Sm pa včerej stari mami pomagala pospravljati pa me je tudi bolelo, tako da nikoli ni čist o.k.

Sm si v knjižnici izposodla knjigo S športom v zdravo nosečnost pa bom poskusila kakšne lažje vaje izvajat in mogoče me zaradi okrepeljnih mišic ne bo toliko bolel hrbet. Ne vem, bomo vidli. Ker zdj sm se kr pazila in sm čist brez kondicije. Tko bom pa vsaj okrepila stegenske, ritne mišice in une za medenično dno k pravjo da je fino, če jih izvajaš. Ne mislim pretiravat, ampak se mal razgibat za pol urce, ker ravno nimam časa vsak dan po pol ure do ene ure hodit okol. Še takrat, ko grem pa mi full paše svež zrak in razgibavanje.

Vsem novim user posted image dobrodošle med nami. Tistim, ki ste žal odšle pa glavo pokonci, tudi ve boste kaj kmalu ugledale plusek. Držte se!!!

lep dan

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.3.2009 12:37:46   
Februarka08
Ojla, punce.

Jaz grem popoldne do svoje zdravnice, ker mene je začel že dop. bolet in ne mislim celo popoldne sedet na riti v službi da me bo potem še bolj bolelo in bog ne daj, da bi bile kakšne poslediceuser posted image sploh pa, ko sem zvedla kako se obračunava bolniška je čisto vseeno ali delam 1 uro ali 8 ur, na koncu bom na istemuser posted image ah, za koga le user posted image no, nakladam, kar vas sploh ne zanima, danes mam dan čist v podnu, vse mam na kupu... grem počasi kuhat, in vas pridem še potem kaj pogledat. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
23.3.2009 12:42:35   
Februarka08
Minna, joj žal mi je zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, koliko vas ima danes pregledeuser posted image vsem stiskam pesti da boste čim bolje opravileuser posted image jaz imam šele danes 14 dni NSuser posted image kje je še to... no, ampak bomo že dočakaliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
23.3.2009 12:47:17   
smejčica

Pozdravljene, punce.

Tudi jaz se vam oglašam.
Stara sem 23 let in sem mamica 15 mesečne punčke. Sedaj pa pričakujemo drugega user posted image nekje v oktobru. :)
Pregled imam prvič šele naslednji teden....
Drugače pa sem še študentka in živim v okolici Mb. Oglasila se bom, kak bo le čas dopuščal...

Za nazaj vas še nisem utegnila prebrat, ker ste napisale že toliko strani. user posted image

No, moja prejšnja nosečnost je potekala brez težav. Brez čudnih izcetkov, slabosti, brez vnetij... proti koncu me je dajala kislina in krči v nogah. Par dni po pdp-ju so mi sprožili porod zaradi visokega pritiska.

Zdaj v tej nosečnosti pa me daje slabost (sicer ni hudo), in pa vnetje. Joj, groza. Saj ne vem, kak naj se ga znebim. Jogurt ne pomaga. Zdaj čakam drug teden, da imam pregled.

No, toliko za zdaj,....grem še na hitro malo pospravit, ker moja bejba ravno spančka.

Neposredna povezava do sporočila: 1716
23.3.2009 12:49:37   
Nea_teja_
user posted image Evo mene iz pregleda veliki 1,6cm vse ok. Imam pa strogo prepoved dvigovanja stvari. datum imam pa 30.10 oz bo vidla pri naslednjem uz.Naslednji pregled 20.4.09.
Minna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
23.3.2009 14:30:46   
SONČEK LARA
Katrin...jaz sem rekla da sedaj ko sem dala prvo tromesečje mimo, da se bom vpisala na telovadbo za nosečnice. Moj predragi trdi, da me križ boli samo zaradi tega kot praviš ti, premalo utrjene hrbtne mišice in sedaj me bo zajeb....No ko sme bila prvič noseča, sem bila na vrhuncu svoje kondicije, kaj vse sem lahko med N počela...v zdejšnji N pa sem res hitro utrujena, veliko je kondicija, veliko je pa to, ko pridem dam iz službe, ni lepo kavček in kaka nadaljevanka, ampak akcija do večera, dokler mala ne zaspi in sem res utrujena...

Glede tehle izcedkov, vedno sem imela vsake tolko, ampak tole zdej je pa res že grozn, tok me mori. A temu se reče vnetje, res ne vem. Zadnjič mi je G vzela bris, jo moram zdej v petek na rpegledu vprašat kaj je zdej s tem.

Eno vprašanje imam za vas, sice rje še malo zgodaj, ampak v petek sem bila na enem RD kjer smo ble same "babe" itak vse že mamice in od tega tri noseče in seveda pogovor, kaj pa drugega kot o otrocih. In ena reče da bo mela zdej nek bris za bakterijo streptokok. A je katera že slišala za to in če mislite poprosit svojo G da vam ga naredi? Ker baje se ga dela sam samoplačniško. Jest nimam pojma člist nič o tem, se bom pa v petek s svojo G  pogovorila okoli tega.

No lep sončen dan še naprej vsem

se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 1718
23.3.2009 16:26:42   
emaa
Baje se ta bris jemlje nekje proti koncu, ne vem. Pa samoplačniški je.
NS v redu, imamo enega otroka, vse je v redu z njim. Imam tudi nekaj slikic, filmčkov.

Neposredna povezava do sporočila: 1719
23.3.2009 16:40:03   
ninčy
emaa, user posted image  user posted image user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
23.3.2009 17:28:32   
katrin***
SONČEK LARA... kot bi brala moje misli. No, jaz še nisem čisto mimo prvega tromesečja, se pa že zanimam če kje v mojem kraju izvajajo telovadbo za nosečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker po moje je čisto res kar pravi tvoj dragi in tudi moj mu pritrjuje. Danes sem že malo potelovadila in se je križ kar malo umiril, ker trenutno zaradi učenja veliko presedim. In morm rečt da je kr bolš no, ni zdej ne vem kakšnih hudih napredkov, ampak pozna pa se no. Veliko uspeha in dobrega počutja pri telovadbiuser posted image user posted image .

Meni pa tale snov že tako iz glave gleda ven, da je joj in komaj čakam jutri, da bo vse mimo.

Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image . Moj je šele 3.4 ko imam NS - uff je še deleč, ampak me zelo veseli, da bo šel ati z namauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo še zanimivo, ko bo prvič v svojem življenju sedel v čakalnici polnem žensk in potem še pri G. - to se bo meni smejalouser posted image user posted image user posted image  njemu pa zagotovo dogajalouser posted image

Uživejte punce se slišimo še kaj

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
23.3.2009 19:28:14   
rozilu
Heej punce,

po dooooolgem času se vam spet oglašam. Nisem uspela vsega prebrat, kar ste napisale, je preveč...  Jaz sem zdaj v 10t in v četrtek imam koooooooončno prvi pregled. No, mogoče na srečo, ker do zdaj nisem imela kakih težav, razen te slabosti in kar nekaj (belega) izcedka.

Je pa ta zoprni izcedek povzročil nekaj drugega :S... sem dobila vnetje sečil (kot že vsako leto prej); na srečo ni šlo do mehurja (ponavadi me napade tako iznenada, da se zbudim ponoči in me tako peče, kljuva, boli....... pa lulam kri itd). No tako hudo ni bilo, ampak...voda je bila vseeno slaba, tako da mi je dala zdravnica antibiotike (hiconcil)... čeprav ni bila najbolj prepričana ali naj mi jih da, pa tudi tam je pisalo, da v prvem tromesečju samo če koristi pretehtajo morebitne posledice :S. Jaz sem jih pojedla, ampak....... me kar malo skrbi. In po drugi strani me moti, da ni zdravnica poklicala ginekologijne, al pa da jo jaz nisem... Kaj pravite, je imela katera kdaj podobne težave? Potolažite me prosim...

Hkrati se pa itak bojim, da bom čez nekaj časa spet dobila vnetje, glede na to da sem k temu kar nagnjena user posted image .

Aja, pa še nekaj (nič pesimističnega ;)) - ker še nisem bila na pregledu ne vem kako to zgleda, če hočem da je dragi prisoten pri UZ - a ga sestra pokliče not, al pride že prej notri? Ker mi je malo smešno, da bi me zdravnica tam pregledovala on pa zraven čakal da bo kaj user posted image

Hvala za pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 1722
23.3.2009 19:56:53   
emaa
rozilu vprašaj sestro, če tvoj G to dovoli, pol ti bo paže povedala kdaj  naj notri pride

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
23.3.2009 22:05:58   
stuhica
no punce jest sem danes spet kot ovožena cunja samo še najboljšo prjatlco skoz obiskujem sovjo Wc školjko - kriza za popent..

Nea teja imaš takrat trok kot jaz 30.10.user posted image user posted image Potem sva že dve na ta dan čeprav mam občutek da bomo šli zarad našga sladkorja prej rodit če bo le vse posreči. Jaz mam pa 1.4 drug teden šele regled in komi čakam da me bo potem dal še na NS!

Lepo se imejte!Čav bav1

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.3.2009 7:13:27   
florecita
'jutro!

toliko da vam povem, da so moji izcedki vodili v ss in sem bila včeraj na abraziji, zato lepo prosim tisto, ki je delala seznam, da me iz njega izbriše.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?