Februarka08
|
Dan. Vidim, da se pogovarjate o zaprtosti... ja, na žalost jaz sem se že v 1. ful namučila s tem, potem še pritiskat nisem upala, ker sem se bala, da bom še kaj drugega ven spravila skratka, mučno pa tale donat pa ne vem kaj še vse... larifari... ok, enim pomaga, ma meni bolj malo ja, mehurčki morjo it ven, pa sem ga dala celo pogret (to naj bi še hitreje učinkovalo, pa tud ni blo nič), pa pila sem topel mošt pa tud ni blo nič od vseh teh probavanj mi je blo slabo, nič drugega No, smo pa meli zdaj 2 dni zelje na sporedu (jota) pa popoldne sem jedla pomarančo in sem danes komaj do wc-ja prišla zdaj bom vsaj kakšno pomaračno pojedla na dan, pa jabolko tud pojem vsaj 1 na dan, pa ni bistvene razlike eh... zdaj sem se pa res razpisala aja, še to - laneno seme ful pomaga! Jaz sem si prej delala ene piškote za prebavo, pa morm najdt recept, ker jih bom spet nardila, pa so FUL DOBRI! Samo pazite - če jeste laneno seme, je treba zraven ful tekočine popit, če ne se to seme v črevesju samo zabaše in je učinek ravno obraten. No, toliko v vednost. Upam, da sem kateri kaj pomagala... Vsem lep sončen dan, pri nas piha za znoret, zdaj mam še 10 min miru in si grem v miru prelistat nosečniške revije iz prejšnje , potem kosilo in na šiht uf, naj čimprej mine tale sreda pa-pa