|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
18.3.2009 9:44:49   
majakla
Dober dan!

Je, ne, ker je ful lepi sonček - mi pa v službi! user posted image

Danes imam 2. pregled in že komaj čakam.

Vam javim, kako bo/je bilo.

Pa pa. user posted image

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.3.2009 10:32:44   
najčka
Dan vsem skupaj. Mene pa zanima a je katera ful zaprta? Jaz imam namreč ful problemov k grem na wc pa ful donata spijem pa activijo pa ne vem kaj še vse pa ni nič boljš, drugač pa sem kar ok moram pohvalt da ni nekih slabosti in bruhanj, se pa počutim precej napeto, zmatrano itd. LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.3.2009 10:34:07   
mici_
ojla, da se še jaz po dolgem času malo pofočkam user posted image ,
včeraj sem bila na drugem pregledu in je vse ok, pikica veselo raste. Tretji pregled imam pa 14.04.

Želim vam lep sončen dan!!!user posted image

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.3.2009 10:39:12   
HelloKitty1
Najčika sva na istem user posted image .. meni ni pomagalo da sem pila donat, niti actimel, nič od tega.. pri meni je bila edina rešitev v tem , da pojem več sadja, kivi, jabolka, pomaranče... poizkusi mogoče bo pomagalo tudi tebi. Kar se tiče Donata- po njem me je še bolj napenjelo

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.3.2009 11:07:10   
najčka
Ja verjamem ker je mene tud, dokler mi ni teta povedala da deluje le tako da ga pretreseš, menda je treba mehurčke ven spravt, pa hvala za nasvet glede sadja, ker tole je res too much, ne smem nič, ko pa grem na wc ne morem drugač kot da se tako napnem da padem v jok, pa še rit pol boli kot user posted image . Hvala še enkrat za nasvet.

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.3.2009 12:20:12   
Februarka08
Dan.

Vidim, da se pogovarjate o zaprtosti... ja, na žalostuser posted image jaz sem se že v 1.user posted image ful namučila s tem, potem še pritiskat nisem upala, ker sem se bala, da bom še kaj drugega ven spravilauser posted image skratka, mučnouser posted image pa tale donat pa ne vem kaj še vse... larifari... ok, enim pomaga, ma meni bolj malouser posted image ja, mehurčki morjo it ven, pa sem ga dala celo pogret (to naj bi še hitreje učinkovalo, pa tud ni blo nič), pa pila sem topel mošt pa tud ni blo ničuser posted image od vseh teh probavanj mi je blo slabo, nič drugegauser posted image No, smo pa meli zdaj 2 dni zelje na sporedu (jota) pa popoldne sem jedla pomarančo in sem danes komaj do wc-ja prišlauser posted image zdaj bom vsaj kakšno pomaračno pojedla na dan, pa jabolko tud pojem vsaj 1 na dan, pa ni bistvene razlikeuser posted image eh... zdaj sem se pa res razpisalauser posted image aja, še to - laneno seme ful pomaga! Jaz sem si prej delala ene piškote za prebavo, pa morm najdt recept, ker jih bom spet nardila, pa so FUL DOBRI! Samo pazite - če jeste laneno seme, je treba zraven ful tekočine popit, če ne se to seme v črevesju samo zabaše in je učinek ravno obraten. No, toliko v vednost. Upam, da sem kateri kaj pomagala...

Vsem lep sončen dan, pri nas piha za znoret, zdaj mam še 10 min miru in si grem v miru prelistat nosečniške revije iz prejšnje user posted image , potem kosilo in na šihtuser posted image uf, naj čimprej mine tale sredauser posted image

pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.3.2009 12:49:54   
Anonimen
Zdravo!

Ali mi lahko katera pove kje je ta ambulanta za patološko nosečnost v Lj, ali v  novi porodnišnici ali v ta stari, ker sem pozabila vprašat sedaj pa nobenega ne dobim na telefon.....

Hvala za pomoč

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.3.2009 13:09:44   
HelloKitty1
Najčka jest sem donat tresla, pila postanega pa ni nič pomagalo...res poskusi s sadjem..mogoče pa bo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.3.2009 13:14:07   
HelloKitty1
Pikicaa25 mislim da je ta ambulanta tam kjer je leonišče, v tastari porodnišnici, samo mislim da ni isti vhod, sicer pa prašaj kar tam v tastari prorodnišnici, te bodo že napotili pravilno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.3.2009 13:35:50   
najčka
Ravnokar sem z eno govorila pa mi jae tu predlagala laneno seme, pa suhe slive namočene, pustit čez noč, zjutraj pa vse pojest in spit, mi je rekla enih 6 sliv da je čist dost. No vse bom probala pa kar bo bo. Drugač pa imamo danes ful lep dan in je škoda da nebi šli mal ven. prej sem šla kar ven na vrt in sem kar tako mal sedela na soncu pa mi je bilo prav super. 

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.3.2009 13:59:22   
abab
Pozdravljene.

Čestitam vse za uspešen pregled. user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje, jaz sicer nimam probleme z prebavo (moram potrkat)
ker sem jo pred nosečnostjo imela, sem pa zelo napihnjena imam zelo velik
trebuh tako, da če bi ga hotela skrit ga nebi mogla (res da se mi prej tud niso ravno rebla vidla, ampak sem že po naravi malo bolj "buckasta" user posted image )
In hlače katere mam me tiščijo, sem pa v 8. tednu
In si mislim kupit nosečniške hlače. A se vam to zdi še prehitro oz bedarija. 

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.3.2009 14:14:42   
emaa
pikica ambulanta je v novi porodnišnici, kri pa vodo pa daješ vsakič v Leonišče, vsaj tako je bilo, ko sem bila jaz pred tremi leti tam redna gostja. Sem bila zaradi nosečnosti z dvojčki in grozečega prezgodnjega poroda tam vodena. Kaj telefonske ti  pri G niso dali, da bi jih ob naročanju lahko še to vprašala. 

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.3.2009 14:16:54   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: abab

In hlače katere mam me tiščijo, sem pa v 8. tednu
In si mislim kupit nosečniške hlače. A se vam to zdi še prehitro oz bedarija. 

Če te tiščijo hlače, ki jih imaš si pojdi kar kupit nosečniške. Ker jaz sem v prvi nosečnosti tudi približno v tem času začela nosit nosečniške hlače...sem bila pa zelo napihnjena in to že malo prej saj sem za zanositev jemala klomifen.

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.3.2009 14:57:33   
katrin***
Ola punce,

a ni dons en res lep sončkast danuser posted image user posted image . Sicer res da že hitim domov med knjige pa vseeno je tako lepo, da se bom kr zunej učila.

abab nobena neumnost ni, če že sedaj rabiš nosečniške hlače. Bodi v tistih, v katerih se najbolje počutiš, da te nikjer nič ne tišči, pa čeprav to pomeni nakup novih. Js sm v 10t pa imam še vedno iste kot prej in imam toliko bušija kot pri user posted image . Tko da je čist odvisno kje ga katera nosi. Enim se pozna drugim ne, važno da je tebi o.k in da se super počutiš, ker potem se tudi tvoj user posted image  dobro počuti.

uživejte user posted image  se beremouser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.3.2009 15:13:40   
majakla
Pozdravljene!

Na pregledu sem izvedela, da imam neko bakterijo v urinu in zato moram še na en pregled na ZZV MB. Držite pesti, da ni nič resnega.
UZ mi niso delali, ker ga imam v torek v porodnišnici.

Lepo bodite, kljub vetru, pa - pa.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.3.2009 15:31:57   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pozdravljene!

Na pregledu sem izvedela, da imam neko bakterijo v urinu in zato moram še na en pregled na ZZV MB. Držite pesti, da ni nič resnega.
UZ mi niso delali, ker ga imam v torek v porodnišnici.

Lepo bodite, kljub vetru, pa - pa.

dan,

jst sm tudi mela bakterijo v vodi, pol sem začela pa ful pit (cca 4l+ vode na dan) naslednjč k sm šla, čez slab teden je blo pa ok.
Punce jst sm tud mela problem z zaprtostjo, odkar pa ful vode popijem pa tableto magnezija na dan, je pa super. . grem na wc tud po 3-4 da dan.. . No je pa itak odvisno od vsakega posameznika kaj mu pomaga. ..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.3.2009 15:50:02   
majakla
GLU, Glu, glu, ... že pijem.
Hvala, upam, da bo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.3.2009 16:13:28   
Anonimen
živjo punce...jaz sem pa prav slabo. Imela sem vnetje nožnice no še imam, prvi dan po vstavitvi vaginete ja bilo boljše, vendar se mi ne topi, ker jo ne vstavim globoko, danes ponoči isto -se ni stopila in sem potem zutraj dala ven, da ne bi bilo kaj narobe za mojo pikico...no pa me je danes tako peči začelo da joj. Sem se zjokala..šla do mami me je poslala sedet v kamilice, in pa vstavila sem si polovičko vaginete ( ma em totalno že tako proti zdravilom zdaj pa soloh ), zdaj je rahlo boljše. Moja G ne dela tako da ...Sem že hotela v dežurno, potem sem pa rekla zdaj se pa malo u miri pa zaupaj svoji G če ti je predpisala Canesten je pač bilo to potrebno, in po ene pol ure me malo manj peče. Zgleda da tudi kamilice delujejo ( Pušenjak priporoča ), poisksila bom pa še z jogurtom...
Ah ja podn pa ravno ta teden so se končale slabosti, pa tišanje v želodčku, pa prav vesela sem bila ker sem slišala srček moje pikice, potem pa to...čisto sem paf. Zakaj me tako vse vrže iz tira ??? joj

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.3.2009 17:03:42   
najčka
pravoda, če te lahko malo potolažim, jaz sem imela nešteto vnetij, še prej preduser posted image , upam da sedaj ne dobim kaj podobnega, ampak odgovor na vprašanje zakaj te vse vrže iz tira pa so zagotovo HORMONI!!! tudi mene kar vse nekaj moti, tako da se mi vsi samo smejijo, in mi pravijo da hormoni divjajo LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.3.2009 19:23:33   
metka_zone
Se javljam in vam povem, da sem iskala nosečniška oblačila in ugotovila, da bi bankrotirala, če bi si kupila tiste stvari, ki so mi bile všeč...Kar je pa poceni, je pa tako kot za stare mame user posted image ...Mislim, da bom obupala,ker tukaj na internetu ni prav nič pametnega. Veste za kakšno ''normalno9'' stran?

Lp

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
19.3.2009 6:48:51   
TRIŠ
Pikica25 patološka ambulanta je v porodnišnici novi spodaj.Ko prideš skozi vrata greš na levo in potem na desno do konca.Tam se moraš pa prijavit v neki sobi,pa srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
19.3.2009 7:52:48   
mateja8
TRIŠ hvala za informacije o ambulanti za patološke nosečnosti v LJ in o pregledih za visok krvni pritisk. Ampak, da bom mogoče morala pa v bolnici ostat mi ni pa prav nič všeč. Vendar ženske za svoje user posted image  naredimo vse.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.3.2009 9:14:39   
TRIŠ
mateja8 Jaz sem nekajkrat po par dni ampak ni tako hudo,so tako prijazne sestre da ti bo hitro minilouser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.3.2009 9:28:01   
mateja8
TRIŠ veš kaj me zanima. Si bila v tem času na bolniški ali v službi? Tko na splošno v nosečnosti, ko si imela visok krvni pritisk si bila v službi ali na bolniški. K res ne bi rada bla vso nosečnost doma.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.3.2009 9:50:49   
Bety11
Oktoberke, samo da vam sporoči, da sem bila na NS pri Pušenjaku in vam ga priporočam. Dobila filme, slikice...in veliko razlage...Vsi organi prisotni in največja izmerjena NS samo 1.7 mm, kar dokazuje, da je tveganje za DS izredno nizko, kljub temu, da sem stara že 43 let in avgusta bom 44.
Tako, da nikoli ni za obupat....Otročiček pa je za 11t in 5 dni velik že 60.3 mm...Srček utripa 160/min...

Vglavnem, vse je naj naj....

Tudi vam želim vse naj naj.....user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?