|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
7.3.2009 12:51:42   
rožica13
katrin*** ječmenovo kavo dobiš v trgovinah z zdravo prehrano npr. Kalček v Ljubljani, pa verjetno tudi večjih nakupovalnih centrih (Mercator sigurno).

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.3.2009 13:29:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Pozdravljene!

Tokrat imam pa jaz slabo novico. Včeraj sem imela malo rjavega izcedka in sem šla na urgenco, tam mi je rekla da se vidi samo vrečka in da ali je z nosečnostjo kaj narobe ali pa sem pozno zanosila. Na izvid mi je napisala da sta vidni 2 vrečki in da je večja velika 5,5mm druga pa je v _______ (to pa ne znam prebrat). Tako da moram drug teden na pregled k svoji ginekologinji. Prav čudno mi je tudi da se že 2 dni počutim bolje kot prej ko nisem imela nobene energije in bilo je tudi malo slabosti. Medejo me pa tudi 2 GV, zakaj sta dve, ali to pomeni da bi lahko bili dvojčki?
Srčno upam da je vse uredu, sem pa bila včeraj noseča 5tednov in 6 dni tako da upam da je bilo samo prekmalu za ultrazvok in da bo vse o.k.

user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.3.2009 14:14:44   
metka_zone
Pika Zoja: naš mali je star dve leti pred dvema mesecema. Ful iščem po netu, da bi si lahko dol potegnala kake pesmice-mp3 ali pravljice, ampak očitno bom morala res v knjižnico in si od tistih skopirat...Mali je pa čist obseden s knjigami, pravljicami in pesmicami, saj ta trio-komplet prakticiram od njegovega 5meseca in kar nekako ne gre več brez user posted image , še posebaj pred spanjemuser posted image ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.3.2009 15:31:00   
abab
Rožica13: držim ti pesti in velik user posted image  zate.
Vem kako ti je, se mi je na pregledu tud samo vrečka vidla, 
naj bi pa bila približno noseča tako kot ti.
Upam,da bove obe kmalu zvedle kako dobro novico.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.3.2009 16:05:13   
Crystall
Pozdravljene punce!

Držim pesti za vas in vam pošiljam user posted image  za srečo!!!

Včeraj po službi in seminarju sva šla z mojim še na plesni tečaj, vendar nisem zdržala dve uri, tako da sva šla predčasn domov. Danes sem imela pa spet do zdaj seminar, ob 6h grem pa na 40letnico. Upam, da bom imela toliko energije, da bom zdržala do polnoči.

Drage moje user posted image  ... lep večer vam želim. Jutri bo pa itak svetoven dan - saj bo navsezadnje NAŠ praznik!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.3.2009 17:50:56   
Aniiita
Živjo punce user posted image

rožica, misli pozitivno, ker je bilo že kar nekaj takih tu, ko se na prvem pregledu ni videlo, potem pa kmalu ja (kljub izcedkom in vsemu).

Jaz sem tudi imela še dve uri plesnega tečaja zvečer z mojim. Crystal, kam pa hodita? (no, v Sežano verjento ne user posted image )

Opažam, da se moram pazit, da ne postanem lačna zares, ker takrat je takoj "zabavno" user posted image , pa apetit se mi je malo zmanjšal, imam pa kar neke želje po točno določeni hrani.. Že ene parkrat mi je prišla želja po breskvah..in danes ko pridem domov, me čakajo. Jih je fant staknil nekje. Sem bila prav ful vesela, kot bi mi prinesel nevem kaj (pa še najbolj zaradi pozornosti menda) user posted image user posted image

Uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.3.2009 18:04:12   
Poli_H
Rožica13 in Abab - obema velike user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image . Bo vse ok, dokler bosta pozitivno trazmišljali in ne bosta povzročali še več stresa sebi in user posted image . user posted image
Februarka08 - hvala za pomoč, bom kasneje probala.

vse user posted image  - prosila bi vas za en nasvet... Jutri me moj za naš praznik vabi na kopanje v Moravske toplice. Pa sem po forumih zasledila, da je priporočljivo imeti tampone za kopanje. Ali katera ve, kdo jih proizvavja in kje se jih da kupiti? Bila sem v glavni lekarni v MB, pa jih nimajo, prav tako sem bila v DM, pa jih nimajo... Za kakršen koli nasvet - najlepša hvala...

Lep večer še naprej

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.3.2009 18:09:00   
Poli_H
Za vse, ki ste noseče 9. tednov user posted image

user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.3.2009 18:40:37   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Nosečka70

Čeeer :)

Lep pozdrav vsem. Končno mi je uspelo nekako prit na forum. Prvič na forumu user posted image
Upam, da se bom znašla in lahko malo počvekala z vami.

O bejbikA MOJA.... sem te našla... hihihi

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Nosečka70)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.3.2009 19:44:22   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Lenika_83 sem se potrudila in sama popravila svoje podatke. 300.000 x hvala ti da skrbno urejaš seznamček user posted image

user posted image user posted image user posted image  ojej, mi je kar nerodno, saj ni tako grozno delo to.user posted image

Začela sem zadnjih nekaj dni ugotavljati, da ne smem imeti praznega želodca, ker mi je slabo in potem mi nič ne paše za jesti. Torej moram skrbeti, da cel čas nekaj enakomerno jem, ne vem edino kako bom to v službi delalal, glede na to, da nisem še nobenemu povedala. Sicer pa bom itak povedala sodelavki takoj po pregledu, tako da moram pač en teden še nekako preživeti, pol pa bo že lažje, ko se več ne bo treba skrivati.

V petek sem se naročila na NS in me je sestra, ki naroča, pohvalila, da sem končno ena, ki je pravi čas poklicalauser posted image  Se mi je tako lepo to zdelo. Sicer pa se moram vam zahvaliti, da ste povedale, da se je treba čimprej naročitiuser posted image

Jutri pa greva z user posted image  ter svakinjo in svakom na kosilo za dan žena, popoldne pa še na en rojstni dan. Zvečer bom pa verjetno kar padla v posteljo.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.3.2009 8:04:20   
Nea_teja_
dobro juto kako ste kaj danes

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.3.2009 9:24:16   
metka_zone
Huda diareja in težave v želodcu, verjetno po včerajšnjih dveh kremšnitahuser posted image . Adijo pamet!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.3.2009 9:33:05   
rožica13
Hvala vsem za dobre želje, tudi jaz skušam misliti čim bolj pozitivno, saj se ni smisla sekirati, tudi če bo kaj narobe ne morem nič spremeniti!

Lepo nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.3.2009 9:41:45   
mateja8
Dobro jutro nosečke.
V lepo, sončno utro sem se zbudila s hudo slabostjo, kar mi ni ravno polepšalo dneva. Sicer pa sem že zunaj na svežem zraku.
Punce, želima vam lepo nedeljo in napišite kaj lepega.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.3.2009 9:43:20   
malaMravljica
Poli, jaz sem pa ze 10t 3dni in si ne morem predstavljat, da je ze tak, pa moj je ze malo naprej.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.3.2009 11:33:55   
Crystall
Aniiita midva hodiva v Posavju na plesni tečaj. Mamo se res fajn. Razmišljam, da  bi šla še na nadaljevalnega; problem je samo, da če bom jaz še dolgo brez energije in tako utrujena - če je sploh smiselno.

Uživite danes pa naj vas vaši dragi razvajajo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.3.2009 14:44:10   
Nosečka70
Aloha vsem :)
Joj no, skoraj vsem je slabo....sem pa res nosečka srečka....niti enkrat samkrat....moram potrkat :) Mam eno vprašanje. Sem si hotla ogledat bobek od februarke 08 ;) pa: grrrr reklame na levi....kako odstranim te reklame. Mimogrede, februarka 08, larisa je pravi cukr :)
Poseben pozdrav lari croft, ki me je našla ;)

čau čau

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.3.2009 15:11:00   
metka_zone
Vesel dan žena želim vsemuser posted image ...

(odgovor članu Nosečka70)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.3.2009 19:30:53   
frrrr
metka_zone - na zs mi pošlji naslov, pa ti pošljem dvd s pesmicami in pravljicami.

rožica13 - držim pesti zate in tvojo/i pikico/i

Poli_H - mau sem prepozna, pa vseeno... mogoče ti kdaj drugič prav pride... js sm tampončke v sanolaborju kupila.

upam, da ste preživele lep dan!

men sonček pomagal, sem imela mau več energije. zdej pa spat user posted image
lep in uspešen teden vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.3.2009 20:34:02   
metka_zone
Kako pa je stemi tamponi? Nisem še slišala za njih, so posebaj za bazen ali kako? Jaz sem do sedaj uporabljala kar navadne user posted image ...
Drugače me je pa v prvi user posted image  moja G malo prestrašila, češ da se ni fajn kopat, še posebaj v bazenu, ker je noter svašta od klora, bakterij,...morje mi je pa priporočalauser posted image ,...ne vem. Če pa so tamponi za bazen, kolikšna je pa cena le-teh?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.3.2009 21:12:48   
rožica13
Jaz imam tudi že dolgo doma tampone za kopanje pa jih še nisem preizkusila :). Kaj pa drugače menite o tej menstrualni skodelici za v bazen? Jaz sem jo kupila par mesecev nazaj tako da sem jo uporabljala samo pri menstruaciji za kopanje pa še nisem preizkusila čeprav se lahko mirne vesti kopaš z njo in tudi ščiti nožnico pred vdorom vode!
Jaz imam danes grozne težave z napihnjenostjo, tudi če grem 3x na dan na potrebo ni nič boljše, prav neprijetno. Zdi pa se mi da so se mi malo joškice otrdile :)
metka_zone, hvala! Enako tudi tebi čeprav se že izteka.

Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.3.2009 8:46:41   
florecita
'jutro

jaz bi pa prosila za vaše mnenje...

včeraj sem opazila (pomešano z belim izcedkom, ki je malo posledica manjšega vnetja...) malo rdečega na hlačkah. ker je bilo pomešano s tem izcedkom, je delovalo bolj roza. Bila je zelo majhna količina...

Pred približno 15. dnevi sem 1. opazila malo rjavkastega izcedka ( za 2 zrni riža) in pred približno 10. dnevi prav tako.
Klicala sem (takrat) na urgenco in sem dobila odgovor, da če se izcedek ( rjav) ustavi, da ni nič narobe, da v veliki večini nosečnost ta izcedek ne pomeni nič, če se ne stopnjuje oziroma če ni nič bolečin še zraven....

Do 1. pregleda imam še skoraj 3 tedne, sem pa v 8. tednu nosečnosti.
To je moja druga nosečnost. Prva je potekala OK, brez kakršnih koli problemov...

Kaj naj naredim?
Pokličem G in ji povem stanje, da me vzame prej na pregled?
Zakaj se mi pojavljajo ti izcedki?  Oziroma kaj naj to pomeni, da je moja nosečnost rizična?
Nikoli nisem namreč razumela kaj sploh so znaki rizične nosečnosti? Se pravi, ko mora ženska mirovat..

Prosim za kakšno pojasnilo....

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.3.2009 9:00:31   
rožica13
florecita tebi se rjav izcedek očitno ponavlja, tako da bolje da pokličeš svojo ginekologinjo ali pa da kar greš na urgenco. Meni so na tak način pred prvim pregledom našli nekaj čudnega tako bolje da se greš pokazat.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.3.2009 9:11:41   
pinky girll
Pozdravljeneuser posted image !

Prihajam iz pregleda, vse je OK! Videla se user posted image in potočila solzico od veselja. Pridno rastemo veliki smo že cel centimeter. Tako zelo sem vesela. Počasi pa se bom morala naročiti na NS. Dobila sem kontakt od Ginekološke klinike LJ, dr. Reš Primož in od dr. Strah. Koga priporočate, ima katera izkušnje s katerim od teh?

florecita- raje se naroči na pregled, boš bolj mirna.

Uživajte!user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.3.2009 9:33:40   
Aniiita
Živjo punce,

lenika83, 
jaz imam čisto enako kot ti- skozi moram nekaj mleti, ker drugače mi začne delati slabo in potem več nič ne bi jedla (in je še slabše..) Tako je sedaj že slaba dva tedna tedna in sem šla na tehntnico in se hvala bogu to ne pozna (ali pa se še ne pozna. user posted image )..Se pa trudim kaj zdravega pojest, čeprav včasih mi sadje tudi mal presede (čeprav ga imam od vedno ful rada).  No, kakorkoli, bom že zgubila pol kakšno kilco, samo da zdaj lahko funkcioniram.
user posted image

Crystall,
se mi zdi, da te razumem glede plesnih. Meni je ful dobro it, tam po kakšni uri pa že čutim malo utrujenosti..na koncu sem pa navadno že precej zmatrana.. Vseeno bi rada hodila čimveč časa kot bo možno še..pa saj ta utrujenost se potem okol 12 t počasi neha baje..

Midva sva pa včeraj povedala vsem bližnjim (mojim in njegovim staršem in enim frendom) in odzzivi so bili res zanimivi. Presenečeni, njegovi le s solzami v očeh, moja mama pa se je na ves glas zjokala (v trenutku sploh nisem vedela, al je to jok sreče al žalosti user posted image ) Sem jo pa potem kar vprašala in je rekla, da presenečenja in sreče (hvala bogu user posted image , čeprav če bi bla žalostna bi pač bla..)
Tata se je začel pa takoj s tem ukvarjat, da koliko bo pa zdaj on star, ko bo že dedek (ravno toliko kot bi bil brez user posted image ).
Skratka, zelo zanimiv in čustveno nabit dan je bil včeraj. user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?