|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
9.3.2009 14:52:48   
ninasiki
 žiujo aniiita jst jemlem elevit in normalno jem pač kar mi zapaše to pojem in ne gledam kaj vsebuje hrana in kaj ne pa nimam nobenih problemou saj za vidt ni ampak bom mal potrkala da ne bom kej prehit rekla user posted image  

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.3.2009 15:04:24   
frrrr
tamponi za kopanje... so kot navadni, le da so prepojeni z nekim oljem, da se lažje vstavijo. ne vem če je še kakšna druga funkcija tega olja al s čimerkoli so že prepojeni. kupovala sem jih v prvi nosečnosti, ko so bli še tolarji in mislim, da so bili kr dragi ja, še posebej ker so samo 3je pakirani.
js sem se že kopala v Snoviku - imajo organiziranje plavanje za dojenčke -> predvidevam, da ni tolk klora in vseh kemikalij. 
nameravam še ponovit vsaj en obisk Snovika, pa v aprilu imamo Olimje rezervirano. mali obožuje vodo... pa mislim, da ni take panike no, če ni problematična nosečnost in če uporabim tale tamponček.
v prvi nosečnosti sem se samo v Aqua Bohinju kopala... bilo vse ok.

trebuščki... moj se ne pozna kot nosečniški trebušček... je še bolj špeh trebušček user posted image  ne bom še slikic lepila user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.3.2009 15:10:31   
didikaa
Pozdravljene punce!

Se podpišem pod oktoberke 2009 user posted image ginekolog je 26.2.2009 potrdil nosečnost...PDP je 17.10.2009.
Nekaj sem uspela prebrat in preletet, vidim da vam je kr dostim slabo...no meni je tudi blo ampak, mi je slabost zdaj malo minila, čeprav klobas in mesa še vedno ne jem, je pa pašteta že kar vredu, ki je prej nisem mogla niti videti. drugače mi je pa prej blo fulll slabo kake 3 tedne...komaj za zdržat ( vsaka čast tistim, ki jim je slabo vso nosečnost), bruhala pa nisem...od dne ko sem zagledala plusek do sedaj sem shujšala 2 kg...user posted image zdaj pa upam da bom vedno bolj nabirala..da moje dete pridno raste

no naj še povem, da je to moj prvi otrok... in se ga zelo veselim

v letu 2009 pa bom imela še en srelen dan...saj se 18.7. poročim user posted image

želim vam vsem tako nosečnost, kot ste si jo zamislile in si jo želite in čim manj neprijetnih stvari...

ker doma nimam interneta se bom javljala bolj poredko, kolikor bom pač lahko...

lp, Diana

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.3.2009 18:07:36   
Anonimen
Tudi jaz jem Elevit in sem šele zdaj začela razmišljati o tem vitaminu A. Meni n ginekologinja nič rekla. Bom pa verjetno jedla še do konca 12 tedna potem pa bom vprašala ginekologinjo kako pa kaj. Ker ne bi rada preveč sintetike jemala.
Že v soboto sem 2 kozarca cedevite in sem bila potem slabe volje, sam drugega niso imeli. No pa upam, da ni to preveč...

(odgovor članu didikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.3.2009 18:40:20   
Nončika
florecita, šment tem zdravnikom. hujša krvavitev? vse do tistega časa je treba čakat dok se ne ulije krv. potem pa je nazadnje vsega konec.

palegia, vso srečo na pregledu. jaz mam še samo 6dni za čakat. odštevam dneve kot mali otroček.

pikica28 dobrodošla.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.3.2009 18:43:01   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

punce povejte a se še keri pozna trebuh meni se je začel full še nikoli se mi ni do sedaj me kolegica heca da sta dva joj kje je sele 23 ko imam pregled.

meni tudi. so me že začeli hecat, da sem se pričela redit. hja, dečki moji-sodelavci če bi vi vedli resnico. user posted image user posted image user posted image  plus tega pa mi je še eden izjavil, da sem 100% noseča, ker nočem kadit.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.3.2009 18:46:31   
Nosečka70
Pozdravček :)

Jst pa jemljem tifol tabletke. Mi je tud G priporoču, da naj do konc tretjega mesca kar zobljem folno. 0,4 mg naj bi blo dovolj...elevit pa majo še enkrat več folfne kisline.

Še enkrat prosim naj mi katera pove kako naj odstranim te reklame na desni strani no...ker pri nekaterih ne vidim vsega teksta :)

A ma katera izkušnjo z amniocintezo? In kdaj to delajo? Meni so rekli, da bo to v 15 tednu,sam....v 16 tednu grem pa potep v tujino in ne vem no....se mi zdi da to ni najbolj kul...lahko to nardijo prej?

Uživajte.....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.3.2009 18:55:03   
pikica 28
hvala za pozdravčke...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.3.2009 19:03:26   
rožica13
Jaz mam spet rjavi izcedek, pregled pa šele v četrtek se mi bo kr zmešal do takrat!

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.3.2009 19:48:59   
pikica 28
Rožica, jaz ti predlagam da greš na rgenco in boš dobila napotnico za v bolnico. Tam ti bodo naredili UZ in dobila boš tabletke... Jaz sem šla in sedaj sem veliko bolj pomirjena... Predvsem pa počivaj..!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.3.2009 20:24:08   
Aniiita
ninasiki, hvala. user posted image

Nosečka 70, Sem tudi sama opazila, da je ima tifol 0,4 mikrograma, elevit pa 0,8 folne...

Sem do sedaj jemala tifol..sedaj sem se pa odločla, da bom še kakšen mesec jemala elevit vsak drugi dan, vmesni dan pa samo tifol.. user posted image

pravoda, te razumem, jaz se tudi izogibam cedeviti (predvsem ker škodi zobem zaradi sladkoraj in kisline, pa tudi sintetičnosti, ja..), par kozarcev na teden pa zagovoto ne more škoditi, pomoje je odveč slaba volja zaradi tega user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 9.3.2009 20:26:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.3.2009 20:51:12   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

Rožica, jaz ti predlagam da greš na rgenco in boš dobila napotnico za v bolnico. Tam ti bodo naredili UZ in dobila boš tabletke... Jaz sem šla in sedaj sem veliko bolj pomirjena... Predvsem pa počivaj..!!

Na urgenci sem bila v petek, pa sta se videli le 2 GV v eni je RM z drugo pa ne vem kaj je. Dala mi je izvid in rekla naj se čez 5-7 dni naročim pri svoji G in pregled imam v četrtek. Bom pa do takrat predvsem ležala, saj sem doma in si lahko privoščim.

Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.3.2009 7:14:48   
Februarka08
Jutro.

Jaz ne morm spat od 6h daljeuser posted image user posted image ne vem zakaj... včeraj sem šla spat lačna. Sicer nisem mogla jest ker sem iz šihta prišla vsa napihnjena, trebuh me je bolel od uniforme ki me tiščiuser posted image tako da ne vem kaj narest... bo treba ene user posted image hlače kupt za na šiht, samo kaj ko je uniformauser posted image user posted image in ker sem šla s praznim želodcem spat, me je od lakote začel boletuser posted image ne grem več takole... eh, vedno kaj novegauser posted image

Zdaj grem dvignit princeso, končno je sonček da se mal naužijem svežega zraka potemuser posted image vsem lep in uspešen dan, pazite nase in na svojeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.3.2009 8:01:30   
abab
Februarka08: To zame ni nič novega, jaz če lahko spim do 6-ih sem srečna, ker ponavadi vstajam med 4-5 uro.
Potem pa sem že lačna in vse me moti....
To se vleče že dva tedna, popoldanskega počitka pa si ne morem privoščit, tako da sem že res takooo utrujena!!!!

Didikaa dobrodošla med nami.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.3.2009 8:04:54   
Nončika
abab, kako lepi sonček mamo a ne? si že bila na pregledu? kdaj ga maš? danes, jutri?

mi pa mamo danes cepljenje proti klopnemu meningitisu. zadnja doza. huh, to bo še kriza. mala se bo drla ko zverinica. nekaj ji moram obljubit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.3.2009 8:18:22   
ninčy
Dobro jutro!
Po malo daljšem času se javljam. Ta vikend mi je blo spet slabo za umret in zato sem bila bolj malo za računalnikom. Sploh ne vem, kdaj se bo to nehal.
Sicer pa ja, tudi mene daje nespečnost ... zbudim se okrog 3h zjutraj, pol pa mal vstanem, pa grem v dnevno za kakšno uro, pol pa lahko grem spat še do ene 7h.
Seveda sem popoldne čist fuč in zaspim. To pa še ne pomeni, da dnevnik lahko pogledam do konca user posted image , ponavadi me vmes zmanjka.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.3.2009 9:29:32   
Nea_teja_
Jutro punce meni je bilo pa včeraj celo pop tako slabo da sem misnla da me bo pobrala .Sam bruhat pa nikakor ne.Spala sem tudi bolj tko tko.Rožica pa si rekla da imaš izcedek in te je šele v čet. naročila jest bi šla kr tja ker to nimaš kej čakat sej te mora vzet.Drugače pa samo počivaj in nikakor ne dviguj nič težkega.Drži se user posted image user posted image .Tudi jest imam pregled šele 23 in me je kr groza če je vse ok nevem zakaj me je una sestra naročila tako pozn kljub temu da sem ji povedala da sem imela ss in da so me konaj rešili sedaj pa imam skoz strah če je vse ok.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.3.2009 10:41:36   
Nončika
neateja, mene pa je včeraj pop tak bolela glava, da sem mislila, da me res pobere. mala me je nekaj časa pustila pri miru, pol pa kar na mene in začela skakat po postelji. pa čajčka mi je nosila in tabletke. seveda iz njene kuhinjice in v plastičnih posodicah za špileraj. prav zlata je bla in mislim, da mi je ravno zaradi njenega čajčka šel glavobol bek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.3.2009 10:48:20   
HelloKitty1
user posted image Ojla nosečke,

evo sem ravno iz pregleda, veliki smo 14,2 mm pri 7 tednov in 3 dneh user posted image . Naslednji pregled imamo 31.3., nuhalno pa 14.4. ... Se je pa že videlo da plodku bije srček drugače kot meni, hitrejeuser posted image . Upam da se tale rjav izcedek čisto ustavi.. smo na Utrogestonu.. no sej bo,.. samo da mali raste user posted image

Želim vam en lep sončen dan user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.3.2009 10:52:52   
malaMravljica
Punce, vceraj sem imela spet pregled. Vse ok, dojencek raste, vceraj je imel ze 4,04 cm, videla sem rokice, nogice, ocke, useska, premikal se je - verjetno je vedel, da ga opazujemo in je delal poze user posted image   S kilazo sem se vedno na -2, trebuh malo opazen, ampak res precej malo.  Slabosti pri meni so mimo, apetit nazaj, stanje super, razen popoldanska utrujenost, ceprav ne vec taka kot prejsnji teden, ko sem popoldneve prespala.

Lep dan vam zelim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.3.2009 10:53:05   
katrin***
Pozdravljene punce,

no, js sm končno pršla do računalnika in povem, da smo zelo uživali v Čatežkih toplicah čez vikend, ker smo imeli eno skoraj 2-letno frajlo s sabo in ji je dogajal po toboganu, da je blo joj. Moj je bil pa itak čist navdušen nad njouser posted image .
Nimam se kaj pritoževat, ker mi ni nič slabo, počutim se odlično, špika nič več, izcedka hvala bogu nobenega. Tako, da res bolje da sem čisto tiho, ker nimam nobenih težav, razen zelo mi primanjkuje spanca, kar pa nadoknadim ob vikendih. Pozna se mi edino to, da imam imam dosti bolj polne prsi.
Slikice bušija bom nalimala, ko se mi bo kaj poznalo user posted image

Uživajte na sončku in se kmalu kaj slišimo. Nove user posted image  pa dobrodošle med nami user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.3.2009 11:14:24   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

user posted image Ojla nosečke,

evo sem ravno iz pregleda, veliki smo 14,2 mm pri 7 tednov in 3 dneh user posted image . Naslednji pregled imamo 31.3., nuhalno pa 14.4. ... Se je pa že videlo da plodku bije srček drugače kot meni, hitrejeuser posted image . Upam da se tale rjav izcedek čisto ustavi.. smo na Utrogestonu.. no sej bo,.. samo da mali raste user posted image

Želim vam en lep sončen dan user posted image

bravo za pregled in za srčeka. a si že morala dati krv?

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.3.2009 11:15:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, vceraj sem imela spet pregled. Vse ok, dojencek raste, vceraj je imel ze 4,04 cm, videla sem rokice, nogice, ocke, useska, premikal se je - verjetno je vedel, da ga opazujemo in je delal poze user posted image   S kilazo sem se vedno na -2, trebuh malo opazen, ampak res precej malo.  Slabosti pri meni so mimo, apetit nazaj, stanje super, razen popoldanska utrujenost, ceprav ne vec taka kot prejsnji teden, ko sem popoldneve prespala.

Lep dan vam zelim.

bravo za pregled. uau kak ste že velki. priden je vaš malček.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.3.2009 11:27:45   
Poli_H
didikaa - dobrodošla med nami. Imama pa zelo podobne datume... moj PDP je sicer 07.10., se pa tudi letos poročim... 25.07. tako da sma po 1 teden narazen in boma isti debeluški v belih oblekah user posted image  user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.3.2009 12:21:24   
Anonimen
Zdravo user posted image !!!!

Tudi jaz sem se danes naročila na NS k dr. Strahovi, tako da imam pregled 10.04.

Slabosti so še vedno prisotne, kar cel dan in celo noč - no vsaj nekaj sem vesela da ponoči mi ni treba bruhat user posted image .

Tudi meni se že pozna trebušček... neki sem napihnjena pa nekaj ga imam tudi od prej pol je pa rezultat tukaj tako da imam trebušček za 4 mesece - se mi pač mal prej pozna, ane user posted image

(odgovor članu Poli_H)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?