|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.3.2009 20:42:29   
Crystall
Pozdravljene nove članice user posted image . Super, da nas je že toliko. Včeraj po pregledu sva midva povedala moji sestri in mojim staršem. Odziv od sestre fenomenalen; starši bili šokirani ... danes pa že navdušeni user posted image . Me je mami že povprašala po imenih, vozičkih ...

Glede poroke sva pa midva rekla takole ... ko bodo dinarčki. Bi rada začela drugo leto počasa hiško gradit oziroma papirje rihtat. Enkrat vmes pa eno ornk poroko nardit (piknik na prostem user posted image ). Na kakšnem kmečkem turizmu, kjer je še velik kozolec - v primeru dežja. Če bo pa lepo vreme pa piknik, badminton, za otroke majhen bazenček ali klovn, bakle okoli ... ahhhhhh, Eva, kaj sanjaš user posted image !!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nosečka70)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.3.2009 21:38:01   
TINKO
Živjo vse user posted image !

Se vam bom pridružila v krajšanju časa vse tja do oktobra. Jeeeeee.user posted image
Danes sem bila na prvem pregledu, sicer se še ni videlo vče kot vrečka user posted image , smo bili  malo prej na preledu, zaradi prve nesrečne nosečnosti (IMN).
Upamo na najboljše.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.3.2009 21:38:36   
metka_zone
Evo,še mene! Ste se kar lepo razpisale user posted image . Na pregledu je bilo o.k, videla sem otroka, srce mu bije...samo sprva se ji je zdelo, da je malo majhen ( 8,6 tedna - 22mm),ampak sem potem tako faco naredila, da se je hitro popravilauser posted image ...Naš Nik pa že komaj čaka dojenčka, saj se je odločil, da mu bo kupil opico-ropotuljico, dojenček pa mu bo prinesel boben, hura za moja ušesauser posted image ...Kaj vse se ne spomni...
Kar se slabosti tiče, mi je moj user posted image  povedal, da je to lahko tudi malce od teh litrov domačega jabolčnega soka, ki ga s tamalim skoz pijeva, zato sem ga nehala prakticirati, pa kavo tudi. Samo cigaretom se ne morem odpovedati, sem pa zelo zmanjšala ( dnevno le 3),saj ko pojem mi pa takooo paše, pa sej tudi v prejšnji user posted image  nisem veliko kadila.
Vem, da je še absolutno prezgodaj, ampak ve katera za kakšno firmo, ki bi prodajala čeveljčke za 2 meseca stare. Pri tamalem jih nisem imela, sedaj pa so mi tko cart, ko vidim druge,ampak ne vem kje se kupijo...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.3.2009 21:39:54   
Crystall
Pozdravljena med nami user posted image .

Držim pesti, da oktobra ziblješ in zibljemo user posted image .

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.3.2009 21:49:18   
rozilu
Ojla punce, še jaz se malo oglasim po dolgem času. Vidim da ste kar klepetave, sej je prav ;)

Meni je zadnji teden kar slabo, čeprav (še) nič ne bruham, upam da tudi ne bom... Najhujše je zjutraj ko ustanem (čeprav ko pojem pomarančo je super!) in popoldan, med koncem službe in kosilom. To komaj da spravim vase... Sem že shujšala kako kilo, kaj bi šele bilo če bi bruhala? user posted image

Glede napihnjenosti: tudi moj buši se je že napihnil, samo ko mi uspe it na WC je takoj boljše - torej nosečniški vetrovi, hmmmm. Drugalče pa sem zasledila da ena je alge - jaz sem nekoč jemala Algea in se bila po njih fuuul napihnjena, tako da te samo še poslabšajo situacijo (čeprav so drugače OK).

Aja, še manjkajoči podatki za tabelco, ko bo katera updatala:
22.10., rozilu, 30, Obala - Ljubljana, 1 user posted image , 0user posted image , 26.3., NS pa še ne vem

Kam ste se ve naročile za NS? Danes se je moj dragi odločil, da bova to opravila v Lj in ne v Izoli. Priporočate koga? Sicer imam še 5t do takrat (12t), samo sem slišala da so eni kar zasedeni...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.3.2009 22:08:46   
Crystall
Rozilu, letos je veliko nosečnic user posted image user posted image user posted image  in baje je ornk gužva!

Jaz bi rada šla k Pušenjaku, vendar mi je ginekolog rekel, da je skoraj nemogoče pridet k njemu. Jaz bom jutri poskusila pri dr. Strahovi. Jo pozna kdo? Kolikor sem brala po forumih, je ok. Ordinacijo ima pa v Domžalah.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.3.2009 22:44:41   
rozilu
Aha, sem oprazila da nas je dosti user posted image . Danes zvedla še za eno novo oktoberko/novemberko user posted image .

Strahovo pa mi je tudi kolegica priporočila. Mogoče pa grem tudi jaz k njej...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.3.2009 7:13:21   
abab
Nončika mislim,da je boljše če si pri kosu, še nisem čula slabe besede o njem.
Jaz sem pač šla stran ker nisem mogla prenašat te njegove nesramnosti. Odvisno pač kdo kak karakter je.
O V. pa šem že čula nekaj slabih stvari, ampak mi je to že 4 G. user posted image  in mislim, da bi enkrat morala ostat pri enem ne pa da jih samo menjavam. user posted image
Delam pa tud v L. Mislim pa da se ne poznave, ker sem kar nekaj mlajša od tebe in mi se ne svita če bi ponala koga iz MS.

In pa ker ste mi vlili tolko upanja sem bla večeraj čist ok, glede na to kako se mi je začel dan.
Sploh nisem imela v glavi da ja kaj narobe. In komaj čakam naslednji teden, da grem na pregled.

Ja in dobordošle nove user posted image .
Nas je že lepo število.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.3.2009 7:33:32   
Anonimen
Jaz imam NS pri Strahovi, je drugače tudi moja G (bila, je predrago med nosečnostjo), sem dobila datum brez problema, kar pokliči in se naroči.
Anonimna 4

(odgovor članu abab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.3.2009 7:37:34   
Anonimen
Dobro jutro. No še danes preživimo službo potem pa domov. Meni je od včerja zvečer skoraj vedno rahlo slabo, pa želodec me tiši kot, da bi imela kepo notri. Tako, da sem bolj zanič kot dobrouser posted image  Jutri dopolnem 9t, tako da kmalu bo NS. Jaz grem kar v Kranj, sem si rekla, da mogoče tako premagam strah pred porodnišnicouser posted image
Drugače kako ste kaj na splošno ? Imate kaj energije ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.3.2009 7:59:47   
Crystall
Jaz sem čisto brez energije. Zdajle moram za eno prireditev napisati vezni tekst, pa nimam nobenih idej user posted image . Sicer bo pa danes naporen dan. Služba v šoli, potem pa takoj na en seminar, ki bo trajal do večera, takoj po seminarju imama s fantom plesni tečaj dve uri. Nimam pojma, kak bom zmogla. Jutri imam nadaljevanje današnjega seminarja - od jutra do večera, potem grem pa še na 40letnico. Čisto nič se ne veselim tega vikenda. Prav paše mi preživljat dneve doma in počivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.3.2009 8:02:37   
Bety11
Pozdravljene punce!

Mene izbrišite s seznama, ker sem prijavljena pri septemberkah. K vam pokukam samo tako, da vidim, kako ste...user posted image ...

Vidim, da so se vam slabosti začele in to je dober znak. Hormon narašča, bebica raste. Slabosti bodo prenehale čez en mesec ali dva....

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.3.2009 8:11:00   
Crystall
Punce imam datum za nuhalno pri dr. Strahovi, in sicer 8. 4. user posted image  Ima še katera isti dan?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.3.2009 8:19:23   
lenika83
Dobro jutro!
Najprej lep pozdrav novim user posted image  Seznam bom popravila danes, ampak prav zdaj se mi nič preveč ne ljubiuser posted image
Sicer sem pa danes doma (imamo po novem 36 urni delovnik in je treba višek ur izkoristiti) in malo lenarim user posted image  
Drugače pri meni vse po starem, čakam pregled (16.3.), danes pa se moram naročiti še na NS.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.3.2009 8:41:06   
mateja8
Nosečke pozdrav,

sem z dolenjske in imam pregled 17. 3. pa me zanima če grete ve vse na NS al katera ne bo šla. To je moja 2user posted image  in v prvi nisem šla na NS (je blo vse o.k.), stara sem pa 26 let.
Glede stanovanj, šol in porok pa to. Ko sva dobila 1user posted image  sem bla stara 22 let, sem še študirala in stanovanje sva imela zrihtano tam nekje do ene četrtine. Zdej 4 leta po tem, imam končano šolo, super sina in urejeno stanovanje pri njegovih starših spodaj v hiši. O poroki pa nisva kaj veliko govorila, sva se že navadila bit na koruzi.

Pozdravček

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.3.2009 9:05:35   
Pika Zoja
No, punce, jaz odhajam na pregled. Držite pesti še malo zame. Pa sem že dva dni cela neka takšna kot cunja, se vlečem, nič se mi ne da, prebava mi nagajauser posted image Ma ja... bo žeuser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.3.2009 9:14:21   
Crystall
Pika Zoja drži se user posted image . Pa potem sporoči, kako je s user posted image .

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.3.2009 9:16:15   
rožica13
Jutro!

En lep pozdrav vsem novim!
Jaz sem imela pa danes tako grozne sanje, da me moj ni več maral in tut dojenčka ne user posted image , joj kok je blo grozno, ko sem se pa zbudila me je leva stran trebuha bolela in dojka. Zdaj sem že o.k.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.3.2009 9:27:48   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem že iz pregleda... situacija naslednja - user posted image raste, user posted image utripa, me je pa ustrašla (sej kdo me pa kdaj neuser posted image user posted image user posted image ) da je gest.vrečka ful prevelikauser posted image kaj to pomeni, ne vem, bo pa ta user posted image spet bolj za spremljatuser posted image mah naj gre vse nekam, vedno mam neke probleme, upam da se vse zrihta in da ne bo šlo naprejuser posted image

Zdaj sem po zajtrku, slabo mi je za umret, najraje bi se dol ulegla, pa se morm it s tamalo mal igrat.
Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.3.2009 9:49:57   
ninčy
Pika Zoja, sigurno bo vse OK. Drži se, potem pa poročaj.

Februarka 08, boš pač malo bolj pogosto na pregledih. Držim pesti, da bo vse OK.

Punce, jaz sem pa danes polna energije ... Po jutranji slabosti sem se pobrala in zdaj mam polno idej, kaj je treba doma vse narediti. Najraj bi šla kar pisarno, ki bo od oktobra naprej otroška soba, pospravljat in pripravljat na nova člana user posted image .

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.3.2009 10:01:08   
katrin***
Jutro drage user posted image .

Tudi jaz sem že iz pregleda, na katerega sem čakala 100 let zaradi gužve user posted image . SItuacija je sledeča - user posted image  bije, ne vidi se še čist točno rokic, nogic, naslednji pregled 19.3, slikco vidla zlo na hitr pa še dobila je nism, PDP 18.10, NS še ne vem. Po mojih izračunih sem potem v 7t.

Aha, ostali moji podatki katrin***, grosuplje, 1user posted image , 0user posted image , 24 let.

Mojim staršem sva že povedala in reakcija je bila taka, da se je mami samo smejala, oči pa je bil tiho kot miška. Ve še kolegica, ki je bila ravno zraven, ko sem delala test. Partnerjevi starši pa bodo izvedeli naslednji vikend, ko mami praznuje 50.let. S stanovanjem sedaj hitiva po zmnožnostih, da se bomo po dopustu lahko za silo vselili.
Je pa res verjetno najbolš, da imaš otroke ko si študent in še malo več časa user posted image . Ja tale vrstni red glede poroke itd. se je tudi pri meni sedaj obrnil pa nič zato. Sej se bo vse pošlihtal, sej se moreuser posted image

Še eno vprašanje - kava ja ali ne al rajš brezkofeinska? Sedaj je sicer ne pijem mi pa kar malo manjka.

Uživejte pa se oglasim v ponedeljek, ker za vikend uživamo v čatežkih toplicahuser posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.3.2009 10:03:01   
SONČEK LARA
ojla sonosečke, kako ste na tale turoben dan, a hvalabogu petek, za vikedn pa se nam obeta sonček...upam!

Crystal...da se težko pride do Pušenjaka sploh ni res, jaz sme poklicala v Dravlje, rekla da se naročam in da želim da je na predlegu dr. Pušenjak in je rekla ok, on dela 24.3. ali vam odgovarja? in tako sva bile dogovorjene. Sicer pa je Strahova tudi zelo pohvaljena.

No današnja noč z našo punco in brez flaške, zvečer je bil še vedno problem, čez noč pa je parkrat pojokala in spala, celo noč brez flaše in v svoji postelji, ne morem povedat kako sme ponosna na njo. Zjutraj ko ji čestitam za pogum je tako vesela, danes pa šibam še po nagrado. Mislim da smo s hudega ven, čez mesec dni pa bomo na konju.

Moje slabosti...men gredo že na živce, pa ne tok slabost, ampak tak okus v ustih da se mi bo zmešal, kdaj bo tega konc, in pol sam jem, pa jem. Ker trapa mislim da bom imela pol bolši okus.

Prelep dan vam vsem želim in tiste ki imate preglede srečno in uživajte v pogledu na otročička.

čao

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.3.2009 10:10:24   
boob
pozdravljene,
jst sm tud bla učeri na pregledu in je vse ok, naslednjega imam pa 2.4, NS pa 6.4. do takrat sem pa na bolniški. Edin to mi je mal čudno ker mi ni zračunala datuma poroda, sam sm bla tam tako zmedena da sploh nism registrirala user posted image
katrin, jst sm tud iz Grosuplja user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.3.2009 10:27:38   
rožica13
Lepo, da vam gre na pregledu vse vredu, tudi jaz komaj čakam moj prvi pregled, joj kako se vleče!
Katrin***, kava boljše da ne, bela kava oz. ječmenova pa je celo zelo zdrava! Uživaj v toplicah!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.3.2009 10:27:47   
manca
boob, ne sekiraj se glede datuma...ti ga bo verjetno kar na NS povedala.

Meni je bilo pa zvecer tako slabo,da sem bruhala. Danes je pa slabost tudi grozna. Najbolj grozno mi je ze to, da delam s strankami in dostikrat pride kaksna stranka, ki smrdi po cigaretih, ki se ocitno umiva enkrat na teden ali pa prevec vsiljiv parfum...bljakkkk.
Hb mam ta vikend podaljsan - imam v ponedeljek dopust.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?