|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.3.2009 15:51:16   
Aniiita
Ja, se že bila na prvem pregledu, vendar nisem tak poznavalec, da bi vedela, kakšen UZ imauser posted image
Slikica, ki mi jo je dal, je čista, lepo je vidna vrečka in plodek, kaj drugega pa ne bi znala oceniti..

Poznam ta dva naslova za tickerje, ja.. vendar ima ona enega drugačnga, če sem prav videla user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.3.2009 15:56:54   
rožica13
No super Aniiit, nas je že več, jaz sem mislila da danes vsi že tako skrbno načrtujejo da le imajo službo in stanovanje in vse to pa sem malo potolažena, da nisem edina!

Mona LIza, jem alge chlorella (Algea ali Algoaktiv+), ki čistijo telo.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.3.2009 16:02:51   
SONČEK LARA
Nončika...veš me je kar strah današnjega večera in noči. Ma če bi imela lara dudo za spat ji je še ne bi vzela, ker pa je tole mučenje z nočnim preoblačenjem, ne morem več. Bom poročala jutri kako je šlo

Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti, sicer zaposlena ampak pisala ravno diplomo, s fantom sva bila v eni sobci...pa se je uredilo. Vse se uredi ko se mora. Brez veze da čakaš da imaš vse po spisku. Jest za naju pravim da greva vse v rikverc, najprej otrok, pol štalca, na konc pa mogoče poroka...bo kr zlata tista prva...haha

Uživejte ta dan kukr ga je še ostalo

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.3.2009 16:07:10   
rožica13
Saj SONČEK LARA, če so naši starši tako preživeli, bomo tudi mi!
Vsaj ne bomo mele pubertetnike ko bomo že vse senilne user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.3.2009 16:08:01   
Nončika
sonček lara, tak si me nasmejala. kar pošteno. midva sva tudi vse šla obratno. jaz še študentka, prvič dete, midva v sobici pri mojih starših. stanovanje si komaj zaj urejava, mogoče nama celo rata pred drugim detetom.user posted image user posted image user posted image  da o poroki sploh ne govorim. zdaj sva si dala ultimat, da bo poroka, ko bomo krstili naše drugo detece.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.3.2009 16:09:29   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13
No super Aniiit, nas je že več, jaz sem mislila da danes vsi že tako skrbno načrtujejo da le imajo službo in stanovanje in vse to pa sem malo potolažena, da nisem edina!

nisi edina, kot pravim. če jaz ne bi mela dete v času absolventa, še zdaj valda ne bi mela. eni pač potujemo v obratnem vrstnem redu, a ne Lara? user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.3.2009 16:48:23   
drobtinica29
čaw  punce!

no pa da še jaz osvežim svoje podatke za seznamček! starost 29, kraj mb, do sedaj še nič otrok, je pa to moja 2 user posted image , naslednji pregled imam 10.4.!

sem pa imela včeraj pregled in naš user posted image  je velik 4mm in srček mu tudi že bije, je blo tako lepo videti!

p.s. : bi pa samo mogoče dala en nasvet mogoče punci mislim da je lenika84 ki popravlja in osvežuje naš seznamček, če bi se dalo da bi postavila podatke v linijo, oz stolpce, da bi bilo mogoče bolj pregledno! pa ne zamerit!
hvala

lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.3.2009 17:34:32   
malaMravljica
Aniiiita, tisti zadnji ticker sem pa nasla .... tralalala..... na ringaraja user posted image  

Sedaj pa ne najdem, ampak ena je napisala, da je bila na NS v Dravljah zelo dobra, da se zelo lepo vidi. Jaz jo imam tudi v Dravljah, pri dr. Premru Srsen. Kar sem zasledila o njej je vse dobro.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.3.2009 17:35:50   
Aniiita
user posted image

Ja, tudi midva bova šla glede dojenčka in poroke v obratnem vrstnem redu user posted image

Stanovanje sicer imava, vendar je malo manjše, tako, da bo treba čez nekaj let razmišljat o čem večjem.. poroka pa malo čaka, čeprav sva oba za (pa, če bi naju vprašala preden sva se spoznala, sva bla oba bolj proti poroki kot ne user posted image )- je preprosto treba ful denarja za to dat in je zmeraj še kaj pomembnejšega user posted image (se le podpisat, se pa jaz ne bi šla)

Zdej grem pa za fax malo tipkat, ne le tu user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.3.2009 17:37:51   
Aniiita
Mala Mravljica, ma kje na ringaraji user posted image ?? Jaz nisem nikjer kaj takega zasledila.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.3.2009 17:40:43   
malaMravljica
http://www.ringaraja.net/ticker.asp  Klikni tukaj levo

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.3.2009 17:47:24   
Aniiita
Hvala Mravljica, zlata si user posted image

Samo še to- kako si pa naredila, da ti prejšnjih ni povozilo? Meni ga je..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.3.2009 17:49:50   
malaMravljica
Aniiiita, to je bila pa zagotovo kaksna zacetniska sreca user posted image user posted image  pojma nimam kako. Mogoce imas prevec znakov ze.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.3.2009 17:51:57   
Februarka08
Oj, punce... samo da vas pozdravim... sem na šihtuuser posted image  ma tolk sem lena da mi kar vrtiuser posted image  eh...
Pa ful me je strah za jutri ko mam UZuser posted image  samo to mam v glavi, kaj če user posted image  ne raste, ali da bo kaj drugegauser posted image  ne vem kaj mi je...

Se javim jutri ko pridem domov.
Vsem lep pozdravčekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.3.2009 17:53:41   
ninasiki
žiujo punce vidm da smo pri poroki in stanovanjih no jst sm sicer planirala poroko prej poroko in stanovanje uredit ampak glej ga zlomka pa so ble user posted image  ampak sej bomo tud v belem stale in stanovanja imele taka kot smo si zamislile a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.3.2009 17:56:04   
ninasiki
mraulica a je ta trakec k si dala link za pod moja besedila ker če je me zanima kako ga vstavimuser posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.3.2009 17:59:06   
Aniiita
Mravljica, hvala torej. Sej bo tako tudi ok..ima prejšnjega že nekje drugje user posted image

ninasiki, če ti lahko že kar jaz odgovorim- samo klikni na povezavo, sledi navodilom, ki ti jih bo napisalo in bo. Tukaj že kar samo prenese v profil..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.3.2009 17:59:10   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  vse sem ze napisala in mi ni hotelo oddat.

Tko, najprej kar gre Februarki user posted image   Ne sekiraj se, ker to, da si tako lena je en velik nosecniski znak, pomeni, da dojencek raste in ti jemlje energijo. Jutri bos pa zagotovo srcka videla.

Ninasiki, ja tudi v belem bomo. Midva optimisticno praviva, da maja, pa se spet nic ne premika v tej smeri.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.3.2009 18:01:24   
malaMravljica
Ninasiki, ti ze dela.

Aniiita tebi tudi, sam sedaj imas pa sam enega.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.3.2009 18:06:15   
ninasiki
zakaj pa jst tega trakca ne vidm user posted image user posted image  a ni to za pod besedilo k ga pišm kle goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.3.2009 18:09:33   
malaMravljica
Pojdi z misko tam kjer je napisano tvoje ime in tam se ti bo potem pokazal trakec.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.3.2009 18:11:39   
ninasiki
punce že ugotovila hihihihi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.3.2009 19:33:19   
Nosečka70
Čeeer :)

Lep pozdrav vsem. Končno mi je uspelo nekako prit na forum. Prvič na forumu user posted image
Upam, da se bom znašla in lahko malo počvekala z vami.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.3.2009 19:57:49   
Nea_teja_
dobrodošla nosečka 70user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nosečka70)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.3.2009 20:16:29   
Nosečka70
user posted image

jeeee, hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?