|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.3.2009 14:39:06   
malaMravljica
Narocila sem se na nuhalno. V ZD Dravlje pri dr. Premru Srsen, 16.03. ob 16.40  Ce ima se katera se bomo videle.
Poznate tega ginekologa, kaj se pravi o njem?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.3.2009 15:32:33   
rožica13
A v Dravljah tudi delajo pregled za NS.  To je pa super,
potem se ne bo treba vozit kam daleč. Kaj pa drugje po Ljubljani
veste za kakšnega?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.3.2009 15:41:53   
Nončika
špelka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.3.2009 18:19:48   
Crystall
Špelka12 pošiljam ti en user posted image  in eno user posted image  za srečo pri naslednjih II črticah!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.3.2009 19:38:57   
Poli_H
pozdravljene drage souser posted image  . VAU! sem nas v sredo nazadnje brala, danes pa sem porabila kar 3 ure, da sem skozi prebrala kaj se je dogajalo... Tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image  za vse ki vam tokrat ni uspelo in veliko user posted image user posted image user posted image , da bo drugič bolje...

Pa čestitke vsem, ki ste iz pregledov prišle nasmejane, srečne in optimistične (nekatere celo presenečene - hura za dvojčka). In veliko user posted image user posted image user posted image , da vam (nam) bo šlo dalje vse ok.

zdaj pa peglat user posted image

Aja, za seznamček... mlada 25 let (čez 8 dni bo eno zraven), iz Mb, 1.user posted image , 0 user posted image , NS?

Lep pozdravček vsem čvekicam, pobožajte zdaj že napihnjene bušije

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.3.2009 20:25:05   
karmen b
Čer...vsem nesrečnicam, ki se nam ne boste mogle pridružit oktobra, pošiljam en topel objem in nobene take izkušnje več. Sam še user posted image in sončke čez 9 mesecev.

Hvala, da ste me dale na seznamček, je tak lep občutek, da pripadaš klubu norih ženskic, ki so pojedle žigo user posted image ....Mal heca mora bit...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.3.2009 20:38:07   
Aniiita
Anonimna in spelka12- velik objem obema user posted image user posted image

Pozitivno naprej in vama želim čimprej plusek spet.

Jaz imam jutri pregled in me je kr strah, ko take preberem.. user posted image

Ne gre mi skupaj, kako test pokaže nosečnost, plodka pa sploh ni user posted image Je mogoče še možnost, da se še razvije?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.3.2009 20:40:11   
Februarka08
Spelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.3.2009 21:22:43   
maayaa
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    Spelka12, Anonimna  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita
mayaa- SUPER! Lepo se ti je to odvilo. Čestitke za prvo službo user posted image
Je v gospodarstvu ali na "državni ravni"? (me zanima, kje so tako fajn :))

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.3.2009 21:23:22   
hayabusa
punce jaz sem sicer ok ampak mi vse te zadeve dajo preveč mislit zato se bom za nekaj časa oddaljila od rač.
Upam da bo vse ok, čuvajte se in se kaj beremo

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.3.2009 21:29:19   
maayaa
nadaljevanje . . .

Aniiita   služba je v gospodarstvu, logistika
Ja bi se reklo, da so kr fajn ja. Bomo vidl za koliko časa bomo podpisali. Glede na to, da so omenili, da bi me študentka menjala ko me ne bo, verjetno pogodba ne bo samo za par mesecev.

Pa brez slabih novic več!!!!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.3.2009 22:32:47   
rozilu
En velik objem  tisim, ki se vam tokrat ni izšlo user posted image

Ostale pa se držite še naprej in počivajte kolikor se le da! user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
4.3.2009 7:22:52   
Nea_teja_
user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
4.3.2009 7:32:26   
Februarka08
Jutro.

Danes spet slaba noč za manouser posted image skoz premetavanje, slabosti...user posted image
Pa še take slabe novičke berem tu gor, da tud o tem potem premišljujem...user posted image Upam da zdaj ne bo več takih novičk user posted image user posted image user posted image za vsako od nas.

Eno mal čudno vprašanje: ali še katero srbijo bradaviceuser posted image mene sicer samo ena, se spomnim, da me je v 1.user posted image tud... ampak je prav čuden filing, zdaj me že mal boliuser posted image ah, nosečniške radostiuser posted image

Vsem želim lep dan, počivajte če lahko, mene čaka tekanje po hišiuser posted image skratka, vzemite si čas zase.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
4.3.2009 7:33:28   
Anonimen
Dobro jutro punce. Kako ste kaj na tale deževen dan ? Sem vas hotela samo nekaj vprašati. Jaz jemljem Elevit, ampak ga zardi njegove velikosti res zdrobim, da ga lahko pojem. Menite, da je to lahko kaj narobe ?
Kako pa kaj vaše slabosti ? No pri meni se je danes rahlo pojavila zutrej, sem pojedla čokolino pa je malo boljše. Zgaga pa me zopet peče. S težavo jem tele tablete in res komaj čakam, da jih ne bo več treba....user posted image  Ampak za pikice naše moramo potrpeti .

Neposredna povezava do sporočila: 1190
4.3.2009 8:02:14   
Crystall
Dobro jutro!

Pravoda mislim, da ni nič narobe, če si jih zdrobiš. Jaz tudi jemljem elevit, sam nimam problema pogoltnit jih user posted image . Danes me čaka naporen dan v službi - test, otroški zborček, razne aktivnosti ... Ob 15.30 imam pa prvi pregled. Komaj čakam, da bo mimo ter da mi bo ginekolog rekel, da je vse ok. Potem pa staršem povedat pa sestri user posted image .

Vsem želim en lep dan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
4.3.2009 8:13:34   
Nončika
jaz tudi jem elevit in pogoltnem 1,2,3. je pa kar velki zalogaj.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
4.3.2009 8:16:21   
Nea_teja_
Dejte mi povetat zakaj je dobr tale elevit ga nisem nikoli jemala in ga ne poznamuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.3.2009 8:17:27   
srečen sonček
spelka12 in anonimna ZELO, ZELO mi je žal za vaju. Veliko user posted image vama želim, da bosta čimprej zagledali user posted image .
Jaz imam pregled 9.3. in glede na enake znake kot pri tebi spelka12 me je kar stisnilo ko sem to prebrala, ampak nekako še vedno z optimizmom čakam na ponedeljek.
Držita se in vse ostale user posted image

Lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.3.2009 8:21:31   
boob
dobro jutro,

da se vam še jaz mal javim
Elvit je folna + vse vrst vitaminov je not. . .jst imam pa CentraMed Mami - baje zelo podobno. . pa so tud ogromne za pojest dol.

Drgač pa slabosti vedno bolj intenzivne, jutri imam pregled in me je kar pošteno strah

Neposredna povezava do sporočila: 1195
4.3.2009 8:39:55   
toba
Hoj,
tudi sama jem Elevit, res je malce velika, ampak sem se že navadila in jo kar celo pojem. Sem pa na Elevitu ker vsebuje tudi železo, ki mi ga kronično primankuje, med nosečnostjo pa sploh.
lep dan

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
4.3.2009 8:45:12   
Nea_teja_
o hvala pol si morm pa jest tud to nabavt to se verjetno dobi v lekarni

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
4.3.2009 8:51:14   
Anonimen
Spelka, anonimna user posted image žal mi je.
Jaz jemljem tifol občasno, ko mi slabosti dovoljujeo, itak pa pojem dovolj sadja in zelenjave, da to ne bi smel biti problem, nima pa smisla jemat, če itak ven zbruham. Saj bo boljš, enkratuser posted image .
Anonimna 4

Neposredna povezava do sporočila: 1198
4.3.2009 8:52:56   
Crystall
Jaz sem odšla v lekarno in vprašala, katero folno kislino mi priporočajo - dale so mi elevit.

Vzameš enega na dan in to je to - jaz ponavadi vzamem po kosilu!

Neposredna povezava do sporočila: 1199
4.3.2009 8:54:04   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

o hvala pol si morm pa jest tud to nabavt to se verjetno dobi v lekarni

gin. priporočajo vsaj prve tri mesece da bi se folno jemalo, tako da si kar nabavi to. . .povpraši v lekarni pa ti bodo tam svetovali pa povedali kaj pa kako

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?