|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
2.3.2009 21:04:41   
rozilu
Kako kaj user posted image ?

Jaz sem zdaj v 7t in... začele so se slabosti user posted image user posted image

Sploh ne vem kaj bi počela sama s sabo... po eni strani mi je danes pasalo malo biti v službi, samo če bo šlo tako naprej pa ne vem...

Zdaj sem si skuhala ingverjev čaj, ker povsot piše, da naj bi pomagal. In se mi zdi, da je malo boljše!!!! user posted image Samo nisem prepričana koliko ga lahko sploh pijem (verjamem da ne smem pretiravat, zdaj sem ene pol šalčke). Ima katera kakšne izkušnje?

Lepo in lahko noč!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.3.2009 21:25:26   
ninasiki
ja tud špelka12 srčno upam da se bo use izšlo tako kot reba ležal pa bomo z 100 na uro ker nam druzga ne preostane user posted image user posted image user posted image

G mi je rekla da se trga plod da je sicer še žiu samo da moram pa ležat če pa pride do kakšne  močne krvavitve pa takoj na urgenco samo upajmo da ne bo nč

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.3.2009 21:32:48   
Crystall
Ninasiki držim pesti zate in za user posted image . Ti pa drži pesti za sredo, da bo na pregledu vse ok.

Pa pusti, da te tvoj razvaja. Mislim na vaju user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.3.2009 21:39:30   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ninasiki držim pesti zate in za user posted image . Ti pa drži pesti za sredo, da bo na pregledu vse ok.

Pa pusti, da te tvoj razvaja. Mislim na vaju user posted image user posted image user posted image

se strinjam počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.3.2009 21:40:44   
ninasiki
itak da držim pesti crystall da bo vse uredu  moj pa se bo potrudu kokr se bo lah prau tako da bomo vidl user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.3.2009 22:04:46   
Februarka08
Jaz ne morm več takouser posted image men je tako slabo CELE DNEVE da je to ratal že nevzdržnouser posted image nimam volje več napisat, grem spat, mogoče celo zaspim kajuser posted image user posted image

Ninasiki, sem zasledila da moraš počivat - res ubogaj in srečno ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa mogoče kaj več... nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.3.2009 23:17:58   
Aniiita
mayaa- SUPER! Lepo se ti je to odvilo. Čestitke za prvo službo user posted image
Je v gospodarstvu ali na "državni ravni"? (me zanima, kje so tako fajn :))

Nea_Teja koliko pa približno stane tak voziček (uni ta rumen..ne vidim kakšne znamke je, pa ne morem pogledat) Mi je pa simpatičen. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.3.2009 23:20:32   
Aniiita
Aha, pa Stokke model mi je tudi fajn oz. še skoraj lepši (voziček), samo kaj ko zgleda bolj samo za po mestu..Jaz bi pa rada tudi kam po naravi zavila. user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.3.2009 23:27:39   
Aniiita
Sem šla gledat na link- http://www.nextdirectory.eu/

Ma kje ste vi našle tu kaj poceni? Meni se zdijo cene čisto priemrljive našim (je pa res, da imajo lepe stvari)

user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.3.2009 23:41:10   
metka_zone
Evo še mene! Končno sem spravila tamalga spat, pa se dol vsedla...Kok zelo paše malo časa imeti zaseuser posted image ...Vidim, da je govora o vozičkih. No, midva sva imela GT3 za prvega, in sva ga prodala, potem pa sem čez en teden izvedela, da bo še ena biba prijokala user posted image -ironija, a ne? No,zato bova ponovno kupila Peg Perego GT3,ampak nov model,ker so lepše barve,cena je pa najugodnejša v trgovini Pingo v Celju.Tam sem tudi prejšnega kupila, saj stane 428€- gotovinski popust.Je pa fenomenalen, saj ima ogromno nakupovalno košaro, napihljive zračnice, ful dobre amortizerje, zavoro imaš pri roki,vrtljivo sprednje kolo,...edino kar je malce nerodno je to, da če ga hočeš dati v tastarega Clia, mu moraš dati eno stransko kolo dol, v druge avte pa gre normalno.Težek pa tudi ni nevem kok preveč, ker jaz sem tamalga z 13kg po stopnicah gor vlekla,pa ni panike.Okvare ni bilo nobene,ko sem videla,da so ene pravile, da so imele probleme,ne vem... Zraven pa še Peg Perego avtosedež in to z isofixom, mi je bolj ziher!
Hja, to odločitev sem mojemu financministru povedala, pa je rekel, da se bodo vsi smejali, če bo isti voziček in sedež kupoval,ko sva glih onega prodala, ampak JAZ NE ODSTOPAM!!!!!user posted image user posted image user posted image Zato je rekel, da vreduuser posted image .Zraven bi pa vzela Buggypod,da lahko še našega tamalga naložim, ampak sem že tukaj na RR spraševala, če sploh paše na ta voziček,ampak še ni konkretnega odgovora.

Lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.3.2009 23:43:03   
Crystall
Aniiita next ima cene podobne našim. Je pa res, da imajo kvalitetna oblačila in meni osebno zelo lepa (čeprav na nextovi strani ni ravno veliko modelov). Najceneje dobiš na ebayu - na angleškem ali pa irskem.

Februarka .... držim pesti, da bodo čez 1 teden slabosti že pozabljene ter mamica in pikica srečni user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
3.3.2009 1:02:56   
metka_zone
Še vedno sem pokonci in sploh ne morem spat.Zdle sem brala o splavih in abrazijah in temu in me je pošteno strah,kaj bo jutriuser posted image ...Sploh si ne morem predstavljati, da bi bilo kaj lahko narobeuser posted image , ker tam pišejo tako strašne stvari in sedaj razmišljam o nebitju srca,o prazni vrečki,...Kaj sem budalo morala to brati, sedaj sem pa čistuser posted image ....Me je tako strah, da se mi bo zmešalo.Sem šla mojega v službo klicat, ampak me je samo user posted image user posted image ,če nimam kaj za peglat in pospravljat in se učit...Hja,taki so dedci, me babnice se pa sekiramo....Ko bi si lahko to stran kako zablokirala do konca user posted image , ker mi grejo res same bedarije po glavi...Grem se učit,imam fajna izpita: pediatrijo in genetikouser posted image , bom še tam razmišljala...Pa lahko noč!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
3.3.2009 7:17:06   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

še jaz se pridružim Crystall, nimam kaj dodat :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
3.3.2009 7:28:15   
karmen b
Dobro jutro oktoberke user posted image

Mene pa zanima, kdaj in kje mate jutri pregled, mogoče se katere srečamo, ko nas je toliko. Jaz imam v ZD Vič pri dr. Klunu...

Moje vrtoglavice se pa stopnjujejo...matr se mi tko vrti, sploh ko strižem al pa barvam, ko dam glavo postran. Mam občutek, da sem skoz pijana...no da o mojem paru joškic ne govorim, ker ne morem na trebuhu spat, ker me tako bolijo, jih bo vsak čas razneslo.

Zdaj grem pa vslužbo ženske pedenat ;)...da bodo srečne :D...upam da bo danes proti večeru kaj več časa za pisanje.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
3.3.2009 7:36:31   
abab
Dobro jutro vsem nosečkam.

Komaj sem uspela prebrat vse kaj ste napisale.
Ste zelo hitre z vozčki in oblekami.
Mene malo črne misli dajejo tako, da ne razmišljam ne o vozičku ne oblekah.
Prvič bom počakala vsaj da minejo prvi trije mesci in potem bom pa malo že pobrskala.
Čestitam novim nosečkam ki ste se nam pridružile.
Samo za čivavo ne razumem kako da si oktoberska in si v 4 tednu če bom jaz
v petek prestopila v sedmega in sen zadnji dan v oktobru.
A sem kaj jaz pomešala, v bistvu nisem nič računala sem vam samo podala podatek,
ki mi ga je zračunal rač. tu gor pri koledaru ovulacije.
Jutri naj bi bila v 5t5d in imam prvi pregled,sem malo tečnarila pa so me sprejeli.
Tako da upam da se bo že kaj videlo.

Na pa čim manj slabosti in čim več počitka. 

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
3.3.2009 7:40:17   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

mayaa- SUPER! Lepo se ti je to odvilo. Čestitke za prvo službo user posted image
Je v gospodarstvu ali na "državni ravni"? (me zanima, kje so tako fajn :))

Nea_Teja koliko pa približno stane tak voziček (uni ta rumen..ne vidim kakšne znamke je, pa ne morem pogledat) Mi je pa simpatičen. user posted image

Če se ne motim smo dali zanjega okrog 500€ nisem sigurna je že nekaj časa nazaj.Drugače jih pa prodajajo v Rutarju in znamka je Hoco.Poleg sem prilimala njihov link če ti kej pomaga da si ogledaš modele.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
3.3.2009 7:42:28   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Dobro jutro oktoberke user posted image

Mene pa zanima, kdaj in kje mate jutri pregled, mogoče se katere srečamo, ko nas je toliko. Jaz imam v ZD Vič pri dr. Klunu...

Moje vrtoglavice se pa stopnjujejo...matr se mi tko vrti, sploh ko strižem al pa barvam, ko dam glavo postran. Mam občutek, da sem skoz pijana...no da o mojem paru joškic ne govorim, ker ne morem na trebuhu spat, ker me tako bolijo, jih bo vsak čas razneslo.

Zdaj grem pa vslužbo ženske pedenat ;)...da bodo srečne :D...upam da bo danes proti večeru kaj več časa za pisanje.

Karmen jest sem pred leti hodila k njemu.Ko smo se preselili pa sem ga zamenjala.Sem bila še prej pacientka ko je delal njegov oče.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
3.3.2009 8:06:04   
Crystall
Dobro jutro punce!

Preživljam še zadnje trenutke pred računalnikom, preden grem v šolo k mojim zmajčkom in zmajčicam user posted image .

Jaz imam pregled v Krškem pri dr. Preskarju. Moj bo šel zraven, vendar bo me počakala pred vrati. Pregleda se zelo veselim, pa tudi zelo me je strah, kaj bo. Držim pesti za vse nas, da nam uspe oktobra držati bebico v rokah.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.3.2009 8:24:21   
Februarka08
Jutro user posted image

Danes sem pa celo malo spalauser posted image sicer so slabosti že spet tu, ampak bom že nekak, saj mi drugega ne preostaneuser posted image
Zdaj morm dat pa pupi zajtrk, potem pa novim zmagam naproti...

Vsem en lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.3.2009 8:25:51   
toba
hoj punce,
vidim, da ste se zelo razgovorile. Sem tako malo noseča, da se pravzaprav tega sploh ne zavedam...no včeraj zvečer sem se, ko sem spet imela˝menstrualne krče˝. Upam, da je to samo raztezanje materniceuser posted image ..do pregleda je še kar daleč (2.4.) - drugi moji podatki:
stara:33 (misim, da sem prava veteranka med vami user posted image ), 2 nosečnost, 1 zlati otroček, NS?
lep dan vsem!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.3.2009 8:34:12   
Nea_teja_
joj moj pregled ke tud še daleč še 20 dni  joj kok se vleče

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.3.2009 8:43:29   
hayabusa
halo punce, na en dve tri, ker sem v službi. Bila sem na kontroli, dobila prvo slikico (vaginalnega ultrazvoka), otročiček je velik 2,5 cm in srček mu prav lepo bije. Vse je v najlpšem redu. Valda da sem se razjokala. Nuhalno imam 24.3. v 12. tednu.
Šibam, lep pozdrav in čuvajte se!!!!!!!!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.3.2009 8:48:56   
Anonimen
Drage moje oktobrke, poslavljam se od vas, saj se je končno pokazalo, da so vse tiste krvavitve pomenile SS. K sreči mi vsaj na čiščenje ni bilo treba, tako kot v prejšnji nosečnosti, ampak se je vse sčistilo.

Vsem vam želimo lepo nosečnost, brez zapletov in oktobra lahek porod!

Anonimna user posted image

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
3.3.2009 8:51:04   
toba
Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.3.2009 8:53:10   
Crystall
En velik user posted image  zate.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?