metka_zone
|
Evo še mene! Končno sem spravila tamalga spat, pa se dol vsedla...Kok zelo paše malo časa imeti zase ...Vidim, da je govora o vozičkih. No, midva sva imela GT3 za prvega, in sva ga prodala, potem pa sem čez en teden izvedela, da bo še ena biba prijokala -ironija, a ne? No,zato bova ponovno kupila Peg Perego GT3,ampak nov model,ker so lepše barve,cena je pa najugodnejša v trgovini Pingo v Celju.Tam sem tudi prejšnega kupila, saj stane 428€- gotovinski popust.Je pa fenomenalen, saj ima ogromno nakupovalno košaro, napihljive zračnice, ful dobre amortizerje, zavoro imaš pri roki,vrtljivo sprednje kolo,...edino kar je malce nerodno je to, da če ga hočeš dati v tastarega Clia, mu moraš dati eno stransko kolo dol, v druge avte pa gre normalno.Težek pa tudi ni nevem kok preveč, ker jaz sem tamalga z 13kg po stopnicah gor vlekla,pa ni panike.Okvare ni bilo nobene,ko sem videla,da so ene pravile, da so imele probleme,ne vem... Zraven pa še Peg Perego avtosedež in to z isofixom, mi je bolj ziher! Hja, to odločitev sem mojemu financministru povedala, pa je rekel, da se bodo vsi smejali, če bo isti voziček in sedež kupoval,ko sva glih onega prodala, ampak JAZ NE ODSTOPAM!!!!! Zato je rekel, da vredu .Zraven bi pa vzela Buggypod,da lahko še našega tamalga naložim, ampak sem že tukaj na RR spraševala, če sploh paše na ta voziček,ampak še ni konkretnega odgovora. Lp
|