|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.3.2009 9:46:47   
ninčy
Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.3.2009 10:02:04   
ninasiki
anonimna še iz moje strani en velikuser posted image user posted image user posted image  me pa samo neki zanima kok močne krvavitve si imela??

mene bo pobral punce od sekiranja dons sm še zvedla da se od kolegice neki ne razvija tako kt bi se morau jst sam molm boga da bo use uredu ker če ne se mi sfuzla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.3.2009 10:23:17   
najčka
Dobro jutro punce, po dolgem času se spet mal oglasim, lep pozdrav vsem novim, Anonimnauser posted image . Tudi jaz imam novico, so me odpustili iz službe. Ker bom pač vso nosečnost na bolniški, in ker se mi je ravno stekla pogodba. Pa se ne sekiram prav dosti glavno da bo zuser posted image vse ok.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.3.2009 10:25:09   
majakla
Anonimna user posted image  vem kako je, ampak ne obupaj. user posted image

Ninasiki ti kar pridno počivaj - držim pesti. user posted image

Glede vozičkov in oblačil - poglejte na www.mamita.si
No, meni se zdijo vozički Pierre Cardin zelo primerni za dojenčke, ful funkcij in dodatkov imajo.

Sem že v 10. tednu in mi je še kar slabo.
14. teden - kje si?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.3.2009 10:29:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

anonimna še iz moje strani en velikuser posted image user posted image user posted image  me pa samo neki zanima kok močne krvavitve si imela??

Najprej je bil rjav izcedek, pa potem manjša krvavitev, nato sem močno krvavela 2 dni, potem pa spet rjav izcedek...Nazadnje je bila res zelo močna krvavitev in sem že slutila, da ne bo vse kot bi moralo biti user posted image .

Hvala vsem za podporo in kmalu gremo v boj za nov plusek.

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.3.2009 10:48:15   
Anonimen
Anonimna tako mi je žal zate. Pošiljam ti en topel objem in res vse najboljše v prihodnosti.  Upam, da vama bo uspelo.

Danes pa same slabe novice tukaj gor. Ena je že brez službe. user posted image  Tale kriza je res prav hudičevo obupna. Mojmu so tud zmanjšali plačo tako, da bolj slabe bolje. Meni preteče pogodba aprila, takrat bom imela 6 mesec delovne dobe, tako da ne vem- Upam na najboljše.

Punce držite se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.3.2009 11:13:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

Najprej je bil rjav izcedek, pa potem manjša krvavitev, nato sem močno krvavela 2 dni, potem pa spet rjav izcedek...Nazadnje je bila res zelo močna krvavitev in sem že slutila, da ne bo vse kot bi moralo biti user posted image .

Hvala vsem za podporo in kmalu gremo v boj za nov plusek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   Oktobrke 2009
3.3.2009 11:54:09   
florecita
Anonimnauser posted image user posted image zate

Zadnja M 18.1.
zanosila 1.2. (ker sva samo takratuser posted image )user posted image

1.pregled imam šele 2.4., se mi zdi, da je še daleč do takrat... drugače pa sploh še ne dojemam da semuser posted image  ,...samo na WC hodim pogosteje, pa dosti hitro se utrudim ko kaj delam, pa nič ne spim ponoči.....vse to je še okuser posted image , samo slabosti si ne želim več, tako kot v prviuser posted image  

No, mi lahko katera točno izračuna?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.3.2009 12:24:25   
spelka12
Tudi jaz se poslavljam od vas. Plodka NI, GV premajhna. Gremo v nove boje.
Vsem ostalim pa veliko sreče.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.3.2009 12:27:28   
manca
spelka12user posted image user posted image user posted image   veliko srece in naj vama kmalu spet uspe

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.3.2009 12:27:44   
ninasiki
florecita pozdrau iz moje strani
rok boš imela 25.10.2009 noseča pa si 6 tednou pa 2 dniuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
upam da se nism zmotla ampak sm 99 %

Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.3.2009 12:29:32   
florecita
ojla!

kje si pa to izračunala?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.3.2009 12:33:12   
ninčy
spelka12 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.3.2009 12:36:09   
ninasiki
nikjer na pamet znam user posted image user posted image user posted image  drugače pa zračunaš tako da od prvega dne zadnje user posted image  (v tvojem primeru 18.1) prišteješ 9 meseceu in 1 teden pa ti pride datum, kok tednou si pa noseča se pa šteje isto ne vem zakaj ampak tko jeto pomeni vse od 18.1 mi pa sporoči  ko boš dobila rezultate da vidm kok sm bla točna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.3.2009 12:38:04   
ninasiki
špelka12 drži se pa držim pesti da bojo čim prej user posted image  in en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.3.2009 12:44:01   
SONČEK LARA
Pozdravljene

NINASIKI...izračunaj še meni, prvi dan zadnje M je 25.12.08, saj po moje izračunu je 3.10., ginekologinja pa je napisala 28.9. in tako se pasem tako med oktoberkami kot med septembrkami. Nismo dosti razlike

Drugače bi samo dodala za seznam, sem iz Vrhnike, naslednji pregled imam 27.3. , NS pa 24.3. pri Pušenjaku. danes pa sem iz pregleda v leonišču zaradi neke ciste ki jo je videla moja G, in glej ga zlomka, kar dva G sta me mogla danes pregledat in oba sta potrdila da ne vidita ničesar, ker pa so krvni izvidi res odstopali od normale, predvidevata da je cista že počla, ali pa itak v nosečnosti zaradi hormonov nastanejo in lahko tudi izginejo. Tako da zaenkrat vse bp. Mi pa je dal slikico našega malega otročička, veliki smo že 3cm.

Pogovarjate se o vozičkih, jaz imam Jaguarja IV, pa bom odkrita meni ni všeć oz. mi ni več všeč bi rada imela novega od Jane, pa partner pravi da brez veze da dajava 700€, ker že v prvo smo voziček uporabljali eno leto, kasneje pa smo začeli prakticirati kar noge...da mala čim več hodi sama, gre počasi a vseeno. Tako da sem ga sedaj dala v posojo. Bomo videli kako bo, mogoče ga prepričam za novega

Uživajte

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.3.2009 12:52:11   
najčka
Ja danes je pa res polno slabih novic, ampak dajmo rečt da bo jutri bolje. Vsem skupaj en veeellliiiikuser posted image pa upam da kmalu kera kakšno dobro novičko pove da bomo vsaj malo boljše volje vse skupaj. 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.3.2009 12:58:31   
ninasiki
sonček lara tud men pride 3.10 tako da ne vem ubistvu pa boš 100 vidla pomoje na nohalni tam ti use pokaže samo si pa že delč pa maš komi 27.3 prvi pregled noseča si pa 9 tednou pa 5 dni no ubistvu sama veš kaj je najbolje zate jst ti želim čim lepšo nosečnost

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.3.2009 13:04:50   
SONČEK LARA
Ninasiki...hvala, saj bom omenila to tudi na nuhalni, ker ne mislim imeti tako prej roka, pol pa si živčen, ker se nič ne dogaja na tisti datum. 27.3. pa je moj drugi pregled, oz. tretji saj imam vmes še NS.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.3.2009 13:20:12   
ninasiki
aaa sorry narobe prebrala
ti pa kr upraši ja da boš vedla pri čem si

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.3.2009 13:31:26   
Anonimen
Spelka user posted image user posted image user posted image user posted image

Na današnji dan pa prav nimam komentarjauser posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.3.2009 14:02:23   
Nea_teja_

Anonimna in Spelka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nea_teja_ -- 3.3.2009 14:07:30 >

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.3.2009 14:19:31   
malaMravljica
Anonimna in Spelka,

tako zalosta sporocila. user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image    Ne obupajta, veliko nas je, ki smo to dale skozi, tudi vidve bosta kmalu spet med nami.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.3.2009 14:22:14   
Pika Zoja
Punce, vsem, ki vam ni zneslo, vam pošiljam topel objem user posted image
Res mi je žal!user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.3.2009 14:34:52   
frrrr
spelka12 in Anonimnauser posted image - žal mi je user posted image  user posted image

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?