|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.6.2009 10:22:39   
gorenka
Februarka - me veseli da je od včerej vse ok.user posted image Mi je pa čist jasno da nisi nč kej spala...

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.6.2009 10:54:06   
ninasiki
gorenka to je da dokažm da blondinke nismo tok blond kokr zgledamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.6.2009 10:56:32   
gorenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ninasiki lepo da zastopaš svoje barveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.6.2009 11:00:55   
lenika83
Dober dan user posted image
Kako ste kaj v tem deževno hladnem dnevu. Čeprav je vreme primerno samo za počivanje, vidim, da ste razploložene za čvekanje. Saj fajn. Mi je všeč, da je kaj za prebrati, ko pridem pogledat.

Rižkoo sem se malo postavila na tvoje ime in pogledala tickerje... A tisto spodaj so tvoje (vajine) poročne slikice. Ful mi je oblekca luškana, taka bolj udobna varianta izgleda, pa nič kičasta. Res luškano.

Poroke... Ne bi rajši o tem. Midva greva tudi konec meseca na poroko, kjer pa je za povrh user posted image  še priča. To seveda pomeni, da bo kar majčkeno (beri veliko) več stalo. Na srečo za oblečt ne rabiva nič kaj. Jaz sem kupila samo čevlje, ker sem našla v omari eno tuniko ful raztegljivo, dvakrat po tri urce oblečeno in je kot nova. user posted image  pa rabi srajco, ker ima obleko še od najine poroke in je imel oblečeno samo enkrat. Smo pa za darilo tudi malo skombinirali in sva jima že v začetku leta kupila pomivalni stroj, preostalo pa dobita še denar. Bova pa za foro dala denar v kovancih po 1€ in 2€ user posted image  Me pa že sedaj malo skrbi kako bom jaz to zdržala. Ker morava bit prva tam in zadnja it domov in se take fešte rade zavlečejo. Pri nama smo recimo prišli domov ob 6 zjutraj. Pa še sedelo se bo na klopeh in ne na stolih, pa mi to ni preveč udobno za cel dan. Ma, bomo že, kaj pa naj. Če ne drugega, bom se pač sprehajala naokoli pa bo že nekako šlo.

Glede opreme sem enkrat že pisala, da kar nekaj stvari dobiva, ostalo pa bova tam nekje julija ali avgusta kupovala. Zdaj šparava potem pa akcija. Trenutno še namreč nimavaravno dosti prostora za vse, pa bova malo počakala. Čerpav moram priznati, da me že ful vleče, da bi kar kupovala. Saj to je še samo en mesec ali dva za potrpeti, potem pa si lahko dam duška user posted image  Sicer ne bova kaj dosti kupovala, pa vseeno. Bova pa verjetno kupila tudi oblačilca že v majčkeno večji številki (npr. 62), da je dovolj za kaka dva meseca. Na Ptuju namreč skoraj ni normalne (cenovno ugodne) trgovine z otroškimi oblačili, do Maribora pa imam kakih 45 minut vožnje in verjento ne bom že prvi mesec letela v Maribor po oblačila.

Uf, zdaj sem pa res en pravi roman napisala. Sem kar lačna postala zraven. Grem iskat nekaj za jest user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.6.2009 11:05:04   
ninasiki
aja februarka le glej da boš zdej lepo počivala pa hvala bogu da je vse cool

sam punce moje tale vreme ja za popiuser posted image  kr neki se vse spreminja

mi je pa učer mami rekla da je k aprilsko vseme in sm se norca delala da če se je vse to za 1 mesc premaknl bom lahko šla oktobra v kratki majčki iz porodnišnice user posted image user posted image user posted image

nč bejbike se cm še javim kej lp

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.6.2009 11:48:32   
najčka
Ojuser posted image . Uf kok čvekate, res te ni en dan pa 2 uri bereš, no saj je prav. kot vidim ste pri nakupih, in se še jaz mal pohvalim, imam že voziček, pa lupinco to dvoje sva kupila, previjalna je v delu, sva jo dala po naročilu nardit, sem precej velika, pa so mi te standardne nekak prenizke. pa fuuuuul cunj in posteljnine sem dobila. imam en kup kolegic z malčki.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.6.2009 12:06:36   
Anonimen
Februarka08 lepo, da je bolšje in upam, da tako tudi ostane.

Glede opreme midva imava voziček, košaro, lupinco. Ostalo pa še ne. Previjalno bo dragi sam preuredil eno mizico tako, da super. Kar se oblek tiče nimava nič, ne ostalega nič nič. Saj v naši familiji sem bila jaz zadnji user posted image user posted image Tako, da tudi ne vem kako naj se lotim, če popravici povem. Vsak mesec bi rada malo, pa me je kar strah ( sem malo vraževerna zgleda ).

Posteljico pa jogi pa stolček bova vzela v paketu E, stajico bova kupila, oblekice pa ne vem ( katero št sploh ). Bo treba počasi, če ne durga zato,d a se finance porazdelijo.

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.6.2009 12:38:35   
tea85
lep pozdrAVuser posted image

februarka - upam da je vse ok, da nam še javiš kako in kaj

jaz pa sem se danes zbudla in imela celo kopalnico poplavljeno, tako da namesto lepega jutra sem mogla it kr čistituser posted image
nato sem se odločla da počistim kar celo stanovanjeuser posted image zdaj pa kosilo kuhatuser posted image

lenika83-  jaz sem si na ptuju kupila kr nekaj stvari in sicer 2 lušna kopletka (v enem kompletu je bila kapica, zoknički, hlačke, majčka) in sem dala 8 eur. to sem šla kupit v trgovino ki je zraven naf nafa(no ki je včasih bil)v zgornem nadstropju majo ful luškane stvari, samo prodajalko vpraši, ker jaz drgač nebi nič našlauser posted image user posted image , drgač pa sem v kiku v mbju kupla ene par bodijev, se kar splača nekatere stvari, ostalo pa še me čakauser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.6.2009 12:51:07   
Februarka08
Uf, men se nič ne dauser posted image pa še tako gnilo vreme...user posted image bljek... upam da bo jutri kaj boljše, čeprav nič ne kaže, pa še poroko majo...user posted image jaz sem ok, prej sem se ustrašla da user posted image nič ne brca, sem hotla že po AS it in mal poslušat, no pol je pa spet začeluser posted image

Bom mogla pa počas kej skuhat, pa da ne bom predolg za šporgetom, bojo danes kar makaroni s tunino omako pa zelena solata. Men je to njamiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.6.2009 13:13:14   
muca*maca
Dober dan vsem!

Najprej - vse, ki ste doma zato, da počivate, ker morte pazit svoje otročke: POČIVAJTE!!! Me pa veseli, da je vse v redu.

Drgač je pa danes en smotan deževen dan, edino to je dobr, da je petek user posted image user posted image

Sem mogla dopoldne NUJNO eno user posted image  kavico popti, da sem k seb pršla, sem skor zaspala med sestankom, joj, joj! user posted image user posted image  Ma, ni blo panike.

Majakla - zdej, k veš, da je vse ok in ti dete celo nagaja že iz trebuščka, se ti bo ziher prav kmalu zgodila tudi prva konkretna brca, ki te bo prvzdignila tja do neba user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim dragim sva pa včeraj poskušala s stetoskopom ujeti srček najinega deteca, pa nama ni uspelo. Je bil pa kljub temu cel štos i zdej bova probavala, dokler nama končno enkrat ne uspe in ga slišiva.user posted image user posted image user posted image

Ja, jutri je viiiikend!!!!!!!! Komaj ga čakam in KOMAJ čakam, da se spet pokaže sonček in bo malo bolj poletno.

Drage souser posted image , lepo se imejte, čuvajte se in vsem vam želim lep vikend.

P.S. Tiste, ki svoje lubije vidite samo ponoči: noč ima svojo moč (v pozitnivnem smislu) pa jo izkoristite user posted image user posted image user posted image  Sem mal porednauser posted image user posted image

Vaša user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.6.2009 14:02:28   
Anonimen
lenika83
Oooo hvala ti. user posted image  So, to so najine poročne slikice. Sva mela dan D začetek aprila, je blo pravljično user posted image
Oblekca je bla pa res preprosta, zelo udobna.... Nič jst ne maram teh volančkov in mašnic in.. vsega boga...
Vidim, da si z dojenčkom mal za mano. Si ok? Še kaj nosečniških težav??
Pri meni vse ok... sam trebuh mam pa za dva dojenčka... , ga nosim čisto spredaj in se bojim pomislit kaka bom čez 2 meseca... , bom počla. user posted image

Drugač pa punce, priporočam nakupe vozičkov kr v Italiji, odvisno.. ker vam je všeč. Men je en Brevijev, Danes mi je po mailu ena teta iz ene spletne trgovine potrdila, da voziček res tako malo stane kot sem sama ugotovila... Poštnina iz Rima pa 40 EUR. Vse skupaj me stane 380 EUR, pri nas pa 535 EUR. Se splača a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.6.2009 14:05:28 >

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.6.2009 14:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

izvoli rižkoo http://www.ringaraja.net/ticker.asp

HVALA ninsiki

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
5.6.2009 14:17:48   
*bubi*
Podarim majčko Pridem oktobra. Podobna tej. Rahlo tejlirana, fischbone XL, malo nošena.

Če katera želi, naj se mi javi na ZS.

Pa če katera rabi kaka druga nosečniška oblačila (malo večje številke), čistim omare. user posted image

Lahko dobi tudi fotke na mail.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.6.2009 14:53:28   
HelloKitty1
Joj kako ste pridne.. tok čvekate user posted image .. jaz pa samo berem berem.... No sem imela nekaj dela do sedaj, no zdej smo pa diplomirali user posted image .. hvala bogu, da bo zdej mir.. pa adijo moj magisterij, ki sem ga načrtovala oktobra...bomo imeli dost drugega dela..ki bo seveda bolj prijetnouser posted image user posted image .. sem vidla, da ste se pogovarjale glede prveijalnih.. medva jo tudi že imava .. JUPI!! no to je tudi prva in edina stvar,ki jo imava user posted image .. sva jo pa kupila oz. dobila ( kar je še boljše) iz ikee. Meni se zdi ful praktična, ker je taka , ki se pršraufa na steno in se odpre in potem zapre, ker ravno nimava fuuul prostora, pa še malo sem višja pa mi te standardne višine ne odgovarjajo, bi verjetno bolel križ.. bila pa je 60 EUR .. vse skupi nič.. upam da bo vzdržala vsaj 1,5 leta user posted image  dokler user posted image  ne gre iz plenic.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.6.2009 15:25:43   
Februarka08
Jaz sem se ravno fajn najedla in kar paše mal počituser posted image je pa user posted image fino aktiven zdele, ampak me brca na desni strani, ponavadi me je vedno na levi, tako da lahko da je zdaj spet mal kontra obrnjenuser posted image ma ni važno, važno da bo na koncu na glavouser posted image

Zdaj pa ne vem kaj naj delamuser posted image bi šla tud jest mal ven kot ostali, pa bom raje počivala. Grem si po kakšno križanko, ve pa uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
5.6.2009 15:33:31   
metka_zone
Meni gre pa vse narobe danes user posted image ....Skuham kosilo in kot ponavadi moj tamal zraven mene pomiva posodo.Ampak ker je tako ''priden'',mi v pražen krompir in gotovo pečenko nalije Pril in to kar konkretno dozo!!!!!!!!Da je mera polna,pa se jaz panična polijem po roki z kropom in katastrofa je tukaj...Za popenit user posted image !!!!!!Sedaj čakam mojga drageca,ker me tako žge,da mi gre kar na jok....Očitno bomo danes na dieti user posted image ...
Ja,drage moje,kar pripravite se....tudi vas to čaka user posted image ...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.6.2009 15:38:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Meni gre pa vse narobe danes user posted image ....Skuham kosilo in kot ponavadi moj tamal zraven mene pomiva posodo.Ampak ker je tako ''priden'',mi v pražen krompir in gotovo pečenko nalije Pril in to kar konkretno dozo!!!!!!!!Da je mera polna,pa se jaz panična polijem po roki z kropom in katastrofa je tukaj...Za popenit user posted image !!!!!!Sedaj čakam mojga drageca,ker me tako žge,da mi gre kar na jok....Očitno bomo danes na dieti user posted image ...
Ja,drage moje,kar pripravite se....tudi vas to čaka user posted image ...
Lp

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
5.6.2009 16:09:35   
metka_zone
Ma bo že nekako šlo,itak sem sama kriva,da sem tamalga pustila,da pomaga...Grem zdle kositi travo,da si ohladim živce,potem pa malo ležat,ker imam dovolj za danes...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3443
5.6.2009 16:30:20   
Februarka08
Poslušat 3 moške kako se prerekajo o eni in isti stvari...... za poscat user posted image user posted image user posted image škoda ker nisem mela kamere user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
5.6.2009 16:47:59   
skačica
hej!

Da se na hitrco javim, k je mala pripravljena še zraven mene sedet in gugat svojega dojenčka v vozičku. Zdajle se ravno krega nanjga, ne vem kaj ga je posral.user posted image

Sicer sem pa ok, danes sem napolnila 23 tednov in grem v 24-ga.  Gre kar hitro. Trebuh imam že konkreten, čeprav kilce so se pa kar malo ustavile, se nič več ne nažiram zvečer in se res full pozna.

Ta teden sem vsak dan pojedla eno goro češenj v službi, so fantje vsak dan poskrbeli zame. Smo jih imeli za poslovne partnerje (lekarnarce) in so mi jih vsak dan malo odstopili.Mmmmmmmmmm, so ble dobre, iz Goriških brd.

Ta teden je bil moj doma, še na bolniški po operaciji kolena in je vsak dan skuhal kosilo. Sem samo prišla iz službe, sedla za mizo in jedla. Paše. Po kosilu pa malo počivat, on je pa vse pospravil, zložil v pomivalca,...res je bil priden.

Napopam eno fotko moje male princeske, da boste vedele o kom pišem:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
5.6.2009 16:54:09   
skačica
pa še eno: tu je ravno praznovala svoj 2. rojstni dan- 25. marca
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
5.6.2009 18:55:48   
katrin***
čaw, baw,

dejte mi neki povedat al pa svetovat kaj nej nardim - v levi ritnici me tako user posted image  boli, da mi gre včasih kar na jok. Sm bla dons pri osebni zdravnici pa ni nič ugotovila, razn tega da me je za v ponedeljek poslala v laboratorij in da nej čim več počivam. Ja, js pa tut sedet ne morem večuser posted image user posted image user posted image  Me tole že po malem od ponedeljka boli, včeri zvečer je blo pa najhujš. Sploh ne vem od česa je, ker od pretirane telovadbe ali pa karkoli podobnega ne, ker se nisem naprezala. Ali me res samo mišica tako boli zaradi preobremenjenosti (da je user posted image  kriv) da pritiska toliko ali imam kaj vneto? Pojma nimam, pa še user posted image  se danes nič ne premika, tako da me resnično že skrbiuser posted image

februarka... samo da se je nehalo, drugače pa TAKOJ v akcijo!!! user posted image user posted image user posted image

držite pesti, da tole meni hitro mine, ker me res skrbi kaj jeuser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
5.6.2009 20:17:19   
Meliitak
katrin*** - če zdravnica ni nč ugotovila potem je verjetno od preobremenjenosti s telovadbo...musklbifer malo drugače...držim pesti da je res....po moje ni user posted image , ker bi nekje spredaj bolelo...
skačica - ooo kako lepa pupikauser posted image user posted image user posted image ...meni so itak vsi otroci luštkani, ker so še tok nedolžni, na slikcah pa sploh ker se smejčkajo user posted image user posted image user posted image
metka_zone - malo se relaksiraj, ker kar se je zgodilo se je pač zgodilo, preteklosti se ne da popravit, tko da s svojo sekirancijo ne boš nikamor pršla...pa ne obremenjuj se...malček je pač hotel pomagat ti si pa instiktivno reagirala...dej mi povej kera bi ohranila živce? mislim, da jih je zelo malo...za to pa so kiksi v lajfu da se iz njih kaj naučimo...če bi skoz delali kakor se zagre potem nebi vedeli kaj nas lahko čaka

tud dons se jest nisem počutila ravno najboljš...že zjutrej po sprehodu me je tok vlekl dol da sem mogla počit za nekaj urc, ko se se pa dvignla iz postle pa sem bla še vedno omotična...verjetno premal pijem...vsaj user posted image me razveseljuje z brcikam, sicer je bolj dejaven zvečer (kar je boljše da lahko malo potegnem spanec zjutraj he, he), ampak sem ga vesela kadarkoli se oglasi...hmm kako šele bo...

priden bodte, pogovarjajte se s svojim user posted image in božajte bušije

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
5.6.2009 20:41:03   
Februarka08
Skačica kako je fletna tvoja princesa user posted image user posted image user posted image
Katrin upam da tale bolečina čim prej mine, ker vem kako je, če te nekaj tako hudo boliuser posted image mene je prejšnjo user posted image bolelo prav na vrhu desne ritniceuser posted image in to tako, da včasih nisem mogla iz fotelja se it na tel. oglasit ali kaj podobnegauser posted image ni pomagalo nič, ne masaža, še na UZ me je dr. poslala pa ni blo nič... je rekla da možno da user posted image na en živc pritiska in da bo porodu boljeuser posted image je blo pa res, da sem mela posteljico zadaj desno in sem si potem razlagala, da mi res user posted image pritiska nekam... in tako je blo celo user posted image Ko sem pa rodila, pa kot bi odrezal! Tako da je blo to to. No, upam da tebi bolečina prej mine, te nisem hotla nič ustrašituser posted image

Zdaj mi bo pa dragi nohte na nogah postrigel, mam izgovor da se ne morm več dobro pripognituser posted image user posted image pol grem pa spet mal češnje napastuser posted image
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
5.6.2009 20:58:56   
rozilu
Pa še jaz da malo pojamram danes, totalno groooozen dan! user posted image

Že zjutraj glavobol, pa ta moj kašelj me kar še ni minil... (aja, "plevele" mam pa čisto rada.. samo spet nič kaj dosti ne pomagajo, malo že no..). Potem pa služba - že tri tedne je totalno katastrofalno stanje, ta teden sem mislila da bo kaj bolje, ker so se ene sodelavke vrnile iz tujine, pa je še slabše... Višek pa je bil današnji dan, grrrrr user posted image user posted image user posted image Milijon stvari za nardit, noben ne da pametnih navodil, noben ne nardi svojega dela, al pa zadnji trenutek in pol je treba vse popravljat, aaaaa. Jst bi šla malo na bolniško...

Tako da sem domov odšla še z bolj bolečo glavo... pa še nekam sem morala skočit, samo nekaj oddat.. pa se je tudi tam zakompliciralo. Jah, to je pač Murphy zgleda.

Potem pa še normalnega popoldanskega počitka ni blo, ker sem bla tako vznemirjena od vsega. Upam da se do nočnega spanca pomirim.

No vsaj to da nekega dežja ni bilo pri nas... se pa bojim, da bo jutri, na poroki... Pol pa res ne vem kaj naj dam nase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?