|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
2.6.2009 10:09:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

februarka08 čestitke za opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image ja,zdravnica že ve ,kaj je dobro za otročka in tebe,moramo jih poslušati,a ne ,jaz upam,da bo šel moj zraven takrat,a tvoj je bil,a ti imaš punčko že..

hvalauser posted image
ja, je šel z mano. Je najprej v kabini počakal, da me je pregledala spodaj, potem izmerila user posted image pol sva ga pa poklicale. Mu je razložila kje je glavica, srček ipd.user posted image se je trudila eno lepo slikco narest, pa zdaj itak več ne gre, gre samo glavica skoraj na slikco ker je že tako velikuser posted image sem rekla, da je itak sploh ne rabim, edina skrb je, da je vse ok z nama, eh pa slikce... Ja, drugače imava pa eno punčko doma, staro 15 mesecevuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.6.2009 10:24:40   
mng
Kreme.... jaz uporabljam Eucerin olje. Mi kr paše. Prej sem uporabljala Bubschen pa mi ni glih pasalo. Kljub mazanju me je trebuh srbel. Zdaj pa je tega konec. Sem pa naštudirala, da bom še kupila čisto mandljeno olje v lekarni. Bistvo vseh olj je itak mandljevo, pri teh firmah so samo še parfumi dodani in pa mogoče malo jojobe.

Sem pa naredila študijo z železom. Sem se odločila, da ne bom pila sirupa, ker mi itak ne paše v želodcu in pa še za zobe (moje in otrokove) je slabo, saj ima že otrok zametke prvih zob. Tak da zdaj pijem rdečo peso in pa 100% sok rdečeka grozja z dodatkom železa, suhe slive, temno čokolado, lečo,....

Bom priložila nekaj člankov:

potrebujete več železa

lepa in/ali zdrava nosečnica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.6.2009 11:02:08   
ninasiki
hello bajbe

KREME jst uporablam navadno kremo user posted image  me ne vleče mogoče si bom zdej kupla kej nevem bom vidla

ŽELEZO in kalcij ja ga bom ša v lekarno kupt ker me je strah da ga premalo zaužije ker mi moja G. ni vzela krvi razen na prvem pregledu tko da bom kr sama urgerala

MOJ user posted image   je pa morm trkat kar se tega tiče kr uredu mogoče se še ne zaveda 100% je pa zlo blizu se lepo pogovarja z njem/njo user posted image user posted image  nč mi ne pusti delat tud perilo mi on nese 1 nadstropje više me je pa učer mal šokiru k sm mu rekla da mi je žou da nisva šla mal pofirbcat v babycenter da vidva kaj kej majo pa mi je reku da naj grem to kr sama in sm mu rekla da to pa ne bo šlo in da bova šla lepo skupi pa naj on sovraž trgovine z 200/uro user posted image  pa je reku pol da bo šou in seveda jst vsa happy user posted image user posted image

zdej grem pa neki pojest k sm/sva že lačna mal ratala pa se še slišimo

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.6.2009 11:15:01   
Februarka08
Ninasiki, a ti ne pregledujejo redno krviuser posted image jaz morm dat vedno kri in vodo na vsakem pregledu, tako da sproti vidimo kako narašča ali pada Hb. Zdaj mi je padel (kar mi je rekla, da je v 20.tednu normalno) tako da sem dobla železo za pit. Itak je blo pa v 1.user posted image isto, tako da že mal vem kako in kajuser posted image

Krema - jaz sem mela najprej od Müllerja navadno za nosečke, pol je šel pa moj zadnjič v BC in mi prinesel od Aventa kremo domov, se mi je kar zavrtelo ko sem ceno vidla user posted image ampak je pa fajnauser posted image
Joj, morm spet na vc, naš user posted image ima najrajši za igračo moj mehur in prav veselo brca tam spodajuser posted image aja, je še rekla če hočem spol vedt, pa sem rekla da ne, tako da to ostaja skrivnostuser posted image itak smo ga/jo pa gledali v hrbet tako da je sam/a skrival/a kaj ma med nogamiuser posted image
Nekaj sladkega bi jedlauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.6.2009 11:17:31   
mateja8
LINDI....jst hodm v APN zarad visokega pritiska, sam sem za enkrat še brez tablet. Jst upam, da bo tako tudi ostalo.
Je tudi mene zdravnica kar lepo na realna tla postavila glede hrane in gibanja ter ostalih stvari. Jsz se probam držat, da ne jem slanega, mastnega, suhomesnatih izdelkov in podobnega.

Kolko maš ti pritiska, oz. si ga mela, da so ti tablete dal?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.6.2009 11:20:58   
mateja8
Še glede krem nisem napisala. Jaz za enkrat še ne uporabljam ničesar. Po tuširanju se tako kot vedno namažem z mlekom za telo in to je to. Pridno prebiram vaša mnenja o kremah in se odločam ali bi sploh kaj kupila. Tudi v prvi nosečnosti se nisem z ničemer mazala, pa tudi strij nisem dobila. Bom vidla, kako me bo prijelo.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
2.6.2009 11:43:24   
majakla

Zdravo!
Pa imamo sončka, ne?

Kreme:
Jaz uporabljam od Chicco-ta MAMMA DONNA,
je pa res, da se ne namažem čisto vsak dan.
Ko pa se, pa mi zelo dolgo drži, trebuh oz. kožo
imam po mazanju zelo "prijetno" - nič mastno.

Pravijo pa , da ene dobijo strije, ene pa ne,
ampak pravijo marsikaj user posted image .

Kako visok pritisk pa imate?
Jaz ga nimam čez 135/90,
pri G pa ga imam čez 150 user posted image .

Aja, dobrodošla nova souser posted image !

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.6.2009 11:48:52   
ninasiki
user posted image
točno 20t

punce evo mojga buškota k je ena prej omenjala da bi blo lepo da bi spet kej prlimale gor

FEBRUARKA08 ne nikol mi ni uzela krvi razen na 1 pregledu vodo mi pa skos uzema

eno uprašanje a katera uporabla depilaciske kreme na intimnih predelih user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.6.2009 11:57:42   
Nea_teja_
Pozdravljene punce kako ste kaj? Jest sem tok utrujena očitno mi res primankuje železa bo treba res piti tisti nagravžni sok od pese .Bi samo spala 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.6.2009 12:30:57   
katrin***
ufff ste dons čvekice user posted image user posted image  sej vas komaj dohajam pa me sam tri ure ni blouser posted image

Kak lep buši - iiii. Se moram tut js slikat, k je full dobr potem slike za nazaj gledat kako buši raste. Sicer mi ni ratalo se slikat čisto za vsak teden, ampak na dva pa sigurno in razlike so res opazne.

Jaz uporabljam Weledino olje za user posted image  in mi je super, ker imam tako lepo, gladno kožo pa še manj celulita tko da sploh superuser posted image user posted image user posted image  Je pa še neki res, da te kreme za celulit pa ne vem kaj še sploh niso "zdrave" oziroma iz naravnih sestavin. Sem zadnjič dobila en mejl od kolegice, ki piše ravno o teh dragih kremicah, za celulit, sončenje, ipd. da to full ni priporočljivo, ker pri nekaterih ima lahko tudi negativen učinek. Sem ugotovila, da odkar me user posted image  vsake dva dni maže s tem oljem za strije imam tudi veliko manj celulita - tko da drage moje, samo masaža je potrebna ne pa neke drage zadeve.

V četrtek greva z user posted image  že v šolo za starše in komaj čakam kaj bom novega zvedla ozrioma kako ta predavanja sploh potekajo.

Sm se pa razpisala user posted image

uživajte user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
2.6.2009 12:48:39   
mng
Kartin zdaj že greš v materinsko šolo?

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.6.2009 12:56:31   
mateja8
Punce, pa še ena slikica z moje strani.
Jutri z bebijem stopiva v 21 teden.
user posted image

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.6.2009 13:13:19   
Februarka08
Joj, kaj pomaga proti vrtoglaviciuser posted image tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežemuser posted image pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladko zdaj mi je slabo za 1 teden nazajuser posted image nič, grem spet mal probat vstat.

user posted image user posted image lepi bušiji, bom še jaz potem svojga slikalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.6.2009 14:25:13   
majakla
Lepi trebuščki user posted image .

Jaz pa imam v petek točno 23 tednov,
se bom takrat slikala.

Mene pa taaak zgaga peče,
kaj naj naredim?

Sem pri kosilu jedla zeleno solato,
pa se mi ta kisek že pozna - user posted image  groza!

Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.6.2009 14:38:21   
katrin***
mng...že sedaj grem ja, ker čez poletje je v svojem kraju nimam, potem pa je najprej septembra - mi je pa malo pozno no, ker nikoli ne veš kaj te lahko prehiti pa še s tistim velikim trebuhom ne bom mogla sedet (sem 1user posted image  pa bom raje ziheraš kot vse zadnje minute) v ljubljano se mi pa ne bo dalo poleti se vozit, ker bom raje uživala kje na morju ali pa v nakupovanju za user posted image .  Mi je kolegica priporočila, ona je šla v 6. mesecu, naj grem čim prej, ker je že ona komaj sedela - tko da, nič ne prepuščam naključjuuser posted image user posted image  Bi šla tut js kej kasneje pa če nimam tega tu kaj pa naj.

Uživajte naprej, js pa še pol ure šihta pa gas domov user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.6.2009 14:39:31   
stuhica
user posted image user posted image pozdravljene vse nove user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  kolk ste pridne sploh ne uspem vse prebrat , ma ja mal preberem pol pa že ne vem več kaj je ktera pisala... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo kaki lepi buškoti... njihova vsebinauser posted image je pa še lepša... user posted image user posted image user posted image

Štefy ful fajn vidim d aimaš razgibano življenje dva po  dva in še eden fantek zdej user posted image user posted image user posted image  ... Si jih pa kar fajn razporedila po starosti.. sem že poislila pa ja ne bo imela 5 fantkov user posted image user posted image ... fajn d amaš dve punčki ne...

Cigaretki in kavica: jaz sem se cigaretom kot strastna kadilka odpovedla  skoraj 5 let nazaj ko sem bila prvič noseča IMN. in potem se je zgodilo še tolko hudih stvari in pač nisem začela... nazaj.. je pa res, d alani ko sme bila na dopustu v portoriku me je zamikalo pa sem mal afne guncala... pa letos ko sm diplomirala smo doma na fešti tud imel poleg pjačke še cigaretke pa sem spet mal prsmodila kakega no in rezultat tega žura je moja user posted image .... user posted image user posted image user posted image tako da ne vem al so cigareti pa mal alkohola vpival na to da sem uspela prvič zanosit brez pomoči tabletk je pa tud user posted image user posted image  vprašanje? Mal se pohecava z našmu na ta račun.. pa je, zdej ravi d ako bom pa magistrirala mi bo pa tatretga naštimal po žurki... user posted image user posted image user posted image user posted image  No kavo sem prej pila turško, pa sem jo nehala ni bilo zanimivo brez cigareta, potem sem včasih sio nardila nescafe zdej ga pa ne morem ker ma sladkor( gun brez mi ni všeč) in mi poveča moj cuker tako da tega luksuza nimam več ...

prehrana.. pri meni mora že biti res ala zdrava, že zaradi diete, kg mi kar dol padajo, ampak vse okrog izginja trebušček se pa počasi oblikuje in ostaja  prav hecnouser posted image

kremice jaz jo imam sanosan za po trebušču s e bom pomoje zdaj počasi začela mazat prej sem se včasih pol pa kr pozabim... ..

Pritisk.. mam jaz zaenkrt uredu je ponavd tm od 105-120 do 70-75 tako da je zaenkrat  kar v mejah normale imam pa vedno povečan srčni utrip in sicer je vedno čez 110user posted image user posted image
Tud vodo sem zadnjič pri gineku imela bp, še čist brez bakterij sem bila prav vesela ker so ponavadi zmeri mal prisotne... Cuker je pa itak en dan tko drug dna spet drgač..user posted image . me je strah ponovnega snidenja z diabetologinjo dons teden...

Brcike me zanima al bi me moglo fest skrbet, ker vse veselo razlagate za te brcike, jaz pa enih ornk še nisem začutila , čutim neko premikanje pa kot kruljenje po trebušku pa dihanje je opazno, ampak tistih brcik brcik ki bi bile res konkretne pa zaenkrat še ni... mogoče je pa naš user posted image mal lene sorte al milsite da bi imela razlog za srkbet??

Februarka a veš da  je bilo meni tud sicer bolj na začetku ful slabo k sem tamalmu ene dvakrat sunla kinderja... mi sploh niti na pamet ne b i pršlo da bi ga pojedla.. pa itak ga ne smem... bi pa s takim veseljem snela celo milko čokoladooooooooouser posted image user posted image user posted image PA NESMEM!!!!

materinska šola...
sem hiotla ta mesec tud iti pa sem pozabla klicat in se naročit nič bom šla pa pač septembra če se mi bo dalo, če ne bom pa doma...sej enkrat sem že bila... A tiste ki ste že ble boste šle še enkrat... mene v bistvu samo tisto dihanje mal zanima bi šla zarad tega še enkrat da ponovim saj vem da se z pravilnim dihanjem da lepo predihat popadke .... tiso o prehrani, dojenju ( k smo že doma diplomirali od dojenja, z nstavki, brez z falsško, stiskanje itd,,,) me ne zanima... tako da ne vem no bomo videl še...

mateja 8 pa si e kdaj prej rodila al t epošiljajo preventivno v APN. Moja sodelavka tud hodi ima pa zdaj drugič rok avgusta.. je pa ona imela preklamsijo ob prvem porodu in to hudo... niso vedeli če se bo zbudila iz kome... tako da je rodila na CR in tamalo vidla čez dva dni ko se je zbudila....

n tolk za zdej sem se razpisala vas še berem, zdej grem mal počivat me že trebuh boli pa rit.... pol pa spet akcija napad na pisanje seminarskih nalog... user posted image res zoprno opravilo... za popenit...

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.6.2009 17:12:34   
Anonimen
No evo jaz pa čakam, pa čakam kdaj bom dobila datum za materinsko ( do 12t ) in starševsko šolo pa nič. Pa le pokličem danes in sploh niso imeli moje prijave. Kot kaže se je nekje izgubila user posted image Tako,da 1m pred PDP-jem imam predavnje, materinsko pa pač moram izpustit, ker mi v skoraj 22t predavanje do 12t ne pomaga user posted image

Kako lepi bušiji, no jaz se bm tudi v soboto slikala ko bo 22t. Pa še časa imam več, zjutraj motovilit s fotoapartom ker mojga ni, meni se pa tudi v službo ne mudi.

Drgač sem pa danes bolj tko tko. Spet me je špikalo spodaj, pa še tak čuden občutek sem imela spodaj v trebuhu, tako,kot, da bi bil en težak občutek. Pa lepo Mg pijem in čajček. No pa eno lučko za dobro voljo. Pa zdelo se mi je da me nekje ful spodaj brca..hm ne vem sem se ustrašila, zakaj je tako spodaj ??? Mogoče sem preutrujena user posted image

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.6.2009 17:28:59   
Februarka08
Jaz sem bla pa prejle mal s tamalo zunaj, pa ful grdo piha in še dežuje vsake toliko časauser posted image nič ni fajn... sem zdaj notri, mala pa pride kmal gor, da sem še jaz mal varuška.

Stuhica, ja zdej vem da ne smem tamali suntuser posted image ker potem me takoj užge nazaj s temi slabostmiuser posted image
Pravoda, tud mene brca čisto spodaj. Maternica sega šele do popka in zato mamo občutek da bo glihkar vse ven padlouser posted image mene je blo v 1. ful strah, zdaj sem že malo navajena, čeprav je še vedno tist grozen občutekuser posted image

Mi je pa spet slabo, zdele spet pijem Mg in mi je že ogaben rataluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.6.2009 17:31:46   
Anonimen
Hvala Februarka08 da si me malo pomirila. Ker sem imele ža prav en črni scenarij v glavi pripravljen.

Včeraj pride moj domov in ga sodelovke že sprašujejo kako bo pa rodila, da ne bo brez epiduralne, pa so me čisto prestrašile. Ker ne bom z epiduralno, ampak se bom pozanimala raje z ulitvo. Kako si pa tu prvič rodila ?

Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.6.2009 17:59:51   
štefy
punce prosim vas za pomoč ne znam vstaviti sliko da bi lahko tudi jaz pokazala svojega bosija mi lahko katera razloži.Sliko sem na računalnik že dala naprej pa ne gre.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.6.2009 19:17:14   
pinky girll
Oj!

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisni gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
Samo slediš navodilom na tej spletni strani.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.6.2009 19:18:41   
ninasiki
ŠTEFY pol greš pa na www.shrani.si in da tm prebrskaj ko izbereš sliko greš malo nižje na dodatne možnosti in tm izbereš slike pomanjšaj na jst izberem vedno 160 in označiš z kljukico pol pa pritisneš shrani ko ti predela ti odpre v novem oknu odpre neke user posted image  zapise in ti izbereš zapis k je na sredini ta je za forume se ti bo pisal boš vidlauser posted image user posted image user posted image  upam da sm ti lepo razložila in da se boš znajdla user posted image

prebrala sm vs se pa slišmoo zvečer grem zdej k mami na kavico

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.6.2009 20:06:14   
Anonimen
Evo mene ravno iz pod tuša...uf kako paše. Eno vprašanje punce ali se vam kaj celulit dela ?user posted image Jaz ga do sedaj nisem imela, sedaj pa uf ja...se pozna, da ne hodimo več v hrib vsak dan pa rolat, tečt user posted image

Glede krem ..jaz uporabljam od DM-a, kremo in olje. Se pa namažem skoraj vsak dan, no kdaj spustim dan ali dva, drgače pa kar vztrajam. Ampak mislim, da ima pri vsem tem največ dednost. Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.6.2009 20:13:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Hvala Februarka08 da si me malo pomirila. Ker sem imele ža prav en črni scenarij v glavi pripravljen.

Včeraj pride moj domov in ga sodelovke že sprašujejo kako bo pa rodila, da ne bo brez epiduralne, pa so me čisto prestrašile. Ker ne bom z epiduralno, ampak se bom pozanimala raje z ulitvo. Kako si pa tu prvič rodila ?

ne poslušaj drugih čenč, ker te lahko samo prestrašijo! Kaj da ne boš brez epiduralneuser posted image user posted image kako so pa včasih rojevaleuser posted image ma bi še kaj napisala, pa se bojim da bom kero užalilauser posted image take fračapele mi grejo res na živce, ker ne znajo mal potrpet... ah... v glavnem, jaz sem tudi imela v glavi Ultivo, ko sem prišla rodit, sem babci tud to povedala, pa sem se prehitro (na mojo srečo) odpirala in je sploh nisem rabila. user posted image Sem bla kar mal užaljenauser posted image tako da sem mogla mal bolj zobe stisnt, pa je šlouser posted image sicer sem sredi poroda že kar obupala, pa mi je babica dala nov elan in je šlo 1,2,3user posted image samo ne obremenjuj se kar ti druge pravijo... ne rečem da se lahko kaj zakomplicira (bog ne daj) ampak epiduralna res NI NUJNO POTREBNA za porod, samo to sem hotela povdarituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.6.2009 20:18:33   
Anonimen
No, saj tudi jaz tako mislim, da pač rojevale so pred mano, pa tud za mano bojo, pa pač vem da boli. Mislim vem...ne vemuser posted image , ampak predstavljam si nekako najhujšo bolečino. No saj bom oktobra povedala..user posted image Tudi glede porodnišnice me tako strašijo, da npr. v Kranjsko pa ne, pa sem jim tudi rekla kamorkoli bom šla me bo bolelo, če pa bo osebje nesramno pa tudi ne bom tam 1m ( upam no user posted image )..No saj bomo videli kako pa kaj. Ampak upam res, da vse dobro opravimo tole življensko izkušnjo. Saj bomo eno drugo bodrile..heeh

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.