|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
22.5.2009 7:40:39   
Anonimen
No pa je petek spet tukaj, še 8h zdržimo potem pa noge in roke v luft user posted image

Doborodošle nove nosečke...takoj se pridružite v čvek, da zvemo še kaj novega user posted image user posted image

Kar se tiče lulanja obvezno ponoči 1x tam od 2-3- ure tako, da celo noč nisem že dolgo spala....mislim, da samo 2 dneva pred enimi 14 dnevi, drugače pa kr gremo na WC jauser posted image

Brcike ma meni se je zdelo, da sem jih začutila v službi ta teden pa prejšni teden malo, ampak nisem sigurna, ker ne čutim vsak dan. Tako, da še vseeno potrpežljivo čakam. Je pa našauser posted image  bolj mirna, 2x na UZ je bila lepo mirna..no dokler jo nismo požokali potem pa je malo poskakala. Ampak sem baje tudi jaz bila taka...lepo mirna v bušiju, na koncu pa malo pomigala pa vnuser posted image  No ali je po meni ali pa pomojmu, ker je bolj zaspane ''sorte'' user posted image

Kg tehtana pri ginekologinji +3 v 20t. Ni bilo nobenega komentarja na težo tako, da ne bom spreminjala svojih prehranjevalnih navad.

Punce pripravite se še na en vroč dan pa upajmo, da bo vikend tudi tak. Veliko pijte pa v senci...

Se oglasim....papa

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.5.2009 8:21:10   
štefy
živjo sem iz koroške zasledila sem vaše pogovore in so mi všeč upam da se vam lahko pridružim???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.5.2009 8:39:06   
ninasiki
čau punce

štefy welcome to the club user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda za patttayo in izabelo tud a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  več ns je bolš se mamo

no k ste me glih spomnle se grem pa zdej k bom šla k mami se bom stehtala pa vm sporočim user posted image user posted image  kej smo šli pa zdej že zih gor da ne bo tko k zadnjič k sm misnla da bom šokirana od tega k so kilogramčki poskočil gor sm bla pa od tega k sm bla na istem user posted image user posted image user posted image

včerešnji dan je biu fenomenalen sem da ceu dan preživela zunej user posted image user posted image user posted image  sm mal nogice sončla ker ostalo pa ne upam kej preveč user posted image user posted image user posted image  kaj ve praute

pa eno uprašanje mogoče mal prehit ampak a mogoče katira uporablja depilacisko kremo da se spodaj zrihta ker jst mam že zdej probleme kaj bo šele čez mesec ali dva user posted image user posted image user posted image

jst letim spet na sončka pa se slišmo zvečer

papa pa BOŽITE SVOJE BUŠKOTE

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.5.2009 8:41:35   
pinky girll
HOJ HOJuser posted image !

Včeraj sva šle s prijateljico, ki je prav toko noseča in sice z dvojči na tajsko masažo stopal. Zelo sva se jo veselili. prideva se slečeva in čisto slučano omeniva, da sva noseči. In potem šok, da ta masaža ni priporočljiva za zgodnjo nosečnost in še eden od maserjev je rekel, da je to  zelo nevarna masaža. Tako, da sva se kr pobrale. Ker je prijateljica noseča šele 14t. Tako, da bova mogli za kakšnih par mesec prestavit. user posted image user posted image user posted image .

Februarka veš kaj lahko narediš svojemu dragemu za večero (upam, da ni prepozno, če pa je pa lahko uporabiš za kdaj drugič). Kupiš tortilje, pripraviš namaz iz skute v enega dodaš malo nasekljanih redkvic, gorčice lahko tudi malo kisle smetane, da je bolj mazljivo, če želiš bolj pikantnega dodaš kakšen čili (svež ali v prahu) v drug namaz pa sesekljaš sveža zelišča (drobnjak, timijan,...) pač po želji. Namaze lahko tudi začiniš s poprom in soljo. Piščanćja prsa narežeš na tanke trakove in jih na hitro popečeš. V skodelico naribaš sir, lahko na drobno sesekljaš kakšo šunko, na drobno narežeš zelenjavo (paradižnik, paprika, redkvice). Vsako sestavino daš v svojo posodico. Potem pa na tortiljo namažeš namaz in dodaš sestavine po želji zaviješ in vola. Čist enostavno. Seveda lahko dodaš tudi kakšne druge sestavine, ki so ti všeč. To bom jaz delala v nedeljo, ko gremo na piknik v naravo in je pripravno da vzameš zraven. Fino je, da so namazi zelo hladni, da deluje osvežilno.

Če pa želiš malo komplicirat pa lahko pripraviš nasledje. Je prav tako zelo enostavno in pa nebeško dobro (no vsaj zame pa tudi moji gostje so zelo pohvaliliuser posted image ) to pa so polnjeni puranji zrezki s suhimi slivami v smetanovi omaki s porom zraven pa postrežeš pečen krompirček. Puranje (ali pa katere koli druge zrezke) potolčeš in jih začiniš na njih položiš suhe slive zaviješ in prepičiš z zobotrebcem, da slive ne padejo ven. Počeš jih na malo olja, ko so opečeni na vseh straneh jih zaliješ z vodo, da se počasi dušijo, da ostanejo sočni. Por narešeš na tanke kolobarčke, popražiš, dodaš sladko smetano, pustiš da malo zavre in nato dodaš kislo smetano, malo posoliš. Na koncu dodaš še popečene polnjene zrezke, da se malo napijejo omake. Krompir pa spečeš v pečici.
To je to.

Sem kar mal preveč razpisala. Tak da če rabite kakšen recept ni problemauser posted image

Uživajte v čudovitem sončku.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.5.2009 8:53:58   
štefy
da se malo predstavim sem mamica 4 otrok sedaj je na poti 5user posted image   komaj čakam čeprav imam že skoraj otroški vrtec.                                                                              gibe že prav fino čutim in tudi spol mi je že povedala.Drugače sem pa v 20 tednu. Toliko receptov sem videla da sem postala zelo lačna.                                              

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.5.2009 9:02:27   
frrrr
vas le pozdravljam in vam želim lep vikend!

mi pičimo na koroško zvečer in se vračamo v nedeljo... pikniki na obzorju user posted image

uživajte in božajte bušije!

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.5.2009 9:33:17   
palegia30
Evo da se še jaz malo javim, veliko delam in sem že aktivna... Trebuh raste - yeeeeeeee. Komaj čakam oktober... Lep sončen dan vsem in lep pozdravček!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.5.2009 9:41:16   
malaMravljica
stefy pozdravljena,

sedaj bom popravljala razpredelnico, lahko poves se  vsaj PDP, da te lahko dam gor. Pa poglej kaj se pisemo v razpredelnico , je na strani 115 in ce zelis razkrij se kaksen podatek, recimo starost, kraj, naslednji pregled, MF.

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.5.2009 10:09:35   
majakla
Pozdravljene moje souser posted image .
Pa smo dočakali petek. user posted image
Kak´ ste kaj?

Meni so včeraj in danes spet otekle noge - groza. Me je pa malo strah, ker imam pritisk okrog 140/87 - to pa je že meja, ne?

Zjutraj pa sem na zg. delu pižame opazila pikico oz. flekec, pa razmišljam, saj pa nisem nič jedla ali pila, da bi se popackala user posted image , pol pa sem ugotovila, da je flekec skladen z levo bradavico.
Me je kar malo šokiralo oz. presenetilo!
Vse, ki ste že mamice: kaj to se bo sedaj nadaljevalo?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.5.2009 10:22:01   
Februarka08
Dan.

Evo, petek user posted image
Štefy dobrodošla!user posted image Čestitke za že 5. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky girll ti si prava mojstricauser posted image ful dobri recepti, hvalauser posted image se še odločam kaj naj naredimuser posted image user posted image
Majakla ja smo že včeraj pisale o tej sladki pijači iz bradavicuser posted image nič ni panike, jaz sem imela tud že v tem času v 1. user posted image pa se mi je potem ustavilo, na koncu je blo pa spet mal vidt. Včasih so ble kar take rosne bradavice. Prsi se pripravljajo na zelo pomembno nalogouser posted image

Jaz sem sama, mojadva sta se šla cepit, zdaj gresta že počasi proti domu. Upam, da ne bo kakšne reakcijeuser posted image
Vsem lep petek, uživajte na sončku, samo pazite, ker bo res vroče in ni ravno priporočljivo za user posted image da se cvremo na soncu, da se user posted image ne pregrejejouser posted image jaz bom kar lepo v senčkiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.5.2009 11:59:55   
gorenka
štefi - sem mogla prav še enkrat prebrat številko tvojih user posted image ! Ja bravo! Ni dost takih mam, sem prav vesela da si se pridružla, boš lahko sigurno kaj "s prakse" svetovala nam....novinkamuser posted image user posted image

pinky - super ideje za hitro pripravo! To je glih za mene ki nisem ravno rada za štedilnikom!!user posted image user posted image

Drugač pa punce uživejte v vikendu! Jst upam da se z user posted image  odpraviva k staršem...da mi ne bo tko dolgčas k sm skoz doma! Lepo se imejte, pa nič preveč po sončku kot pravi februarka, da ne bomo namesto tehtnic dobile rakce user posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.5.2009 14:05:38   
majakla
Haaalooo!
Kaj ste danes vse "izginile" po 12. uri? user posted image

No, potem pa uživajte in lep vikend,
jaz pa grem počasi tudi domov in
vodoravno in seveda z nogami v luft.

Pa - pa  

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 14:21:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 14:24:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.5.2009 14:24:56   
najčka
Ojla,  pa res ni nobene nikjer, verjetno vse na sončku uživate, saj jaz tudi ampak vsake toliko se priplazim v hišo ker not mam pa kar hladno. Ena je rekla da bo popravila seznam, pa da ne bo preveč nazaj gledala, imam naslednji pregled 16.6

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.5.2009 14:28:01   
lenika83
Oj!
Da se še jaz malo javim, da me ne pozabite user posted image  Se mi zdi, da mi dnevi nenormalno hitro bežijo, pa čeprav sem večinoma doma.
Danes je pa res katastrofalno vroče zunaj, se mi sploh ne ljubi it nič ven. Pa morala bi se spravit v trgovino, ker je hladilnik že čisto prazen. Mislim, da bom še malo počakala, pa se bom odpravila proti večeru.
Majakla jaz sem imela na zadnjem pregledu pritisk 140/80, pa mi ni noben nič rekel, da kaj ni ok.
Še eno vprašanje... Saj neka manjša debata na to temo je že bila, ampak se nič ni razvilo. Sem radovedna... A že imate izbrana imena za user posted image ? Kako pa jih boste izbirale in se uskladile z user posted image ? Meni se zdi, da sta najina okusa popolnoma različna in mi ni jasno kako bova se uspela zmenit. Sicer še nič resno ne debatirava o tej temi, bolj tako mimogrede. Sem pa že enih dvakrat prebrala leksikon imen, pa mi nič ni všeč. Očitno naju čaka še težko delouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.5.2009 14:30:24   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Ojla,  pa res ni nobene nikjer, verjetno vse na sončku uživate, saj jaz tudi ampak vsake toliko se priplazim v hišo ker not mam pa kar hladno. Ena je rekla da bo popravila seznam, pa da ne bo preveč nazaj gledala, imam naslednji pregled 16.6

Kako ni nobene? user posted image  Zgoraj je nanizana cela vrsta imen. mogoče pa vse samo berejo, pa nič ne pišejo.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.5.2009 16:25:10   
Anonimen
Evo mene ravno kuham kosilo, no bo bolj večerja ker ljubi pride šele ob 7 user posted image

Imena, imena...za user posted image mava zbrano, v slučaju da so se na iz zmotili in bo user posted image pa nimava pojma. Noben nama ni všeč.

Štefi čestitke za pogumno mamicouser posted image user posted image Zdaj pa hitro kakšen nasvet za nas, ki bomo prvič mamice.user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.5.2009 17:08:34   
Februarka08
Jaz sem se pa danes končno dokopala do palačink z Nutellouser posted image user posted image sem jih prejšnji teden že v bolnici sanjalauser posted image Moja2 sta šla v šoping, jaz sem šla pa mal ven na sončka, no kao sončka, je zdaj ful oblačno zunaj pa pihat je začelouser posted image tako da sem šla zastonj po stopnicahuser posted image
Zdaj grem pa mal... ne vem... križanke reševatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.5.2009 17:09:45   
Februarka08
Aja, imena... mi2 imava za user posted image že iz 1.user posted image ker moj sploh ne odstopi od tega imena. Sva se zmenila, da on izbere za user posted image jaz pa za user posted image in je zdaj tudi tako. Samo da se nama za user posted image še sanja neuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.5.2009 18:15:52   
Meliitak
hmm kar se tiče imen moj pravi da je časa še dovolj za izbiro...glavno mu je da je dete zdravo...čeprav bi bila vesela komentarjev pa četudi negativnih z njegove strani, tko pa jest samo predlagam imena, v njegovi glavi pa se plete bogve kaj...sm mu kr rekla da pol čez nekaj let ne bo jamral da sem jest izbrala in da je ime kr neki...pa se je bošček mal zamislil...
mmm nutella...jest sm si tudi jest nekaj dni nazaj privočila palačinke z nutello in ugotavljam da mi kr ugaja za prebavo in želodec (glede na kaj drugega)...sm pa raje začela zjutraj jest med, da se mal potešim s sladkorjem, čeprav nisem ravno ljubiteljica sladkega...ha ha Februarka sva si pa zadnje dni res podobne, tudi jaz v glavnem svoje dolgočasje preženem s križankami al pa sudokujem...čeprav zadnje čase posegam po starih priročnikih španskega jezika (ko me je to enkrat zanimalo he, he)

Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.5.2009 20:58:48   
ninasiki
kok ste pa dons mal zgovorne sm kr mal žalostna k tko pridm kej lepga prebrat pa kr nč nouga kje se pa skrivate user posted image user posted image user posted image

nč jst vm vsem želim lep večer in še lepši vekend pa sej veste božite buškote user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.5.2009 21:15:09   
malaMravljica
ninasiki, jaz sem tukaj, bom seznam sla popravit.

Glede imen, midva imava za fanta, en del je moj predlog, prvo je moj predlog, ki je bil tudi mojemu takoj vsec, drugo je predlog mojega in sem sklenila kompromis, sedaj mi je pa tako vsec to drugo, da bom verjetno celo predlagala, ce zamenjava vrstni red.
Za puncko imam tako lepe predloge, pa mojemu ni nic vsec. Dala sem ze toliko predlogov, da lepih imen sploh nimam na zalogi. Ce bo puncka bo v porodnisnici najprej zabelezena kar kot bejbi N.

Punce, slisala sem za en otrooski center in sla danes pogledat. Presenecena, full v redu center, imajo res vsega in enostavno mi je bil vsec, vsi mi niso. Sprovala sem bugabooja. Enkraten je, ne odstopam od te izbire vec. Tako lepo se vozi, spretno, lepo dela ovinke, ni velik, zeloooo lahek, zlozi se v momentu in na takooooo malo, pa rocaj se podaljsa tudi za visoke fante, da jih hrbet ne boli zraven. Meni osebno je tudi zelo lep in komaj cakam, da ga bom imela doma. Samo en problem imam sedaj, hotela sem kupit rabljenega, sedaj mi je pa nov tako hmmm... ja nov in ne vem kaj naj naredim, novega ali rabljenega.

pa ene nosecniske hlace z nizkim pasom sem vzela. Za poleti bodo super, tak sporten model, cena je bila pa 34 eur.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.5.2009 21:38:29   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image       25.5 MF

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             29.5
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image   
     10.6, 4.6 MF 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )            
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image            
??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)            ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )             3.6

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image             26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image  user posted image   18.6

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )             ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image              5.6 MF 
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image               ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         16.6 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )             28.5 MF 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image              ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )             9.6 MF 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )              ?? 

12.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         26.5

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image             22.6 MF

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )           9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            5.6 MF 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image            26.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )             1.6 APN, 3.6  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            15.6
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            16.6 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.6 MF 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           ??
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image       9.6 MF
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           16.6 MF

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           11.6 MF 
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )           16.6
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image          17.6 MF

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image )            4.6 MF 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          10.6 MF  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           17.6 
michelle1  (30)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image           17.6 MF

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 89 oktobrk 

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO OZ. Z DRUGO BARVO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.5.2009 23:24:59   
skačica
Čer!

Da se po dolgem času še jaz malo javim. Sicer vas redno berem, ampak pisat se mi pa pol kar ne da. Ampak se bom res od sedaj naprej poskušala večkrat uključevat v debato in kaj pametnega povedat, ok?user posted image
Pri nas so dnevi kar pestri, ravno odvajamo Izo od plenic in nam gre superuser posted image . Kar naenkrat smo se odločili, da bomo namesto pleničke dali gor spodnje hlačke, čez pa oblekico, da se lahko hitro sleče in nam gre super.Danes je bila cel dan suha, hlačke si povleče kar sama dol. Fino, da ne bomo imeli oktobra dveh v pleničkah.

Glede imena za drugega otročka sva z možem čisto složna(vsaj pri imenu za punčko). Če bo držala napoved Pušenjaka in bomo res dobili še eno punčko, ji bo ime Zara, ker mi gre  lepo skupaj z imenom Iza. Če bo pa slučajno fantek, smo pa v škripcih, ker nama ni nič všeč. No, meni se dopade Lovro, mojemu pa ne.
Upam, da nam v sredo na MF povejo dokončno kaj pričakujemo in se potem odločimo za ime.

malaMravljica- verjamem, da ti je Bugaboo všeč, ker enostavno je super voziček. Tudi jaz sem ga imela sedaj ugledanega, ampak me je mož prepričal, da je voziček od Ize še čisto ok in bomo imeli kar tega. Imamo pa Traxxa Jaguarja 3. Ga je mož že zglancal in je res kot nov. Za marelo bomo pa kasneje verjetno kupili Buggsterja ali kaj podobnega.

brcike- No, tole naše drugo dete je čisto drugačno od Ize, vsaj po brcah. Iza je bila bolj mirna v trebuhu, na UZ je vedno spala pa tudi njene brce so bile nežne. Tud zdej je bolj nežna pupi. Ta drugo dete je pa precej bolj živahno, zelo pogosto in močno brca, tako, da se vidi že na zunaj, če gledaš v trebuh. Se prav premika.

glede bolnišk- jaz sem bila v prvi nosečnosti na bolniški od petega meseca dalje in nisem imela nikoli kontrole. Sem pa v odločbi imela napisano, da lahko hodim le k zdravniku. Seveda se nisem čisto držala in sem kdaj tudi kam šla, res pa da bolj poredko. Ponavadi sem izkoristila tiste dneve, ko sem imela pregled pri G. in potem lutala okoli cel dan.
To nosečnost bom pa verjetno delala bolj kot ne do konca, ker itak delam samo po 4 ure, koristim možnost polovičnega del. časa do otrokovega 3. leta starosti.

Še kaj hotla povedat? Zdej se me pa ne boste znebile.
Ah, o kilah raje ne bi, mislim, da sem se zredila že ene 5 kiluser posted image . Sej ni čudno, ko pa imam tak apetit kot volk. Mi pa neverjetno paše sadje- od lubenic, jagod, češenj. Ma, ni da ni, pa sladoled.
Sem se prvič zredila malo čez 20 kil pa sem jih potem lepo spravila počasi dol. Sicer z malo truda, ampak so šle. Zdaj po drugem porodu bom pa tudi šla po treh mesecih v fitnes in upam, da pridobim vsaj približno postavo nazaj.

Dost me mate, lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?