|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
15.5.2009 14:18:09   
majakla
Super ste. user posted image  user posted image  user posted image

Mi je pravo veselje vas brat.

Zg. stavek = nova slovenščina,
                 ravnokar izumljena. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.5.2009 14:56:38   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tane

lenika, ninasiki, kakšni lepi bušiji...ne vem o čem vidve govorita ko omenjata izpopolnjenost?

Ah, ja, zato pa sem dala gor slikico s pokritim bušijem, da se špehec ne vidiuser posted image

Stuhica jaz tudi delam magisterij na Turistici. Samo moram priznati, da že skoraj eno leto stagniram. Sploh nimam nobene volje, pa mi samo dva izpita manjkata.

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Saj nismo tu zato, da bi se slovnico učile. Glavno je , da se razumemo.user posted image

Prav všeč mi je, da se zadnje čase tukaj ful čveka. Sicer vas komaj dohajam, ampak vseeno.

lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.5.2009 15:06:14   
Anonimen
Živjo čvekice, kako ste ?user posted image Petek je končno tukaj in sedaj težko pričakovani vikend. Jupiii...

MalaMravljica ti lepo preberi knjigico, pa še nam kakšen nasvetek vrži. user posted image

Stuhica poiskusi čim manj komplicirati. Na naši podelitvi diplom si imel posameznike, ki so bili res ''upedenani'' in pa nekatere, ki so pač prišli po diplomo in hitro odhiteli naprej. Ti čim manj kompliciraj pa bo. Pa uživaj tisti dan...

Glede folne nikoli ne veš kaj je dobro : ali jo jesti ali končati z njo po 12t. Jaz se bom v torek še 1x pogovorila s svjo ginekologinjo in vam poročamo kako pa kaj. Drugače pa domača hrana ( zelenjava, sadje,...) mislim, da je to še najboljša rešitev.user posted image Glede MF ne vem ali jo bo meni že delala ali ne. 19 t in pol bom takrat. No tudi to vam poročam naknadno.user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.5.2009 15:50:08   
malaMravljica
Punce, moj dojencek je danes na dom dobil prvi paket user posted image user posted image user posted image   sam naslov je bil name napisan, ker sem mu pac jaz kupila user posted image  ja prisel je lezalnik. Suuuuuuuuuper se mi zdi, res 1a. Preprost, lahek, ensotavno se spreminja naklon in se barva grem k nasi kuhinji in kaucu v dnevni, pa se k najini postelji user posted image  

Tane, ma glej, te cene so total v oblakih, nikar ne kupuj. Poglej si sem na ta link in pol komentiraj.
https://ssl.kundenserver.de/123babyland.de/shop/category_12/Babytragen.html?sessid=WzHOWUAVWPyuTZ5O6r4ZiCDpUU7BwvTlgbEW3CRraI65R4jyG7rTbULhdo27qDRr&shop_param=cid%3D%26
Za te sicer ne vem ce posljejo v Slo in sem prelena, da bi sla sedaj prebrat, sam veliko jih posilja, postnine pa tudi niso tako visoke.

Aha, vse bi nasvete iz moje knjige  user posted image  bom se kaj napisala. Recimo to kako se krepi prsne misice, da bomo imele pol lepe dekoltejcke. roki sklenes spredaj v visini vratu nekje in to tako da je dlan na dlani, komolce pa drzis v visini ramen, potem pa porivas dlan k dlani, malo zadrzis, spustis in spet ponovis. Cist enostavno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.5.2009 16:32:26   
malaMravljica

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image       25.5 MF

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             4.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image   
     10.6, 4.6 MF 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )            
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image            
??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)            20.5 MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image             18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           28.5 MF 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )             20.5 

12.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         26.5

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image             22.6 MF

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )           9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            ??

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image             26.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )             1.6 APN, 3.6  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            16.6 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.6 MF 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           ??
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image       9.6 MF
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           11.6 MF 
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )           19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           ?? 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 88

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO OZ. Z DRUGO BARVO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.5.2009 16:33:18 >

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.5.2009 17:53:07   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tane

lenika, ninasiki, kakšni lepi bušiji...ne vem o čem vidve govorita ko omenjata izpopolnjenost?

Ah, ja, zato pa sem dala gor slikico s pokritim bušijem, da se špehec ne vidiuser posted image

Stuhica jaz tudi delam magisterij na Turistici. Samo moram priznati, da že skoraj eno leto stagniram. Sploh nimam nobene volje, pa mi samo dva izpita manjkata.

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Saj nismo tu zato, da bi se slovnico učile. Glavno je , da se razumemo.user posted image

Prav všeč mi je, da se zadnje čase tukaj ful čveka. Sicer vas komaj dohajam, ampak vseeno.

lp

se strinjam lenika user posted image user posted image user posted image user posted image  me nobena živa sila ne prepriča da slikam odkritga buškota k se nebi nč ločluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

malamravljica dej mi sam prosm povej če jst kle vidm pravo ceno  https://ssl.kundenserver.de/123babyland.de/shop/article_1809/Kinderwagen-VIVO-P-grau_hellgrau-(Des.15).html?sessid=R9bjlfVt4rZFG22pjSCYt1WFYQVaDK2yJrbbivCH6ATI3DiPehnFkccWWkZysZaW&shop_param=cid%3D1%26aid%3D1809%26 

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.5.2009 18:34:01   
malaMravljica
nina, sam jaz ne vem kaj ti vides user posted image user posted image user posted image  hecam te, ja je kar prava. Sam a poznas vozek, ne nekaj narocat, ce ne poznas, mores vsaj malo vedet o vozicku, pa saj to vec a ne. Hocem povedat, da jaz ne bi vzela enga vozicka, ce se nisem slisala nic o njem. In povedat sem vam hotla, da so cene v Slo res pretirane, ker vcasih pogledam kje je ceneje.

Nina, sem pogledala na hitro, ta vozek ima 18 kg ves.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.5.2009 18:35:55 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.5.2009 19:27:32   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, moj dojencek je danes na dom dobil prvi paket user posted image user posted image user posted image   sam naslov je bil name napisan, ker sem mu pac jaz kupila user posted image  ja prisel je lezalnik. Suuuuuuuuuper se mi zdi, res 1a. Preprost, lahek, ensotavno se spreminja naklon in se barva grem k nasi kuhinji in kaucu v dnevni, pa se k najini postelji user posted image  

Tane, ma glej, te cene so total v oblakih, nikar ne kupuj. Poglej si sem na ta link in pol komentiraj.
https://ssl.kundenserver.de/123babyland.de/shop/category_12/Babytragen.html?sessid=WzHOWUAVWPyuTZ5O6r4ZiCDpUU7BwvTlgbEW3CRraI65R4jyG7rTbULhdo27qDRr&shop_param=cid%3D%26
Za te sicer ne vem ce posljejo v Slo in sem prelena, da bi sla sedaj prebrat, sam veliko jih posilja, postnine pa tudi niso tako visoke.

oh, jaz pa nemščina...sem pogledala, cena je hudo nora, tu dobim kengurujček pa še vrečo za čez za isto ceno kot pa v Slo samo za kengurujček, ampak če plačam preko PAYPAL potem mislim, da dostavijo tudi v Slo, vendar ne vem pa kakšna je končna cena, še poštnina in to, ker se moram najprej registrirat, a ti mogoče veš si preko te strani kupila ležalnik?

pa maxicosi, je tu samo 117EUR pri nas pa baje okrog 130user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 15.5.2009 19:30:26 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.5.2009 19:57:56   
malaMravljica
tana, maxi cosi sem pa jaz zadnjic na eni drugi strani videla za 79,99 eur in trapa nisem kupila. Sedaj cakam, da bo spet kje znizana in bom vzela.  Sam za lupinico itak ne vem kaj in kako je stistimi nastavki za fiksirat v avto.

Sem sla brat, pa pise, da dostavljajo sam v Nemcijo, tam kjer pise o paypal pa posebej ne pise, da posljejo tudi ven in jaz o tem nacinu placila nimam pojma. Ja, jaz sem  pri njih kupila lezalnik, sam jaz nisem v Slo ves.  Ampak ta kengurujecek imajo tudi na eni strani, ki poslje v Slo, ti bom mal pogooglala pa ti sporocim kje, a ok.

Tana, jaz pa se nam kupila tega kengurujcka, ga bom vzela, ko bo bejbi ze tukaj in bom videla, ce bi ga sploh imela. Pa se mal bom precekirala kaksna je razlika med kengurujckom in ves tisto dekco, ko ga notri zavijes in nosis tudi tako na prsih. Nad lezalnikom sem pa totalno navdusena, se mi zdi res odlicen.

Nasla, tukaj je postnina 16 eur, verjetno pa imajo trgovine tudi v Austriji

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.12.04/

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.5.2009 20:05:50 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.5.2009 21:24:17   
ninasiki
malamravljica sm vidla ja da je kr težk tko da sm pa zdej najdla na tej drugi strani k si jo objaula ti bi bla taprava trgoukauser posted image user posted image user posted image  znaš na hit prepričat ljudi kaj je dobr in kaj ne

danes sm punce moje pojedla celo kilo češn user posted image user posted image  sm čist nora njih tko da smo reskiral mal za mojga buškota da zraste user posted image user posted image
punce še danes zvečer spim sama pol pa spet z lubijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kr nekut prazna postla je k ga ni in se mi pol ceu tedn tok vleče da je za znort user posted image  user posted image  user posted image  ampak sej bo a ne bomo pol še prosile če pahko mal same zapančkamo user posted image  

aja en veliiiiik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo uscano zofko k ns je polulala da bo lepo poletjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 15.5.2009 21:25:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.5.2009 22:31:00   
rozilu
Uf, samo ČEŠNJE mi plešejo po glavi od vaših pogovorov (res se prav nič ne ukvarjam s kakimi nakupi). Jaz sem letos tudi popolnoma nora na njih... na srečo že dozorevajo, tako da jih malo rabutam pri sosedih (user posted image nič kriva), ali pa kupim na tržnici (na Obali je kar lepa cena - min je 3€ na kilo). user posted image

Aja, pa še to sem zasledila: folna k. Mislim, da sem že napisala - jaz kar jem Elevit, ker so še drugi vitaminčki in minerali not... po malo vsega in se (večinoma) kar dobro počutim. Tako mi je tudi G priporočila.

Npr. nohti - imam tako dolge kot že dooolgo ne - nič se mi ne lomijo, cufajo, nič črtic... Mama mi pravi, da zaradi nosečnosti; verjetno ker res jem same dobre stvari - ful sadja, kar dosti zelenjave, pa ene 2x tedensko meso (prej skoraj ne), pa še ti vitaminčki. Sigurno pa zdaj ni več nujno to jest, tako da lahko mirne duše nehate (sploh če so kake prebavne m.).

Algea - sem jih jedla pred časom, baje so kar kul, samo jaz sem imela po njih težave s prebavo (vetrove user posted image ), tako da potem nisem več. Ampak vsaka se drugače odzove na to, tako da se splača probat.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
16.5.2009 9:38:13   
katrin***
Dobro jutro, dober dan,

tudi jaz sem glede vozičkov že doktorat nardila in verjetno ga bom prej kot pa magistriralauser posted image user posted image user posted image  Čeprav sva že odločena katerega in kje ga bova kupila, še zmeri kakšnega najdem, ki bi pa morda bil tudi o.k - torejuser posted image

Drugače pa zdele malo počivamo še, ker sm že včeraj vse pospravila tko da me danes čaka samo še preganjanje prahu in zunanje stopnice.

se še slišimo, lpuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
16.5.2009 15:44:12   
malaMravljica
joj cveke oktobrske, vse se cartate z ljubiji doma in nas je tukaj ze na drugo stran vrglo.

Nas dam spet na vrh prve strani user posted image   Ja, jaz imam pa cas, ker mojega ni cel vikend in imam cas razmisljat kaj vse rabi nas dojencek.

Ninasiki, jaz sem danes ze nekaj prodala, pridna a ne, pa nisem niti slucajno trgovka niti zadolzena za to in se dobro ceno sem dala .... za nas seveda user posted image   Prodajat pa baje res znam, sam tukaj delam v naso korist, nam nic tko kot sem v pisarni, ok.

Upam, da je nasa februarka ok, da so vse dobro naredili in bo kmalu doma. En user posted image  nasi februarkici.

Pa se eno vprasanje, kako ve kaj kofetkate? Sta 2 kavi na dan prevec user posted image  

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
16.5.2009 18:16:20   
ninasiki
čau punce

češnje ja na tone bi jih lahko pojedla sam do na primorskem rozilu so pa pocen dej pošl ene 5kg user posted image user posted image user posted image user posted image  pr nas so 10eur kila

vozički ja res bomo nardile doktorat pa ne sam iz vozičkou tud iz ostale opreme sam je tko tud prou več glau več ve user posted image user posted image

drgač sm si pa dons prvoščla šoping in dobile lepo kopico za poletje in to vse na ene mestu (H&M) user posted image user posted image user posted image  tko da nism kej preveč skakala okol, tko da sm kr uživala jeeeej pa še modrc sm si v milerju kupla za 9 eur zastonj bi lahko rekli

nohti, lasje koža pa odvisno od hormonou kako uplivajo nate rozilu maš srečo na nekatere upliva obratno jst nimam teh problemou in tud prej nism mela jst sm že tko rekla da sploh ne vem da sm noseča učas kr tko iz glave spuhti razn zdej k mi je buši začeu puhtet drgač pa nč slabosti nč mi ni zasmrdel upam da bo naslednja ista da me nau pol kej po hrbtu usekla pa bo polom v pojstli pa zravn školke user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2864
16.5.2009 23:03:50   
Mona Liza
Punce, dajte mi prosim popraviti datum naslednjega pregleda. Prestavili so mi ga iz 22.5. na 19.5.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.5.2009 10:23:21   
tane
malaMravljica, FUL ti hvala za vse te koristne informacije...saj jaz tud še ne bom kupila zdaj nekak do 7 meseca počakam, ampak sem pa rekla mojemu zadnjič, da je zdaj treba raziskat pa še to, če bi lsučajno jaz morala kaj prej v porodnišnico (upam, da ne) da bo on vsaj vedel kaj in kje nabavt.

za kengurujček pa sem se rano včeri pogovarajala s frendico, ki ima 3mesece starega in razmišljata o nakupu slinga, oz baby wrap itd. ampak za njih je zdaj čist prevroče, ker je bejbi dobesedno nate privezan pol si pa predstavljaj že zdaj je vroče, kaj šele bo tako, da v bistvu to bolj za naše bebike pride v poštev. za njiju pa bolj kengurujček, sem ravno včeraj v mestu eno videla ki je imela tega babybjorn. Jaz močno razmišljam, da bi si ga kar sama zašila, sem tule na RR in pa tud na netu našla kroje in navodila...angleščina mi namreč ni problem, nemščina pa ufff, si včasih pomagam z altavisto babel translate.

ČEŠNJE, jaz imam zaenkrat dobro taščo inj tasta se ful nič ne vmešavata in sta kar kul, in zdaj ko sem noseča naju še bolj razvajata z raznimi priboljški kot napr. včeri sta nama prinesla češnje iz Primorske, ki so že ful dobre...jaz sem tud čist nora na njih, ampak v LJ je pa cena res ubitačna si raje zrezke kupim, sorči kot pa za kilo češenj dat 10EUR saj še malo pa bodo ceneje, kot domače jagode.

Bušiji, teli naši veliki in majhni bušiji ter prsike...ali si ve že kaj mažete, jaz že kar, da ne bo strij, čeprav se mi včasih ne da...

Vozički, včeraj sem bila v mestu na kavici in čveku in sem imela čas opazovat vozičke, od Bugabooja, pa celo enega Jane sem videla, največ pa je Quinnyev, pa nekaj Peg perego, pa se mi zdi, da bom kar pri Jane ostala...no, zdaj ga mora še mojuser posted image videt, pol pa če mu ne bo všeč ga moram pa prepričat, da mu bo

Spanje, kako pa spanje vas že kaj motijo bušiji, mene počasi moti predvsem na kavču pred TV ne najdem udobne pozicije, ta frendica zelo svetuje blazino za dojenčke in mame, ki jo lahko zdaj uporabljamo za spanje potem pa za dojenje in otročka.

user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.5.2009 14:31:58   
metka_zone
Živjo!
Da se še jaz pohvalim s svojim premoženjem...

user posted image

Upam,da mi je uspelo prilimat slikico gor...sem pa dala jutranji posnetek gor.
Lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.5.2009 15:56:10   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  na nasem balkonu ni vec soncka. Pa tako lepo je bilo danes, cel dopoldan sem bila na balkonu in knjigo brala. Prej sem ga pa se spucala seveda, ker je bil rumen od cvetenja smrek, grrrr... Se mi celo zdi, da sem mal barve mogoce dobila. Ja, ker je bilo tako toplo sem sla po kratke jeans hlace, jih dam gor, zadrga do polovice gor potem pa kriza. Saj je sla cist gor, sam ni bilo udobno, sem vzela pol ene na lastiko v pasu.

tane, kaj tvoj se mora strinjat z izbiro vozicka user posted image  jaz sem mojemu kar povedala katerega bom kupila. Sveda diplomatsko, da je ta najboljsi, so ga sestavili zdravniki in je super za otrocicke. Tako sploh ne more rect kaj drugega kot ja user posted image  

CESNJE, kaj so ze?????? Kako bi jih, sam nasa bo se rabla,d a bodo dozorele, v trgovini jih pa se nisem videla.

Metka_zone, kar konkreten trebuscek, pa tako lep je.

Se do zvecer sem sama, pol se bom pa tudi jaz stiskala z mojim.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.5.2009 17:39:45   
stuhica
Ninasiki si zadovoljna z modrčkom iz Muellerja. jaz sem jih kar tam kupila so ful dobri k so bombažni, pa še poceni, 9 eur res ni drago, pa fajn so za dojenje, meni so bili super ko sem dojila . Tako da bom šla še ene dva pol proti koncu nosečnosti iskat sigurno, ker tamalga sem dojila 14,5 mesecev in predvidevam,  da bo zdaj tud steklo kot se zagre user posted image user posted image

Vozički bi vam kaj svetovala pa bi sigurn kaj falila, mi gaže imamo od prej tako da tukaj vam ne bom od pomoči, se pa res splača mal okorg pogledat al pa na kaki akciji kupt ker se ga takrat da res ceneje dobit, kot v redni prodaji, prav tako z lupinicami... samo nasvet...

za več info se obrnete lahko  na malo mravljico ki je že magistrirala iz ponudb anede user posted image user posted image user posted image  mala mravljica

Metka zone res lušten trebušček..user posted image user posted image user posted image Jaz še vendo nimam kaj velik za pokazat, ker samo še hujšam še vedno vsak mesec sta dve kilci dol, zdaj kilo, ampak naslednji mesec pa mislim d abi bil že čas da grem kako kilco pa gor namesto dol user posted image user posted image  Je pa tako da sem itak že skoraj novembrka ko imam pa na koncu rok...

jaz sploh ne vem, verjetno bom zdaj na naslednjem pregledu že vprašala ginekologa kaj mi priporoča, al sedaj junija al pol septembra.. bomo vidl kaj bo rekel..

Moj dragi ima še tri dni starega dopusta in pravi da bi šla drug teden na morje tako da upam le, da če gremo da bomo užival...user posted image ... Včeraj je bil po dolgem času cel dan ferej, smo naredili en izlet do bohinja in nazajgrede smo se ustavili na kavici na  Belvederju, je res luštn pogled imel tale naš "tovariš Tito",. Alvin je prav užival ker je bil končno ati doma, je bil cel dan z njim...

Tane se kr strinjam s stabo je skoraj boljš kupt kg zrezkov,  kokr pa češnje za ta denar, ampak kaj čmo, jaz sem se hitr sprijaznila s tem ker več kot eno pest jih ne bi smela pojeti zaradi cukra tako, da si jih zankrat še nisem privoščila, morda potem ko bodo cenejše user posted image ( user posted image user posted image user posted image  prava gorenka sem- šparovna.) če se mi jih bo zluštalo vsaj probat... se majo pa primorci fajn za kako stvar ker imajo ceneje...user posted image user posted image

Rozilu- meni s e dogaja isto kot tebi z nohtki, sicer sem jih prej kar velikokrat sploh če me je prjelo kr pogrickalauser posted image user posted image , pol pa ni bilo nič od lepih urejenih nohtkov, sedaj pa sem jih pustila in tako lepo rastejo, nič se mi ne lomijo, so že prav fajn zrastli, tako da zdaj imam le težavo, ker si jih sama  ne znam lepo urediti in nalakirati, morala si bom privoščit kako  manjšo manikurico al pa samo lakiranje... 

Nič čveke grem počas   nardit napad na bresvice.. user posted image user posted image  

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.5.2009 19:34:14   
Suzikaa
Pozdravljene čvekice!

Jaz pa se moram pohvalit, da sem danes zjutraj občutila prve gibe v bušiju mojega user posted image . Sem bila tako vesela, da sem takoj mojega poklicala in mu povedala in ni mogel verjeti! To je res en najlepših trenutkovuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče češenj,so tudi na mojem jedilniku vsak dan!!! Ne morem se jih najest. Res pašejo. Do zdaj jih nikoli nisem veliko pojedla, zdaj pa mislim da sem v dveh dneh nadoknadila za 3 leta nazaj user posted image

Tudi jaz jem elevit in sem vprašala mojo g. do kdaj ga naj jemljem in je rekla, da ga lahko celo nosečnost jem, če mi ustreza oz. če nimam nobenih problemih. In ker je res fajn, da vsebuje veliko vitaminov in meralov in se mi zdi da kar dobro vpliva name ga bom jedla kar do konca. Pa še v času dojenja mi je rekla da je priporočljiv. Ena je napisala, da ga ne jemlje zaradi vetrov, se mi zdi. Pogostejši vetrovi so itak značilni tudi v nosečnosti, tak da mislim da to ni tak velik problem user posted image

Tako, to je ena malenkost z moje strani. Uživajte in pazite na user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.5.2009 23:20:20   
ninasiki
pa kje ste zaspanke smo se mal umirile dons ne čvekamo glih tko k ponavad, evo mi smo mel cele dneve obiske eni pršli drugi odšli in tako do večera user posted image user posted image

jutr mam pa dolgo pričakovani pregled in srčno upam da bo vse cool in da ne bom samo 5min v ambulanti ampak da bo naredila kej moja G. ker če ne ji bom pa rekla user posted image user posted image  al kaj sej ne vem

na žalost smo spet na začetku tedna tko da upam da vam hitro mine men bo sigurno ker ni tašče in mava celo bajto zase tko da bo preveč lepo takih stvari je pa itak zmer prehit konc user posted image user posted image  sej vem mal sm user posted image  ampak mi paše tko se spočit mal

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.5.2009 8:41:40   
Anonimen
Dobro jutro punce... no pa smo spet v ponedeljku. Jaz  sem že od 6 zjutraj pokonci, sem letela v laboratorij ( ja nažalost se moram do tega peljati pol ure user posted image ), jutri pa ravno tako ob 6 pokonci pa letimo na pregled. Tako da tale teden bo polen izvidov in pa upam, da tudi UZ.
Brcik še ne čutim čeprav bom ta teden že 20t tako, da sem želo
žalostna, pa še same negativne misli mi hodijo po glavi ko takole razmišljam za kaj jih ni. No upam, da bo jutri vse ok in se bomo pomirili.
In drugače punce kako ste ? Sem danes razmišljala, ko sem se vozila, da delamo še cca. 3,5 m potem pa hops na porodniško! A še kateri gre tako hitro čas ???

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.5.2009 9:04:48   
Meliitak
ja pravoda tud jest sm se ravno včeraj spraševala kok mamo še pred sabo pred dnevom D user posted image ...res je ni velik, je pa cel poletje pred nami, katero zna bit kr naporno za nekatere ko morajo bit doma al pa počivat...sj konckoncev mormo pa vse počivat tko da vlivam velik sončka vsem "ta obveznim" user posted image
...tud men mal hitrej srce bije ko vsak dan pričakujem brciko, čeprav v soboto se mi je nekaj zazdelo, pa nevem kaj je bilo ker se ni ponovilo...kao rahlo božanje od znotraj??? Tko da sem spet v roke vzela AngelSounds in se vsaj z utripom zadovoljilauser posted image .

Za češnje punce...baje majo v goriških brdih čez kake 14 dni praznik češenj in jih bo na veliko in dosti ceneje ja, tko da se angažirajte ali pa nekoga angažirajte, da vam nabavi kako kilo več in bo pojedinauser posted image

wow dons sem se pa zbudila kot da bi bila pijana, pa še glava me še od včerej boli...he, he moj user posted image pravi, da enkrat mi veliko svežga zraka godi, drugič pa škodi...jest pa pravim, da so tud vrtoglavice del nosečnosti...kaj čem realistka, ampak vseeno pozitivna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.5.2009 9:59:24   
Februarka08
user posted image

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image
Sem še čist šokirana da sem doma, ker naj bi prišla jutri, tako da se morm najprej mal hišnega zraka naužit, potem vas pa pridem še prebrat in kaj povedatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.5.2009 10:02:54   
karmen b
Pozdravljene user posted image

Po enem tednu se oglašam, vem da sem grozna, ampak sploh ni časa...no prebrala sem samo zadnjo stran, ker ni časa danes, da bi brala vse za nazaj. En zelo lepo trebušček sem vidla in že pozabla, kdo je lastnik user posted image , a pohvala vseeno velja user posted image .

Prejšnji teden sem imela g in me je kregal, da premalo pijem, ker imam v urinu nek aceton in sicer vrednost 1 ne vem česa. In zdaj se nalivam z vodo in lulam in se nalivam in lulam in lulam in se mi zdi da samo še to delam. Poleg glavobola, ki me muči skoraj vsak dan in ga poskušam zignorirat, se počutim naravnost odlično in bi bla še velik noseča, če bi blo skoz tko. Prekipevam od sreče!!! Upam da tudi ostale, ker je to tok lepo...no dovolj nakladanja ;)

V soboto smo bili na frizerskem seminarju in ker sem slabo visela na oder sem skoz visela s trupom naprej in s trem pritiskala trebušček na noge. In glejga zlomka, nekdo se je prvič pritožil, da mu manjka prostora in me 5x veselo brcnil. Kar vroče mi je ratal, kok lep občutek. In zdej ne vem, spi očitno, ker se nič ne premika tok močno, da bi jaz za to vedela. Malo ima pavze, da bo potem lahko navalil na fuzba al balet al hip hop al karkoli že. Odvisno, kaj raste med nogicami user posted image user posted image

Toliko o tem, samo še datum za morfologijo sporočim za v tabelo: 5.6.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?