|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
21.5.2009 9:21:52   
frrrr
mateja8 - otrdevanje trebuha ni fajn... daj kakšno tabletko magnezija popij. tiščanje spodaj se pa tut men dogaja... kot bi se otroček raztegoval ravno v smeri mehurja in jajčnikov user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.5.2009 9:44:37   
*chance*
Jutrouser posted image

mateja8 zanima me, pri kateri ginekologinji si v Nm in iz katerega konca dolenjske si?
Glede user posted image pa mene tudi tišči čisto dol, pa je menda to čisto normalno...user posted image
Lep pozdravček vsem souser posted image ...user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.5.2009 10:09:47   
majakla
Dober dan moje souser posted image .

Lepi trebuščki, zdaj pa se nam že ful vidi, ne?

Ninasiki: Nič ne jamraj user posted image , jaz bom jutri imela že polnih 21 tednov, pa brcik še vedno ne čutim. user posted image  Sicer se mi tu pa tam zdi, da nekaj čutim, ampak brcike to zagotovo niso. Tudi ko se vležem na trebuh in držim dlani na trbuhu (to delam večkrat na dan in vsak večer user posted image ), brcik ni, čutim le bitje srca - zdaj pa ali je moj utrip ali dojenčkov, pa ne vem.

Tudi jaz, čim se zbudim, 100/uro via wc!

MF imam 4.6. in bom takrat v 23 tednu. Tako, da smo vse nekje enako naročene, ne?

Še eno vprašanje:
- vam kaj otekajo noge (meni se že 2 dni zdi, da malo)?
- poznate vzrok - rešitev ? ? ?

Pa - pa.

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.5.2009 10:33:38   
Februarka08
Dan. user posted image

Evo, pa sem tudi jaz že skoraj na poloviciuser posted image danes grem v 20. tedenuser posted image user posted image saj samo še 1x tolikouser posted image uffffffffffffffff....
Majakla za otekanje nog pomaga samo počitek in noge v luft. To se je meni sicer dogajalo na koncu user posted image sem bila polna vode, noge oz. gležnje sem imela kot krofeuser posted image po porodu je blo pa boljeuser posted image

Sem pa predvčerajšnjim 1. videla premik trebuhauser posted image prvo malo brcikouser posted image se mi je kar pižama dvignilauser posted image komaj čakam še konkretnejše brceuser posted image

Zdaj grem pa tuhtat... ima mogoče katera kakšno idejouser posted image danes teden imava namreč z mojim obl. poroke. In ker ne morm nikamor it, mu morm doma nekaj pripravit... kakšno malenkostuser posted image pojma nimam, sem prav žalostnauser posted image vedno sem se pomatrala, zdaj pa...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.5.2009 10:53:59   
mateja8
Oooooo zaspanke........nobene nikjer, a vse uživate na sončku? No sej jst sm bla na vrtu do zdaj.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
21.5.2009 10:55:05   
mateja8
Ups.....do zdej mi ni hotlo pokazat vaših sporočil.....

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.5.2009 10:59:13   
mateja8
chance.....sem pri dr. Bučarjevi z ZD Novo mesto....drugač sem pa iz Mokronoga.
Očitno se ni samo moj user posted image  odloču, da bo ležal nekje čisto spodaj.
user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.5.2009 11:10:37   
malaMravljica
Mateja, ma ni se sam tvoj dojencek odlocu za lego cist spodaj. Jaz sem zadnjic lezala v postelji in gledala kako se pozna, ko bejbi miga. Pol je pa ne vem iztegnil roko ali nogo, ampak to tako spodaj in tako spredaj je bil, sem se kar ustrasla, da bo zdaj zdaj vn padu. Res. Pa sedaj imajo toliko prostora se, pol pa veselo sportajo notri po celem trebuhu, nic se ne boj.

Ja, moj trebuh je res tako ekspresno porasel ta teden, kar naenkrat. Vceraj sva bila v eni pizeriji in natakar naju pozna. Je ze pobral narocilo, pa pijaco prinesel, pol je pa enkrat sam mimo prisel, se obrnil k meni in rekel gospa mama. Sem se tako smejala.

Ah, nimam nic kaj pametnega za napisat. Vsem en lep pozdravcek.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
21.5.2009 11:21:27   
Nea_teja_
Daan punce jest sem danes bolj slabo spala me je bolela noga na kateri imam točno pod kolenom veliko krčno žilo pa nevem kaj narest sem včeraj vprašala g pa je rekla naj probam mazati z kostanbjevo kremo .A ima kera z tem izkušnje?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 11:40:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 11:43:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
21.5.2009 11:55:45   
*chance*
Aha...potem hodiva k isti G...pa še blizu sva doma-dokaj blizuuser posted image ... 

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
21.5.2009 11:55:58   
pattaya
Hojla punce.

Da še se vam jaz javim. Sem nova na tej temi in sem prav tako nosečka z oktobrskim rokom. Berem pa vas že kar nekaj časa.

Dajte me na seznam:
26.10., pattaya, 23, Poljčane, št. user posted image 1, št. user posted image 0, 17.6. MF

Tudi jaz sem imela pred dvema dnevoma pregled in kot izgleda je z user posted image vse ok. Me pa mal skrbi, ker mi je rekla, da imam nizko posteljico in mi priporoča mirovanje, da se bo posteljica dvignila. Sem pa na netu pogledala kaj to pomeni in so nekateri odgovori res strašni (lahko pride do krvavitev in splava), pa delat ne bi smel čisto nič, samo ležat. No meni je rekla samo malo več mirovanja in zato menim, da še pri meni ni tako zelo nizka.
Zato tudi jaz zdaj malo več počivam, pa čeprav moram letati nonstop k zdravnikom (mam tudi nosečniški diabetis, in sem na dijeti), pa še drugi teden imam zagovor diplome. Sem že shujšala 6 kg od začetka nosečnosti.

Brcik še tudi nič ne čutim, mi je G rekla, da jih bom čutla čez kake 4 tedne, zaradi tega ker sem kar fajn močnejše postave. Trebuščka pa še tudi nimam nič, zaradi mojega špeheca.

Lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 2963
21.5.2009 12:10:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Februarka 08- verjetno je res težko večino časa preležati, a kaj hočemo, včasih nam narava zagode...Ma kljub temu uživaj in včasih pomosli, da toliko počitka si boš kasneje verjetno težje privoščila. takrat ti bo še kako prav  prišla  skumulirana energija. Ampak super zadeva je pa ta, da se tudi na sončku izvrstno počiva!
Če se spomnem kaj pametnega za vajino obletnico poroke, ti javim. Koliko časa pa sta že poročena???

user posted image user posted image user posted image hvala!
Aja, poročena pa bova šele 4 leta, poznava se pa 8.5 letuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 21.5.2009 12:11:32 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2964
21.5.2009 12:49:28   
malaMravljica
Posebno obvestilo user posted image user posted image user posted image  ne hecam se, sam hotla sem predlagat, da ce imate se kaksne nove podatke za tabelo jih napisete, da pol recimo jutri popravim in bo res sveza z vsemi podatki. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
21.5.2009 13:01:24   
*chance*
malaMravljica ti si res pridnauser posted image user posted image user posted image
Pri meni prosim popravit PDP na 24.10., naslednji pregled z MF pa imam 15.6.user posted image
Hvalauser posted image

Gremo na sončka!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
21.5.2009 14:14:04   
Anonimen
Hej hou...evo samo na hitrco, potem se vam pa bolj podrobno zvečer oglasim user posted image

Danes sem govorila s svojo ginekologinjo glede PAP c1 in pravi, da glede na to, da prej ni bilo nikoli problemov ni nobene panike in, da je pač tudi pregledala vse pri meni  in je ok. Vplivajo pa na to spremembo tudi hormoni med nosečnostjo, in pravi, da so pap c1 zelo pogosti brisi nosečnic in, da ni skrbi. Seveda pa potem vse preverijo tudi po nosečnosti. Pa da lepo brezu skrbi v nadaljno nosečnost.

Se oprvičujem za mojo paniko in še1x hvala za potrpežljivost punce. Sem pa vseeno napisala, če bo katera s podobno izkušnjo.

No na tokso pa sem tud v drugo negativna.user posted image

Podatki za seznam pri meni ostajajo isti PDP vedno isti 9.10.09, pregled 16.6.09.

Se vam oglasim zvečer moram leteti.

papa

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
21.5.2009 14:45:44   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Posebno obvestilo user posted image user posted image user posted image  ne hecam se, sam hotla sem predlagat, da ce imate se kaksne nove podatke za tabelo jih napisete, da pol recimo jutri popravim in bo res sveza z vsemi podatki. 

Lepa priložnost, da se oglasim... Saj sem na seznamu, vendar še kot Anonimna.k z rokom 28. 10. No, ta datum tudi ostaja naprej, sem 2. noseča, imam enega otroka, naslednji pregled (MF) pa imam 4. 6.

Nisem nič pisala, ker sem se borila z bruhanjem in glavoboli, do 16. 6. imam še podaljšano bolniško (a nima ena čisto istega datuma?).

Upam, da se bom zdaj (spet) kaj več vključevala v debato.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 21.5.2009 14:46:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2968
21.5.2009 14:53:19   
malaMravljica
Izabela_, ti se kar vkljuci v debato, so vse oktobrke zelo prijetne punce, pa tolk stvari skupaj pogruntamo. Ko bos imela pa kaksno slikco trebuscka pa kar gor zalimaj, da bomo ocenile kam spadas, med velike ali male trebuhe user posted image user posted image  ceprav se mi zdi,da smo sedaj pa ze vse v kategiriji velikih trebuhov. Koncno, jeeee...

Pri nas ni neko briljantno vreme, tistih par soncnih zarkov sem izkoristila in sedaj sem iskala kaksno dobro ceno za lupinico maxi cosi. Zadnjic sem novo videla v akciji za 79,99 eur, nisem kupila in sedaj lahko to ceno samo se sanjam.  Se mal bom preverla, pa bom itak kmalu obupala.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
21.5.2009 14:56:49   
Izabela_
A veš, da se še sploh nisem slikala, tudi v prvi nosečnosti sem šele proti koncu delala portrete trebuha. user posted image  Mogoče se pa spravim in kaj nalimam.

Neposredna povezava do sporočila: 2970
21.5.2009 15:07:15   
frrrr
Februarka, naredi mu razne kupončke ugodnosti, ki mu jih potem vsake tolk časa podarjaš... npr. dolg strasten poljub, 3 minute čohljanja po glavi, najljubša pijača (kupiš in pripraviš), najljubša sladica (kupiš),... pol pa on te kupončke izkorišča, ko mu zapaše

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
21.5.2009 15:21:02   
malaMravljica
ja Februarka, naredi kuponcke. Jaz jih ne delam, jih kar ustno povem zvecer ze v postelji in ponavadi podarjam kar standardno 1 uro masaze celotnega telesa. Ravno ta teden je izkoristil zadnji vaucar in je bilo tolk smesno ker je rekel, da ima se vaucar v dobrem pri meni, pa sem rekla, da  naj ga kar izkoristi, ker cez kaksen mesec ne bo vec uporaben.
Lahko pa mu tudi kar kaj lepega in res iz srca napises na sms.

Izabela_, a ves da jaz sem pa cist nakljucno zacela slikat trebuh tam nekje v 10 ali 12t in pol po sreci na 2 tedna. Pa sedaj te slikce vse slikane na istem mestu pod istim kotom limam kar v en wordom dokument, je ze sedaj ratalo zanimivo gledat kako trebuh raste.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
21.5.2009 15:23:24   
lupa02
Živjo,
se malo javim, berem vas vsak dan tako da. Zaenkrat se počutim dobro, malo vrtoglavice kakšen dan, drugače pa gre v redu, še vedno delam. V juniju upam na teden dni počitnic ob morju.

Komaj čakam na pregled, ki bo 3.6. 2009. Takrat bom upam super volje, ko bom ugotovila, da je z malim vse v redu. Bom pa tudi jaz že v 23. tednu.

Uživajte v "hladu". Meni je vsak dan bolj vroče.user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
21.5.2009 15:31:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Februarka, naredi mu razne kupončke ugodnosti, ki mu jih potem vsake tolk časa podarjaš... npr. dolg strasten poljub, 3 minute čohljanja po glavi, najljubša pijača (kupiš in pripraviš), najljubša sladica (kupiš),... pol pa on te kupončke izkorišča, ko mu zapaše

sem imela že mal v glavi, jauser posted image hvalauser posted image

Grem na sončkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.5.2009 1:49:00   
stuhica
evo me nazaj sem danes no ja včeri ob 3 nazaj z morja z dvodnevnega potepanja... je bilo kar uredu, mal me je cuker hecal sploh veraj... no danes grem pa spet na morje in sicer na tisto svojo podelitev diplomic... pa bomo šli mal prej se mrbit še v vodo vržemv portorožu...   user posted image

nisem ravno brala za nazaj, malce sme pokukala k ste take čvekice.... user posted image

Lulanje se je pri meni že začeuser posted image user posted image ... mam filing da lahko grem kadarkoli na WC

Bruhanje , slabosti... izgleda da so se čez dan in zvečer ponehale, zdaj so le občasne jutranje...user posted image user posted image user posted image upam da še te zginejo hirto...  

Moj cuker niha k hudič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kilogramčki - pri meni gredo še kar mal dol namesto gor... user posted image user posted image  k jih imam itak preveč od prej ni take panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled komaj čakam user posted image user posted image v torek in sredo ko imam in diabetologa in ginekologa... morfologija - to bom sporočila nakadno...

patttaya, izabela dobrodošle nove čvekice user posted image user posted image user posted image

michellle ti imaš pa rok takrat ko jaz verjeno 30.10 če imaš jutri polnih 17 tednov tudi jaz... user posted image user posted image user posted image   sem včash kr čudna ker s emi zdi da ful zamujam za ostalimi... no ja sej oktobra bomo itak vse na vrsti anedeuser posted image user posted image  

Bolniška.. ja jaz imam podaljšano do  začetka julija oz. do prvega. mi pa piše tako kot sem že rekla da so mi zaradi bolezni dovoljeni dnevni izhodi... tako da očitno vsem piše mal drugače.... pri Alvinu pa mi je tiudi bilo predpisano samo mirovanje... je pa tako da je kriza k člivek ne ve a se bo najdu kak junak da nas pride preveit al ne... mi je pa meni tud čist glupo da si cele dneve skoz doma... katastrofa... sej pa ja tud naši otroččki abijo svež zrak al kaj??

Potovanje-- jaz poskušam svojga naštimat da poskusi dobiti zdej v juniju kaj dopusta saj so temperature na morju čist super moja dva lumpa veliki in mali sta se včeraj kopala v morju ker je bila voda prekrasna topla jaz sem pa namakala nogice... za kasneje onec avgusta in spetembra ko je bil planiran naš dejanski dopust  pa ne verjamem da si bom upala it...
nč  čvekice se javm v soboto ker jutri me ponovno cel dan ne bo... grem na lepš  user posted image user posted image user posted image  zdej pa končno v horizontalo

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?