|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Napotitev na ICSI-dr.Ravnikar
30.1.2009 10:55:42   
Rakica_80
Ejlaaa, ke lepo, so nas preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vam sporočam novičko, da čakam pošto od konzilija in upam da bo čim prej pri meniuser posted image user posted image user posted image
Je kaj pri vas novega?
IVYY, si bila pri G in vprašala za napotnico???
Hodi čim prej in ne čakaj predolgo, sej veš sama kako se vse vlečeuser posted image
Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.1.2009 11:10:05   
Rakica_80
http://www.ringaraja.net/forum/m_2638266/mpage_9/tm.htm
Punce vpišite se na seznam, da gremo na kavcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.1.2009 11:49:29   
IVYY
Draga Bebiii, novega je to, da je moj ginekolog malo čuden...sem bla pri njemu in je rekel, da naj počakam do 17.2, ko imava kontrolo pri Ravnikarju in nam bo dal kar Ravnikar napotnico....vem, da sem kriva jaz, ker sem mu povedala, kdaj imamo kontrolo...mi je rekel, da bom prej prišla na vrsto, če me napoti ravnikar ?!user posted image

ma saj bo 17.2 kmalu tukaj.user posted image

Bebii, sem se dala na seznam!!!! Zdaj moramo dobiti še mucomuc, ji pišem na z.s.

Želim ti, da dobiš čimprej pošto od konzilija!!!! Koliko časa pa si čakala na prvi posvet?

Lepo se mej

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 28
30.1.2009 12:55:59   
Rakica_80
Jaz Ravnikarja ne obsojam in ne trdim da je slab zdravnik, ampak njemu se nikoli ne mudi!!!!
Naslednjič če ti ne da napotnice hodi spet do tvojega G in ga lepo prosi!!!!
Nimaš kaj zgubit.
To sploh ni res če ti on da napotnico , da boš prišla prej na vrsto, ker meni jo je dal moj osebni G in ne Ravnikar, če bi njega čakala, bi verjetno še vedno sedela v Izoli Bolnici tam pri njemu- sej vešuser posted image
Ja tudi Mucomuc povej in jo vpišem na seznam, tako bi se res lahko drugi teden dobile vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Z napotnico, ki sem jo dobila, sem odšla v LJ- Leonišče in tam so me oni naročili takoj isti dan pri G -Pinter-zelo vredu ženska!!!
Za tem rešujete vse po vrsti!!
Sej boš videla, enkrat ko si not, gre vse hitruser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.2.2009 13:59:09   
mucomuc
Ojla punce,

dolgo se nisem nič javla. Sem pa prejšnji teden splavila v 6 tednu nosečnosti, tako da sem grave. Žal mi je, če sem zamudila kakšno srečanje, javite mi ko bo še kakšno. Drugače, pa me je v bolnico sprejel Dr. Ravnikar in je bil tam vse tri dni, pa nič mi ni povedal, rekel mi je samo zadnji dan : Več sreče prihodnjič. Jutrim grem k mojemu ginekologu Lovšinu, da mi on pove kako in kaj, hvala bogu.

Punce lep dan

Mucomucuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
27.2.2009 16:31:23   
Rakica_80
Mucomuc,resnično mi je žaluser posted image ,upam da boš hitro prišla k sebi in šla naprej do želenega cilja.user posted image user posted image user posted image
za Ravnikarja nebom več nič komentirala, Lovšin pa je 1Auser posted image user posted image user posted image user posted image on me je imel na operaciji!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.2.2009 17:35:08   
IVYY
Mucomuc, žal mi je zateuser posted image , a kar korajžno naprej.
Držim pesti, da se čimprej postaviš na noge in začnete pridno delati na drugi bebiciuser posted image

Objemček!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2009 10:42:09   
mucomuc
Hvala za objemčke in tolažbo.user posted image

Seveda še nisem obupala in grem ponovno v boj.
Upam, da je z vami kaj boljše in da se kaj obeta na vidiku. Žal verjetno letos ne bomo vozile vozičke po Kopru, ampak verjamem, da jih bomo že v začetku prihodnjega leta.user posted image

Srečno.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2010 8:48:15   
katja86
No naj še jaz podam mnenje. Doktorja ne poznam, sem pa slišala že toliko kritik, in niti ene pohvale, da bom napisala svoje. Tam kjer je tolko dima je tudi ogenj.

Moj fant je z njim opravljal prakso v Izoli. Prišli so skupaj do malo bolj močne ženske ki je imel aza rodit, pač jutranja vizita. in on je reku, pred njo in vsemi, ki so meli prakso '' No tukaj pa manjka še malo rožmarina in bi meli svinjo'' Niti predstavljam si ne kako se je mogl apočutit gospa, če se je že moj fant počutil zelo slabo, da je bil v taki situaciji tam. Ne pravim da je prav se prekomerno zredit, pravim pa, da nek odnos pacient-zdravnik more vedno ostat in predvsem obojestrankso spoštovanje. Da bi bila sama v takem primeru bi zbrala vse moči in bi mu tako primazala da bi se zalepu na zid.

Punca od brata od mojega fanta je rodila pri njemu mesec nazaj. Vmes jo je strašu da bo porod trajal še 10 ur (ko je to slišala je bla pri koncu že ampak je padla skupaj ko je slišala 'še 10 ur), govoril ji je da bo otrok deformiran, ker ni prav dihala oz sodelovala, bilo je prvič za njo in bila je prestrašena. Tretje, na koncu jo je zašil in ko je prišell Dr. Lovšin mimo je bil njegov komentar '' pa kdo je to šival, to treba takoj odpret in popravit!!!!!' Ker je imela vročino in bla švoh je niso mogli spet odpret in popravit zunanjih šivov. Zdej je že en teden več v bolnici tam spodaj se ji je spet vnelo, dobila je infuzije za prit k sebi in zdej je končno dovolj vredu da ji vse spet odprejo, ker se je vmes zagnojilo da ni za opisat, in nardijo kot je treba.

lahko bi nadaljevala z zgorbami... pa nej napišejo še ostale kaj.
Tudi če bi imela Lovšina kot doktorja bi se prepisala v Postojno, ker nebi rada riskirala, ga dobit glih njega dežurnega tisti dan ko imam za rodit.

Imela sem Dr.Rožič(tudi izola), ki je nekaj podobnega, kot ravnikar. Kolegico sem vidla kako je parkrat prišle objokana od nje vn. Druga je imela hoteni splav pri 17h, bilo je prvič, bila je težka odločitev, sram jo je bilo in vse kar pride zraven, edini komentar zdravnice je bil ''Zdej mi pa boš pokvarla statistiko s to napotnico za splav''. Tudi tega ni vedla da zgodnji splav opravljajo v postojni z vakumom in da si podveh urah doma ali v službi, hotela jo je poslat v izolo na praskanje maternice, ko po posegu lahko nastanejo komplikacije, noč preživiš tam itd itd. Sploh se ji ni sanjalo.

Vesela sem dneva ko sem se odločla za Postojno..to je moje mnenje.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.4.2010 16:49:44   
Bonnie_RR
Spoštovani uporabniki na temi, obveščamo vas, da je obrekovanje po 161. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) kaznivo dejanje. Na naš naslov so že prihajale resne obtožbe zaradi podobnih napisanih debat na forumu. Za vse napisano odgovarjate sami in s tem prevzemate morebitne posledice.

Hvala za vaše razumevanje.

Uredništvo portala RR

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?