mucomuc -> RE: Napotitev na ICSI-dr.Ravnikar (26.1.2009 11:57:54)
|
Zdravo, še posebaj obalčanke, Ivyy, hvala za dobrodošlici in izčrpne podatke, mojemu niso še pogledali plavalce, mi je pa Lovšin rekel, da bomo to kmalu , trenutno se je osredotočil name. Kar se tiče HSG-ja je pa groza, sploh istrumenti, ko sem vidla tisto dolgo reč, me je kar minilo, pa tudi ni ravno prijetno. Moji jajcevodi so prehodni, vendar je kontrast po njih potoval z zamudo - spazem ali krč je pisalo v oklepaju in da mi svetujejo laparoskopijo, če ne zanosim v par naslednih ciklih. Je pa kar zoprno tole čakanje. Jaz sem za svojo prvo zanosila niti ne vem kdaj, še sva pazila, sicer nisva bila zaščitena, ampak nisva še načrtovala. Bla sva pa blažena, ko sva izvedela. Zdaj bo pa maja 2 leti odkar se trudiva, računava in ... Pa nič. Kar je najhuje, po klomifenu sploh nimam ovulacije in folikel mi sploh ne raste. Je pa res, da je velik dejavnik stres. Računam it tudi na jogo pilates, k Maji na ogrlico, da se razbremenim . A katera hodi na kaj podobnega. Pa še eno vprašanje, a si katera pomaga s kakšno alternativno zadevo? Lep pozdravček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|