|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
24.1.2009 10:12:00   
KatMat
IZLET CELJE:

MISIJA KOFETEK!!!

Štart iz LJ:

1. kATmAT ( peljem en avto)
2.FLASK_A ( ne peljem, pridem direkt iz službe)
3.blueeyes  (ne peljem,se eni uštulim v avto) user posted image
4......
5......

vsaj se ena gre lahk v ta avto....ajde dejmo punce....pokazat stajerkam da tud ma njih mislimo!!!  

V CELJU NAS PRICAKAJO:

1.MANI2
2. Biba Maja

dejmo punce...zacahnite se...da ne bove sam dve u avtu!!!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.1.2009 10:14:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dito,

naredi ruske kape...vellikk packanja ampak za moje pojme se splacauser posted image user posted image

dobro jutro!!!

GLIH VČER SEM S KOLEGICO GOVORILA O RUSKIH KAPAH... JIH BOM TUD JZ DELALA ENKRAT...mmmmmmm

kdo zdej vozi v CE... kdo je drugi voznik iz LJ??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.1.2009 10:17:00   
KatMat
pr men je problem da ce jih delam jih ne jem...ce jih pa kdo drug nadi pa tok rada eno zmazem....

blueeyes pocak da ta avto nafilamo pol se bomo pa menile se za drug avto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.1.2009 10:18:21   
KatMat
majuška10 bi tud sla na kofetek....ampak ne vem ne iz kje je ne ali bi sla v celje....sem ji poslala na zs naj se tu pofocka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.1.2009 10:26:37   
dito
Kat Mat- sem jih delala pred 14 dnevi. so ful dobre, je pa res veliko pocanja. Naredila bi nekaj enostavnega, ne vsakdanjega, pa seveda dobrega.

Tudi jaz bi prišla na kafe, vendar si ne upam zaradi bolniške.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 430
24.1.2009 10:47:42   
KatMat
sej jest sem tud na bolniški

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.1.2009 11:27:05   
Anonimen
no ene hodijo okoli, četudi so na bolniški zaradi user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas sta moja dva cel dopoldne pospravljala jaslice, pol mi je pa pomagal moj user posted image   do konca stanovanje pospravit, tako da imam spet malo pospravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj vaši bušiji, a kaj rastejo, moj kar naprej rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je ponoči padal sneg, ampak ga je padlo samo za vzorecuser posted image tako da naš mali je bil kar mal žalosten ker ga ni več, za igratuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
24.1.2009 11:43:32   
KatMat
pol pa nared kaksen marmorni kolač

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.1.2009 11:56:51   
Anonimen
zakaj tle gor kar naprej govorite o palačinkah al pa o torticah, a ni že dost da se mi sline ful cedijo, zdaj bom pa spet cel dan iskala po hiši če imam kaj sladkega in kot po navadi nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
24.1.2009 12:00:39   
mani2
Cveka30 sva na istem. Vedno ko pridem tle gor postanem lačna. Pol pa hodim po stanovanju kot zombi in iščem skrite zaloge sladkega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.1.2009 12:54:00   
Dudica1

no no ste sladke user posted image user posted image user posted image
Pr nas bo danes za kosilo file osliča,pire krompir ter špinača pa seveda solatauser posted image
Potem pa mam v planu narest rolado z smetano in ananasomuser posted image ,njami.
Tud pri nas je ponoči padal sneg pa tudi zdaj začenja kar dobr snežituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.1.2009 13:04:36   
Blueeyes
zdej sem glih na malci, pa sem še na hitr šla mal čekirat RR... se bašem z eno pizzo za spremembo... pa mi neki ne tekne najboljš... bi rajš pršla kr k teb Dudica1 na kosilo... se lahko povabim?? user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.1.2009 13:21:48   
KatMat
pr nas bodo pa zrezki v omaki+široki rezanci,juhca pa solatka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.1.2009 13:22:07   
petra a
hello, sem pogledala fotke, lepi trebuščki...barby, ti si pa kot ena barbie,res,se te sploh ne predstavljam v rešilcu delat, sploh pa ne nosečo, že tko si videti vsa drobcena, res ne razumem teh v komisiji

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.1.2009 13:22:55   
petra a
pri nas pa musaka pa solata, pa mogoče mufini

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.1.2009 13:23:48   
Blueeyes
vidim da je pravi čas za kosilo, da boste zdej vse lušte delale user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.1.2009 13:29:17   
petra a
si nas spomnila ti s svojo pizzouser posted image

mi smo mel za malco mesni sir, smo bli na tržnici, pa smo zavili še h Krušiču

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.1.2009 13:40:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej sem glih na malci, pa sem še na hitr šla mal čekirat RR... se bašem z eno pizzo za spremembo... pa mi neki ne tekne najboljš... bi rajš pršla kr k teb Dudica1 na kosilo... se lahko povabim?? user posted image  user posted image

ti kar pridi,za ob 3h bo serviranouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.1.2009 15:09:10   
Anonimen
no jaz sem pa zdaj skuhala puding in zdaj grem narest maso za palačinke, ki jih bom z užitkom snedla, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
24.1.2009 15:20:32   
zoja10
sploh ne bom brala za nazaj....ker itak sam od hrane...
sam pica sm vidla napis pa že razmišljam koga bom na pico vlekla user posted image

KatMat, te vidm.....ne brat, glej proč....user posted image user posted image k boš spet mogla jest....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.1.2009 15:29:34   
KatMat
heheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

sm trenutno polna k loterijski bobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.1.2009 15:31:21   
zoja10
tudi jaz....:D a gre katera danes na pico z mano? user posted image zdej k sm še pri polnem želodcu lohk razmišljam mal za naprej...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.1.2009 15:40:02   
Anonimen
jaz pa jem palačinke, njami! a jih kera hoče imam še maso za spečtuser posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
24.1.2009 16:08:01   
KatMat
zopet malcek sladoledka...

sam ce vrjamete al pa ne  so vsi okoli mene in tisti ki me poznajo zelo zacudeni ker kolicina hrane ki jo pojem in moja teza se nikakor ne ujematauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.1.2009 16:37:43   
zoja10
uf pr meni se pa ujemata.... in  vedno bolj se mata rada.... količina in izgled..user posted image user posted image

ah ja...eni smo pa po srcu fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej drugi tudi....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?