Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:56:15
|
|
|
|
KatMat
|
evo nasla slikico ki ponazarja premikanje nase frajle...dobesedno!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:56:22
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: dito Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam. Ja to pa res drugače gledajo,če je kakšen znan.Pri meni je bila ta drugič cimra iz internata,je imela prakso.Bi me hmal kap ko sem jo videla,sem imela tudi potem mal več privilegijev. Dito... če se da, imej koga poznanega zraven. Se obnašajo drugače in bolj te imajo na očeh...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:57:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče Pri meni so drugič pozabili en košček noter,sem dobila vročino pa antibiotike...tist je šlo pa samo ven,pa ne me vprašat kakšno je bilo. Krvavela sem pa nenormalno dolgo,še po gin.pregledu po 6 tednih,ma ene tri mesece. o boga...sej jaz tud nevem kakšna zgleda posteljica ker jo nism vidla...ampak tuki ene pravjo da je kt na kolinah... ...ne zamerit ... mene samo ta čišča moti...pa sem jo mela ene 3 tedne...edino to mi je tko tko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:58:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo nasla slikico ki ponazarja premikanje nase frajle...dobesedno!!! še kako se strinjam s to sliko...pri nas je tud tako...no ponoči hvalabogu ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:58:37
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! Bo hodila še katera v Celje? Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja... 17. - 19. marec Ampak kolikor vem, so samo 3 predavanja... oziroma še eno s psihologinjo, za kar ti pa baje naknadno povejo termin.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:59:20
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naš je rekel,da je kot ena spužva,pa da je res kot v klavnici.Pol je moral pa itak ven,jaz sem pa spala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:00:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
no mi tega še ne vemo.. bomo pa kmalu najbrž zvedeli kako vse zgleda...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:00:36
|
|
|
|
OliveOyl
|
Vas zapuščam..pridem kasneje pošpegat gor
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:00:47
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Kar se poroda tiče, razmišljam o tensu, ker je bolj naravna metoda kot utiva, po kateri si baje mal matast, samo morm pa it v porodnišnico k fizioterapevtki, da me nauči delat z naporavo. Moj bo po vsej verjetnosti zravn, če se pa do maja premisl, mu pa ne bom težila, rabla bi ga edin zato da mi ne bi blo dolgcajt. Z MŠ sm pa praktično že končala, samo še en predavanje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:01:13
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! Bo hodila še katera v Celje? Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja... 17. - 19. marec Ampak kolikor vem, so samo 3 predavanja... oziroma še eno s psihologinjo, za kar ti pa baje naknadno povejo termin. Mislim, da je še zobozdravnica enkrat... tisto sigurne ne grem poslušat, ker je čist mimo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:01:17
|
|
|
|
KatMat
|
a niso nase bebike ze obrnene(vec ali manj)moja res naredi vsaj 5 prevalov v meni na dan!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:01:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naš je rekel,da je kot ena spužva,pa da je res kot v klavnici.Pol je moral pa itak ven,jaz sem pa spala. ja moj je tud šel ven ko so me uspaval...z malim na hodnik in sta se cartala...jaz sem pa spančkala pol k sm se pa zbudila sta pa prišla in smo se dojili...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:02:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
a je kera že mela obisk patronažne sestre zdej v zadnjem trimesečju?? jz jo morm zdej en dan poklicat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:03:08
|
|
|
|
KatMat
|
zakaj pa v zadnjem trimesecju??nam so rekl ko zvemo kdaj gremo dam iz porodnisnice sele poklicemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:03:47
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera že mela obisk patronažne sestre zdej v zadnjem trimesečju?? jz jo morm zdej en dan poklicat A to tud obstaja? Jst nič ne vem...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:03:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera že mela obisk patronažne sestre zdej v zadnjem trimesečju?? jz jo morm zdej en dan poklicat tega pri nas ni... a niso nase bebike ze obrnene(vec ali manj)moja res naredi vsaj 5 prevalov v meni na dan! jaz sploh nevem kako je obrnjen ta naš čutim ga vsepovsod tko da ne bi vedla...bom pa zdaj na pregledu vprašala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Cveka30 ..... jupi... a pol je že tkole ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:05:03
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no mi tega še ne vemo.. bomo pa kmalu najbrž zvedeli kako vse zgleda... Jst sem lih včeraj gledala na youtube filmček - je pokazalo najprej rojstvo dojenčka, potem pa še posteljico. Nisem vedla, da je ta stvar tako velika.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:05:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja, nam je v MŠ povedala, da nam pripada in da poklilčemo najbližji zdravstveni dom... baje nosečnice tega sploh ne vedo... to je pol ista patronažna sestra k pride spet takoj po porodu k tebi na obisk... k ti pokaže kako skopaš dojenčka in podobne stvari
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:06:16
|
|
|
|
KatMat
|
tuki ej ful lep posnetek poroda v vodi...ce vam ne odpre se registrirajte...res...http://www.youtube.com/watch?v=-ct8MyqhC2c
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:06:19
|
|
|
|
petrazg
|
Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila... Od stvari moram kupit še naslednje: pleničke 2 paketa, podloge za previjanje za na pot, 2 steklenički, alkohol, čaj za novorojenčke (za vsak slučaj), stvari za domov (hlače že imam). Ma sej skor nič ne rabim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:06:48
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja, nam je v MŠ povedala, da nam pripada in da poklilčemo najbližji zdravstveni dom... baje nosečnice tega sploh ne vedo... to je pol ista patronažna sestra k pride spet takoj po porodu k tebi na obisk... k ti pokaže kako skopaš dojenčka in podobne stvari In kaj naj bi se pogovarjale pred porodom?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:07:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Cveka30 ..... jupi... a pol je že tkole ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vredu važn da si čutila... sploh ni pomembno kako močno je bilo... jz pa ne vem kako je moja obrnjena... nazadnje je bla še pošrek - glava pr levih rebrih, noge pri desnih... bom zdej 9.3. k mam pregled vidla kako je - če je sprmenila že kakšen položaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
a da patronažna pride na dom pred rojstvo otroka pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:08:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila... tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?