Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:19:03
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sem tudi težkokategornik. In v prvo sem bila še večji. Skoraj sumo borc.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:23:02
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem tudi težkokategornik. In v prvo sem bila še večji. Skoraj sumo borc. si pa našla primerjavo Jst sem se v 1. nosečnosti zredila +25, pa niti ni zgledalo tako veliko , zdej kile niti ne prehitevajo in jih nimam več kot v prvo, samo trebušček...... ta je pa ooooogromen.... Kolk si se pa zredila v prvo Maja? Pa je šlo dol....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:26:38
|
|
|
|
maja1488
|
V prvo +30. 12 jih je šlo sol s porodom, 10 še v dveh letih, ostalo sem vzela za svoje. Do sedaj pa jih je šlo že 8 gor, pa kr pazim kaj in kdaj jem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:06:30
|
|
|
|
christiana21
|
že imaste izbrana imena za svoje ?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:13:26
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 že imaste izbrana imena za svoje ? Midva imava že dolgo, ampak ne poveva.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:17:37
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 že imaste izbrana imena za svoje ? Mi bomo imeli pa Lukca... Pa ti Christiana?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:17:38
|
|
|
|
dito
|
Jaz že imam tudi ful velik trebuh. Kile pa 4,5 +. Manj kot v 1. . Takrat sem se zredila 24 kg. Res,da sem bila polna vode, vendar ni šlo vse dol (nisem imela dobene diete). Imena- mi se še odločamo, ker se ne moremo uskladiti. Meni in hčerki je lepo ZAL (to je bilo rezervirano za hči) ali pa GAL, Matija, dragi pa ima čisto kontra imena. Bo še borba
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:20:11
|
|
|
|
petrazg
|
Dito meni je pa Gal full všeč... Pa sej sta dve bejbe, bosta že očija prepričale... A zdej kaj več brca, al je še kar čisto priden... sem se večkrat spomnila na tebe, ko se nisi več dni oglasila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:27:18
|
|
|
|
christiana21
|
Meni je tudi všeč ime Gal. Christiana bo pa imela Glorio
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:29:22
|
|
|
|
Dudica1
|
imena mi imamo zaenkrat ZOJA in MAJ kaj bo pa na koncu pa bogve,za fantka so še ena ugibanja s strani možeka Drugače pa lananai petrazg všeč Lukec dito tudi všeč Gal bolj kot Zal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 13:31:54
|
|
|
|
dito
|
petrazg- ti povem, da me je viroza čisto iz tira spravila. Bila sem čisto brez volje. Tako, da še račun. se mi ni dalo vklopit. A saj res, da sva dve in ga bova prepričale. Je pa res, da sem se v 1. ful obremenjevala z imenom, sedaj pa mi je čisto drugače. Samo, da bo zdrav in bo vse vredu. Ne mali je še zmeraj bolj miren (pravo nasprotne hćerke, ki je bila prava nogometašica). Vendar je bila potem ful pridna. Gin. mi je v pon. rekla, da je to normalno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 14:09:33
|
|
|
|
avokado
|
Ojla, en dan vas ne preberem - pa je že 10 novih strani - sploh vam ne sledim več. No bila sem na testu za nosečniško sladkorno. Prvi odvzem krvi (rezultal 4,5), po popitem sladkornem napitku pa je bil rezultat 7,7. Rekli so mi, da je to ok. Čeprav je meja se mi zdi 6,1. Kakšne izkušnje mate ve? Imena - zbrala samo ne poveva. Po pravici povedano - nisem brala zadnjih strani - ste preveč načvekale. Vse naj naj tistim, ki praznujete. Brala sem tudi, da ste se mele lepo na sladkanju v Ljubljani - upam, da še za nas, ki se nismo pridružile.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 14:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: avokado No bila sem na testu za nosečniško sladkorno. Prvi odvzem krvi (rezultal 4,5), po popitem sladkornem napitku pa je bil rezultat 7,7. Rekli so mi, da je to ok. Čeprav je meja se mi zdi 6,1. Kakšne izkušnje mate ve? jest sem imela 7.1, pa mi je ena G povedala da je to ravno na meji in da naj se pazim pri sladkorju, druga G pa mi je rekla, da je to čisto OK in v mejah normale... kakorkoli že, to nisem vzela tako za hudo, se pa pri sladkorju pazim, tako da pač ne pretiravam !
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 14:45:55
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 imena mi imamo zaenkrat ZOJA in MAJ kaj bo pa na koncu pa bogve,za fantka so še ena ugibanja s strani možeka Dudica mi smo v prvo imeli točno takšno izbiro! za zdaj pa nimam pojma... vsaj da bo vemo, kar že izloči nekaj fajtov
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 15:55:10
|
|
|
|
Dudica1
|
super ne vemo še točno kaj bo ampak zaenkrat ostaja tako .Sporoči kako se boste odločili za da boste še nam dali kako idejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 16:22:18
|
|
|
|
mani2
|
Tudi pri nas imamo težke probleme pri določitvi imen. Sine pravi da bo kar sestrica ali pa bratec, moj pa se ne strinja z nobenim imenom ki ga jaz predlagam. Ko bi vsaj vedeli ali bomo imeli ali .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 16:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
mene je pa dns že ta tretjič ful stiskalo v prsnem košu in odzadi med lopatcam,kr ene deset minut A ma ktera kakšne podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 17:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI Cvetka30 a pa si ti to kej čutila kakšni so občutki če ti posteljica odstopi, ali to vidi le G? Hvala lp ne vem če sem kaj čutila, ker sem imela v sredo zjutraj lahke krvavitve in potem bolečine v spodnjem delu trebuha, potem sem klicala svojo G. in mi je rekla da naj pridem na pregled, tako da mi je včeraj na UZ moja G. povedala da mi je rahlo odstopila posteljica! mi je pa rekla, da če mislim še naprej hodit delat da bom pa res splavla, ker je sedenje na blagajni in delanje isto kot da bi normalno delala, ravno tako trpi zato mi je rekla, da moram dat vse od akta če ne............ imena: midva imava NIK in NIKA tako da ne bova imela problema kaj bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 18:09:51
|
|
|
|
maja1488
|
Pri nas bo najverjetneje Gal, če bo fantek, za punčko pa imava Zara in Tisa. Najprej sva ful hotela ime Jaša za fantka ampak imamo že Mašo doma in bo ful preveč podobno. Maj mi je tudi ful všeč ampak sem jaz MAja in bo še bolj čudno. Nismo še točno definirali, mogoče si še premislimo. Če vprašam tamalo, reče da naj ji bo ime punčka. Da je to ime ful lepo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 18:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
naš tud reče, če ga uprašam kako bo ime fantku reče da bo fantek, če pa ga vprašam kako bo ime punčki pa reče punčka tako in tako pa naš fantič pravi vsem da bo dobu sestrco naš je že dobu vročino, tako da zraven kašljanja in hropenja,še težko diha in ima vročino 39°C l.p.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 19:11:10
|
|
|
|
gala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mene je pa dns že ta tretjič ful stiskalo v prsnem košu in odzadi med lopatcam,kr ene deset minut A ma ktera kakšne podobne izkušnje? Dudica, točno to se je meni dogajalo dobra 2 meseca nazaj. Bilo je tako hudo, da sem ob dveh, treh ponočmi mogla sesti, ker leže nisem več mogla dihati. Po preiskavah so mi dali šumečo tableto kalija (ker mi ga je primanjkovalo), mi povedali, da imam nizke levkocite in da bo minilo. No, pa sem še cel teden tako ponoči sedela namesto ležala, pa je res minilo. Še danes mi ni jasno, kaj bi to bil za en . Upam da boš kmalu bolje...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 19:35:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Dudica, točno to se je meni dogajalo dobra 2 meseca nazaj. Bilo je tako hudo, da sem ob dveh, treh ponočmi mogla sesti, ker leže nisem več mogla dihati. Po preiskavah so mi dali šumečo tableto kalija (ker mi ga je primanjkovalo), mi povedali, da imam nizke levkocite in da bo minilo. No, pa sem še cel teden tako ponoči sedela namesto ležala, pa je res minilo. Še danes mi ni jasno, kaj bi to bil za en . Upam da boš kmalu bolje... ma to me za deset minut stisne in nikol do zdaj še ne ponoči,težko diham takrat ja .Mam pa kri tko dobro da so mi rekli v lj. da še niso vidl tko dobre krvi Tko da tud jaz nevem kaj bi bil to za en
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 19:43:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZLET CELJE: MISIJA KOFETEK!!! Štart iz LJ: 1. kATmAT ( peljem en avto) 2.FLASK_A ( ne peljem, pridem direkt iz službe) 3.blueeyes (ne peljem,se eni uštulim v avto) 4...... 5...... vsaj se ena gre lahk v ta avto....ajde dejmo punce....pokazat stajerkam da tud ma njih mislimo!!! V CELJU NAS PRICAKAJO: 1.MANI2 2. Biba Maja dejmo punce...zacahnite se...da ne bove sam dve u avtu!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 19:46:13
|
|
|
|
KatMat
|
danes sm bila v bolnici pri tasci(bomo naslednji teden vidla kaj bo-so jo kr not obdrzal) pa spet pri mamici v cerknici... sm sla dvignt pošto.....zzzs....bolniška podaljsana!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 19:49:06
|
|
|
|
2mak
|
Dudica, take težave sem imela jaz v 1. nosečnosti - ponoči sem se zbujala in prvič sem prav jokala, ker me je bilo tako strah, ker nisem mogla dihat. Bolelo me je spredaj pri žlički nekje in zadaj med lopaticama. Potem so mi naredili tudi uz srca in svašta zraven, pa mi je na koncu pomagal le porod oz. ko se je otroček spustil toliko nižje, da mi ni več pritiskal nevemkam. So mi predlagali naj po porodu naredim gastroskopijo, ampak je bilo potem itak dobro in nisem šla. V tej nosečnosti me je tudi parkrat bolelo in mi pomaga, če "podiram kupčke", ampak jaz to na silo ne znam in je težko. Če mi vseeno uspe, je lažje. Imena pa... Jaša je meni ful ful všeč za fantka, pa je že od dragega nečak, pa všeč mi je še Črt, pa se moj dragi ne strinja (ker je bil njegov pokojni sošolec, pa bi ga spominjalo nanj...), za punčko mi je pa ravno danes hčerka povedala kako naj ji bo ime. Borut!!! Sem se tok smejala - sploh ne vem kje je našla to ime. Všeč so mi še Blažka, Brina (jih je že ful, vem), pa še dosti imen, samo nobeno me do zdaj še ni prepričalo. Zudi Gal, Zala, Zara... Lepo!!! Uživajte!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?