|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
23.1.2009 10:09:52   
Dudica1
cveka30 tudi pri nas smo bolni,upam da se čimprej pozdravite user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.1.2009 10:16:05   
Anonimen
DUDICA1: ja, saj, ampak naš je ful aktiven sam ful kašlja in hrope v plučih, tako da upam ne bomo imeli kakšnega napada, zato pa je doma, ker se bojim da bi imel napad laringitičen, drugače pa je G. rekla da bi bil lahko v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
23.1.2009 10:20:13   
OliveOyl
cveka30 jaz sem imela odstop posteljice,sem mogla strogo ležat,sam do wc-ja pa nazaj,ker je nevarnost splava ali prezgodnjega poroda, kadar koli.
še zdaj nič ne dvigujem,pazim da ne grem prehitro po stopnicah,nič takega ne delam,še kadar grem v štacuno kupim sam mal,da ni pretežko-ne zame,ne za denarnico.user posted image user posted image

Zato cveka se čuvaj,resno..in tisti košček ,ki odstopi se ne prilepi nazaj ampak propade,zdaj si pa predstavljaj,če je to velik del kako to zgleda.
če ne bi ležala bi mogla it v bolnico.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 23.1.2009 10:21:22 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.1.2009 10:29:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

DUDICA1: ja, saj, ampak naš je ful aktiven sam ful kašlja in hrope v plučih, tako da upam ne bomo imeli kakšnega napada, zato pa je doma, ker se bojim da bi imel napad laringitičen, drugače pa je G. rekla da bi bil lahko v vrtcuuser posted image

ma naš ma pa čista pljuča mu je poslušala,čeprav malo kašlja,nič ne hrope.Tud ful je aktiven,samo da nagajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.1.2009 10:36:38   
christiana21
ojla čvekeuser posted image

Kako ste spale, ste si odpočile?
Jaz spim dokaj dobro do 5ih zjutraj, potem me pritisne lulat, grem, potem pa hitro nazaj v posteljo, dokler se mi pač še poležava in lenari. Muči pa me nekaj depresija. Že cel teden, odkar sem se preselila v to hišo, sem žalostna. Vsako jutro, ko gre dragi v službo jokam, naj ostane doma pri meni.
Aja, tudi jaz se pripopala slikico bušija v album.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.1.2009 10:40:53   
petrazg
Kakšna noč je dons za mano (vidim, da nisem edina user posted image )... spala nisem sem skoraj nič... celo noč sem kot duh strašila po stanovanju, malo sem bila na računalniku, malo sem brala, malo tv gledala in šla sama sebi na živce... Mali se je ponoči zbujaluser posted image , skoz je bil odkrit (nimam pojma kaj je sanjal), oči je po dolgem času smrčaluser posted image .... Grem še malo nazaj v posteljo, ker me bo drugače vrglo...

Cveka30.
.. kadar nas začne kašljati in hropeti, smo takoj na Ventolinu, ker dobimo vedno bronhitis... A ga lahko daš kakšni babici ali komu v varstvo... Ti pazi nase in na svojega user posted image , stanovanje pa naj bo razmetano, če pa koga moti naj pa pospravi... user posted image Sem se jaz tudi na začetku full sekirala, ker sem bila cel dan doma, stanovanje pa ni bilo glih v nulo pospravljeno... sedaj si pa mislim, če koga kaj moti, kar izvoli, tam so cunje, čistila, sesalnik....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.1.2009 10:43:02   
Anonimen
pol to pomeni da je bolje da imam katastrofo. kot pa da kaj preveč delam, mal bom ampak res ful počasi delala, da ne bo kaj narobe!

oliveoly:
v katerem tednu pa si imela ti odstopljeno posteljico? jaz sem v 23 tednu!

jaz sem tud za srečanje v postojni, samo če bom lahko šla ko boste imele srečanje ker se trnutno nič kaj preveč ne upam!

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
23.1.2009 10:47:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Srbska kuhinja je tole ja. Njami!

kaaaaaaj?? o čemu je to govora... kaj sem zamudila?? kva bi zdej čevape, pa kajmak, lepinjo, šobsko solato, prabranac... mmm nehaj s takimi asociacijami

http://www.pansion-leskovac.com/slike_jelovnik/rostilj/images/Jelovnik-2008-7_06.jpg

tole, ko bomo v Postojni

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.1.2009 10:47:15   
Dudica1
petrazg to dam pa čist prav če koga karkoli moti da ni pospravljeno naj pa pospraviuser posted image ,itak da ne boš pospravlau če pa je user posted image v nevarnostiuser posted image naj bo kakršno že je!!!

christiana21 tud pr men pride kakšen tak dan da jokam ko moj gre pa še ko vem da ga celi dan ne bo domovuser posted image user posted image user posted image ampak se skuliram pol pa je vredu,
spij eno močno user posted image pa bo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.1.2009 10:47:41   
Anonimen
mi smo na ventolinu in flexotitu že od enega leta, tako da samo povečam dozo in nič druzga! za v varstvo našga frajerja pa nimam nikogar, ker babica ( tašča) je tud bolna in se bosta sam še bolj nalezla od drug druzga, saj je kar priden naš frajer mi nič kaj preveč ne nagajauser posted image user posted image user posted image

me je tašča navadla da ne smem imet razkopano, in me zdaj ful moti če imam stanovanje razkopano in ne posesanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
23.1.2009 10:48:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

http://www.pansion-leskovac.com/slike_jelovnik/rostilj/images/Jelovnik-2008-7_06.jpg

tole, ko bomo v Postojni
[/quote)

Pa palačinkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.1.2009 10:49:10   
OliveOyl
v 12.tednu,pa nisem strogo ležala ampak samo počivala,pa me je kaznovalo..(so mi rekli da naj samo počivam)

v 16.tednu sem ponovno zakrvavela pol sem mogla pa strogo ležat,ker bi lahko splavila.Pa še zdaj,vskič ko grem na wc,s strahom pogledam hlačke,če ni kakšnega fleka krvi gor.
Merkaj se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.1.2009 10:51:22   
OliveOyl
Še en vic pol se pa spokam:

Ulovili bosanci medvjeda.Vidi to amerikanac iz SFORA,pa pita?
"Grizli?"
"Šta grizli?Davili bolan,više od pola sata!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.1.2009 10:54:15   
OliveOyl
cveka jaz sem mogla imet tud vse tipi topi,sem bila kar bolna,če sem vidla da je razmetano,pa še sem mal no...
ni druge,počivaj drugač naj pa tašča puca,če jo moti al pa kdo drug.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.1.2009 11:10:31   
mani2
Evo, drage moje čveke jaz sem iz pregleda. Je reku da je vse vredu sem zaprta ko ne vem kaj, pa tud kile niso šle pretirano gor. Sploh v primerjavi z 1.user posted image  ne. Naslednji pregled imam 6.3.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.1.2009 11:12:12   
Leela
ma babe ve ste tolk smešne s to hrano user posted image .

cveka tudi moj ima virozo, je imel vročino 40, ima zapacana pluča in tak zelen gnojen smrkelj, da to ne moreš verjet. Dobil je antibiotik. Je pa tudi začel samo z kašljanjem.

Mi imamo že nekaj noči pestro, spim pri tamalmu v sobi na jogiju na tleh in me vse boli.
Stanovanje imam pa tudi jaz v razsulu.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.1.2009 11:14:59   
Anonimen
saj, počivam, sam sem ko ne vem kaj, ko vidim da je kaj za narest me tojk časa živcira da ne grem naredit, sam cujne me lahko cel teden čakajo pa jih ne bom speglala, ker se mi kar gravža poprijet za likalnik imam že tri stroje za speglat pa se še kar kpček dela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

grem ležat da res ne bo kaj narobe!

lep dan vam želim

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
23.1.2009 11:23:07   
Dudica1
no vse lepo počivat pa tud jaz grem zdaj ko je šel mali mal spat...

se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.1.2009 11:27:24   
petrazg
Christiana.. pridejo boljši in slabši dnevi. Nosečkam kdaj hormoni ponagajajo, pa smo bolj dovzetne za vse stvari. Ti samo globoko zadihaj, se zaposli s čim več stvarmi... Že samo z ringaraja forumom se lahko zaposliš za nekaj časa, in vedno je katera , ki je prijavljena in čveka... Drži se, saj bo boljše.... user posted image
Imaš pa full mejhnega bušija... user posted image  

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.1.2009 11:42:03   
U_SURDI
Cvetka30 a pa si ti to kej čutila kakšni so občutki če ti posteljica odstopi, ali to vidi le G?
Hvala
lp

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.1.2009 11:55:22   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Imaš pa full mejhnega bušija... user posted image  

zakaj smeško? je res tak majhen?user posted image  Sicer pa, lahko bi bil večji, pa ni, ker  se nisem nič zredilauser posted image . Je to kaj narobe?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.1.2009 11:59:12   
mani2
christiana21 Prav simpatičen trebušček imaš. Pa niti ni tako mali. Kako ti uspe da se ne zrediš. Jaz sem že šla gor 5,5 kg. Aja sam jes non stop jem sladkarije user posted image . Mislim da bo to krivo.

Neposredna povezava do sporočila: 372
23.1.2009 12:00:06   
christiana21
Me je že mal zaskrbelo zakaj se ne zredim...kaj če bo moj cukrček potem premali? Ginekologinja sicer ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe z mojo težo, ampak meni  se zdi čudno.user posted image  Sicer pa vem, da nisem pridno jedla, zajtrke sem kar preskakovala, ker mi ni bilo za jest, za kosilo sem pojedla nekaj malega, pa za večerjo kos kruha. Zdaj pa že kakšen teden pridno jem user posted image . user posted image  zame, heheheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
23.1.2009 12:00:31   
Anonimen
Ojla!

Pozdravljene nove souser posted image !

cristiana21 nič se ne boj zaradi trebuščka. Moj je še manjši in vsi mi govorijo, da sem napihnjena in ne noseča. Čisto vse je v redu. Poznam pa dekleta, ki so prav tako 1. noseče in šele v 3. mesecu in imajo bušija večjega kot jaz, ki sem v 5. Nič se sekirat.

Za srečanje v Postojni. Tja bi lahko tudi jaz prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 374
23.1.2009 12:15:56   
petrazg
Christiana... ne, nič ni narobe s tvojim bušijem. Mogoče sem se narobe izrazila, sorry... Samo, sem sebe primerjala in ugotovila, da ne vem če sem imela manjši trebušček od tebe , ko sem bila noseča 3 mesece. Si prava manekenka nosečkica, jst sem pa bolj v težki kategoriji. Meni že moj pove, da sem takšna kot sem bila pred porodom... Si sploh ne upam, da ti svojega bušija gor, ko imate vse tolk majhne, pa me boste vprašale, če sem mogoče mesec falila...user posted image
Je pa bila ena majčica o7, ki se je zredila 4 kg v nosečnosti in rodila fantka nekaj čez 3 kg.... Ona je še na zadnjem kofetku v aprilu zgledala kot nenosečka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?