Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:09:52
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka30 tudi pri nas smo bolni,upam da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
DUDICA1: ja, saj, ampak naš je ful aktiven sam ful kašlja in hrope v plučih, tako da upam ne bomo imeli kakšnega napada, zato pa je doma, ker se bojim da bi imel napad laringitičen, drugače pa je G. rekla da bi bil lahko v vrtcu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:20:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveka30 jaz sem imela odstop posteljice,sem mogla strogo ležat,sam do wc-ja pa nazaj,ker je nevarnost splava ali prezgodnjega poroda, kadar koli. še zdaj nič ne dvigujem,pazim da ne grem prehitro po stopnicah,nič takega ne delam,še kadar grem v štacuno kupim sam mal,da ni pretežko-ne zame,ne za denarnico. Zato cveka se čuvaj,resno..in tisti košček ,ki odstopi se ne prilepi nazaj ampak propade,zdaj si pa predstavljaj,če je to velik del kako to zgleda. če ne bi ležala bi mogla it v bolnico.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 23.1.2009 10:21:22 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:29:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 DUDICA1: ja, saj, ampak naš je ful aktiven sam ful kašlja in hrope v plučih, tako da upam ne bomo imeli kakšnega napada, zato pa je doma, ker se bojim da bi imel napad laringitičen, drugače pa je G. rekla da bi bil lahko v vrtcu ma naš ma pa čista pljuča mu je poslušala,čeprav malo kašlja,nič ne hrope.Tud ful je aktiven,samo da nagaja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:36:38
|
|
|
|
christiana21
|
ojla čveke Kako ste spale, ste si odpočile? Jaz spim dokaj dobro do 5ih zjutraj, potem me pritisne lulat, grem, potem pa hitro nazaj v posteljo, dokler se mi pač še poležava in lenari. Muči pa me nekaj depresija. Že cel teden, odkar sem se preselila v to hišo, sem žalostna. Vsako jutro, ko gre dragi v službo jokam, naj ostane doma pri meni. Aja, tudi jaz se pripopala slikico bušija v album.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:40:53
|
|
|
|
petrazg
|
Kakšna noč je dons za mano (vidim, da nisem edina )... spala nisem sem skoraj nič... celo noč sem kot duh strašila po stanovanju, malo sem bila na računalniku, malo sem brala, malo tv gledala in šla sama sebi na živce... Mali se je ponoči zbujal , skoz je bil odkrit (nimam pojma kaj je sanjal), oči je po dolgem času smrčal .... Grem še malo nazaj v posteljo, ker me bo drugače vrglo... Cveka30... kadar nas začne kašljati in hropeti, smo takoj na Ventolinu, ker dobimo vedno bronhitis... A ga lahko daš kakšni babici ali komu v varstvo... Ti pazi nase in na svojega , stanovanje pa naj bo razmetano, če pa koga moti naj pa pospravi... Sem se jaz tudi na začetku full sekirala, ker sem bila cel dan doma, stanovanje pa ni bilo glih v nulo pospravljeno... sedaj si pa mislim, če koga kaj moti, kar izvoli, tam so cunje, čistila, sesalnik....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pol to pomeni da je bolje da imam katastrofo. kot pa da kaj preveč delam, mal bom ampak res ful počasi delala, da ne bo kaj narobe! oliveoly: v katerem tednu pa si imela ti odstopljeno posteljico? jaz sem v 23 tednu! jaz sem tud za srečanje v postojni, samo če bom lahko šla ko boste imele srečanje ker se trnutno nič kaj preveč ne upam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:47:15
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg to dam pa čist prav če koga karkoli moti da ni pospravljeno naj pa pospravi ,itak da ne boš pospravlau če pa je v nevarnosti naj bo kakršno že je!!! christiana21 tud pr men pride kakšen tak dan da jokam ko moj gre pa še ko vem da ga celi dan ne bo domov ampak se skuliram pol pa je vredu, spij eno močno pa bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo na ventolinu in flexotitu že od enega leta, tako da samo povečam dozo in nič druzga! za v varstvo našga frajerja pa nimam nikogar, ker babica ( tašča) je tud bolna in se bosta sam še bolj nalezla od drug druzga, saj je kar priden naš frajer mi nič kaj preveč ne nagaja me je tašča navadla da ne smem imet razkopano, in me zdaj ful moti če imam stanovanje razkopano in ne posesano
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:49:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
v 12.tednu,pa nisem strogo ležala ampak samo počivala,pa me je kaznovalo..(so mi rekli da naj samo počivam) v 16.tednu sem ponovno zakrvavela pol sem mogla pa strogo ležat,ker bi lahko splavila.Pa še zdaj,vskič ko grem na wc,s strahom pogledam hlačke,če ni kakšnega fleka krvi gor. Merkaj se!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:51:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Še en vic pol se pa spokam: Ulovili bosanci medvjeda.Vidi to amerikanac iz SFORA,pa pita? "Grizli?" "Šta grizli?Davili bolan,više od pola sata!"
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 10:54:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveka jaz sem mogla imet tud vse tipi topi,sem bila kar bolna,če sem vidla da je razmetano,pa še sem mal no... ni druge,počivaj drugač naj pa tašča puca,če jo moti al pa kdo drug.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:10:31
|
|
|
|
mani2
|
Evo, drage moje čveke jaz sem iz pregleda. Je reku da je vse vredu sem zaprta ko ne vem kaj, pa tud kile niso šle pretirano gor. Sploh v primerjavi z 1. ne. Naslednji pregled imam 6.3.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:12:12
|
|
|
|
Leela
|
ma babe ve ste tolk smešne s to hrano . cveka tudi moj ima virozo, je imel vročino 40, ima zapacana pluča in tak zelen gnojen smrkelj, da to ne moreš verjet. Dobil je antibiotik. Je pa tudi začel samo z kašljanjem. Mi imamo že nekaj noči pestro, spim pri tamalmu v sobi na jogiju na tleh in me vse boli. Stanovanje imam pa tudi jaz v razsulu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
saj, počivam, sam sem ko ne vem kaj, ko vidim da je kaj za narest me tojk časa živcira da ne grem naredit, sam cujne me lahko cel teden čakajo pa jih ne bom speglala, ker se mi kar gravža poprijet za likalnik imam že tri stroje za speglat pa se še kar kpček dela! l.p. grem ležat da res ne bo kaj narobe! lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:23:07
|
|
|
|
Dudica1
|
no vse lepo počivat pa tud jaz grem zdaj ko je šel mali mal spat... se pišemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:27:24
|
|
|
|
petrazg
|
Christiana.. pridejo boljši in slabši dnevi. Nosečkam kdaj hormoni ponagajajo, pa smo bolj dovzetne za vse stvari. Ti samo globoko zadihaj, se zaposli s čim več stvarmi... Že samo z ringaraja forumom se lahko zaposliš za nekaj časa, in vedno je katera , ki je prijavljena in čveka... Drži se, saj bo boljše.... Imaš pa full mejhnega bušija...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:42:03
|
|
|
|
U_SURDI
|
Cvetka30 a pa si ti to kej čutila kakšni so občutki če ti posteljica odstopi, ali to vidi le G? Hvala lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:55:22
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Imaš pa full mejhnega bušija... zakaj smeško? je res tak majhen? Sicer pa, lahko bi bil večji, pa ni, ker se nisem nič zredila . Je to kaj narobe?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 11:59:12
|
|
|
|
mani2
|
christiana21 Prav simpatičen trebušček imaš. Pa niti ni tako mali. Kako ti uspe da se ne zrediš. Jaz sem že šla gor 5,5 kg. Aja sam jes non stop jem sladkarije . Mislim da bo to krivo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:00:06
|
|
|
|
christiana21
|
Me je že mal zaskrbelo zakaj se ne zredim...kaj če bo moj cukrček potem premali? Ginekologinja sicer ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe z mojo težo, ampak meni se zdi čudno. Sicer pa vem, da nisem pridno jedla, zajtrke sem kar preskakovala, ker mi ni bilo za jest, za kosilo sem pojedla nekaj malega, pa za večerjo kos kruha. Zdaj pa že kakšen teden pridno jem . zame, hehehe
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Pozdravljene nove so ! cristiana21 nič se ne boj zaradi trebuščka. Moj je še manjši in vsi mi govorijo, da sem napihnjena in ne noseča. Čisto vse je v redu. Poznam pa dekleta, ki so prav tako 1. noseče in šele v 3. mesecu in imajo bušija večjega kot jaz, ki sem v 5. Nič se sekirat. Za srečanje v Postojni. Tja bi lahko tudi jaz prišla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.1.2009 12:15:56
|
|
|
|
petrazg
|
Christiana... ne, nič ni narobe s tvojim bušijem. Mogoče sem se narobe izrazila, sorry... Samo, sem sebe primerjala in ugotovila, da ne vem če sem imela manjši trebušček od tebe , ko sem bila noseča 3 mesece. Si prava manekenka nosečkica, jst sem pa bolj v težki kategoriji. Meni že moj pove, da sem takšna kot sem bila pred porodom... Si sploh ne upam, da ti svojega bušija gor, ko imate vse tolk majhne, pa me boste vprašale, če sem mogoče mesec falila... Je pa bila ena majčica o7, ki se je zredila 4 kg v nosečnosti in rodila fantka nekaj čez 3 kg.... Ona je še na zadnjem kofetku v aprilu zgledala kot nenosečka...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?