|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 15:27:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tudi tale beseda katero doleti. Med vsemi tudi mene. Tako pač je, da smo eni ljudje taki, da rinemo naprej in ko enkrat obtičimo je obup. Jaz lahko zase rečem, da ne morem bit na enem mestu in bog ne daj, da bi bilo vedno vse enako. Pri meni se morajo vedno dogajat spremembe, ker se mi drugače meša. user posted image  Taka pač sem. En mesec enakosti je too much zame. Že razmišljam kako bi prebarvala kakšno steno, da je vsaj malo spremembe, pa ni dolgo, kar smo eno prebarvali v dnevni pa nabavili nov regal. Pa ko bo pomlad bo itak bolje, ker bom lahko spet rila po zemlji zunaj in se veselila narcis in tulipanov, ki sem jih jeseni posadila, če ne bom bentila na sosedove mačke. Včeraj sem našla ogromen drek v svoji cvetlični gredi. Joj, imam ful rada živali samo ko ne serjejo po moji gredi. user posted image

Sej bo bolje...sam te vasi macki so pa res kr neki no... Men se zaradi mackov tud trga, samo tukaj nimajo lastnikov pa nimas na koga bemtit..
Sem pa prav zate posnela tole slikco, par dni nazaj , pa te ni bilo ti jo pa sedaj dam...sam je od dalec, pa upam dajih bos lahko prestela.
Nasi macki tu so vsi debeli ko pujsi pa noben nima lastnika...evo tole ja pa samopostrezna restavracija. ( fuj)

user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.1.2009 15:33:07   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Estrella- kaj pa tebe daje? Depresija, je huda beseda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tale beseda katero doleti. Med vsemi tudi mene. Tako pač je, da smo eni ljudje taki, da rinemo naprej in ko enkrat obtičimo je obup. Jaz lahko zase rečem, da ne morem bit na enem mestu in bog ne daj, da bi bilo vedno vse enako. Pri meni se morajo vedno dogajat spremembe, ker se mi drugače meša. user posted image  Taka pač sem. En mesec enakosti je too much zame. Že razmišljam kako bi prebarvala kakšno steno, da je vsaj malo spremembe, pa ni dolgo, kar smo eno prebarvali v dnevni pa nabavili nov regal. Pa ko bo pomlad bo itak bolje, ker bom lahko spet rila po zemlji zunaj in se veselila narcis in tulipanov, ki sem jih jeseni posadila, če ne bom bentila na sosedove mačke. Včeraj sem našla ogromen drek v svoji cvetlični gredi. Joj, imam ful rada živali samo ko ne serjejo po moji gredi. user posted image

a lubika, saj nas je veliko takih...dokler si tako raspoložena je še super user posted image  , jaz nisem bla tak niti približno, ko sem imela ta pravo depresijo user posted image  ...
sem zdaj opazla da si mi ti odgovorila...sem mislila, da ni z estrello res  kaj se dogajalo ko me ni blo...čeprav mislim, da sta obe preveč pozitivki da bi se kr tako vdali nečemu kot je depra user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.1.2009 15:35:30   
Anonimen

Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje .

Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. user posted image

Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da ....

Ja tukaj so pa vsi bosi al pa v nogavickah ali neortopedskih cevljckih, pa je ogromno platfusa in prevsem eni otroci tako cudno hodijo, kar vlecejo noge za sabo...Zato sem se jaz odlocila tako kot ti, malo v ortopeskih malo v nogavicah.

Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. user posted image  Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta.

Ja, to je drek...midve z tasco sva velike prijateljice odkar ne zivi pri nas. Prej pa je pokalo vsak dan, ker tud jaz ne znam bit tiho...

Ga je pa danes moja tasca spet krepko posrala in nekaj hudega uspicila...user posted image user posted image  Jaz sem se ze ohladila, moj moz pa ne...in sedaj tuli na vse.. ko sem ga prej poklicala se je tok dru na zaposlene, da sem mu kar po hitrem postopku rekla adijo, da ne bi se jaz kaj pokasirala user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.1.2009 15:35:33   
barbaw

Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje .

Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. user posted image

Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da ....

Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. user posted image  Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta.

ja vsaka po svoje...hodli bodo vsi , moja nečakinja ma na primer platfus, pa ti raje ne bi povedala od česa, oziroma, da je bla tud skoz v ortopedskih čeveljcih , ker so tako svetovali glede na njeno resno zdr stanje ob in po rojstvuuser posted image user posted image user posted image

Glede tasta pa mu povej  tako kot zdaj meni, pa vsem ki ti težimo tudi user posted image  user posted image  user posted image

Moj sošolec ga je tudi imel in je edini primer, ki ga poznam s platfusom. Je moral nositi ortopedske čevlje, ker so ga v navadnih ful bolele noge. Ne vprašaj koliko so stali njegovi čevlji. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
26.1.2009 15:35:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Vidim, da ste se vceraj mal o ceveljckih pogovarjali.. Tana res je tesko bit pameten lahko ti pa povem mojo izkusnjo zakaj sem se odlocila za ortopedske cevljcke ze sedaj...seveda jih nima skoz gor ampak kadar je spocit in se velik postavlja na nogice... popzno popoldan ko ze sam tecnari in kobaca ga imam tudi jaz v nogavickah.

V Egiptu na to kaksni so prvi ceveljcki ne dajo kaj dosti, pravzaprav so otroci bosi ali pa kar v nekih kitajskih supergicah..in pa  da ne govorim da ze male deklice v cevljckih ali cokljah z peto...

Rezultat:

-ogromno otrok z platfusom - ne vem kako se pravilno napise.( tudi moj moz in moja necakinja)

Pa veliko otrok vidim, ko sploh ne znajo hodit no... kar vlecejo noge za sabo ali pa nekako pokveceno hodijo...

V Sloveniji se mi zdi da je tega zelo malo in verjetno bo razlog tudi to da veliko damo starsi na otrosko obutev...

Tako da jaz iz tega kar vidim tu menim, da so verjetno ortopedski ceveljcki kar uredu za ko zacnejo hodit...Seveda pa se tudi strinjam da ni dobro da je nogica skoz v " kalupu" in zato naj bo prava mera obojega... Malo v cevljckih malo brez...

To je samo moje mnenje...nimam pa pojma kaj pravijo P. ker se nobenega nisem vprasala...user posted image

preberi članek... vsakega malo bo res najbolje verjetno. user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
26.1.2009 15:37:11   
barbaw

Sej bo bolje...sam te vasi macki so pa res kr neki no... Men se zaradi mackov tud trga, samo tukaj nimajo lastnikov pa nimas na koga bemtit..
Sem pa prav zate posnela tole slikco, par dni nazaj , pa te ni bilo ti jo pa sedaj dam...sam je od dalec, pa upam dajih bos lahko prestela.
Nasi macki tu so vsi debeli ko pujsi pa noben nima lastnika...evo tole ja pa samopostrezna restavracija. ( fuj)

user posted image

Najbolj hudo je to, ker je omejeno koliko živali lahko imaš, ampak tega se noben ne drži. Povrhu vsega sem danes zjutraj še srečala miško, ko sva šla z Jako v vrtec.
Tile vaši mački so pa kot eni mali pujski zavaljeni. Problem je, če prenašajo bolezni. Bi pa mogli imeti za take poteške živali kak azil pa ljudi, ki bi jih lovili. V enih državah imajo to porihtano kot je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
26.1.2009 15:40:57   
Anonimen

Mi je ratalo, če katero zanima, meni je zanimivo tudi to glede kobacanja, ker poznam kr nekaj staršev, ki so otroka kr takoj na noge pa gremo za roke........hodit! user posted image  , pa jim niso prav dali,al pa niti dovolili možnosti za plazenje.

Ma ja,  jaz full ne dovolim, da mi kdo Omarja za roke vlece...

Vsakemu recem naj sam da trebuh ven pa roke v luft ko opica pa cist nategnjene pa naj hodi , da vidim kok mu bo pasalo.user posted image user posted image

Mi bomo kar oprsnico uporabljali, ko bo zacel masirat... sedaj pa hodi kolikor sam hoce, ob steni in pa z tistim ptipomockom ki ga poriva pred sabo, ne vem kako se rece ... drugace pa siba po kolenih...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
26.1.2009 15:41:21   
Čmrlika

ja vsaka po svoje...hodli bodo vsi , moja nečakinja ma na primer platfus, pa ti raje ne bi povedala od česa, oziroma, da je bla tud skoz v ortopedskih čeveljcih , ker so tako svetovali glede na njeno resno zdr stanje ob in po rojstvuuser posted image user posted image user posted image

Glede tasta pa mu povej  tako kot zdaj meni, pa vsem ki ti težimo tudi user posted image  user posted image  user posted image

Moj sošolec ga je tudi imel in je edini primer, ki ga poznam s platfusom. Je moral nositi ortopedske čevlje, ker so ga v navadnih ful bolele noge. Ne vprašaj koliko so stali njegovi čevlji. user posted image

moja nečakinja je ob rojstvu zakasirala HUDE  možganske krvavitve, in naj niti ne bi preživela.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dalje ne morem govorit...skratka bilo je grozno.......pa je preživela dala skozi sve i svašta tudi ortopedske čeveljce, po nasvetu stroke ...fizioterapevtov...ja in od tega ma zdaj platfus, ker so jo dobesedno prisilil nogico da je šla z obliko v napačno smer.... HB ima samo to.......je vse kar je poleg krvavitev še hudega bilo izvenelo...in je medicinski mali fenomenček... pa še jih je nekaj takih ampak malo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
26.1.2009 15:41:46   
barbaw

Ja tukaj so pa vsi bosi al pa v nogavickah ali neortopedskih cevljckih, pa je ogromno platfusa in prevsem eni otroci tako cudno hodijo, kar vlecejo noge za sabo...Zato sem se jaz odlocila tako kot ti, malo v ortopeskih malo v nogavicah.

Ja, to je drek...midve z tasco sva velike prijateljice odkar ne zivi pri nas. Prej pa je pokalo vsak dan, ker tud jaz ne znam bit tiho...

Ga je pa danes moja tasca spet krepko posrala in nekaj hudega uspicila...user posted image user posted image  Jaz sem se ze ohladila, moj moz pa ne...in sedaj tuli na vse.. ko sem ga prej poklicala se je tok dru na zaposlene, da sem mu kar po hitrem postopku rekla adijo, da ne bi se jaz kaj pokasirala user posted image user posted image

Jaz pa moram bit tiho zavoljo miru in se mi nabere pa ....
Upam, da se tvoj kmalu ohladi, da se ne bo preveč komu zameril. Tvojo taščo bi tudi malo mogli za ušesa, če je kaj takega ušpičila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
26.1.2009 15:45:37   
barbaw

moja nečakinja je ob rojstvu zakasirala HUDE  možganske krvavitve, in naj niti ne bi preživela.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dalje ne morem govorit...skratka bilo je grozno.......pa je preživela dala skozi sve i svašta tudi ortopedske čeveljce, po nasvetu stroke ...fizioterapevtov...ja in od tega ma zdaj platfus, ker so jo dobesedno prisilil nogico da je šla z obliko v napačno smer.... HB ima samo to.......je vse kar je poleg krvavitev še hudega bilo izvenelo...in je medicinski mali fenomenček... pa še jih je nekaj takih ampak malo.

user posted image user posted image user posted image
Če je toliko velika, da sama hodi je fajn, da je bosa, da se noga izoblikuje in se verjetno nogica popravi nekaj dokler je v rasti.
Pri tako malih otrocih kot so naši pa ortopedski copati zaščitijo nogo, dokler še ne znajo pravilno hodit. Ko bo znala Maja čisto sama hodit in ko bo res stabilna na nogicah bo sigurno bosa letala. Do takrat pa jo bom jaz imela kolikor se bo postavljala na noge v ortopedskih copatkih, ker drugače se na prste postavlja ali jih spodvija kar pa ni pravilno in ni dobro da tako stoji.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
26.1.2009 15:45:41   
Anonimen

user posted image

Najbolj hudo je to, ker je omejeno koliko živali lahko imaš, ampak tega se noben ne drži. Povrhu vsega sem danes zjutraj še srečala miško, ko sva šla z Jako v vrtec.
Tile vaši mački so pa kot eni mali pujski zavaljeni. Problem je, če prenašajo bolezni. Bi pa mogli imeti za take poteške živali kak azil pa ljudi, ki bi jih lovili. V enih državah imajo to porihtano kot je treba.

Eh to pa tu ni porihtano...Se za sirote otroke drzava ne poskrbi ali za reveze kje bo za macke...
Problem je po mojem:
-nelocevanje odpadkov
-odprti zabojniki

Ce bi sam to porihtali pa bi jih bilo pol manj po mojem...

In prav zaradi bolezni se jaz bojim otroke na vrt spustit, nikol ne  ves, ceprav zgledajo prav posteno zdravi. Taki mali zadovoljni debeluhi so ti macki.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
26.1.2009 15:48:12   
Anonimen

Oh....sej za to pa jaz pravim ... nobena stvar ni dobra v skrajnosti, vsega je treba po malem. Tako da ce eni pravijo da drugi ne je najbolje nekje vmes..

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.1.2009 15:50:59   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se tvoj kmalu ohladi, da se ne bo preveč komu zameril. Tvojo taščo bi tudi malo mogli za ušesa, če je kaj takega ušpičila.

Eh, moj je poseben patron. Treba ga je sam pri miru pustitm, da k sebi pride.
Tasca je pa res zelo narobe naredila , ampak HB ne bo posledic lahko bi pa bile, take da si sploh ne znam zamislit...
Raje ne bom razlagala bole pozabit, ker HB bo vse o.k.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
26.1.2009 15:59:42   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, moj je poseben patron. Treba ga je sam pri miru pustitm, da k sebi pride.
Tasca je pa res zelo narobe naredila , ampak HB ne bo posledic lahko bi pa bile, take da si sploh ne znam zamislit...
Raje ne bom razlagala bole pozabit, ker HB bo vse o.k.

Samo da ne bo posledic. Vse ostalo še nekak preživimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.1.2009 16:01:34   
barbaw
Sem zadnjič pisala, da imamo verjetno mladičke (hrčke) in sem zdaj ugotovila, da naša hrčica še nima mladičkov. Bi jih mogla pa vsak čas povreči. Zdaj je tako okrogla, da se kotali po kletki. user posted image  Sem rekla mojemu, da je taka kot jaz v zadnjem mesecu. user posted image  Upam, da bo kmalu imela mladiče, ker bi rada dala samca nazaj v veliko kletko, ker ima tukaj res malo prostora.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
26.1.2009 16:03:06   
barbaw
Danes pri G v čakalnici sem se počutila kar glupo. Mi je bilo ful hudo, ker sta 2 ženski izvedeli slabe novice. Ena je bila starejša in je ful jokala, druga pa mlada in sumim, da je nezaželjena nosečnost, ker je nekoga napizdevala po telefonu in se ful jokala. Upam, da bosta obe dobili podporo. Jaz pa sem bila tam z Majo in mi je bilo še toliko bolj bad.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
26.1.2009 16:41:16   
Anonimen

Sem zadnjič pisala, da imamo verjetno mladičke (hrčke) in sem zdaj ugotovila, da naša hrčica še nima mladičkov. Bi jih mogla pa vsak čas povreči. Zdaj je tako okrogla, da se kotali po kletki. user posted image  Sem rekla mojemu, da je taka kot jaz v zadnjem mesecu. user posted image  Upam, da bo kmalu imela mladiče, ker bi rada dala samca nazaj v veliko kletko, ker ima tukaj res malo prostora.

Ja, bogi revcek je se kar tam na suhem user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
26.1.2009 16:43:10   
Anonimen

Danes pri G v čakalnici sem se počutila kar glupo. Mi je bilo ful hudo, ker sta 2 ženski izvedeli slabe novice. Ena je bila starejša in je ful jokala, druga pa mlada in sumim, da je nezaželjena nosečnost, ker je nekoga napizdevala po telefonu in se ful jokala. Upam, da bosta obe dobili podporo. Jaz pa sem bila tam z Majo in mi je bilo še toliko bolj bad.

Joj, jaz to sploh ne razumem... naj mi nobenane zameri ampak res tega ne razumem.user posted image user posted image

Jaz ne morem vec imet otroka... pa kar neki sanjarim pa upam...morda pa bo tisti 1% zadosti user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
26.1.2009 16:52:00   
špelin@
Punce moje drage, vmes sem par postov prebrala, ampak vseeno ne vsega, vem samo, da se je oglasila barbaw, ki ji je tast dvignil pokrovko. Drži se in ne daj se jim user posted image user posted image user posted image

Sem ravno od P z mojo četico, sem morala vse 3 vlačiti s sabo - moža žal še ni domov, ker ni mogel prej iti, ima pa jutri dopust user posted image  

No, Gregi je spet pokasiral nek virus, na srečo mu (še) ni udarilo na pljuča in upam, da mu tudi ne bo. Dobil je Calpol in Tobrex, ušesni čep se je že omehčal in sploh ni krize. Pri zdravnici je mali ves čas rjul kot utrgan, ker je bil blazno zaspan, on pa ne bi spal... user posted image  Čez 2-3 dni ima kontrolo.

Če bo katera delala obnovo, me, prosim, opomnite, da bom na tekočem user posted image

katy82 in edinaos, dobila sem vajina ZS-ja, ampak ne utegnem odgovorit user posted image  Bom takoj, ko bom imela čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
26.1.2009 17:06:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce moje drage, vmes sem par postov prebrala, ampak vseeno ne vsega, vem samo, da se je oglasila barbaw, ki ji je tast dvignil pokrovko. Drži se in ne daj se jim user posted image user posted image user posted image

Sem ravno od P z mojo četico, sem morala vse 3 vlačiti s sabo - moža žal še ni domov, ker ni mogel prej iti, ima pa jutri dopust user posted image  

No, Gregi je spet pokasiral nek virus, na srečo mu (še) ni udarilo na pljuča in upam, da mu tudi ne bo. Dobil je Calpol in Tobrex, ušesni čep se je že omehčal in sploh ni krize. Pri zdravnici je mali ves čas rjul kot utrgan, ker je bil blazno zaspan, on pa ne bi spal... user posted image  Čez 2-3 dni ima kontrolo.

Če bo katera delala obnovo, me, prosim, opomnite, da bom na tekočem user posted image

katy82 in edinaos, dobila sem vajina ZS-ja, ampak ne utegnem odgovorit user posted image  Bom takoj, ko bom imela čas.

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za dopust

Glede čepa ti pa lahko samo to povem, da mora biti otroku zelo neprijetno in ga celo boleti. Mogoče ga je to mučilo. Jaka je enkrat ful jokal kako ga boli in rjovel zraven, drugi dan pa sem videla, da se mu je izločil čep. Ga je revčka ful bolelo. Pri malih otrocih je problem, da imajo nekateri ful ozke sluhovode, ki se radi zamašijo. S palčko pa ga ne moremo čistit. Upam, da se vam tole ne ponovi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
26.1.2009 17:07:01   
barbaw

Joj, jaz to sploh ne razumem... naj mi nobenane zameri ampak res tega ne razumem.user posted image user posted image

Jaz ne morem vec imet otroka... pa kar neki sanjarim pa upam...morda pa bo tisti 1% zadosti user posted image user posted image

Vem, da si želiš otroka, samo ne riskiraj svojega zdravja, ker te tili 3-je ki jih imaš rabijo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz nezaželjene nosečnosti ne razumem v razvitem svetu. user posted image  So izjeme kot moja soseda recimo, ki ne sme jemati tabletk in ker ni imela otrok ni prišla nobena druga zaščita v poštev. Na kondome pa ima alergijo. Ampak še ko je zanosila je obdržala otroka kljub temu, da je rekla, da jih nikoli ne bo imela. Ima svojega otročka najraje na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
26.1.2009 17:11:15   
špelin@
hijenca, user posted image user posted image user posted image  za Vidka, naj se revček mali hitro pozdravi in naj lepo pridno je. Zate pa user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, super, da ste uživali user posted image  Ojej, koliko je dala čez tvoja sestrična in zraven še drugi... user posted image

tilči, krasno, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a zamenjava user posted image ? Ti bom pokazala, kajse to pravi depresirat po neštetih neprespanih nočeh user posted image  Saj boš kmalu nazaj v službi, če jo tako hudo pogrešaš user posted image  Drži se, stara moja user posted image

Anitka, jana81 in še katera: user posted image  za vaše pridne spalčke.

****, kabli, ja... Gregi ima očitno fetiš na kable - tako kot Alja na lamelne zavese user posted image

barbaw, ti kar pogumno glavo pokonci in trmasto naprej user posted image user posted image user posted image

Aja, ušesni čep: P je rekla, da ni videti kakšnega čepa, da je samo bolj na debelo namazano ušesno maslo po stenah sluhovoda user posted image  Da je vse mehko in se samo bolj počasi izloča ven.

Ma ne morem verjet, da sem uspela vsaj nekaj prebrat!!! user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
26.1.2009 17:17:34   
špelin@
mafi, zanimiv avatar user posted image user posted image user posted image

*Tiana*, kako sta tvoja bolnička? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
26.1.2009 17:25:00   
tally
hej hej

evo še mene se mal oglašam. danes sva končno vozičkali po doooolgem času in je prav pasalo pa še mal sončka smo imeli, sem takoj boljše voljeuser posted image .

Estrella in barbav user posted image user posted image držita se.

Čmrlika user posted image user posted image za uživanje.

HIjenca user posted image user posted image za Vidka. Upam da bosta čimprej zdrava.

Špelin@ upam da Gregiju ne bo šlo na pljučka, pa upam da se jutri kaj spočiješ ko boš imela user posted image doma.
Tilči user posted image za prihod domov,upam da boste čiprej na starih tirnicah.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
26.1.2009 18:35:47   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmrlika, super, da ste uživali user posted image  Ojej, koliko je dala čez tvoja sestrična in zraven še drugi... user posted image  

Nečakinja ja...so jo pri porodu zafurali, sestra je rojevala sama, babice nikjer, kompliciralo se je...praznik-dan mrtvih, kljub vezam nikjer nikogar...in jo zko je bla glavica zunaj zagrabi krč, ona pa sama........user posted image user posted image user posted image , no so rekla da posledice niso ble od tega. user posted image pa vse nas spravili v tako neponovljivo in hudo stanje da .user posted image , imela je mož.krvavcitve, ne bo preživela, luknjica na srčku, neprekrvavljena pljučka...zlatenico, rojena v osmem mesecu...na srečo je sestra moja hitro opazila da j i nekaj ni dobro da so res začeli takoj zdravit ...pa čeprav je bilo stanje tako da bo živela največ 7 dni...user posted image  , no pred tem...evo smo spet pri našem zdravstvu- ji je dr, govorila naj se pomiri , da otroku nič ne manjka...jo potočlažila potem pa ji nekaj zgleda ni dalo mira ij nje šla delat UZ glave in šok.....user posted image    za vse, potem so bile odločilne sekunde in je paplilo...mala se je zlizala 8 % takih je samo zabeleženih  bilo do takrat da so preživeli in ostali čisto brez posledic pa še manjši odstotek...Ja imeli smo srečo, nekega angela, kdo ve koga user posted image , ker se je čisto izvlekla, nismo pa imeli male zlate dojenčice, ker je bla do enga sdmega meseca skoz pod vplivom  močnega zdravila-phenobarbitona, ki je kao kot mamilo ...in je bla skoz odsotna...več al manj je ajala, al pa če je že kaj zmogla je to blo zelo počasi...user posted image  user posted image  user posted image

No, zdaj pa jokam zraven, ker sem to podoživela...je pa punca moja zlta danes stara 13 let, ima od vsega tega platfus user posted image , pa podvržena je kilogtramčkom...ma ko šora in seveda nima nobene izmed hudih diagnoz, ki so bile možne...zdrava kot riba! user posted image  user posted image  user posted image

In potem si predstavljaj mojo sestro pa moje strše in svaka kako navdušenje ob vsakem tajinem novem dosežku ob vsakem dvigu rokice, karkoli je naredila je blo za njih nepopisno lepo in novo...še sreča da je taja taka user posted image , da imajo zdaj vsaj z njo veselje.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 26.1.2009 18:37:09 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?