|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 14:26:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla...Bog daj... dober dan...salamoalikum ( kakor kermu pase user posted image )

Dober den user posted image

Imam vprasanje:

A vasi tud ze kable grizejo in vlecejo? Se bojim, da se bo ponovila zgodba od Samie...Omar namrec samo da ga pustis minutko.. ali kable najde pa vlece ali pa mi sprazni predal ali omaro...

Kabli, tipkovnica, piloti so pri nas tudi Nr.1...

Za predale mi je vseeno, za kable bo pa treba neki pogruntat kako zascitit, da se mu ne bi kaj naredilo...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
26.1.2009 14:36:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla...Bog daj... dober dan...salamoalikum ( kakor kermu pase user posted image )

Imam vprasanje:

A vasi tud ze kable grizejo in vlecejo? Se bojim, da se bo ponovila zgodba od Samie...Omar namrec samo da ga pustis minutko.. ali kable najde pa vlece ali pa mi sprazni predal ali omaro...

Za predale mi je vseeno, za kable bo pa treba neki pogruntat kako zascitit, da se mu ne bi kaj naredilo...

Ja tud to...user posted image user posted image  Ze dva dni gledam sam arabsko tv ker mi je pilota za kroznik obracat tok preslinu, da se se ni posusil in ne dela....user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.1.2009 14:42:11   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Imam vprasanje:

Ja tud to...user posted image user posted image  Ze dva dni gledam sam arabsko tv ker mi je pilota za kroznik obracat tok preslinu, da se se ni posusil in ne dela....user posted image user posted image

Ti naši hroščeki so že pravi ekspertiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.1.2009 14:53:07   
Anonimen
Sej ne vem... a se od katere moz spozna na " tehniko" . Ce je bil pilot ( daljinc ) presljinjen pa ne dela... a se mora sam posusit, pa bo spet delal al je treba dat na servis ??

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.1.2009 14:54:32   
Estrella*

Sej ne vem... a se od katere moz spozna na " tehniko" . Ce je bil pilot ( daljinc ) presljinjen pa ne dela... a se mora sam posusit, pa bo spet delal al je treba dat na servis ??

kupi raje univerzalnega, pa bo mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.1.2009 14:55:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SS- problemi s spanjem, al kako? user posted image

Na žalost ja, nas je kar nekaj tu na RR trenutno takih user posted image

ja saj vem, pa veš da sem jaz tud nekaj takih dni preživela..pa zaenkrat je mimo user posted image

Barbaw- upam, da ti bo kmalu vse šlo lepše in bolj gladko,user posted image user posted image user posted image pa povej, če se dobimo na kakem čveku user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.1.2009 14:55:56   
Čmrlika

Pozdravljene!

teden je žal že okoli...naših 5 dni dopusteka se je prehitro izteklo, in evo sem že nazaj...user posted image  pripravljena na čvek...
Upam, da ste vse ok, pa da so user posted image  zdravi!

Upam, da ste fino uživali na mini dopustu?

100 na uro, tamala pa najbolj user posted image   za kar sem hvaležna ne vem komu...user posted image , sem že zgoraj pisala kako je bilo.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.1.2009 14:56:51   
Čmrlika
Estrella- kaj pa tebe daje? Depresija, je huda beseda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.1.2009 14:59:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ojla punce!

Danes pa nimam čtivauser posted image Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat.

barbaw: user posted image jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklouser posted image Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem moduuser posted image

ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image

Mene ne jeb... toliko porodniška kot ta preklet denar. Vreme je pri nas čudovito, ker je 7 stopinj in sonček. Se pa ful sekiram, ker bi mogli pod nujno naredit fasado, pa še ne vem kako bo to šlo. Hb vsak mesec nekaj našparamo kljub manjšim dohodkom. Se kar veselim maja ko se izteče en kredit. Pa ful me žalosti, ker ne vem kako naj dam Majo v Jakovo sobo, ker ta mulc ne spi nikoli pred 22, čeprav se gre vsak dan umivat ob 19, potem večerja in je v postelji najkasneje do 20.30. Zaspat pa nikakor ne more. user posted image  To imamo že od njegovega 6m probleme. Enostavno ne mroe zaspat. No, zaradi tega user posted image  denarja in neizdelane mansarde me še toliko bolj vse skupaj jezi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.1.2009 14:59:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ojla punce!

Danes pa nimam čtivauser posted image Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat.

barbaw: user posted image jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklouser posted image Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem moduuser posted image

ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image

Mislim,. da bi vedve z Barbaw mogli pojest nekaj sladkega, ker vama pomanjkanja cukra dela depresijo user posted image user posted image ,jaz se tega striktno držim in sploh nisem več depresivna, me pa glava boli, pa grlo imam orng vnetouser posted image , pa lahko samo pijem sladko, prej sem si vroč kakav nardila, user posted image , kak je blo dobro.

Sedaj še počakam, da pride baba domov, da ji pustim Vidka in grem k G po recept, da me Ana ne prehitiuser posted image , pa v Muellerja, pa tak malo, na luft.

jaz sem bila tudi danes pri P in je videla Majo. moja frajerka je seveda lepo mahala ko sva šle, da so se babnce smejale. Sem pa dobila tabletke in komaj čakam, da se spravim nanje, ker nisem imela nobenih stranskih učinkov in upam, da bo tudi zdaj tako.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.1.2009 14:59:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat user posted image user posted image user posted image  pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala user posted image user posted image user posted image

Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej

Take ljudi imam jaz tu okrog, zato pa raje sama vozičkam,

Hvala enako, čeprav se jaz družbe ne bi branila. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.1.2009 14:59:45   
barbaw

Jaka jih ni, Maja jih pa vleče. Hb imamo večino skrit za kotnimi lajsnami, ki pa jih ti nimaš. Edina varianta bi bila, da jih daste kolikšno je možno v "kanale". Vseh žal ne moreš skrit v steno, čeprav imamo mi to narejeno v dnevni kolikor je pač šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.1.2009 14:59:52   
barbaw

probaj ga odpret in očistit z alkoholom in palčkami za ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.1.2009 15:03:14   
barbaw

Estrella- kaj pa tebe daje? Depresija, je huda beseda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tale beseda katero doleti. Med vsemi tudi mene. Tako pač je, da smo eni ljudje taki, da rinemo naprej in ko enkrat obtičimo je obup. Jaz lahko zase rečem, da ne morem bit na enem mestu in bog ne daj, da bi bilo vedno vse enako. Pri meni se morajo vedno dogajat spremembe, ker se mi drugače meša. user posted image  Taka pač sem. En mesec enakosti je too much zame. Že razmišljam kako bi prebarvala kakšno steno, da je vsaj malo spremembe, pa ni dolgo, kar smo eno prebarvali v dnevni pa nabavili nov regal. Pa ko bo pomlad bo itak bolje, ker bom lahko spet rila po zemlji zunaj in se veselila narcis in tulipanov, ki sem jih jeseni posadila, če ne bom bentila na sosedove mačke. Včeraj sem našla ogromen drek v svoji cvetlični gredi. Joj, imam ful rada živali samo ko ne serjejo po moji gredi. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.1.2009 15:03:15   
Čmrlika
Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje .

Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.1.2009 15:06:47   
barbaw

Vidim, da je **** rekla nekaj o čevljih...ste torej debatirale...ja sem prebrala en članek pa ga bom če bo čas preskenirala...naša taja je večinoma bosa ioziroma v takih nedrsečih copatkih in že preden sem prebrala ta članek nisem bla najbolj ziher da bom kupla ortopedske...ne vem...itak mam svoje mnenje .

Barbaw- a s tastom maš probleme, .? ni treba odgovorit, če ti ni ...pa ne se pustit. user posted image

Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da ....

Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. user posted image  Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.1.2009 15:13:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moja P je rekla, da so fajn ortopedski čevljio ko otrok hodi. Ko pa Maja ne hodi jo imam pa jaz boso, ko pa se postavlja na noge pa je v cicabnovih copatkih. Vsaka naj sama naredi kot se ji zdi pa bo. Pri nas je zelo malo primerov platfusa, tako da ....

Nimam problemov s tastom ampak mi gre njegovo tečnarjenje včasih na živce. Sem imela v soboto ful slabo vest, ker je bil glasen in je rekel, da bova kuhala, potem pa pride do mene ob 12.30 kje je kosilo. user posted image  Nisem ga skuhala, sploh pa ne tako hitro. Ma saj nima veze. Jaz nisem ravno razpoložena, da bi požirala vse opazke in .... ker se mi ne da več poslušat vsega. Trenutno rabim svoj mir pa basta.

ja vsaka po svoje...hodli bodo vsi , moja nečakinja ma na primer platfus, pa ti raje ne bi povedala od česa, oziroma, da je bla tud skoz v ortopedskih čeveljcih , ker so tako svetovali glede na njeno resno zdr stanje ob in po rojstvuuser posted image user posted image user posted image

Glede tasta pa mu povej  tako kot zdaj meni, pa vsem ki ti težimo tudi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.1.2009 15:17:37   
Anonimen

Ne obstaja..user posted image user posted image  Z tv obstajajo univerzalni za kroznik pa reciver pa baje da ne...
Drgac moj je rekel, da se bo posusil pa bo spet delal, jaz pa ze dva dni cakam user posted image  pa ne dela...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.1.2009 15:19:13   
Čmrlika
user posted image user posted image Zgleda da se tudi pri čevljih ne morejo P poenotit glede mnenj.......user posted image

evo članek ......... kaj me zdaj za...je ...ba...va user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.1.2009 15:20:07   
Čmrlika
****, rasno se se imeli...zgoraj sem že pisala...hvala za vprašanje user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.1.2009 15:22:01   
Čmrlika
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.1.2009 15:22:50   
Čmrlika
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.1.2009 15:23:08   
Čmrlika
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.1.2009 15:25:02   
Čmrlika
Mi je ratalo, če katero zanima, meni je zanimivo tudi to glede kobacanja, ker poznam kr nekaj staršev, ki so otroka kr takoj na noge pa gremo za roke........hodit! user posted image  , pa jim niso prav dali,al pa niti dovolili možnosti za plazenje.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.1.2009 15:26:52   
nia5

Ne obstaja..user posted image user posted image  Z tv obstajajo univerzalni za kroznik pa reciver pa baje da ne...
Drgac moj je rekel, da se bo posusil pa bo spet delal, jaz pa ze dva dni cakam user posted image  pa ne dela...

Meni je enkrat padel v krigl vode, pa sem ga s fenom posušila pa je delal naprej oz. še kr dela. Probaj še baterije ven vzet in posušit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?