Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:48:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajku Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo. Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj. Barbaw kaj naj ti rečem: drži se punca . Verjamem, da ti je težko,ampak bo minilo. Sem se kar bala, da je kaj narobe, ko se nisi noč oglasila, ker to ti ni ravno podobno Pa upam, da se bo tast čim prej poboljšal in ti nehal piti živce
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:49:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajku Kje se pa naša Estrella potika, upam, da ni tudi pri njej kaj narobe
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:50:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma res ne vem zakaj se tolk zbujajo, Nejc je tud kr vstajal, ampak HB takoj zaspal nazaj. Saj bo šlo na bolje, boš videla. Sej vem , samo še ta dan oziroma noč morem dočakat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:50:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika SS- problemi s spanjem, al kako? Na žalost ja, nas je kar nekaj tu na RR trenutno takih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:51:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene! teden je žal že okoli...naših 5 dni dopusteka se je prehitro izteklo, in evo sem že nazaj... pripravljena na čvek... Upam, da ste vse ok, pa da so zdravi! Upam, da ste fino uživali na mini dopustu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:51:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No zdej grem pa Manci pripravit kosilo pa bom pol še kej povedala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:55:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajku Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo. Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj. tasta pa kar na ignor-v en uho noter v drugem pa ven , škoda tvojih živce. Rajši misli nase in na svoje zdravlje, pa važen je da se z svojim razumeta in da ti je v podporo in seveda da sta Maja in Jaka zdrava....(vi ste družinica un klinc pa naj se raje ne vmešava) Punči drži se Ga je težko ignorirat, ker zna težit ko ..... Bom pa probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 12:55:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej. Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noska . Ko bosta zdrava pa res greve na kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:04:52
|
|
|
|
tilči
|
Živjo! Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur. Vglavnem Tilen je bolje, ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice. Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:21:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajku Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo. Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj. Barbaw hudo mi je, ko si tako žalostna in lahko ti zaželim le, da bo kmalu bolje Drži se in če kaj rabiš - tukaj smo, s tabo smo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:22:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej. Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noska . Hijenca upam, da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:23:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala Super za sprehod. Naju z Galom pa to danes še čaka. Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej Sto ljudi sto čudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:24:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Živjo! Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur. Vglavnem Tilen je bolje, ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice. Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljši še naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:45:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Ojla punce! Danes pa nimam čtiva Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat. barbaw: jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklo Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem modu ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecev
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 26.1.2009 13:46:13 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:53:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ojla punce! Danes pa nimam čtiva Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat. barbaw: jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklo Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem modu ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecev Mislim,. da bi vedve z Barbaw mogli pojest nekaj sladkega, ker vama pomanjkanja cukra dela depresijo ,jaz se tega striktno držim in sploh nisem več depresivna, me pa glava boli, pa grlo imam orng vneto , pa lahko samo pijem sladko, prej sem si vroč kakav nardila, , kak je blo dobro. Sedaj še počakam, da pride baba domov, da ji pustim Vidka in grem k G po recept, da me Ana ne prehiti , pa v Muellerja, pa tak malo, na luft.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:54:47
|
|
|
|
hijenca
|
Čmrlika super, da ste se meli tako fajn na kratkem dopustu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:55:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej. Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noska . Hijenca upam, da se čimprej pozdravite Hvala, jaz tudi upam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:56:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Živjo! Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur. Vglavnem Tilen je bolje, ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice. Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljši Dobrodošla doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:56:32
|
|
|
|
nia5
|
Barbaw ne pusti da ti taki težaki grenijo življenje, saj vem da je lahko to govorit, naredit pa ne, ampak probaj se osredotočit nase in na svojo družinico, druge pa klinc gleda No glede grizenja še nisem dobila odgovora, grem na novorojenček dojenček malo poštorat, če mi bodo znale kaj pametnega povedat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:57:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Živjo! Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur. Vglavnem Tilen je bolje, ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice. Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljši še naprej. še od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 13:57:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej Take ljudi imam jaz tu okrog, zato pa raje sama vozičkam,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 14:09:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej Take ljudi imam jaz tu okrog, zato pa raje sama vozičkam, Ja eni so pa res . Zaenkrat imam jst SUPER sosede, pa tud tukaj ljudje so kr fajn, pozdravjo z nasmehom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 14:13:46
|
|
|
|
Anitka
|
Srčekgirll luštkan avatar
< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.1.2009 14:19:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 14:18:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ojla punce! Danes pa nimam čtiva Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat. barbaw: jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklo Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem modu Saj bo kmalu bolje. Pa pomlad bo počasi prišla, pa ptički bodo peli, rožice bodo... In kot je rekla Hijenca - dajta popapcat nekaj sladkega
< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.1.2009 14:19:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 14:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla...Bog daj... dober dan...salamoalikum ( kakor kermu pase ) Vidim, da ste se vceraj mal o ceveljckih pogovarjali.. Tana res je tesko bit pameten lahko ti pa povem mojo izkusnjo zakaj sem se odlocila za ortopedske cevljcke ze sedaj...seveda jih nima skoz gor ampak kadar je spocit in se velik postavlja na nogice... popzno popoldan ko ze sam tecnari in kobaca ga imam tudi jaz v nogavickah. V Egiptu na to kaksni so prvi ceveljcki ne dajo kaj dosti, pravzaprav so otroci bosi ali pa kar v nekih kitajskih supergicah..in pa da ne govorim da ze male deklice v cevljckih ali cokljah z peto... Rezultat: -ogromno otrok z platfusom - ne vem kako se pravilno napise.( tudi moj moz in moja necakinja) Pa veliko otrok vidim, ko sploh ne znajo hodit no... kar vlecejo noge za sabo ali pa nekako pokveceno hodijo... V Sloveniji se mi zdi da je tega zelo malo in verjetno bo razlog tudi to da veliko damo starsi na otrosko obutev... Tako da jaz iz tega kar vidim tu menim, da so verjetno ortopedski ceveljcki kar uredu za ko zacnejo hodit...Seveda pa se tudi strinjam da ni dobro da je nogica skoz v " kalupu" in zato naj bo prava mera obojega... Malo v cevljckih malo brez... To je samo moje mnenje...nimam pa pojma kaj pravijo P. ker se nobenega nisem vprasala... Spelin@: Morda pa zato revez ni spal, ker je buban. Je pa nas Omar tudi imel ogromno masla v usesih, pa tud ne cistim z palcko nikdar...Je dobil ene kapljice za ciscenje in se mu je potem vse lepo scistilo ven... In za tvojega mozicka Itak je res zelo fejst decko in pa ves kako pravijo gliha v kup striha ( oba sta fejst z drugim besedam ) Estrella: Cokoladka ni podobna mojemu.... Prevec kredita mu dajes...vsaj kar se izgleda tice Vse najboljse ob obmesecnici AT in Matevz tudi od nas . Cmrlika: nic nismo prepevali... se zmeri na meilu Ste uzivali na dopustu? Barbaw: Tud jaz sem te pogresala. Imam vprasanje: A vasi tud ze kable grizejo in vlecejo? Se bojim, da se bo ponovila zgodba od Samie...Omar namrec samo da ga pustis minutko.. ali kable najde pa vlece ali pa mi sprazni predal ali omaro... Za predale mi je vseeno, za kable bo pa treba neki pogruntat kako zascitit, da se mu ne bi kaj naredilo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?