|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 12:48:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajkuuser posted image user posted image

Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. user posted image  Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo.
Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj.

Barbaw kaj naj ti rečem: drži se punca user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da ti je težko,ampak bo minilo. Sem se kar bala, da je kaj narobe, ko se nisi noč oglasila, ker to ti ni ravno podobno

Pa upam, da se bo tast čim prej poboljšal in ti nehal piti živce

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.1.2009 12:49:34   
Soncnica Sandra ***

Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajkuuser posted image user posted image

Kje se pa naša Estrella potika, upam, da ni tudi pri njej kaj narobe user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.1.2009 12:50:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ma res ne vem zakaj se tolk zbujajo, Nejc je tud kr vstajal, ampak HB takoj zaspal nazaj.
Saj bo šlo na bolje, boš videla.

Sej vem user posted image , samo še ta dan oziroma noč morem dočakat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.1.2009 12:50:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SS- problemi s spanjem, al kako? user posted image

Na žalost ja, nas je kar nekaj tu na RR trenutno takih user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.1.2009 12:51:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene!

teden je žal že okoli...naših 5 dni dopusteka se je prehitro izteklo, in evo sem že nazaj...user posted image  pripravljena na čvek...
Upam, da ste vse ok, pa da so user posted image  zdravi!

Upam, da ste fino uživali na mini dopustu?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.1.2009 12:51:52   
Soncnica Sandra ***
No zdej grem pa Manci pripravit kosilo pa bom pol še kej povedala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.1.2009 12:55:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. user posted image  Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo.
Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image tasta pa kar na ignor-v en uho noter v drugem pa venuser posted image , škoda tvojih živce.
Rajši misli nase in na svoje zdravlje, pa važen je da se z svojim razumeta in da ti je v podporo in seveda da sta Maja in Jaka zdrava....(vi ste družinica un klinc
pa naj se raje ne vmešava)
Punči drži se

Ga je težko ignorirat, ker zna težit ko ..... Bom pa probala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.1.2009 12:55:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. user posted image user posted image

Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej.user posted image user posted image Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noskauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bosta zdrava pa res greve na kavico.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.1.2009 13:04:52   
tilči
Živjo!

Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur.user posted image Vglavnem Tilen je bolje,user posted image ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P
Še učke morava zrihtati,ker ima polno gnoja.Upam,da jutri dobiva kapljice.
Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljšiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.1.2009 13:21:05   
Anitka

Barbaw hudo mi je, ko si tako žalostna in lahko ti zaželim le, da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in če kaj rabiš - tukaj smo, s tabo smo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.1.2009 13:22:33   
Anitka

Barbaw, smo te pa pogrešale. Ko se boš ponovno sestavila skupaj, pa gremo na kavico, trenutno pa midva z Vidkom ne morema, ker sma bolana. user posted image user posted image

Midva sma prišla že domov od P, ja seveda inhalacije, pa čeprav so še pljučka vredu. Je pa mali čmrlek tako hripav, da sma dobila še flexotide sprej.user posted image user posted image Je pa viroza, in ker so ti infekti tako agresivni, nama včasih malo kri teče iz noskauser posted image user posted image .

Hijenca upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.1.2009 13:23:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat user posted image user posted image user posted image  pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala user posted image user posted image user posted image

Super za sprehod. Naju z Galom pa to danes še čaka.

Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej

Sto ljudi sto čudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.1.2009 13:24:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Živjo!

Na kratko se malo javim,ker imam še kar precej za opravit.Me par dni ni doma in je raztur.user posted image Vglavnem Tilen je bolje,user posted image ponoči sva še 2x inhalirala in ves čas delava dihalne vaje,da se lahko izkašlja. Ima pa že manj sluzi.Aja, bila sva pozitivna na RSV,ene sorte bronhitis.Je bil kar revček.Tri dni je trajalo,da so mu zbili vročino,nič ni pil,tako da je dobival infuzijo.Jutri imava kontrolo pri P
Je pa kar mirno spal ponoči,seveda pri meni,to se pravi,da je že boljšiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še naprej.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.1.2009 13:45:43   
Estrella*
Ojla punce!

Danes pa nimam čtivauser posted image Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat.

barbaw: user posted image jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklouser posted image Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem moduuser posted image

ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 26.1.2009 13:46:13 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.1.2009 13:53:44   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ojla punce!

Danes pa nimam čtivauser posted image Vidim, da mora biti nekaj v zraku, da ni nobene volje za čvek. Jaz sem spet depresivna do daske in kar ne najdem energije za pisat.

barbaw: user posted image jaz mislim, da je za naju obe zdravilo konec porodniške. To čepenje doma me bo potolklouser posted image Pa še vreme je za en k.... Malo še stisniva zobe,pa bova spet na starem moduuser posted image

ANJA TIA IN MATEVŽ: Vse naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image

Mislim,. da bi vedve z Barbaw mogli pojest nekaj sladkega, ker vama pomanjkanja cukra dela depresijo user posted image user posted image ,jaz se tega striktno držim in sploh nisem več depresivna, me pa glava boli, pa grlo imam orng vnetouser posted image , pa lahko samo pijem sladko, prej sem si vroč kakav nardila, user posted image , kak je blo dobro.

Sedaj še počakam, da pride baba domov, da ji pustim Vidka in grem k G po recept, da me Ana ne prehitiuser posted image , pa v Muellerja, pa tak malo, na luft.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
26.1.2009 13:54:47   
hijenca
Čmrlika super, da ste se meli tako fajn na kratkem dopustu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
26.1.2009 13:55:30   
hijenca

Hijenca upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, jaz tudi upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.1.2009 13:56:02   
hijenca

Živjo!

Dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.1.2009 13:56:32   
nia5
Barbaw ne pusti da ti taki težaki grenijo življenje, saj vem da je lahko to govorit, naredit pa ne, ampak probaj se osredotočit nase in na svojo družinico, druge pa klinc gledauser posted image

No glede grizenja še nisem dobila odgovora, grem na novorojenček dojenček malo poštorat, če mi bodo znale kaj pametnega povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.1.2009 13:57:22   
jana81

Živjo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še naprej.

še od mene

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.1.2009 13:57:58   
hijenca

Evo, midve sva bile na zelooooooooooooooooooooo dolgem sprehodu.in sva ravnbokar prišle noter. Mater je pasal se faj predihat user posted image user posted image user posted image  pa grame zgubljat, ko sem voziček gor v hrib porivala user posted image user posted image user posted image

Sem pa srečala ene naše nove sosede, ki so se kake pol leta nazaj priselili kot podnajemniki v eno hišo, oba okoli 30.let, on malo več, ona malo manj in sta takooooooo zategnjena da človek ne more verjeti. Imata slab mesec dni staro punčko in človek bi rekel, da če se pač srečamo z vozički, da bomo kako rekli ali pa se vsaj spodobno predstavili, ali vsaj vljudnostna fraza: o a vi tud vozičkate, kako ste kej, faj se mejte, čao, ..., ampak je model že od daleč tako grdo gledal, ona pa nič manj, da sem si mislila svoje, rekla živjo in šla naprej

Take ljudi imam jaz tu okrog, zato pa raje sama vozičkam,

Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.1.2009 14:09:09   
Srčekgirll

Take ljudi imam jaz tu okrog, zato pa raje sama vozičkam,

Ja eni so pa res user posted image . Zaenkrat imam jst SUPER sosede, pa tud tukaj ljudje so kr fajn, pozdravjo z nasmehom

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.1.2009 14:13:46   
Anitka
Srčekgirll luštkan avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.1.2009 14:19:15 >

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.1.2009 14:18:45   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ojla punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo kmalu bolje. Pa pomlad bo počasi prišla, pa ptički bodo peli, rožice bodo... In kot je rekla Hijenca - dajta popapcat nekaj sladkegauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.1.2009 14:19:41 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.1.2009 14:22:45   
Anonimen
Ojla...Bog daj... dober dan...salamoalikum ( kakor kermu pase user posted image )

Vidim, da ste se vceraj mal o ceveljckih pogovarjali.. Tana res je tesko bit pameten lahko ti pa povem mojo izkusnjo zakaj sem se odlocila za ortopedske cevljcke ze sedaj...seveda jih nima skoz gor ampak kadar je spocit in se velik postavlja na nogice... popzno popoldan ko ze sam tecnari in kobaca ga imam tudi jaz v nogavickah.

V Egiptu na to kaksni so prvi ceveljcki ne dajo kaj dosti, pravzaprav so otroci bosi ali pa kar v nekih kitajskih supergicah..in pa  da ne govorim da ze male deklice v cevljckih ali cokljah z peto...

Rezultat:

-ogromno otrok z platfusom - ne vem kako se pravilno napise.( tudi moj moz in moja necakinja)

Pa veliko otrok vidim, ko sploh ne znajo hodit no... kar vlecejo noge za sabo ali pa nekako pokveceno hodijo...

V Sloveniji se mi zdi da je tega zelo malo in verjetno bo razlog tudi to da veliko damo starsi na otrosko obutev...

Tako da jaz iz tega kar vidim tu menim, da so verjetno ortopedski ceveljcki kar uredu za ko zacnejo hodit...Seveda pa se tudi strinjam da ni dobro da je nogica skoz v " kalupu" in zato naj bo prava mera obojega... Malo v cevljckih malo brez...

To je samo moje mnenje...nimam pa pojma kaj pravijo P. ker se nobenega nisem vprasala...user posted image

Spelin@: Morda pa zato revez ni spal, ker je buban. Je pa nas Omar tudi imel ogromno masla v usesih, pa tud ne cistim z palcko nikdar...Je dobil ene kapljice za ciscenje in se mu je potem vse lepo scistilo ven...

In za tvojega mozicka user posted image user posted image  Itak je res zelo fejst decko in pa ves kako pravijo gliha v kup striha ( oba sta fejst z drugim besedam ) user posted image

Estrella: Cokoladka ni podobna mojemu....user posted image  Prevec kredita mu dajes...vsaj kar se izgleda tice user posted image

Vse najboljse ob obmesecnici AT in Matevz tudi od nas .user posted image user posted image user posted image

Cmrlika: nic nismo prepevali... se zmeri na meilu user posted image user posted image  Ste uzivali na dopustu?

Barbaw:user posted image user posted image  Tud jaz sem te pogresala.

Imam vprasanje:

A vasi tud ze kable grizejo in vlecejo? Se bojim, da se bo ponovila zgodba od Samie...Omar namrec samo da ga pustis minutko.. ali kable najde pa vlece ali pa mi sprazni predal ali omaro...

Za predale mi je vseeno, za kable bo pa treba neki pogruntat kako zascitit, da se mu ne bi kaj naredilo...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?