Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:28:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa dolgčas. ne no nina dej ti dans kopocaj skupaj teh 90 postov, pa boš težkokategornica dons mi ne bo ratal ker me glava že cel dan boli,pa nos mam zabasan ,jutr me pa tud ne bo . Škoda, no do kanca januarja pa le.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame. non stop isto faco gledat , a ni čudn da so tečni. Jutr bo spala pri naših, ker grem jest na roj.dan,moj pa dela 24 ur , No sej ne bo točno tok, do ene polnoči pa zihr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:30:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a Alja že kej več je? Gaja je dons full pojedla v primerjavi s prejšnjimi dnevi Nekaj več GH je pojedla, samo še vedno ne je z veseljem in niti slučajno ne toliko kot poprej; smo nekje na 50-75%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a Alja že kej več je? Gaja je dons full pojedla v primerjavi s prejšnjimi dnevi Nekaj več GH je pojedla, samo še vedno ne je z veseljem in niti slučajno ne toliko kot poprej; smo nekje na 50-75% pol je pa podobna situacija kot pri nas, jo morm kr mal prost, pa afnat se zravn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:31:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame. non stop isto faco gledat , a ni čudn da so tečni. Jutr bo spala pri naših, ker grem jest na roj.dan,moj pa dela 24 ur , No sej ne bo točno tok, do ene polnoči pa zihr me smo tudi tečne, ker moramo doma te kurč.... 4 stene gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:31:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta. Ja res ni lepo. Midva sva decembra oba pozabla, da sva skupi že 7 let midva imva junija 7 Mi2 pa 12.4; 14 let To bom verjetno še prej pozabila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame. non stop isto faco gledat , a ni čudn da so tečni. Jutr bo spala pri naših, ker grem jest na roj.dan,moj pa dela 24 ur , No sej ne bo točno tok, do ene polnoči pa zihr me smo tudi tečne, ker moramo doma te kurč.... 4 stene gledat zato pa komi čakamo pomlad . Men je prov pasal dons it od doma pa čeprov sam na kofe pa v trg. ,pa k tašči. Pol sm pa tm visela, da cajt mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:33:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a Alja že kej več je? Gaja je dons full pojedla v primerjavi s prejšnjimi dnevi Nekaj več GH je pojedla, samo še vedno ne je z veseljem in niti slučajno ne toliko kot poprej; smo nekje na 50-75% pol je pa podobna situacija kot pri nas, jo morm kr mal prost, pa afnat se zravn Jaz sem dans špilala klovna, da je pojedla 150g kosila Zanimivo je to, da nikoli hrane ne pluva ven, četudi ji na silo porineš v usta, poje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:33:32
|
|
|
|
barbaw
|
Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:36:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. Pridna Maja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:37:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. A pol bomo vsak čas leteli po dveh No, naša hodi, če jo držiš pod pazduho in je tako smešna, ker je pravi palček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. MAJA. Pr ns od tega samo papa da,ostalo smo še fajn za vami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a Alja že kej več je? Gaja je dons full pojedla v primerjavi s prejšnjimi dnevi Nekaj več GH je pojedla, samo še vedno ne je z veseljem in niti slučajno ne toliko kot poprej; smo nekje na 50-75% pol je pa podobna situacija kot pri nas, jo morm kr mal prost, pa afnat se zravn Jaz sem dans špilala klovna, da je pojedla 150g kosila Zanimivo je to, da nikoli hrane ne pluva ven, četudi ji na silo porineš v usta, poje Pr ns tud redkokdaj pluva, bl se stran obrača pa kao neki gleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:38:07
|
|
|
|
sesil
|
naša spi kot top. sem ji ukinila tretjo rundo spanja, ker potem mi je afne guncala zadnje čase tudi do 22h in rekort podrla 23h. pa da vidimo kako bo to vplivalo na noč. naša tudi bolj malo je zadnje čase. je na dieti namesto mame za tilči in njenega fantiča. sem bla vsa vesela, ko je popoldne, mislim da je anitka sporočila, da sta bolje. zdaj pa spet. sem mojemu povedala o tistem možakarju , ki se je sam povozil z viličarjem, pa pravi da to je čisto možno...mi je razlagal, kakšen je ta viličar, pa kako je naložen...ni debata za babe estrella, za obletnico in zate eno čez rit, ker si pozabla nanjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:40:04
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. MAJA. Pr ns od tega samo papa da,ostalo smo še fajn za vami carica maja! nina, mi smo tudi še za luno, don t worry
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi kot top. sem ji ukinila tretjo rundo spanja, ker potem mi je afne guncala zadnje čase tudi do 22h in rekort podrla 23h. pa da vidimo kako bo to vplivalo na noč. naša tudi bolj malo je zadnje čase. je na dieti namesto mame za tilči in njenega fantiča. sem bla vsa vesela, ko je popoldne, mislim da je anitka sporočila, da sta bolje. zdaj pa spet. sem mojemu povedala o tistem možakarju , ki se je sam povozil z viličarjem, pa pravi da to je čisto možno...mi je razlagal, kakšen je ta viličar, pa kako je naložen...ni debata za babe estrella, za obletnico in zate eno čez rit, ker si pozabla nanjo. Mi smo tud včeri ukinl tretjo rundo,ker se je dogajal isto kot pri vas. Sm šla zdej nazaj brat pa sm šele zdej vidla za Tilči ni Tilna,boga obadva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:44:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta. Ja res ni lepo. Midva sva decembra oba pozabla, da sva skupi že 7 let midva imva junija 7 Mi2 pa 12.4; 14 let To bom verjetno še prej pozabila. Jaz bom imela pri tvoji starosti tudi 14 let, če jih bom dočakala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:44:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame. non stop isto faco gledat , a ni čudn da so tečni. Jutr bo spala pri naših, ker grem jest na roj.dan,moj pa dela 24 ur , No sej ne bo točno tok, do ene polnoči pa zihr me smo tudi tečne, ker moramo doma te kurč.... 4 stene gledat zato pa komi čakamo pomlad . Men je prov pasal dons it od doma pa čeprov sam na kofe pa v trg. ,pa k tašči. Pol sm pa tm visela, da cajt mine Tašča je soseda, v trgovino ne grem ker ni dnara, .... Samo na sprehod, pa še to prehitro mine¸¸¸
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:44:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. A pol bomo vsak čas leteli po dveh No, naša hodi, če jo držiš pod pazduho in je tako smešna, ker je pravi palček 3 tedne še ima, če hoče istočasno z Jako shodit. Jaz upam, da bo v roku 2m po dveh šibala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:48:16
|
|
|
|
Anitka
|
Sem Tilči povprašala, če kaj rabi in nam sporoča: Rabim samo pikapoke in pozitivne misli. Mi gre kar na jok, ko vidim, kako vas skrbi. Ze tako bi se najraje zjokala, ko sem gledala Tilna cisto brez volje. Motam pa pohvaliti jeseniško bolnico, ker lepo skrbijo za nas. V sobi smo tri mamice z otroki. Imamo svoj tuš in wc, če kaj rabiš vglavnem takoj dobiš. Tilči pošiljamo ti en vagon pikapok in pozitivnih misli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:48:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem Tilči povprašala, če kaj rabi in nam sporoča: Rabim samo pikapoke in pozitivne misli. Mi gre kar na jok, ko vidim, kako vas skrbi. Ze tako bi se najraje zjokala, ko sem gledala Tilna cisto brez volje. Motam pa pohvaliti jeseniško bolnico, ker lepo skrbijo za nas. V sobi smo tri mamice z otroki. Imamo svoj tuš in wc, če kaj rabiš vglavnem takoj dobiš. Tilči pošiljamo ti en vagon pikapok in pozitivnih misli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem Tilči povprašala, če kaj rabi in nam sporoča: Rabim samo pikapoke in pozitivne misli. Mi gre kar na jok, ko vidim, kako vas skrbi. Ze tako bi se najraje zjokala, ko sem gledala Tilna cisto brez volje. Motam pa pohvaliti jeseniško bolnico, ker lepo skrbijo za nas. V sobi smo tri mamice z otroki. Imamo svoj tuš in wc, če kaj rabiš vglavnem takoj dobiš. Tilči pošiljamo ti en vagon pikapok in pozitivnih misli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:53:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo naša je skopana in spi . je pa za večerjo spet zmazala 270ml vode +AM . jz res ne vem kam da vse to v svoj mali želodček mami si je pa danes za večerjo privoščila pršut, kisle kumarice in domači kruh
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:54:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem Tilči povprašala, če kaj rabi in nam sporoča: Rabim samo pikapoke in pozitivne misli. Mi gre kar na jok, ko vidim, kako vas skrbi. Ze tako bi se najraje zjokala, ko sem gledala Tilna cisto brez volje. Motam pa pohvaliti jeseniško bolnico, ker lepo skrbijo za nas. V sobi smo tri mamice z otroki. Imamo svoj tuš in wc, če kaj rabiš vglavnem takoj dobiš. Tilči pošiljamo ti en vagon pikapok in pozitivnih misli Tudi od naju z Mance!!!! Drži se punca!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo naša je skopana in spi . je pa za večerjo spet zmazala 270ml vode +AM . jz res ne vem kam da vse to v svoj mali želodček mami si je pa danes za večerjo privoščila pršut, kisle kumarice in domači kruh o madona to je 300ml, Gaja pa 150 Dober tek
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?