Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:05:08
|
|
|
|
barbaw
|
Sem zdaj malo brala po FB in je eni osebi na kvizu Who will you marry prišel izid cheater. Se mi zdi, da kar paše tja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:06:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da je Tilen popoldne spet čisto zakuhal in dobil infuzijo, ker ni nič pil. Sedajle je še kar in upajo na mirno noč. Tilen in Tilči mi upamo z vami. Držita se Daj, vprašaj jo, če kaj rabi oz. če ji lahko kako pomagamo. Meni je tako hudo, ker je mali tak revček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:07:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdaj malo brala po FB in je eni osebi na kvizu Who will you marry prišel izid cheater. Se mi zdi, da kar paše tja. O šit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:07:33
|
|
|
|
Estrella*
|
No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:07:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale, da je na Gorenjskem zmanjkalo AB za bakterijski menigitis. Ja sem slišala To je res sramota za zdravstvo. Kako si lahko to privoščijo? Če so vedli, da je bil sum bi ga potegnili iz Ljubljane, Maribora, Celja, bilo kje. HUDO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:08:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Ja, ja, ne samo EMŠO, tudi včerajšnja fešta te je zmešala Drugače pa iskrene čestitke obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:08:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:09:09
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca, upam, da bo Videk hitro boljši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:12:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, upam, da bo Videk hitro boljši Trenutno spi, ampak bojim se, da boma danes veliko gor, ker ni skoraj nič jedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:15:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, upam, da bo Videk hitro boljši Trenutno spi, ampak bojim se, da boma danes veliko gor, ker ni skoraj nič jedel. Mogoče pa bo spal, ker ga kuha. Ponavadi ob vročini spijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:20:18
|
|
|
|
barbaw
|
Meni je pa dolgčas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa dolgčas. ne no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:21:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa dolgčas. ne no pa ja no še malo pa bom šla joat na drevo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:22:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:23:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa dolgčas. ne no nina dej ti dans kopocaj skupaj teh 90 postov, pa boš težkokategornica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:24:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta. Ja res ni lepo. Midva sva decembra oba pozabla, da sva skupi že 7 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne vse je možno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa dolgčas. ne no nina dej ti dans kopocaj skupaj teh 90 postov, pa boš težkokategornica dons mi ne bo ratal ker me glava že cel dan boli,pa nos mam zabasan ,jutr me pa tud ne bo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:27:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta. Ja res ni lepo. Midva sva decembra oba pozabla, da sva skupi že 7 let midva imva junija 7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:27:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 20:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a Alja že kej več je? Gaja je dons full pojedla v primerjavi s prejšnjimi dnevi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?