špelin@
|
Soncnica Sandra ***, za pettisočko IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes sem pa res zabluzila in prvič pozabila na najino obletico poroke Me je Matej spomnil in spekel palačinke Jao meni, jat se res staram, da sem začela pozabljat take stavri Tule emšo ni izgovor. A se ti zdi to nepomembno? Obletnica mislim. Še par dni nazaj sem razglabljala o tem in Mateja dražla, da bo spet pozabil, no pa se je meni zgodilo. Pomembna? Kaj jaz vem, ne dam veliko na te obletnice, pa vseeno ni lepo, da kar pozabim Lepo res ni, se pa vidi, da ti ni prioriteta. Ja res ni lepo. Midva sva decembra oba pozabla, da sva skupi že 7 let Zato imam pa jaz ticker, da me boste vsaj ve spomnile na obletnico poroke Datuma, od katerega sva skupaj, pa ne pozabim, ker je en teden po mojem RD nina7, aja, Oplovih 24 ur je, daj mi povej, če bodo imeli prav ponoči kaj dosti prometa, me ful zanima Estrella*, saj bo začela spet lepo jest, zdaj si že na dobri poti na prejšnje stanje IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se malo pohvalit. Maja s pomočjo hodi. Držat jo moram pa pod rokami, ker mora imeti gospodična roke fraj, kot je Jaka hotel. Ma v vsem sta skoraj ista. Pa če ji zapoješ la la la la la pa ropotaš z ropotuljico to ponovi in reče la la la. Tale moja frača je ful dojemljiva. Sem šla zadnjič po Jako v vrtec pa sem ji rekla pa pa in pomahala ter šla. Ko me ni bilo več je rekla mama in mahala pa pa. IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem mojemu povedala o tistem možakarju , ki se je sam povozil z viličarjem, pa pravi da to je čisto možno...mi je razlagal, kakšen je ta viličar, pa kako je naložen...ni debata za babe Mi je kar hudo za tega reveža, ker ima precej hudo poškodbo Ahilove tetive IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem Tilči povprašala, če kaj rabi in nam sporoča: Rabim samo pikapoke in pozitivne misli. Mi gre kar na jok, ko vidim, kako vas skrbi. Ze tako bi se najraje zjokala, ko sem gledala Tilna cisto brez volje. Motam pa pohvaliti jeseniško bolnico, ker lepo skrbijo za nas. V sobi smo tri mamice z otroki. Imamo svoj tuš in wc, če kaj rabiš vglavnem takoj dobiš. Tilči pošiljamo ti en vagon pikapok in pozitivnih misli Povej ji, da jo imamo rade In da komaj čakamo, da se Tilen pozdravi in gremo kofetkat Še in še za oba!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** je pa za večerjo spet zmazala 270ml vode +AM . jz res ne vem kam da vse to v svoj mali želodček Kam pa toliko da tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!!
|