Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:46:12
|
|
|
|
nia5
|
Ma spet se mi računalnik vgaša, bom to staro kišto zabrisala nekam Gal in Davud vse naj naj za obmesečnice SS za neprespano nočko Špelin še več takih in še boljših noči Jana za super spanje Jaz sem pa tako žalostna, sem ji včeraj zvečer ponudila zizo in noče več , sem se kr jokat začela. To se mi zdi taka prelomnica in se nikoli več ne vrne. Pa saj vem da bo še ogromno takih prelomnic, vendar sem kljub temu žalostna. Sem kr začela za nazaj študirat, kako sma se dojile in cartale . Zdaj pa ne vem če si moram malo ven črpat, saj ne bi rada fasala kakega mastitisa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB. Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna... Slikce pa: Borat odpade... Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke. Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno Estrella: Zakon recept Cmrlika: Lep AVTAR Jaz sem se ful trudila, pa si mi vso veselje pokvarila. Zdaj vem, da ne more nihče zamenjat tvojega oz. da se bolje izrazim, nihče mu ne seže niti do gležnjev. Hvala vseeno za trud...moj ni sanjski ampakmas prov zame je najboljsi do naslednjic ko kaj zaj**ebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:50:42
|
|
|
|
špelin@
|
nia5, raje bodi vesela, ker se ti ni treba obadats kakšnim odstavljanjem na silo. Mala je sama sklenila, da je čas, zato bravo, Nia Ful sem vesela, ker gresta katy82 in mala princeska domov Glavno, da je Lara bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:51:57
|
|
|
|
špelin@
|
tally, super, da gre čupkotu na bolje Same fajn novice hijenca, kako je Videk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:03:56
|
|
|
|
špelin@
|
Vedno preglej domače naloge, predno jih otrok odnese v šolo..... "Ko odrastem, želim biti kot moja mama" Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :)))
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:05:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
Špelin@ kako je blo s spanjem? ni mi blo za brat vsegaaaaaaaaa........ Kaj pa je blo z malo laro? No samo, da grsta domov , suuper! Moja frčika pa še kr aja jaz pa sem že nekaj postorila po stanovanju, in grem zdaj naprej
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:20:46
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Kako kaj Taja?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 12:21:05 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:22:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Kako kaj Taja? iiiiiiiiii,super, sem vesela za vas... hvala, ker si odgovorila, sem se včeraj zvečer ene parkrat spominla nate.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:26:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Kako kaj Taja? Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po in zaradi, pa tudi pred toplicami , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirih in pol ne ve kako bi končno splazla... , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada , in kar se mi zsdi najbolj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa pridno- rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam pripomb čez njo! in trenutno še vedno spi...že slabi 2 urci.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 30.1.2009 12:33:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:30:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vedno preglej domače naloge, predno jih otrok odnese v šolo..... "Ko odrastem, želim biti kot moja mama" Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :)))
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:32:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Kako kaj Taja? Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po in zaradii, pa tudi pred toplocami , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirh in pol ne ve kako bi končno splazla... , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada , in kar se mi zsdi najblj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa pridno rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam propomb čez njo! Super da bi tako ostalo še naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:35:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Kako kaj Taja? Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po in zaradii, pa tudi pred toplocami , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirh in pol ne ve kako bi končno splazla... , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada , in kar se mi zsdi najblj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa pridno rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam propomb čez njo! Super da bi tako ostalo še naprej in naj se pozlatijo tvoje besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:46:47
|
|
|
|
Taula
|
Že drugič se javljam v tem tednu, rekord Tana..ne vem če si že našla varuško. Če še ne, ti lahko pošljem tel. od ene iz Kodeljevega, ki ima skupinico da preveriš če sprejema spomladi. Mi smo se odločili za to iz Črnuč. spelin@ super da ste spali. Mi se zadnje čase zbujamo ker vse dol iz sebe vrže in se tako postavi v posteljo da jo vse žuli. Dons jo dam v vrečo, mam dost tega, čeprav vem da se bo drla. Če je kaj ne žuli, jo pa zebe Čez dan pa spi ali 2 h ali pa 20 min. Zadnje dneve 20 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:50:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobene Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:50:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ma spet se mi računalnik vgaša, bom to staro kišto zabrisala nekam Gal in Davud vse naj naj za obmesečnice SS za neprespano nočko Špelin še več takih in še boljših noči Jana za super spanje Jaz sem pa tako žalostna, sem ji včeraj zvečer ponudila zizo in noče več , sem se kr jokat začela. To se mi zdi taka prelomnica in se nikoli več ne vrne. Pa saj vem da bo še ogromno takih prelomnic, vendar sem kljub temu žalostna. Sem kr začela za nazaj študirat, kako sma se dojile in cartale . Zdaj pa ne vem če si moram malo ven črpat, saj ne bi rada fasala kakega mastitisa. Nia5, ne ženi si k srcu. Vsega je enkrat konec in sploh ne veš kako si lahko vesela, da se je sama odstavila. Poznam par punc, ki so imele grozne probleme in jih nobenem ne privoščim. Sicer boš še lahko dojila pri naslednjem
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 30.1.2009 12:51:33 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:52:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
Taula- pozdravljena! Twbe pa že dolgo nisem zasledila...Kako si? Pa pika?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:52:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Že drugič se javljam v tem tednu, rekord Tana..ne vem če si že našla varuško. Če še ne, ti lahko pošljem tel. od ene iz Kodeljevega, ki ima skupinico da preveriš če sprejema spomladi. Mi smo se odločili za to iz Črnuč. spelin@ super da ste spali. Mi se zadnje čase zbujamo ker vse dol iz sebe vrže in se tako postavi v posteljo da jo vse žuli. Dons jo dam v vrečo, mam dost tega, čeprav vem da se bo drla. Če je kaj ne žuli, jo pa zebe Čez dan pa spi ali 2 h ali pa 20 min. Zadnje dneve 20 min. oj, kako ste pa zrihtal z alergijami?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:53:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ma spet se mi računalnik vgaša, bom to staro kišto zabrisala nekam Gal in Davud vse naj naj za obmesečnice SS za neprespano nočko Špelin še več takih in še boljših noči Jana za super spanje Jaz sem pa tako žalostna, sem ji včeraj zvečer ponudila zizo in noče več , sem se kr jokat začela. To se mi zdi taka prelomnica in se nikoli več ne vrne. Pa saj vem da bo še ogromno takih prelomnic, vendar sem kljub temu žalostna. Sem kr začela za nazaj študirat, kako sma se dojile in cartale . Zdaj pa ne vem če si moram malo ven črpat, saj ne bi rada fasala kakega mastitisa. Nia5, ne ženi si k srcu. Vsega je enkrat konec in sploh ne veš kako si lahko vesela, da se je sama odstavila. Poznam par punc, ki so imele grozne probleme in jih nobenem ne privoščim. Sicer boš še lahko dojila pri naslednjem Ja saj vem, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:55:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vedno preglej domače naloge, predno jih otrok odnese v šolo..... "Ko odrastem, želim biti kot moja mama" Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :))) o šit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:55:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobene Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h) Pridna, jaz sem le še cote dala prat , tvoja pa res maratone seka v spanju , Nia zdaj spi že skoraj eno uro in samo čakam alarm.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:56:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
jaz tud škilim, ekr sem na pauzi od dela Moja Taja še kr tudi spi 2 uri in deset minut zdaj , pa ni mi zgledala tak zmatrana grem si tud jaz počasi pripravit nekaj za našo južno. , sem mela za zajtrk porcijo kokic z rezinami sira, pa dva kafeja zraven....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:57:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobene Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h) Pridna, jaz sem le še cote dala prat , tvoja pa res maratone seka v spanju , Nia zdaj spi že skoraj eno uro in samo čakam alarm. Ja ma maratone in sem kar zadovoljna, ker pri sinu smo imeli maratone dnevnega nespanja in se mi sedaj zelo prileže imeti tako žabico, ki rada spi podnev in ponoč. Saj tudi 1h ni mačji kašel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 12:58:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz tud škilim, ekr sem na pauzi od dela Moja Taja še kr tudi spi 2 uri in deset minut zdaj , pa ni mi zgledala tak zmatrana grem si tud jaz počasi pripravit nekaj za našo južno. , sem mela za zajtrk porcijo kokic z rezinami sira, pa dva kafeja zraven.... Pol je Taja zaspala 10 min pred našo Paše bit mal sam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 13:01:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 13:05:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja! Anitka je čakala in dobila. Mene v tušu niso videli xxxxxx časa. Ga ne maram.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?