|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 11:09:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo Videk spi, jaz pa grem sedaj nekaj za zajtrk pojest, ker sem lačna 100 na uro.

jaz že jemuser posted image , filip je pa mrknil 5minut nazaj

Gal pa še vstal niuser posted image user posted image user posted image

a sploh se še ni zbudil od noči?

Je zaspal šele okrog 23.45. Pa zbujen je bil med sedmo in osmo, a nisva šla iz teme, ker se mi je zdelo premalo spanja za ponoči, zdaj pa še kar spi. Kot sem rekla verjetno sluti, da imam jutri fešto

ufff Anitka zakaj pa tako pozno hodita spatuser posted image a ti noče prej zaspat??

Moja AT se tudi kr spomne da pa ona včasih ne bi šla spat ob 20h, ampak jaz ne odstopam, najkasneje smo vsak dan ob 20:30h v postelji, pa ni važen koliko čez dan spi.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.1.2009 11:10:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
sms od katy82!!!

Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti.

Boga mala pikica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, boga mala Larauser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bo infuzija kmalu prijelauser posted image

Lara ne bruha več in gresta domovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.1.2009 11:10:37   
Anonimen

Danuser posted image

vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončkauser posted image user posted image user posted image , pa moj user posted image je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za  user posted image   (jaz bi tudi), pa user posted image user posted image user posted image da je dragi doma, pa da je AT pridna in pa user posted image user posted image user posted image user posted image za nov  user posted image   in srečno vožnjo vam želim.

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.1.2009 11:10:50   
suzy85
Danuser posted image

vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončkauser posted image user posted image user posted image , pa moj user posted image je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za user posted image , AT in avto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.1.2009 11:10:59   
Anitka

Evo Videk spi, jaz pa grem sedaj nekaj za zajtrk pojest, ker sem lačna 100 na uro.

Je zaspal šele okrog 23.45. Pa zbujen je bil med sedmo in osmo, a nisva šla iz teme, ker se mi je zdelo premalo spanja za ponoči, zdaj pa še kar spi. Kot sem rekla verjetno sluti, da imam jutri fešto

ufff Anitka zakaj pa tako pozno hodita spatuser posted image a ti noče prej zaspat??

Moja AT se tudi kr spomne da pa ona včasih ne bi šla spat ob 20h, ampak jaz ne odstopam, najkasneje smo vsak dan ob 20:30h v postelji, pa ni važen koliko čez dan spi.

Saj je včeraj zaspal ob pol desetih pa je čez 45 minut bil kot sovicauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.1.2009 11:11:07   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Dobro jutro! Al dober dan!

Jaz pa sem danes, za razliko od včeraj neka tečka...ozroma  se mi nič ne da...Taja je zaspala zdaj, jaz pa ne vem kaj bi user posted image  , sem mela plan vikend generalko začet, pa ne vem kje naj začnem user posted image ,al pa če sploh naj user posted image  

eh jamram...niti brat se mi ne da user posted image , moram ppa se pohvalit, da smo spet odlično spali user posted image  user posted image  user posted image , zdaj pa res že dolgoooo user posted image  user posted image  user posted image -pa ne me zdaj vprašat kolko dolgo ; dobro spimo... Jupiiiiiiiiiiii, naj še malo traja user posted image

za vse, ki ste slabo spali, in za vse bubančke pa user posted image user posted image

A ste videle moje slikice  v avatarju? Sem se tak trudla včeraj...user posted image , sem se dost naučila včeraj...pa ja!

dobr si ga zrihtala! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.1.2009 11:11:52   
suzy85
KRUHOVI CMOKI

Bel kruh narežemo na manjše koščke. V posodi na maslu prepražimo malce čebule, dodamo na koščke narezan pršut ter fino nasekljan por.
Kruhu dodamo čebulo v kateri smo prepražili koščke pršuta in pora, peteršilj, zeleno, sol, drobnjak, mleti poper, kislo smetano, mleko, jajca, krušne drobtine, ki jih dodajamo po potrebi, tako da je zmes moč oblikovati v nekaj podobnega množici točk v trirazsežnem evklidskem prostoru, ki ležijo na razdalji r od nepomične točke tega prostora.
Kruhove cmoke vržemo v vrelo vodo ter jih kuhamo vse dokler le ti ne priplavajo na površje.
Na koncu v ponvi raztopimo malce masla ter skuhane kruhove cmoke "prepražimo”, tako da dobijo malce tršo, zagorelo povrhnjico.

jAZ JIH DELAM PO TEM RECEPTU, LAHKO PA KAJ IZPUSTIŠ, DODAŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne mi matematike v kuhanje mešat! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.1.2009 11:11:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Danuser posted image

slikco, slikco, slikco...

takoj, ko ga domov pripelje se vozi iz LJ, upam da po poti ne crkneuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.1.2009 11:12:16   
nia5
Jutro, joj imam čtiva od včeraj in danes.
Anitka zgleda da imama midve ponočnjake, dolgo pokonci in dolgo zjutraj spati, moja je tudi šele ob 10.00 vstala. Sma se že najedle in kavico spile, zdaj pa grem malo nazaj brat, če mi bo Nia pustila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.1.2009 11:13:39   
Anitka
Jeeeeeeeeej, glasovi iz spalniceuser posted image user posted image user posted image

Pa pa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.1.2009 11:14:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro! Al dober dan!

Jaz pa sem danes, za razliko od včeraj neka tečka...ozroma  se mi nič ne da...Taja je zaspala zdaj, jaz pa ne vem kaj bi user posted image  , sem mela plan vikend generalko začet, pa ne vem kje naj začnem user posted image ,al pa če sploh naj user posted image  

eh jamram...niti brat se mi ne da user posted image , moram ppa se pohvalit, da smo spet odlično spali user posted image  user posted image  user posted image , zdaj pa res že dolgoooo user posted image  user posted image  user posted image -pa ne me zdaj vprašat kolko dolgo ; dobro spimo... Jupiiiiiiiiiiii, naj še malo traja user posted image

za vse, ki ste slabo spali, in za vse bubančke pa user posted image user posted image

A ste videle moje slikice  v avatarju? Sem se tak trudla včeraj...user posted image , sem se dost naučila včeraj...pa ja!

dobr si ga zrihtala! user posted image

hvala, zdaj  tu in tam, ko mi kursor sklizne na avatar zagledam kdaj tud mojo tajo, ne samo skoz druge hroščke! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.1.2009 11:14:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

luškana mala Taja...srčkano sobico ima.

a sobico si zregistrirala, to malo kot se vidi,...ja meni je tud srčkana ...itak user posted image  pa ful je rada v njej pa skoz gleda okrog išče živalce... boža...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.1.2009 11:14:54   
Estrella*

KRUHOVI CMOKI

Bel kruh narežemo na manjše koščke. V posodi na maslu prepražimo malce čebule, dodamo na koščke narezan pršut ter fino nasekljan por.
Kruhu dodamo čebulo v kateri smo prepražili koščke pršuta in pora, peteršilj, zeleno, sol, drobnjak, mleti poper, kislo smetano, mleko, jajca, krušne drobtine, ki jih dodajamo po potrebi, tako da je zmes moč oblikovati v nekaj podobnega množici točk v trirazsežnem evklidskem prostoru, ki ležijo na razdalji r od nepomične točke tega prostora.
Kruhove cmoke vržemo v vrelo vodo ter jih kuhamo vse dokler le ti ne priplavajo na površje.
Na koncu v ponvi raztopimo malce masla ter skuhane kruhove cmoke "prepražimo”, tako da dobijo malce tršo, zagorelo povrhnjico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne mi matematike v kuhanje mešat! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Kje sem pa tisto pobrala pa ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
30.1.2009 11:15:54   
Čmrlika
eh ne gre, gal in Davud vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image

res mi nešto ne ide danes...user posted image   grem generaliziranje začet, upam, da ne razbijem kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
30.1.2009 11:17:23   
nia5

Saj je včeraj zaspal ob pol desetih pa je čez 45 minut bil kot sovicauser posted image user posted image

Zgleda da je bilo nekaj v luftu včeraj, tudi moja je zaspala malo pred deseto, pol pa je do dvanajstih trajalo da je trdno zaspala in to ne boste verjela, počez in z nogami gor v luft na steno user posted image , to še nisem vidla. Pol pa akcija od 04.00 do 05.00, jamranje, rogoviljenje..., dokler ji nisem plenice zamenjala, no pol pa je v roku 15 minut zaspala. Drugače pa kr zadovoljivo, se ni kaj ekstra zbujala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
30.1.2009 11:18:21   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

sms od katy82!!!

Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti.

Boga mala pikica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, boga mala Larauser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bo infuzija kmalu prijelauser posted image

Lara ne bruha več in gresta domovuser posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej minilo

Neposredna povezava do sporočila: 4516
30.1.2009 11:19:01   
barbaw

Danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.1.2009 11:19:02   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan

poročilo o našem zdr. stanju. user posted image smo brez vročine od včeraj zvečer, ponoči ni bilo preoblačenjauser posted image , ob 4 je spila 80 ml am in ob 8 pojedla 60g linota, ter spila 180ml čaja

pa še pozdrav od čupkota

df r tzvnln uz,člczg                vvvvvvvvvvvvvvvvv
user posted image

Lepo, da ste boljeuser posted image user posted image user posted image

Še 7 postovuser posted image user posted image .

Bom Galu kasneje prenesla pozdravčke.

Ja kdaj si pa ti na 9 tki?????Me boste vse pihnileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  9000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups, mi je ušlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.1.2009 11:20:12   
barbaw
Aja glede alg, ko smo se včeraj pogovarjale. Malo ostanete zelene, ampak se po 2-3 umivanjih spere. user posted image  Zgledam kot alien. user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.1.2009 11:20:48   
Čmrlika
Gal in Davud...še kr se vseeno trudim, pa zakaj mi ne gre........user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 30.1.2009 11:21:18 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.1.2009 11:24:02   
Čmrlika
 user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.1.2009 11:26:12   
Čmrlika
sem eno tele, ki raje komplicira, kot poenostavi....user posted image  pa trma povrh...in mi je ratalo...zda pa grem še raje kavo eno si skuhat, pa nehat tu got bedarije zgnjat ker itak mislite da sem f.u.k.j.e.n.a user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.1.2009 11:32:52   
Anonimen
Barbaw:

Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB.user posted image user posted image
Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna...

Slikce pa:

Borat odpade...

Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke.user posted image

Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno user posted image user posted image

Estrella:

Zakon recept user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cmrlika: Lep AVTAR user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.1.2009 11:41:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB.user posted image user posted image
Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna...

Slikce pa:

Borat odpade...

Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke.user posted image

Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno user posted image user posted image

Estrella:

Zakon recept user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cmrlika: Lep AVTAR user posted image user posted image

Jaz sem se ful trudila, pa si mi vso veselje pokvarila. user posted image
Zdaj vem, da ne more nihče zamenjat tvojega oz. da se bolje izrazim, nihče mu ne seže niti do gležnjev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
30.1.2009 11:43:31   
Anitka

KRUHOVI CMOKI

user posted image user posted image Kje sem pa tisto pobrala pa ne vemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?