Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk spi, jaz pa grem sedaj nekaj za zajtrk pojest, ker sem lačna 100 na uro. jaz že jem , filip je pa mrknil 5minut nazaj Gal pa še vstal ni a sploh se še ni zbudil od noči? Je zaspal šele okrog 23.45. Pa zbujen je bil med sedmo in osmo, a nisva šla iz teme, ker se mi je zdelo premalo spanja za ponoči, zdaj pa še kar spi. Kot sem rekla verjetno sluti, da imam jutri fešto ufff Anitka zakaj pa tako pozno hodita spat a ti noče prej zaspat?? Moja AT se tudi kr spomne da pa ona včasih ne bi šla spat ob 20h, ampak jaz ne odstopam, najkasneje smo vsak dan ob 20:30h v postelji, pa ni važen koliko čez dan spi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:10:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sms od katy82!!! Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti. Boga mala pikica ojoj, boga mala Lara upam,da bo infuzija kmalu prijela Lara ne bruha več in gresta domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončka , pa moj je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupili . za (jaz bi tudi), pa da je dragi doma, pa da je AT pridna in pa za nov in srečno vožnjo vam želim. hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:10:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončka , pa moj je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupili . za , AT in avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:10:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk spi, jaz pa grem sedaj nekaj za zajtrk pojest, ker sem lačna 100 na uro. jaz že jem , filip je pa mrknil 5minut nazaj Gal pa še vstal ni a sploh se še ni zbudil od noči? Je zaspal šele okrog 23.45. Pa zbujen je bil med sedmo in osmo, a nisva šla iz teme, ker se mi je zdelo premalo spanja za ponoči, zdaj pa še kar spi. Kot sem rekla verjetno sluti, da imam jutri fešto ufff Anitka zakaj pa tako pozno hodita spat a ti noče prej zaspat?? Moja AT se tudi kr spomne da pa ona včasih ne bi šla spat ob 20h, ampak jaz ne odstopam, najkasneje smo vsak dan ob 20:30h v postelji, pa ni važen koliko čez dan spi. Saj je včeraj zaspal ob pol desetih pa je čez 45 minut bil kot sovica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:11:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Al dober dan! Jaz pa sem danes, za razliko od včeraj neka tečka...ozroma se mi nič ne da...Taja je zaspala zdaj, jaz pa ne vem kaj bi , sem mela plan vikend generalko začet, pa ne vem kje naj začnem ,al pa če sploh naj eh jamram...niti brat se mi ne da , moram ppa se pohvalit, da smo spet odlično spali , zdaj pa res že dolgoooo -pa ne me zdaj vprašat kolko dolgo ; dobro spimo... Jupiiiiiiiiiiii, naj še malo traja za vse, ki ste slabo spali, in za vse bubančke pa A ste videle moje slikice v avatarju? Sem se tak trudla včeraj... , sem se dost naučila včeraj...pa ja! dobr si ga zrihtala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:11:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KRUHOVI CMOKI Bel kruh narežemo na manjše koščke. V posodi na maslu prepražimo malce čebule, dodamo na koščke narezan pršut ter fino nasekljan por. Kruhu dodamo čebulo v kateri smo prepražili koščke pršuta in pora, peteršilj, zeleno, sol, drobnjak, mleti poper, kislo smetano, mleko, jajca, krušne drobtine, ki jih dodajamo po potrebi, tako da je zmes moč oblikovati v nekaj podobnega množici točk v trirazsežnem evklidskem prostoru, ki ležijo na razdalji r od nepomične točke tega prostora. Kruhove cmoke vržemo v vrelo vodo ter jih kuhamo vse dokler le ti ne priplavajo na površje. Na koncu v ponvi raztopimo malce masla ter skuhane kruhove cmoke "prepražimo”, tako da dobijo malce tršo, zagorelo povrhnjico. jAZ JIH DELAM PO TEM RECEPTU, LAHKO PA KAJ IZPUSTIŠ, DODAŠ sam ne mi matematike v kuhanje mešat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončka , pa moj je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupili . slikco, slikco, slikco... takoj, ko ga domov pripelje se vozi iz LJ, upam da po poti ne crkne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:12:16
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, joj imam čtiva od včeraj in danes. Anitka zgleda da imama midve ponočnjake, dolgo pokonci in dolgo zjutraj spati, moja je tudi šele ob 10.00 vstala. Sma se že najedle in kavico spile, zdaj pa grem malo nazaj brat, če mi bo Nia pustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:13:39
|
|
|
|
Anitka
|
Jeeeeeeeeej, glasovi iz spalnice Pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:14:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Al dober dan! Jaz pa sem danes, za razliko od včeraj neka tečka...ozroma se mi nič ne da...Taja je zaspala zdaj, jaz pa ne vem kaj bi , sem mela plan vikend generalko začet, pa ne vem kje naj začnem ,al pa če sploh naj eh jamram...niti brat se mi ne da , moram ppa se pohvalit, da smo spet odlično spali , zdaj pa res že dolgoooo -pa ne me zdaj vprašat kolko dolgo ; dobro spimo... Jupiiiiiiiiiiii, naj še malo traja za vse, ki ste slabo spali, in za vse bubančke pa A ste videle moje slikice v avatarju? Sem se tak trudla včeraj... , sem se dost naučila včeraj...pa ja! dobr si ga zrihtala! hvala, zdaj tu in tam, ko mi kursor sklizne na avatar zagledam kdaj tud mojo tajo, ne samo skoz druge hroščke!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:14:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A ste videle moje slikice v avatarju? Sem se tak trudla včeraj... , sem se dost naučila včeraj...pa ja! luškana mala Taja...srčkano sobico ima. a sobico si zregistrirala, to malo kot se vidi,...ja meni je tud srčkana ...itak pa ful je rada v njej pa skoz gleda okrog išče živalce... boža...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:14:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KRUHOVI CMOKI Bel kruh narežemo na manjše koščke. V posodi na maslu prepražimo malce čebule, dodamo na koščke narezan pršut ter fino nasekljan por. Kruhu dodamo čebulo v kateri smo prepražili koščke pršuta in pora, peteršilj, zeleno, sol, drobnjak, mleti poper, kislo smetano, mleko, jajca, krušne drobtine, ki jih dodajamo po potrebi, tako da je zmes moč oblikovati v nekaj podobnega množici točk v trirazsežnem evklidskem prostoru, ki ležijo na razdalji r od nepomične točke tega prostora. Kruhove cmoke vržemo v vrelo vodo ter jih kuhamo vse dokler le ti ne priplavajo na površje. Na koncu v ponvi raztopimo malce masla ter skuhane kruhove cmoke "prepražimo”, tako da dobijo malce tršo, zagorelo povrhnjico. jAZ JIH DELAM PO TEM RECEPTU, LAHKO PA KAJ IZPUSTIŠ, DODAŠ sam ne mi matematike v kuhanje mešat! Kje sem pa tisto pobrala pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:15:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
eh ne gre, gal in Davud vse najboljše! res mi nešto ne ide danes... grem generaliziranje začet, upam, da ne razbijem kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:17:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk spi, jaz pa grem sedaj nekaj za zajtrk pojest, ker sem lačna 100 na uro. jaz že jem , filip je pa mrknil 5minut nazaj Gal pa še vstal ni a sploh se še ni zbudil od noči? Je zaspal šele okrog 23.45. Pa zbujen je bil med sedmo in osmo, a nisva šla iz teme, ker se mi je zdelo premalo spanja za ponoči, zdaj pa še kar spi. Kot sem rekla verjetno sluti, da imam jutri fešto ufff Anitka zakaj pa tako pozno hodita spat a ti noče prej zaspat?? Moja AT se tudi kr spomne da pa ona včasih ne bi šla spat ob 20h, ampak jaz ne odstopam, najkasneje smo vsak dan ob 20:30h v postelji, pa ni važen koliko čez dan spi. Saj je včeraj zaspal ob pol desetih pa je čez 45 minut bil kot sovica Zgleda da je bilo nekaj v luftu včeraj, tudi moja je zaspala malo pred deseto, pol pa je do dvanajstih trajalo da je trdno zaspala in to ne boste verjela, počez in z nogami gor v luft na steno , to še nisem vidla. Pol pa akcija od 04.00 do 05.00, jamranje, rogoviljenje..., dokler ji nisem plenice zamenjala, no pol pa je v roku 15 minut zaspala. Drugače pa kr zadovoljivo, se ni kaj ekstra zbujala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:18:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sms od katy82!!! Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti. Boga mala pikica ojoj, boga mala Lara upam,da bo infuzija kmalu prijela Lara ne bruha več in gresta domov super , da bo čimprej minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:19:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan vidm, da pri nekaterih sneži, pri nas pa končno lep dan, imamo celo sončka , pa moj je doma, pa AT je pridna, pa še celo avto smo kupili .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:20:12
|
|
|
|
barbaw
|
Aja glede alg, ko smo se včeraj pogovarjale. Malo ostanete zelene, ampak se po 2-3 umivanjih spere. Zgledam kot alien.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:20:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
Gal in Davud...še kr se vseeno trudim, pa zakaj mi ne gre........
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 30.1.2009 11:21:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:24:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:26:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
sem eno tele, ki raje komplicira, kot poenostavi.... pa trma povrh...in mi je ratalo...zda pa grem še raje kavo eno si skuhat, pa nehat tu got bedarije zgnjat ker itak mislite da sem f.u.k.j.e.n.a
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw: Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB. Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna... Slikce pa: Borat odpade... Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke. Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno Estrella: Zakon recept Cmrlika: Lep AVTAR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:41:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB. Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna... Slikce pa: Borat odpade... Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke. Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno Estrella: Zakon recept Cmrlika: Lep AVTAR Jaz sem se ful trudila, pa si mi vso veselje pokvarila. Zdaj vem, da ne more nihče zamenjat tvojega oz. da se bolje izrazim, nihče mu ne seže niti do gležnjev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 11:43:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KRUHOVI CMOKI Bel kruh narežemo na manjše koščke. V posodi na maslu prepražimo malce čebule, dodamo na koščke narezan pršut ter fino nasekljan por. Kruhu dodamo čebulo v kateri smo prepražili koščke pršuta in pora, peteršilj, zeleno, sol, drobnjak, mleti poper, kislo smetano, mleko, jajca, krušne drobtine, ki jih dodajamo po potrebi, tako da je zmes moč oblikovati v nekaj podobnega množici točk v trirazsežnem evklidskem prostoru, ki ležijo na razdalji r od nepomične točke tega prostora. Kruhove cmoke vržemo v vrelo vodo ter jih kuhamo vse dokler le ti ne priplavajo na površje. Na koncu v ponvi raztopimo malce masla ter skuhane kruhove cmoke "prepražimo”, tako da dobijo malce tršo, zagorelo povrhnjico. jAZ JIH DELAM PO TEM RECEPTU, LAHKO PA KAJ IZPUSTIŠ, DODAŠ sam ne mi matematike v kuhanje mešat! Kje sem pa tisto pobrala pa ne vem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?