Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:31:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Grem v centralno zakurit pa pridem nazaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:32:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo dobili plenični izpuščaj od Pampersk, ki smo jih dobili za božička. Jaz sem jih kupovala v leclercu pa ni bilo problema, te pa so od pa so en kur.... Ima Maja ful bogo lulo. ji že mažem s praško pasto in je malo boljše. Plenice si vedno zložim iz paketa v predal in nimam pojma kje so delane. Zdaj jih bom pa kar v smeti zabrisala, ker nimam nobenega kandidata pa še v original paketu jih nimam, da bi jih komu podarila brez komplikacij. evo naša je imela tako lulo po sparkyjevih plenicah in sem jih vrgla dobesedno v koš. Imamo sedaj spet iz Aldi-ja mamia in ji odgovarjajo Mi imamo DM ali pa Leclercove pamperske in je ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:33:22
|
|
|
|
barbaw
|
Moja se krega s preprogo. je sitna ko , samo ne vem, če bi jo dala spat, ker se mi zdi še prehitro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:36:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!! uf, koliko spije Manca, in to ponoči!!! daj povej mi... a pleničko ima pa isto od večera pa do jutra???? ker Brina ful manj pije, pa ima zjutraj že čist polno pleničko ja, naša ima prav čajeve maratone ponoči ja, pleničko ima isto, ker je ponoči ne preoblačim, drugače bi lahko kar vstala, ker ni šans, da bi ona nazaj zaspala, če bi jo šla preoblačit seje pa danes drugič v skoraj 9ih mesecih naredilo, da ji je plenička prepuščala in je bila posteljnina spodaj malo mokra. moram it v akcijo in ugotovit katere pleničke bi bile najbolj primerne za ponoči ss, ne trudi se, odgovor je preprost; če je količina urina prevelika ne zdrži prav nobena. Tudi jaz tako mislim, ko še ni spila toliko čaja ponoči (6dl-prava pumpa ), ji pamperske niso premočile, zdaj pa če jo ne previjem je poplava, to pa naredim v temi, brez umivanja ali česa, eno dol drugo gor, pa se mi ne prebudi čisto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:40:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja se krega s preprogo. je sitna ko , samo ne vem, če bi jo dala spat, ker se mi zdi še prehitro. , moja pa je pravkar vstala (spala je celih 30 minut ), zdaj pa se je na tleh spravla na torbo in zmetala vse kaj je not ven, plenice, zokne, kreme... Jaz jo dam spat ko je sitna ja, ali pa ko si menca učke, včasih je to že po uri in pol, včasih pa po treh urah, vglavnem ko je ni več za prenašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:41:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo dobili plenični izpuščaj od Pampersk, ki smo jih dobili za božička. Jaz sem jih kupovala v leclercu pa ni bilo problema, te pa so od pa so en kur.... Ima Maja ful bogo lulo. ji že mažem s praško pasto in je malo boljše. Plenice si vedno zložim iz paketa v predal in nimam pojma kje so delane. Zdaj jih bom pa kar v smeti zabrisala, ker nimam nobenega kandidata pa še v original paketu jih nimam, da bi jih komu podarila brez komplikacij. evo naša je imela tako lulo po sparkyjevih plenicah in sem jih vrgla dobesedno v koš. Imamo sedaj spet iz Aldi-ja mamia in ji odgovarjajo Mi imamo DM ali pa Leclercove pamperske in je ok. Jaz pa sem probala Hoferjeve Babylove in so ok, te imamo čez dan, zvečer pa pamperske.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:41:22
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas orto sneži in se še ne prijema, ker je zjutraj deževalo ampak zdaj zdaj se bo pa začelo. naj ga vsaj toliko napade, da se bomo šli spet sankat. Mene itak ne gane. Tudi za službo mi ni panike, ker se peljem samo po "glavni" cesti in imam parkirišče pod streho. Še vedno čakam na prošnje na moje odgovore. Me mineva upanje za 3, za eno pa me še ni minilo upanje, ker še ni potekel rok za oddajo prošnje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:42:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja se krega s preprogo. je sitna ko , samo ne vem, če bi jo dala spat, ker se mi zdi še prehitro. , moja pa je pravkar vstala (spala je celih 30 minut ), zdaj pa se je na tleh spravla na torbo in zmetala vse kaj je not ven, plenice, zokne, kreme... Jaz jo dam spat ko je sitna ja, ali pa ko si menca učke, včasih je to že po uri in pol, včasih pa po treh urah, vglavnem ko je ni več za prenašat Moja bo posteljo raturala, ker se tako meče po njej. Jaka je skakal noter pa je ni tako razmajal kot tale češplja, pa samo brca v njo. Sem ji dala BabyFirst in gleda tv. Je ful mirna. Spat bo šla čez kake pol ure, ker drugače samo tuli po postelji, spi pa ne, ker še ni toliko utrujena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:43:26
|
|
|
|
barbaw
|
A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:49:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo dobili plenični izpuščaj od Pampersk, ki smo jih dobili za božička. Jaz sem jih kupovala v leclercu pa ni bilo problema, te pa so od pa so en kur.... Ima Maja ful bogo lulo. ji že mažem s praško pasto in je malo boljše. Plenice si vedno zložim iz paketa v predal in nimam pojma kje so delane. Zdaj jih bom pa kar v smeti zabrisala, ker nimam nobenega kandidata pa še v original paketu jih nimam, da bi jih komu podarila brez komplikacij. evo naša je imela tako lulo po sparkyjevih plenicah in sem jih vrgla dobesedno v koš. Imamo sedaj spet iz Aldi-ja mamia in ji odgovarjajo Mi imamo DM ali pa Leclercove pamperske in je ok. Jaz pa sem probala Hoferjeve Babylove in so ok, te imamo čez dan, zvečer pa pamperske. Hoferjeve so OK, so skoraj identične mamii iz Aldija. No, sicer je Aldi veriga Hoferja ali obratno Pri nas jih svak od moža nosi iz Nemčije, ker je vsak teden gor in nam 1x mesečno dostavi pošiljko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:51:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? Je možno, vendar manj verjetno kot pa na kako hrano. Če ni kake hude oblike, baje da gre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:51:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj. Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras... ja jeklene živce........huda odgovornost in krvavo prislužen denar, če varvaš tako kot je treba. Moja mami je čuvala otroke in rečem samo NE HVALA. podpišem...tudi jaz sem jih...no samo enega hkrati, več si ne bi upala...al pa max 2...je ful napor in krepko prislužen denar ,o odgovornosti pa ....ni fajn
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:51:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Maj-vse naj naj za 8 m esecev! Filip-bravo za spanje! ****- si me nasmejala.. .si bla ponoči dolgo na NE sam ene pol ure tok da sem vse banane obrala pol nisi ful dolgo mula navajena bit, ha? Ne to pa nisem...hiter se skregam sam tud hiter pozabim... se trikrat obrnem pa ne vem vec zakaj se je slo to je pa krasna lastnost
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:56:31
|
|
|
|
hijenca
|
Pri nas sneži kot noro, poledica, da še hodit me moreš, žlundra, sneg . Bom šla kar peš k zdravniku, ker z avtom ne morem nikamor, pa nimam energije, da bi avto pucala. Videk že eno uro in pol spi, ga bo dedi merkal, jaz pa šibam sedaj. Vam javim, kaj sem uspela nakuhat, ali angino, ali pa samo vnetje mandljev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:57:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas mamo očitno duhca , se je Pametni kuža kr sam odloču, da bo govoru , mam ga na tleh, Vid je gor pr prababici, jst pa kle sama v dnevni... šit me je kr mal strah mi je znano...ko sem enga malega čuvala, sem iste šoke doživljala...pa še v tuji bajti... Buuuuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:57:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes mi je prav žal, da je odpadel čvek pri Naty. Alja je res dobre volje in popolnima nič tečna. Igra se na tleh pri ojih nogah, jaz pa lahko tolčem po tipkovnici Tudi naša je danes dobre volje, samo midve itak vprašanje če bi kam šle, zaredi tega snega. Nam je pa pred pol ure celo prišel splužit cesto jaz ne morem it, ker nimam prevleke, jo pa imam namen nabavit jz sem jo pa dobila v kompletu in moram reči, da sem jo danes prvič dodobra izprobala in je super uu, pri nas je tud doast v uporabi , se je že amortizirala valda je pa tud fajn pri močnem vetru, mi smo jo na morju na primer na total burji uporabljali, takrat je pihala tri dni skup, valda da nismo male meli skoz not...je super res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:57:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naju. Se že grejeva naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:58:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas sneži kot noro, poledica, da še hodit me moreš, žlundra, sneg . Bom šla kar peš k zdravniku, ker z avtom ne morem nikamor, pa nimam energije, da bi avto pucala. Videk že eno uro in pol spi, ga bo dedi merkal, jaz pa šibam sedaj. Vam javim, kaj sem uspela nakuhat, ali angino, ali pa samo vnetje mandljev. fajn opravi! pa pazi da si nog ne polomiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:58:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas sneži kot noro, poledica, da še hodit me moreš, žlundra, sneg . Bom šla kar peš k zdravniku, ker z avtom ne morem nikamor, pa nimam energije, da bi avto pucala. Videk že eno uro in pol spi, ga bo dedi merkal, jaz pa šibam sedaj. Vam javim, kaj sem uspela nakuhat, ali angino, ali pa samo vnetje mandljev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:58:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? Je možno, vendar manj verjetno kot pa na kako hrano. Če ni kake hude oblike, baje da gre. Upam. Razmišljam, da bi dala Jako testirat. Samo nimam pojma kako poteka testiranje, ker bi ga dala samo na pasjo dlako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:58:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas sneži kot noro, poledica, da še hodit me moreš, žlundra, sneg . Bom šla kar peš k zdravniku, ker z avtom ne morem nikamor, pa nimam energije, da bi avto pucala. Videk že eno uro in pol spi, ga bo dedi merkal, jaz pa šibam sedaj. Vam javim, kaj sem uspela nakuhat, ali angino, ali pa samo vnetje mandljev. Dobro opravi!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 12:59:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša še spi, sedaj je 2h in jo počasi v roko pol ure pričakujem na spidu Danes bo dobila za kosilo kar omako od čuft in riž, pa me prav zamima, kolliko bo razpoložena danes za GH. Jutri pa dobi govejo juho z gresovimi cmoki in zelenjavo. Sem spucala vrata (šipo)od dnevne, vsa od otroških prstov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:00:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? za pse ne vem, za mačke pa je. je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:01:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi, sedaj je 2h in jo počasi v roko pol ure pričakujem na spidu Danes bo dobila za kosilo kar omako od čuft in riž, pa me prav zamima, kolliko bo razpoložena danes za GH. Jutri pa dobi govejo juho z gresovimi cmoki in zelenjavo. naša bo pa donc dobila govejo jugo, nudlčke in pičšanca pa še mal korenčka za bo dobro videla Sem spucala vrata (šipo)od dnevne, vsa od otroških prstov pridi še k meni vsa balkonska rata spucat od mančinih prstov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:02:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še vedno čakam na prošnje na moje odgovore. Me mineva upanje za 3, za eno pa me še ni minilo upanje, ker še ni potekel rok za oddajo prošnje. oj, kaj bi ti bila tako dobra in mi poslala eno kopijo tvojega življenjepisa, ker jaz sploh ne vem kaki življenjepisi se sedaj pišejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?