Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:45:04
|
|
|
|
gold fish
|
bubi pa mail sem ti tud poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:46:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vem,kaj je M danes,zvija,tak da joka,pa zaspi,pa...... je kaj novega jedla? ja jedla je tisto kašico,ko sem se bala,da ji nebi smela dat,samo je bilo to dopoldan
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:47:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a zdaj pa si še prvo zbrisala? pa kaj se igrate
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:49:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj se igrate
< Sporočilo je popravil gold fish -- 31.1.2009 22:51:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:52:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vem,kaj je M danes,zvija,tak da joka,pa zaspi,pa...... je kaj novega jedla? ja jedla je tisto kašico,ko sem se bala,da ji nebi smela dat,samo je bilo to dopoldan Saraya, ne si očitat.... glej, če nje ne bi nikoli do zdaj šravfalo, bi lahko rekla, da je to krivo. Tak pa je že večkrat imela kar probleme
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:53:05
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, tista kašica je bolj kritična zaradi glutena.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:53:34
|
|
|
|
gold fish
|
..babike...kje imajo dobre torte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:54:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, jaz šibam v horizontalo. Bubi bo spet zgoden . Še dobro, da se živžav začne že ob sedmih
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:55:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike...kje imajo dobre torte pohorska kavarna missia v Bresternici jaz sem tudi v slaščičarni v Planetu Tuš že naročila in je bilo njami
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:55:21
|
|
|
|
lana luna
|
tortico?? boga palačinka......... sej sem tisto palačinko vsen pojedla, tko da ni boga ona. boga jest tortico ja. pa itak ni ratala najbolj. ker če delam za druge zmerej kej za j
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:00:44
|
|
|
|
gold fish
|
o lana luna...nočni šiht..... jaz sem ga pa ravnokar končala .. ..kje je pa lara danes, pa ostale lana17, račkapk, meta je v prlekiji...oproščena....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 31.1.2009 23:03:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:02:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič, jaz šibam v horizontalo. Bubi bo spet zgoden . Še dobro, da se živžav začne že ob sedmih jaz tud...samo ne zaradi ta večjega...mene bolj mali muči.... tista nočna ura.... če bi blo treba še živžav zraven pogledam, samo da lahko spet 1x 8 ur v kosu spim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:02:59
|
|
|
|
gold fish
|
nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:05:37
|
|
|
|
gloria
|
se mi je mali zbudil pa komi nazaj zaspal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:12:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A je mogoče katera od vas že spet nosečka? Mojmu lubijo so naredili bratca, ko je bil star 4 mesece - kar hitro. Men je pa G rekla, da 2 leti ne smemo nič zaradi carskega reza . ...enako tudi meni...in če ne bi imela CR bi kr kmalu letela po svoje pingvinčke da mi sploh ne bi trebalo v službo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:16:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a tudi pri njegovih je ne moreta pustiti? Ni fajn ne, če je ne moreš nikjer pustiti. Ko bo večja ti bo pa kaka frendica kdaj priskočila kot varuška, nočna mislim. Ma on ima samo očeta, ki je doma čist drugje. Pa tudi drugače vse ne štima med njima - Lare ni niti še videl.... mame pa nima, mu je umrla, ko je bil še mali... Mojim pa tudi ne bi pelala take mehke dušice, kot ja Lara... Še dobro, da sva taka, da komot vsak po svoje žurava, in pohajava.... čeprav bi pasalo it v kako gledališče skupaj... ma ni panike... nekaj me zanima..............ko pišem vsak dan za obmesečnice.........ali bo grdo, če od februarja naprej pišem samo za tiste , katerih mamice aktivno sodelujemo na forumu?? Ne, ne bo grdo....... ma,ne vem.Nebi je rada navadla,ker potem pa mi vode nebo hotla pit.... jAZ ji sok dam zaradi navajanja na okus, ne za žejo,.... in ji tudi ponudim po žlički... tko da je razlika....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:16:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria , gloria - kje si se izgubila? ..čakam na mail, pa ništa.... ..bom spet šla v bano, pol bom pa v obdelavi.... ..ne danes se ne grem namakat....gre preveč vode ..joj grem hiter pogledat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:17:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Madona, jst bom pod mizo zlezla..... že ob 20.30 nisem mogla več gledat pa sem se vseeno odpravla telovadit.... zdej se mi pa že kr vrti...... Nočko bejbe...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:22:44
|
|
|
|
lana luna
|
Še dobro, da sva taka, da komot vsak po svoje žurava, in pohajava.... čeprav bi pasalo it v kako gledališče skupaj... ma ni panike... k men jo prpel, bom jest Lariko pa Sariko pomerkala, vidva bosta pa šla v gledališče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:25:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....enkrat vem da ste nekaj govorile o tem če otroci začnejo ful z jezičkom vrtet ,kr naprej premikat pa se ne spomnem kaj to pomeni ....ful mi je smešen ko ga gledam ...no bo katera kaj odgovorila ...zakaj to dela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:26:10
|
|
|
|
lana luna
|
o lana luna...nočni šiht..... jaz sem ga pa ravnokar končala jp,,, sem cel dan nekej šibala na okol, zvečer sem pa raztur nardila u kuhni, zdj morm pa pospravt jt. pa nč več se mi ne da aja, torto pa lohk tut pr men naročiš, jih znam fajn zažgat. pa pocen jih pol prodajam pošljem jo pa v tavelki kuverti. v dveh dneh jo dobiš. pa različne oblike znam delat. med njimi tudi okroglo. pa različne okuse nardim. največkrat ima pa okus po zažganem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:26:46
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....enkrat vem da ste nekaj govorile o tem če otroci začnejo ful z jezičkom vrtet ,kr naprej premikat pa se ne spomnem kaj to pomeni ....ful mi je smešen ko ga gledam ...no bo katera kaj odgovorila ...zakaj to dela rad bi ti nekaj povedal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:26:52
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat,je zaspala....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:28:15
|
|
|
|
lana luna
|
no sej a zdj sem pa sama ostala. sej najbolj da se res še jest spokam... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 23:28:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....enkrat vem da ste nekaj govorile o tem če otroci začnejo ful z jezičkom vrtet ,kr naprej premikat pa se ne spomnem kaj to pomeni ....ful mi je smešen ko ga gledam ...no bo katera kaj odgovorila ...zakaj to dela rad bi ti nekaj povedal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Težakepa*Koliko tehtate?50 - 60 kg (
30%)
60 - 70 kg (
29%)
70 - 90 kg (
34%)
nad 100 kg (
6%)
nad 150 kg (
1%)
Število vseh glasov: 876Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!